Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.07.2014 20:55 - Главата на Европа е на дръвника
Автор: budha2 Категория: Други   
Прочетен: 635 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 03.07.2014 21:54

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg


Очаква се скрита битка за смяна на ръководството на МВР с послушници, които да не пречат на все по-ясно очертаващия се план за дестабилизация на Европа, включително България, чрез заселване на огромни маси мюсюлмани от Третия свят. Дори само построяването на малкото парче от 30 километра ограда по 259 километровата ни граница с Турция, очевидно е вбесило много мощни световни фактори, които не са очаквали никакви проблеми по плановете си за отворен коридор от Азия към Европа.

Мислеха българите за туземци, които ще мълчат пред плана България да бъде използвана за разселване, заселване и транзитна зона. Явно не се е очаквало да има отпор от отделни личности, медии и малки групи. Сега се хвърлят нови средства и усилия за обработка на населението, които включват заплати, рекламни материали, медийни изяви на финансирани през годините експерти и политическо лобиране. На България не се гледа като на държава, а като на свободна територия.

Внимателният анализ на събитията през последната година показа, че финансираните със стотици милиони долари неправителствени организации във всички държави с външни европейски граници, а не само в България, осъществяват безпрецедентна пропагандна кампания за да представят подмяната на местното население като хуманен процес породен от случайни събития.

Засилват се подозренията, че Арабските революции и гражданските войни в Близкия изток бяха подпалени и подпомогнати, и за да се ускори миграционното нашествие към стария континент. (Арабските революции и последвалите ги граждански войни, са част от юдейски план за стартиране мечтаната от векове, от тях, "перманентна световна революция", което ще рече - привидно безредие и дирижиран безспирен терор, за сега в арабските страни, а скоро, по възможност, и в целия свят!! ) Вижда се, че ключови политици от ЕС също всячески съдействат на тези процеси, независимо дали разбират каква е крайната цел на евентуалните сценаристи. ("Ключовите европейски политици", до един са евреи - юдомасони - сатанисти - изконни врагове на човешкия род, на европейците и, най-вече, на православните славяни!)

За всеки здравомислещ става ясно, че след като навсякъде около Европа горят войни, нашествието на многомилионните емигрантски мюсюлмански армии на Стария континент ще доведе до логичния си резултат – Гражданска война в обеднялата и объркана Европа.

Всичко, което се случва в България е само част от големия пъзел. Страната ни на практика е без армия, слаба икономически и отслабена демографски. Това, което се случи в Югославия може да се окаже детска приказка в сравнение с това, което се очаква да разтърси Европа и беззащитната, граничеща с все по-ислямизираща се Турция, България. Нашият народ все още не може да повярва колко лесно едно общество може да бъде хвърлено във война и хаос, както се случи с Украйна.

Притеснително е, че процесът за подмяната на населението в Европа се подпомага не само от неправителствените организации, но и от най-големите медии с неевропейска собственост, от големите, вече все по-формално европейските политически групи в Европейския парламент, ключови фактори в ООН и анонимни и трудно идентифицируеми(еврейски) глобалистки лобита.

Изглежда главата на Европа е на дръвника, а тя не го разбира, докато й пеят омайни песни за сладко бъдеще. Европейската икономика се изнесе в Китай. Християнските и семейни ценности бяха целенасочено сривани с десетилетия, за да бъде объркано младото поколение от масмедии, филмова индустрия, политическият естаблишмънт и играчи зад сцената. Ислямското миграционно цунами само ще довърши процеса.

Най-вероятно, след чудовищните сътресения на европейския континенти, които става все по-логични, ще спечелят неевропейски финансово-политически фактори, които ще пристигнат под формата на военни умиротворители. (същите, които и предизвикват "чудовищните сътресения" – юдомасонското сатанинско еврейство). коментар Григор Симов

Възмутеният гражданин
Общество.нет



Четете още на: http://www.epochtimes-bg.com




Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8687001
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031