Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.07.2014 21:39 - Егрегор
Автор: budha2 Категория: Други   
Прочетен: 1477 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 05.07.2014 22:58


image

Последните две години темата за тайната на успелите е широко коментирана. Да повярваш и да си повтаряш това което искаш, за да се сбъдне. Но антипод на това медийно течение е егрегорът.

Енерго-информационно образование, което се храни с мисли, чувства, но най-вече с желания и енергия. Колективната проекция на общ род желания, интереси и мисли формира егрегорът. Това е проявлението на типа колективно съзнание. Веднъж формиран, егрегорът прави зависим човека, който е включен към него. Най-висшият егрегор са парите. 99% от човечеството са зависими от тях. Следва го егрегора на сексът. Егрегорът на секса и егрегорът на парите са взаимно свързани.

Проблемът с егрегора се корени в начина на неговото подчинение и контрол.
Щом изпитваш интерес, даже мания по нещо значи си в подчинение на егрегора. Случва се, обаче да загубиш бързо интерес към новата мания, защото породилият я егрегор умира. Но ние го заместваме с по-мощен. През целият си живот човек е под влиянието на един или друг, а в 99.8 % от случаите – на много егрегори. Разбира се според тази нова теория те помагат да еволюцията на човечеството.

Целта на новото „антитайно” учение е да наруши Матрицата, в която попадаме всеки ден. Най-елементарният пример са повечето момичета на улицата облечени по един и същи начин със едни и същи цветове. Те са подчинени на егрегора мода – нека не забравяме, че всеки човек е различен и красив в своето различие. Ако едно от тези момичета не се съобрази с модата, тя ще се чувства отритната от останалите подчинени на егрегора.

Според егрегоризма Матрицата се състои от 4 нива. На първото са обикновените хора, на второто творците – музиканти, артисти, художници, политици и т.н. Почетното трето място е заето от егрегорите, а четвърто от онези, които повеждат света като Хитлер или Сталин например, те създават егрегорите. Егрегорът си има и съвсем известно на света – популярно име brain washing.

Егрегорът като размер, като енергия, като енергиен резерв, като съзнание, като информация, е по-могъщ от човека.

Населява Четвърто измерение, и екстрасенсите знаят добре, че в това измерение няма обичайните физически ограничения.

Егрегорът зависи от мисловните излъчвания, които в повечето случаи се извършват под формата на думи.

Егрегориалният слой е единен, но в него се различават все пак отделните егрегори като същности.

ЕгрегорЕГРЕГОРЪТ НА СЕКСА, ЕГРЕГОРЪТ НА ПАРИТЕ, ЕГРЕГОРЪТ НА ВЛАСТТА.

Схема на „създаване и зараза”:
Общност от хора – Общност на последователи – Енерго-информационен паразит – Мания.
Как да се преборим с егрегора?

Егрегорът започва да губи, когато неговата дейност стане прозрачна, затова той има нужда от вярната помощ на модата и топ моделите, включително еротиката.

Егрегорът започва да губи и когато участниците в неговите постановки станат безинтересни за публиката. Егрегорът печели винаги когато държи под контрола значително високия слой от средното население, тоест той се захранва само при положение, че над 65% от средното население му се подчинява, всяко едно падане на процентите на неговите участници е фатално за неговото оцеляване.

НЯКОИ ИЗВЕСТНИ ЕГРЕГОРИ:

ЕГРЕГОР НА ХАЗАРТА – разновидност на егрегора на парите, но очертал свой собствен автономен сектор.

ЕГРЕГОР НА НАРКОТИЦИТЕ – егрегор, който не понася ничия зависимост, но все пак е принуден да се държи за полата на егрегора на парите.

ЕГРЕГОР НА МАФИЯТА – ОРГАНИЗИРАНАТА ПРЕСТЪПНОСТ – егрегор използващ връзки с политическия егрегор и този на парите.
Егрегорът се захранва с енергия чрез ритуалите. Колкото повече ритуали има в едно общество или семейство, толкова повече енергия се отделя в посока към егрегора и той става по-мощен, по-силен.
Шаблонът е проявление на егрегора. Избягвайте да сте еднакви,но и не трябва да се стремите към различието на всяка цена.
За да постигнете горните две неща, трябва да сте достатъчно силни. Изградете свой вътрешен център, който да е непоколебим.                                     Егрегор ни храни.
                     



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8727182
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930