Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.07.2014 22:23 - Сириус - Алфа, Бета/Причини за възникването на Фаетон и Земята
Автор: budha2 Категория: Други   
Прочетен: 1163 Коментари: 0 Гласове:
0



Планетите Алфа и Бета се намират в системата на двойната звезда Сириус, към която периодично се присъединява още една звезда и така става тройна звездна система.
Населяващите планетата Алфа същества са хуманоиди, по чийто образ и подобие е създадено земното човечество. Те владеят всички мозъчни феномени: телепатия, телекинеза, пирокинеза, телепортация, левитация, астрална проекция, пространствена медитация и др. Въпреки материалния си носител (тялото) тяхната душевност е на изключително високо ниво, а разумът им контролира всички физически процеси, както в заобикалящия ги свят, така и що се отнася до самите тях. Те са в изключително физическо здраве и в хармония с вибрациите на Космоса.
Планетата им е меко казано странна от земна гледна точка и противоречи на познатите ни физически закони. Тя има правилна сферична форма и изключително богата флора и фауна. На всяка точка от планетата температурата и светлината проникват еднакво, контролирани от психичното поле създавано от жителите й и ограждащо планетата. Фрапиращо е, че планетата не извършва кръгови движения около самата себе си, а движението й около нейната звезда е подвластно на желанието и волята на нейните жители.
Светът на другата планета от тази звездна система (Сириус Бета) е далеч по-обикновен. Планетата е предимно пустинна със закърняла растителност и бедна фауна, поради факта, че е твърде далеч от звездата. Съществата, които я населяват са приспособени към тези условия, макар че живеят под повърхността й. На външен вид имат разнообразна форма, съобразена с условията на живот. От човешка гледна точка имат уродлив и ужасяващ вид и ще се прочуят по-късно на Земята, като "сатанинско войнство".
Въпреки външните различия и двете цивилизации се намират на едно и също ниво на развитие, владеят в еднаква степен всички мозъчни феномени и пред тях стои един и същи проблем за разрешаване.
На този етап от развитието си всички цивилизации се изправят пред проблема за вътрешната хармония между логическото мислене и интуитивното познание. За тях формулата 50/50 е неприложима, тъй като резултатът от такова съчетание е нестабилен и трябва едното да вземе превес.
Група учени от двете планети получават задача да открият и посочат най-верния път за развитие на техните светове. За всяко едно от тези същества тази задача е личностна съдба и преминаването им на друго, по-високо енергийно ниво се осъществява след изпълнението на задачата.
Приемлив начин, съобразно реалните възможности на двете планети е било примитивното и ускорено пресъздаване на проблема. За тази цел в днешната слънчева система се създава планетата, останала в преданията ни като Фаетон.
Цивилизацията й е била генетична комбинация на съществата, населяващи двете планети на Сириус.
Съществена разлика от земната цивилизация е свободната воля, а оттам и творческия им потенциал са били твърде ограничени. Цивилизацията за кратко време е трябвало да измине определен път, съгласно плановете на нейните създатели, еволюирайки технически и духовно. След време става ясно, че тя е достигнала предела в своето развитие и не може да изпълни задачата на експеримента. Само 2% от жителите й запазват творческите си способности, а оттам и възможността да еволюират, докато останалата част ясно съзнавала, че е достигнала своя предел.
Техническото им ниво, както и нивото на владеене на мозъчните феномени е било високо и това им позволява да достигнат изключително висока степен на колективно съзнание.
В условията на това съзнание жителите на Фаетон вземат решение двата процента от 74 млрд. им население, притежаващи творчески потенциал да напуснат планетата на предварително създаден космически кораб. По-късно те се разселват из вселената, като една част от тях се установяват на Марс, а след създаването на Земята се прехвърлят на нея. Останалите 98% от жителите на Фаетон чрез волеви импулс и с разрешение на Алфа и Бета предизвикват хиперреакция в енергийния кристал в центъра на планетата, което довежда до взривяването й.
След този неуспех в научните групи на Алфа и Бета настъпват разногласия, но все пак се взема решение експеримента да бъде повторен с малки корекции. Този път свободната воля на жителите на новата планета е значително повече, а оттам и творческият им потенциал по-голям. В резултат на това решение преди по-малко от една вселенска година се създава Земята с първата от земните цивилизации, за която ще пишем по-подробно в някоя от следващите ни статии. Тук е мястото да проследим процеса на създаване на планети от цивилизации, намиращи се на материално-духовно ниво, каквито са Алфа и Бета.
Всяка планета се създава около енергиен център, ролята на който играят енергийните кристали. Те от своя страна се създават от висши духовни и енергийни цивилизации и са на постоянно разположение на цивилизации от по-низши, имащи нужда от тях. Този енергиен кристал се проектира на определена точка в пространството. Около него под въздействието на Алфа и Бета започва да гравитира космически прах, газове и други частици. Енергийният кристал работи по предварително зададена програма, като моделира от предоставения му материал планета с обозначени параметри. Той действа чрез неравномерни пулсации, които не позволяват на частиците да постигнат равновесие. За това в програмата на кристала влиза създаването на един или няколко колектора на космическа енергия. Тяхната цел е да уравновесят силата на пулсациите. И така се създава първоначалната форма на трите големи египетски пирамиди, а гравитиращите около тях частици материализират образа им. Такива пирамидални форми на колекторите има не само на Марс, а са доста разпространени из цялата Вселена.
На действието на енергийния кристал се дължи и земната гравитация. Всяка една частица била тя от органичен или неорганичен порядък притежава астрално тяло и е подвластна на силата на притегляне или отблъскване на кристала. Ако кристалът се доведе до състояние на хиперфункция, то следва незабавно взривяване на планетата (като Фаетон), а хиперфункцията води до отделянето първо на атмосферата, а после и на твърдите пластове на планетата.
В следващите ни статии ще дадем по-подробна информация и за третата коалиция, но сега трябва да кажем някои по-общи неща за нея.
От гледна точка на времето третата коалиция се създава след като около Алфа и Бета са се оформили съответните групировки. За размяна на първите две, които определят бъдещето на Земята, изхождайки от факта, че тя е техен експеримент то третата коалиция третира Земята като самостоятелна цивилизация и се бори човечеството да получи пълната свобода само да определя съдбата си. Налага се да споменeм за специалния "статут" на Земята, т.е. това че е експеримент, а това автоматически я поставя в подчинено положение спрямо нейните създатели Алфа и Бета.
Третата коалиция носи обединяващото име Юрентус, а централната й планета е Юрента. Самата планета представлява своеобразен феномен, тъй като тя се явява "пресечна точка" на няколко енергийни нива и измерения. Нейното население се състои както от материално-духовни, така и от създания от по-висши духовни и енергийни сфери.
Тези три коалиции са определяли съдбата на Земята от нейното създаване до този момент и от тяхната дейност зависи бъдещето й.                                                                      www.sibir.bg/index.php,




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8725480
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930