Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.07.2014 21:57 - Андора – новият Кипър за руските евреи
Автор: budha2 Категория: Други   
Прочетен: 1093 Коментари: 1 Гласове:
1

Последна промяна: 18.07.2014 22:13

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
imageКняжество Андора се превръща в новия притегателен център за руските пари, изтичащи от Кипър, след като Европейския съюз наложи нов модел за спасяването на тамошните банки, модел, който ще донесе значими загуби за хората с депозити в тях, твърди Deutsche Welle.

Гарантирана банкова тайна

Банките в Андора, миниатюрна държавица в Пиринеите с население от 76 хил. души, са отворили стотици сметки на руски граждани последните месеци според данни и на испанското икономическо издание Expansion. Експерти твърдят, че княжеството в качеството си на "данъчен рай" в скоро време ще замени почти изцяло Кипър за състоятелните руснаци, още повече че парите напоследък идват именно оттам.

Андора се изхранва от туризма, зимните си курорти и банките, които тук са пет. Това са Credit Andorra, Banca privada d"Andorra, Andbank, Morabank и Banc Sabadell d"Andorra. Княжеството не е член на ЕС, но тъй като няма собствена валута, използва еврото като разплащателна единица.

Вложителите не плащат данъци върху доходите си от лихви (с изключение на гражданите на някои страни от ЕС, с които Андора има подписани съглашения за обмен на данъчна информация). Затова пък всички чужденци плащат между 400 и 500 евро на година за банковото обслужване на сметката си. "Нашите финансови организации са надеждни и гарантират банковата тайна", заявил в интервю за DW представителят на банковата асоциация на Андора Франсеск Тард.

Клиентите фигурират в банковите документи не с фамилията си а с номер, а да си отворите сметка, е възможно за половин час. При това банката не иска справка за произхода на вашите пари, единственото условие е сметката да бъде открита лично. Отделно от това депозит от над половин милион евро ви дава право един вид да станете поданик на княжеството.

"Испанския фактор"

За увеличаването на потока от руски пари към Андора има значение и т.нар. испански фактор. Защото през последните няколко месеца по данни на испанската централна банка руснаците са превели в Испания от сметките си в Кипър над 5 млрд. евро. Централната банка обаче смята, че тези пари имат "съмнителен произход", затова в началото на март посъветва испанските банки да не приемат преводи на руснаци от Кипър.

Тук изгря шансът на Андора, която е на 200 км от Барселона и региона, по крайбрежието на който се заселват много от по-имотните руснаци. Така че те естествено започнаха да прехвърлят парите си към княжеството, което няма договор с Русия за обмен на данъчна информация и няма натиск за подписването на такова съглашение.                                                                                                    Има свидетелства че след разпъването на кръста, или псевдосмъртта на Исус, той и Мария Магдалена отишли в Андора в Пиринеите и започнали нов Едемски период на възпроизводство, при което се появила нова човешка раса в южна Франция, наречена “катари”. Но шум-арийските властелини не можели да позволят на тези нови арийски разплодни животни да оцелеят, защото това щяло да убие поддържания от тях управляван от влечугоподобни елит и програма по внедряване на синя кръв, и те организирали изколването на катарите. Само една шепа от внуците на Исус Христос са оцелели до днес в Андора, но с числеността си те не представляват заплаха за шум-арийската програма по внедряване на синя кръв, провеждана в наши дни от такива фамилии като Рокфелер, Ротшилд и кралските семейства на Великобритания и Европа. Всички тези фамилии изпълняват обреди на човешко жертвоприношение към Луцифер, както повелява тяхната илюминатска система от убеждения. Жертвоприношението към “боговете” на влечугоподобните разбира се датира от времето на Атлантида и било провеждано при маите, толтеките и ацтеките в Мексико до съвсем неотдавна.           



Гласувай:
1



1. tzarkarui - Mossad controls CIA Illuminatti ...
19.07.2014 09:56
Mossad controls CIA
Illuminatti controls Mossad
The 13 families are the Illuminatti
Quorum controls the 13 families
And where do you think Quorum is?
Andorra. :)
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8727610
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930