Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.07.2014 21:05 - „Шизофрения или обладаване“'/Демони обладават болните от циклофрения или ДНК проблем
Автор: budha2 Категория: Други   
Прочетен: 1810 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 05.07.2014 21:08


image                                                                                                 Върхушките на Нацистка Германия и Русия се е състояла от хора с еврейска кръв-циклофреници                                                                  Възможно ли е шизофренията да е свързана с вселила се в човека нечиста сила?

Турският изследовател Кемал Ирмак няколко години изучавал този въпрос и в резултат клони към положителен отговор.

Наскоро в немското научно издание Journal of Religion and Health се появила статия, в която Ирмак излага резултатите от своята работа.

Първите две трети от статията – „Шизофрения или обладаване“, с нищо особено не се отличават от всяка друга научна статия – в тях подробно се описват разрушаващите личността симптоми на шизофренията, съвременните методи на лечение, видовете състояния и халюцинации.

След това започва част, която не е много обичайна за сериозна научна работа:

„Един от подходите към проблема с халюцинациите е да признаем съществуването на света на демоните.“

Такъв преход от чистата наука към мистиката не може да бъде възприет от научната общественост без скептицизъм и насмешка. Авторът вероятно разбира това, но продължава да развива своята мисъл:

„Сред народа на нашия регион демони е прието да се смятат притежаващи разум невидими същества, населяващи свят, паралелен на нашия, човешкия. В много отношения тези същества приличат на нас. Те се женят, раждат деца и умират. Вярно, продължителността на живота им е доста по-голяма от нашия.

Благодарение на способността да летят и да бъдат невидими за нашите очи те са станали главни части на окултните ритуали. Способността да се вселяват в човека, да подчиняват на волята си неговото тяло и ум им дава власт, която те използват вече много векове.

Много учени са признавали, че демоните могат да обладават човека и да съществуват във физическото му тяло. Причините, поради които нечистата сила се вселява в хората, може да са много. Понякога човек случайно прави нещо, което разярява демона. Но се случва и така, че обладаването, напротив, става от любов. Понякога демонът нахлува в човешкото тяло, установява контрол над системите, съединяващи тялото с мозъка.“

След това изследователят прекарва граница между шизофренията и обладаването:

Съществуват общи черти между клиничните симптоми на шизофренията и обладаването от демони. Общите симптоми включват делириум и халюцинации. Тези симптоми може да са следствие от близостта на демона до мозъка, който може да формира лъжливи интерпретации на реално възприеманата картина.

Слуховите халюцинации, когато пациентът чува два или повече гласа, спорещи един с друг и говорещи за самия човек в трето лице, могат да свидетелстват за обладаване от повече от един демон едновременно.

После Ирмак описва случай от живота на един представител на местната религия, който помолил един „добър“ демон да се всели в него, за да изгони няколко „зли“, благодарение на което се изцелил. Въз основа на подобни истории Ирмак стига до следния извод:

„Дошло е време, когато професионалните лекари трябва да започнат да разглеждат вероятността от обладаване от демони при лечението на шизофрения, особено в такива случаи, когато болестта се съпровожда от халюцинации и делириум. Вероятно е необходимо, за постигане на най-добри резултати, медицинските работници да привличат към лечение на такъв род недъзи религиозни целители.“

Главният редактор на сп. Journal of Religion and Health, публикувал този нееднозначен материал, сметнал за необходимо да добави свой коментар:

„Публикувахме тази статия с надеждата да започне дискусия – написал той. – Редакцията на списанието не споделя мнението на автора за реалното съществуване на демони.“                             RealClearScience
image
"98% от Най-богатите владещи капитала и властта са психопати, на лов за милиони. Когато се приближи до смърта, стари Амшел Ротшилд покани всичките си синове, във Франкфурт, и тъй като той чете сатанинската Талмуда, каза:
"Не забравяйте,  децата ми, че цялата земя трябва да принадлежат на нас, евреите, и че не-евреи, не са нищо повече от животински изпражнения " "Д-р Hachneker показва, че психичните заболявания, характерни за евреите се проявява в неспособността им да се прави разлика между това, което е правилно и грешно. Той каза, че въпреки че еврейските религиозни закони признават силата на търпение, смирение и честност, но евреите са агресивни, отмъстителни и нечестни . " Може да се припомни, какво казва за евреите еврейският пророк Еремия: "Те Мъдри са да вършат зло, но не може да направи" (Еремия 04:22). Според Ломброзо, евреите имат средно по шест пъти повече психични заболявания от гоите . И евреите постоянно се мешат с езичниците в смесените бракове по насоки на техните равини: 2/3 в СССР, на трето място в САЩ и Германия. Резултатът е такива психопати с еврейска кръв или, да го кажем по-просто, са криптоеври като Хитлер и Химлер, или Ленин и Сталин. И така, как евреите управляват света да не говорим за атомно оръжие . "Д-р Hachneker доказва, че всеки евреин се ражда с наченки на шизофрения, и този факт е причината, поради която евреите, преследвани по целия свят"                                                                       image   Ние трябва да се обърнем Русия в пустиня, населена с бели негри

"Ние трябва да се обърнем Русия в пустиня, населена с бели негри, които ние даваме такава тирания, които никога не са мечтали от най-страшните деспотите на Изтока.

Единствената разлика е, че тази тирания не е дясно и ляво, а не бяло и червено. В буквалния смисъл на думата "червените", тъй като ние се хвърли тези реки от кръв, пред когото треперят и ще бледнеят всички човешки загуби на капиталистическите войни.

Най-големите банкери отвъд океана ще работят в тесен контакт с нас. Ако спечелим революцията, смаже Русия, в руините на нейното погребение , за да се укрепи властта на ционизма и да се превърне в енергия, пред който целият свят се пада на колене . "

("Избрана" от Леон Троцки)
- Д-р Hachneker казва: "Шизофренията е фактор, който създава желание да бъдат преследвани."
- Това е вид преследване, от която се раждат вечните виковете на антисемитизъм. Megalomania - месианизъм и ционизма, и следващия преследване - антисемитизма. След мегаломания и мания за преследване - те са като сестри. "Симптомите на шизофренията са признати почти едновременно от Блойлер [Блойлер], Крепелин и Фройд в момент, когато евреите се преместили към богатата средна класа", каза д-р Hachneker. "Преди те бяха игнорирани като социален и расов феномен от лекарите в тази епоха. Те са станали от клинично значение, когато започнаха да се смесват с неевреи. "
image
Д-р Hachneker каза, че изследванията на д-р Жак S. Gottlieb [Jacques S. Gottlieb] университет WayneState показват, че шизофренията е причинено от деформация на две алфа-глобулин белтък, че пациентите с шизофрения отнема тирбушон-форма. Деформирани протеин изглежда се причинява от вирус, който, според д-р Hachneker евреи предават на не-евреи, с които те влизат в контакт .
image
Той каза, че тъй като тези, които са произлезли от западноевропейските народи не са развили имунитет към вируса, и така те са особено уязвими към болестта.                                                       image "В съзнанието ми няма никакво съмнение, каза д-р Hachneker, че евреите са заразили американския народ с шизофрения. Евреи са преносители на болестта, и тя ще достигне епидемични размери, ако науката не се развива една ваксина, за да се противодейства на това." "ДНК тестове са установили, че Arya-брамини [Arya-брамини] и евреи принадлежат към едни и същи хора. Основната религия е религията на евреите брамините.

Според Виенската Pasvan [Venu Paswan], почти всички раси в света имат по-дълга глава като те са еволюирали от вида Homo разумен [Homo-сапиенс], и по този начин са по-човешки вид. Докато неандерталците не са Homo разумни. Евреи и брамините имат широки глави и имат неандерталец кръв.

В резултат на това и двете страни страдат от различни физически и умствени разстройства. Според списанието на Американската психиатрична асоциация [Американската психиатрична асоциация] психиатрична News [психиатрична News], евреи са генетично предразположени да развият шизофрения.

Според д-р Жак S. Gottlieb [Jacques S. Gottlieb] университет WayneState причина за шизофрения сред тях е протеин разстройство алфа-две-глобулин, който се предава на не-евреи, с които те влизат в контакт.

Увеличение на психични разстройства в Америка е свързан с увеличаване на еврейското население.

През 1900 г. Америка беше 1,058,135 евреи и 62 112 психично болен. През 1970 г. броят на евреите се увеличи до 5,868,555 т.е. 454,8% процента. В същото съотношение психично болни са увеличили броя на 339 027.

Евреите не са били в състояние да се прави разлика между добро и зло, и те са налице агресивни тенденции и нечестност. Затова Израел е и най- расистката страна "Ден на Пурим" - един ден, когато евреите празнуват победата си над цялата гоите (неевреите) в древния Вавилон, който сега е в границите на Ирак. Колко интересно.

Какво е също така интересен е факта, че предишното американската инвазия в Ирак приключи в деня на Пурим преди десет години, 150 хиляди избягаха геноцид на иракчани под ръководството на бащата на сегашния президент, Джордж Хърбърт Уокър Буш. Пурим е и времето, когато евреите се препоръчва да се организира една кървава отмъщение срещу неевреите.

Луцифер е изискване окултна клетва към НСРед поставяне на печат. Схема на НСР, в последната фаза ще създава непоносими условия, че хората ще пълзят на колене, молейки да бъдат "спасени" и всичко приключи. И те ще бъдат готови да подпишат всички документи и дава клетва да служат като покорни слуги на Луцифер, който ще бъде обявен за "спасител", "вълк в овча кожа", което е написано в Библията.

"Масите ще лижат краката ни и ще ни служат като роби"             image Реч Равин Рабинович извънредна среща на европейските равини-или циклофрения                                   -Руските, както и други азиатски народи,  са под пълен наш контрол . -Категорично мога да ви уверя, че в момента се роди последното поколение бели деца. Нашият контрол Комисията за мир и изчезването на расовите напрежения, боже сношение с бели хора бели. Белите жени ще бъдат допуснати само до черни мъже и бели мъже - само за чернокожи жени.По този начин, бялата раса ще изчезне -саможертва винаги е била отличителна черта на нашия народ, и смъртта на няколко хиляди по-малко евреи - това ще се съгласите, е една малка такса за господство над света. -Ние плащаме всички изобретения на белия човек в оръжия срещу него -Когато растенията и градове на Европа и Америка ще бъдат унищожени от ядрена война, след това бялата раса не ще бъде в състояние да се противопоставят на
Нашите интереси.                                                                         Шизофрения или циклофрения?
                      .




Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8739016
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930