Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.07.2014 22:30 - След гибелта на Фаетон
Автор: budha2 Категория: Други   
Прочетен: 931 Коментари: 0 Гласове:
0



След гибелта на Фаетон общественото мнение на Сириус-Алфа и Сириус-Бета оттегля до голяма степен своята подкрепа за повторен експеримент (планетата Земя). Въпреки това авторитета на научния екип от двете планети оказва своето влияние, в резултат на което е създадена Земята. Тъй като обществото на Сириус-Бета са по-негативно настроени към новия експеримент, то инициативата бива подета от представителите на Сириус-Алфа.
Първата цивилизация, която населява Земята в генетичен план е съчетание между форми на живот (в т.ч. флора и фауна, а не само разумен живот) от двете планети като 70% са от Сириус-Алфа и 30% от Сириус-Бета. Въпреки човешкият вид на по-голямата част от расата, останала в историята като Атлантска или Лемурийска, в преданията и легендите на народите са запазени много от формите с необичаен за съвременния човек външен вид. Това са така наречените: кентаври, грифони, русалки, сирени, нимфи, горгони, сатири, харпии.
Много от тези същества вече не съществуват. Само някои от тях все още обитават съвсем недостъпни места.
Популярно е мнението не само сред научните среди, но и сред широката общественост, че Лемурия и Атлантида са два различни материка, а оттам и расите и цивилизациите са отдалечени във времето. Истината обаче е, че лемурийци е общо название на съществувалата първа раса, а Атлантида е била столица на самата цивилизация и съответно нейните жители се наричали атланти. Според нас объркването се е получило от неправилното разчитане на древните текстове, а също и от факта, че по времето на процъфтяването на Египет е имало един малък народ, населяващ остров с подобно име, който е воювал с египтяните. Островът потъва при голям природен катаклизъм от вулканичен характер.
Колкото до самата лемурийска раса: тя е била създадена с относително висок коефициент на самостоятелно мислене и свободна воля. Притежавала е значителни потенциални творчески възможности. Не след дълго обаче те достигат своя апогей (няколко хиляди години). Въпреки високата степен на владеене на мозъчните феномени и изключително развитата технология, те се ориентират към една антииндивидуална орагнизация. Създава се едно общество, със социална структура подобна на термитите, където всеки индивид се подчинява на нуждите на обществото. Логическата мисъл подтиска изцяло интуицията, което води до израждане на лемурийците до такава степен, че емоциите са сведени до нула и душевността им почти закърнява. Пълната липса на духовен живот води до изкривяване и на самата мисъл. Расата се озовава на път без изход и цивилизацията достига до застой и дълги години преживява процес на бавно, но безвъзвратно загниване.
Сириус-Алфа и Бета, въпреки че наблюдават процеса се намесват в твърде късен етап, за да могат да спасят загиващата цивилизация, но изводът е ясен - чисто логическият интелект води до гибел.
По взаимно съгласие Сириус-Алфа и Сириус-Бета предприемат бързото и безболезнено унищожение на цивилизацията. Лемурийците извън Атлантида (с изключение на цвета от расата, за които има надежда да бъдат променени) са унищожени чрез излъчване, разграждащо органичната материя. Столицата Атлантида под защитата на енергийно поле потъва под водите на световния океан, където жителите й чакат и до днес разрешение да излязат на повърхността и да се срещнат с новата цивилизация. За него период трябва да се има предвид, че е имало един световен океан, а сушата е била един материк.
След унищожаването на първата земна раса представителите на Сириус-Бета се оттеглят от експеримента, като се обявяват против създаването на нова цивилизация. За тях отпадането на едната алтернатива от възможните две е достатъчно основание да се поеме по другия път, т.е. пълна доминация на интуицията на логическия разум. На Сириус-Алфа желаят да проверят докъде ще доведе и другата алтернатива. Тук настъпва и големия разрив между двете цивилизации, тъй като Сириус-Бета смята продължаването на експеримента за безсмислено.
След унищожаването на органичната материя, на Земята настъпва период на пълна липса на живот, който неправилно се бърка с ледниковия период.
Сириус-Алфа, поемайки инициативата за следващ експеримент създават човечество по свой образ и подобие, като създават необходимата флора и фауна, променяйки и облика на Земята (континентите заемат този вид, каквито ги познаваме днес). Идеята за разделянето на сушата е била, че едно териториално разделение ще попречи за създаването на ново антииндивидуално общество.
Момента на създаването на новата раса, на флората и фауната е една своеобразна стартова линия. Тъй като Сириус-Алфа създава множество "разумни" видове, които от този момент започват своето самостоятелно развитие. Но единствено човечеството е било способно да постигне организация, подобна на тази на неговите създатели. Другите видове създават свой вид цивилизации, с характерно за тях мислене и логика и са наречени от "венеца" на природата животни (за живеещите до нас "животински цивилизации" ще се спрем в някои следващи теми).
Тук е мястото да обясним откъде произлиза широко разпространената сред научния свят заблуда за произхода на човека, изложена в теорията на Ч. Дарвин.
В началото на новото населяване на Земята към всеки оцелял до днес вид е имало прикрепени няколко паралелни вида. За човешкия род са били т.нар. "примати", които не са издържали конкуренцията и са загинали. От казаното до тук се разбира, че човекът не е произлязъл от човекоподобните "маймуни", а е бил само конкурент в една мащабна борба за надмощие и като по-приспособим е оцелял. Съществуващите днес маймуни са твърде различни от човека и не са били конкуренти в неговото развитие.
Друга раса, която може да се характеризира като раса от смесен тип и е възникнала още със създаването на Земята е духовната йерархия на Шамбала. Йерарсите представляват особен вид духовни същества, които са призвани да пазят равновесието и отговарят за разпространението на древните знания в нашия съвременен свят. С течение на времето Висшите йерарси на Шамбала създават и материалните й нива, към които спадат различни източни манастири (ашрами). Желаещите да постъпят като ученици в Шамбала, трябва да преминат дълги години на труд и обучение в ашрамите, а след това през изключително сложни ритуали на посвещение. В мига на посвещението ученикът умира, за да се роди една нова душа - посветеният. За него стават достъпни тайните на природата и Космоса и придобиват силата да властвуват над стихиите, над силите на разрушението и градежа.
Новопосветеният прекарва дълги часове в медитация, достигайки до прозрението за своето предназначение. Записвайки своите прозрения, той ги причислява към огромния библиотечен фонд на Шамбала.
Стигнал веднъж до абсолютната истина за своето призвание, новият йерарх се посвещава изцяло на неговото реализиране. След смъртта си много от тях отиват във висшите нива, но има и такива, които се присъединяват към Висшите Духовни йерарси на Шамбала. От висотата на своето съвършенство те се опитват да влеят хармония в душите на хората. Не са редки случаите, когато някой от висшите йерарси се инкарнира в човешко тяло, сочейки на човечеството пътя към духовното издигане и съвършенство.
Пр. - Далай-Ламата на Тибет.
През същия период, освен коренните раси и духовната раса на Шамбала, Земята са обитавали и раси, водещи началото си от извънземни цивилизации. Такива са марсианците и фаетонците.
След унищожаването на Фаетон, 2% от оцелелите й жители, притежаващи творчески потенциал, се разселват из Вселената, като една част се установяват на Марс. По това време коренната раса на Марс е в разцвета си. След създаването на Земята, оцелелите фаетонци се прехвърлят на Земята и съжителствуват известно време с развиващата се лемурийска раса. След загиването й те пренасят и запазват искрата на познанието.
Елементи от културата и технологиите на инките и маите е плод на тяхното въздействие. От там идва и това странно съчетание на варварство и високо ниво на познание, архитектура, технологии и познание.
След време фаетонците напускат Земята, поради две причини.
Първо: съобразявайки се с нормите на космическа етика, те не са можели да съжителствуват едновременно с една все още неоформена развиваща се цивилизация, без това да доведе до необратима промяна в същността на новото човечество.
Второ: условията на Земята не са благоприятни за развитието на тяхната раса (имат проблеми с размножаването).
Принос към културата на маите и инките имат и някои представители на марсианската цивилизация. По принцип те по същество са космополитна раса, която се преселва от свят на свят, в търсене на редки светове, които да отговарят на техния начин на живот (за да поддържат живота си не им е необходима нито вода, нито кислород, а само една специфична енергия, подобна на земната "прана". На Марс са живели няколко вселенски години и след изчерпването на нужната им енергия, за кратко са пребивавали на Земята.
Съвременните раси са се формирали в културно отношение под влиянието на:
съответно - Египет - на атлантите
о-в Паска - Сириус Алфа и Бета
източните страни - на Шамбала.




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8725216
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930