Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.07.2014 07:45 - Ще ви принудим да емигрирате!/Целта на ядрена мафия и АЕЦ е Плутоний
Автор: budha2 Категория: Други   
Прочетен: 880 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 02.10.2016 09:30



Помните ли изказването на ректора на УНСС (Университет за Национално и Световно Стопанство, по-известен като Утре Носи Съответната Сума, заради корупционните практики в него), към окупаторите на учебното заведение, през есента на миналата година? Нека ви го припомня, на тези които сте го забравили:

image

Кадъра е от репортажа на предаването "Господари на ефира", отразили подробно събитието. (Желаещите да си припомнят цялото видео може да го направят от ТУК.)

Важно е да напомним, че въпросното лице е разобличено, като бивш агент/доносник на репресивната комунистическа Държавна сигорност, с псевдонима Стойновски.

Но какво общо има това с ядрената мафия и ядрената престъпност? Допирната точка между "родолюбеца" агент Стойновски и ядрената мафия се е "циментирала" вчера, 30-ти юни 2014-та г., и ние научаваме за това не от къде и да е, а от интернет сайта на самото УНСС:


Споразумение за сътрудничество между УНСС и МААЕ


"Споразумение за сътрудничество между Университета за национално и световно стопанство и Международната агенция за атомна енергия (МААЕ) подписаха ректорът проф. д.ик.н. Стати Статев и генералният директор на агенцията Юкия Амано.

.............................................
Целта на споразумението е да се установи практическата рамка за сътрудничество между страните в областта на научните изследвания и организирането на магистърска програма по ядрена сигурност."

image

Какво е това "ядрена сигурност" и за какво се ползва? Аз се "помотвам" из средите на ядрената мафия вече почти четвърт век и все още не съм срещнал дефиниция/определение на това понятие. Сигурен съм, че и тези на снимката също не могат да дадат отговор на този въпрос, но пждписват ... програма за доунищожаването на България.
Ето и едно от най-пресните доказателства (от март 2014-та г.), че боса на световната ядрена мафия (Юкиа Амано), а също така и водещите световни ядрени сили не са наясно с това понятие, но ви облъчват мозъците с него ежедневно:

35 държави се споразумяха за по-строги правила за ядрена сигурност
Русия и Китай не се присъединиха към инициативата
То няма никакви правила, а те говорят за "по-строги"? Жалки престъпници!
А ето и снимчица от "историческото" събитие, на което пак не можаха (защото е невъзможно) да определят, що е то "ядрена сигурност" и има ли тя почва по света?


image

Амано е на три реда, съвсем малко в ляво, от Обама. На срещата нямаше българско представителство, независимо, че сме една от 30-те страни експлоатиращи АЕЦ!!!

На практика вчерашното споразумение между агент Стойновски и мафиота Амано е за производство на "експерти", които да ви облъчват, че ядрената енергия е най-най-най-най- .... и така докато в България не остане нито един НЕубеден.

Ето още какво каза доносника на ДС на младите хора миналата есен:


image

Сега разчиства пътя от пречещите?

Самият Амано успешно практикува изселване на свои сънародници от префектура Фукушима, Япония, вече четвърта година, така че има опит, който да сподели с родните подлоги на ядрената мафия.

Г. К.gikotev.blog.bg
http://Колко тона Плутоний до сега е произвела световната ядрена мафия. Със сигурност се знае, че продуктите на деление (високо-радиоактивните и дълго (над 100 000 години) живеещи вече превишават много над 300 000 (триста хиляди) тона и продължават да се трупат със скорост 1 килограм за минута, за цялото земно кълбо.Така жадувания от ЯМ елемент Плутоний не се среща на Земята, поради което те са построили ядрените реактори, за да си го произвеждат, а за да не бият на очи истинските им цели са ги нарекли "за мирни цели". Необходимо е забрана на ядреното оръжие,тъй като няма срещу кого да се използва. Така остава Плутоний да се използва за унищожение на Земята                                                

До Международния наказателен съд офис на Прокурора Хага, Холандия




Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8728760
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930