Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.07.2014 22:41 - Въздействието на двете коалиции (Сириус-Алфа и Сириус-Бета) върху живота на Земята и причините за създаването и въздействието на трета коалиция с главна планета
Автор: budha2 Категория: Други   
Прочетен: 926 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Въздействие на трите коалиции върху земята. Религии, окултни школи, митове и легенди

В предишните си статии ние разглеждахме както причините за създаването на Земята, също така и възникването и гибелта на нейната първа цивилизация.
От този момент нататък мненията на създателите на Земята (Сириус Бета и Сириус Бета) коренно се променят и раздалечават. Сириус Алфа желаят да повторят експеримента, като този път създадат цивилизация, притежаваща по-висок процент свободна воля и творчески потенциал. Целта им е да доведат експеримента до край и се интересуват от хората единствено като част от експеримента. Така възниква съвременното човечество с трите му основни раси: европеидна, негроидна и монголоидна по образ и подобие на своите създатели от Сириус р.
Докато Сириус Бета застава на противоположно мнение. Те считат, че да продължават експеримента е безсмислено и желаят да го прекратят. За тази цел предприемат както психическа, така и физическа намеса, залагайки чрез своите действия импулс за самоунищожение в човека, акцентувайки върху омразата, завистта, алчността, злобата.
Действията на Сириус Бета се изразяват в създаването на култове към богове изискващи човешки жертвоприношения и събуждащи низките страсти у човека. Това са богове на войната, отмъщението, на злото (Черната ложа). Тази идея по-късно ще изкристализира в идеята за Сатаната, носителят на злото във Вселената, широко разпространена в днешно време.
В отговор на тези действия научният екип от Сириус Алфа е принуден от своя страна да създаде религии на доброто. Техните богове проповядват любов между хората, милосърдие, доброта (Кришна). Създават и чисто материалната организация, наречена Велико Бяло Братство.
В резултат на тези "божествени противоречия", хората за да избегнат тоталното си объркване, преминават към краен фанатизъм, изопачавайки много от ученията и религиите на доброто, водят религиозни войни, започват да пренасят в името на боговете жертви.
За да бъде смекчен този краен фанатизъм, първоначално на територията на Индия започва да действува един от създателите на Земята. Със своето учение на умереност и самовглъбяване смекчава религиозните догми и обръща погледа на човека към душата му. На Земята това същество става известно под името Буда (Просветлен).
Интересното за Индия, Скандинавия и Елада е, че техните богове и религии са по-неутрални и не принадлежат към крайностите. По този начин при тях се създават умерени зони на влияние.
За да бъде смекчен пък догматизма на юдейската религия на Земята бива изпратен главния от създателите на Земята, известен като Христос. Създадената от него религия става определяща за бъдещето на човечеството. Въпреки своята мащабност, тя не успява да изпълни една от своите главни задачи, а именно - да върне човечеството в правия път, т.е. в пътя, определен му от Сириус Алфа.
Забулена в легенди е личността на Христос. Много спорове се водят и до днес около зачатието, раждането, живота и смъртта му. Въз основа на нашите проучвания събитията са се развили по следния начин:
Необходимостта от идването на Христос се е появила няколко века преди раждането му и то е било предсказано от много пророци. За да бъде тази личност наистина изключителна, неговото зачатие и раждане се извършва действително чрез чудо - той е роден от девица. За зачеването му е бил използуван лъчев ембрион, в резултат на което след девет месеца се ражда материален, но енергийно неустойчив двойник на истинското божествено същество. Наречен е Исус. В действието и юношеството си Исус е под постоянен контрол от страна на своята истинска същност - Христос, който го насочва в неговия път и подготвя идването на истинския Месия. Сливането на двете същности (Исус и Христос) се осъществява в 30-та година от раждането на Исус. Поради енергийната си неустойчивост Исус престава да съществува и отстъпва място на истинското божество. През своя подготвителен период на проучване, Христос стига до извода, че единствения начин да изпълни задачата си (поне отчасти) е да създаде една нова религия, уникална по своята същност. За основа използва своя жертвен избор като катализатор.
В противодействие на тази мощна вълна, Сириус Бета впряга всичките си сили и под нейно давление се организират гонения срещу християните. Малко по-късно възниква и антагонистичният мит за Антихриста. За да омаловажат възкръсването на Христос, Сириус с създават флуид, който превръща обикновения мъртвец в едно ужасяващо създание на мрака - вампира. Така чрез идеята за живия мъртвец се противодействува за възкресилия се Бог. Инжектираните с този флуид хора живеят във вековете, като за да поддържат живота си използват флуидите на човешка кръв. Митовете, че вампира умира при досег със слънчева светлина са достоверни, тъй като флуидът ги прави неустойчиви и те се разпадат на прах.
Съперничеството между двете сили Алфа и Бета продължава през вековете с променлив успех - християните покръстват езичниците, а сатанизмът прониква в душите на християните (Светата инквизиция).
С течение на времето около Сириус Алфа и Сириус Бета се оформят коалиции от съмишленици, които формират Алфа и Бета коалициите. На Земята стават известни като Ангелско и Сатанинско войнство, под чието влияние на Земята възникват съответно Бяла ложа, с представители, които са действували по нашите земи - Орфей, Боян Магът, Беинса Дуно; и Черна ложа, към която спадат сатанинските секти, тайни магьоснически общества и някои съвременни християнски църкви.
На този етап се намесва и започва да действува трета коалиция, оглавявана от планетата Юрента, която желае да запази човечеството, но вече като цивилизация, а не като експеримент.
Третата коалиция е уникална по своята същност. В нея, за разлика от Алфа и Бета коалициите са включени същества не само от материално-духовната, но също така и същества от духовната сфера. Третата коалиция се явява в случая носител на чистия идеал, който е в идеално съчетание с технократизма на материалните й представители. За тях човечеството е важно от гледна точка на за превръщането му в цивилизация, за негово собствено добро. Те нямат пряк интерес от оцеляването на Земята. Въпреки привидно сходните цели на Сириус Алфа, Бета и Юрента до съюз не се стига. По този начин Земята се превръща в "бойно поле" на Сириус Алфа, Сириус Бета и Юрента.
За действието на Алфа и Бета коалициите вече споменахме. Действията на Юрента се изразяват в това, че те извеждат човечеството напред посредством свеждането на научни знания. Тяхно дело са гениалните прозрения на Нютон, Менделеев, Айнщайн и др.
Духовната им дейност се изразява в изработването и осъществяването на програми за духовно спасение съвместно с Шамбала. Сириус Алфа и Сириус Бета също действуват на духовното поприще, като вдъхновяват много поети, художници, музиканти.
Пр. Произведенията на Моцарт са вдъхновени от Сириус Алфа а на Вагнер от Сириус Бета.
Но трите коалиции имат и негативно въздействие върху хората. Под влиянието на Сириус Бета, се извършват тъй.нар. Велики кръстоносни походи и мюсюлманските джихади. Колкото и парадоксално да звучи II-та световна война пък е дело на Сириус Алфа.




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8727980
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930