Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.07.2014 21:22 - С 2 години закъснение измислиха име на "терориста" от Сарафово
Автор: budha2 Категория: Други   
Прочетен: 819 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 18.07.2014 21:35


image image  imageimage image  image   Това за секундите от 1:17 до 1:21 има обяснение. Филмчето прекъсва с излизането на терориста от кадър и се подновява малко по-късно. Човекът с червена фанелка в ляво си променя позицията в това време., видеото е рязано в 1:19 (линка горе от ютуб), но може би само с няколко сек.                                                                          Една бърза проверка за поредната родна „сензация”
ДАНС РАЗКРИЛО КАМИКАДЗЕТО ОТ АТЕНТАТА В БУРГАС!
ИЗЛЪГАХА ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ!
* Заради структурите на Корпоративна банка и Цветан Василев ли мажат и замазват?
Вчера Нова Тв пусна кадри, представени за пореден път като „доказателство” за драмата преди две години на летище Сарафово в Бургас. Позоваването беше на анонимен израелски баща, който им дал запис от ... една от служебните камери (!) за външно наблюдение в района. (аз навремето показах маса такива записи, непоказани по нашите ТВ)
А днес гръмогласно – на „юбилейната двугодишнина” от атентата ДАНС съвместно с прокуратурата съобщи, че камикадзето, взривило израелците в автобуса, било „идентифицирано”.
Предполагам, че и у нас ще се възцари тишина след онова, което ще напиша. Както и досега цари гробна тишина за всички мои разкрития в „Дуел”, вкл. и за онова, което написах около пряката свързаност на фирмени структури на Корпоративна банка и Цветан Василев с атентата, та чак до едни данни за произхода на взрива.
ДОКАЗАТЕЛСТВО – АНТИДОКАЗАТЕЛСТО
Изгледайте внимателно записа, появил се по Нова Тв от „баща” на загинал израелец.
Естествено, източникът беше анонимен, чий баща – не се спомена, не се каза и как той е разполагал със записа и защо именно сега – на „юбилея на атентата” го вади. При това не го дава на израелска медия, а на българска?!
А освен възниква въпроса как „бащата” е имал достъп до охранителните камери на летището. Онези, чиято информация е в ръцете на четири служби – българските, английските, американските, МОСАД и които я пазят като заницата на очите си. А и как са допуснали този „теч” евентуално руската ФСБ, Службата за външно разузнаване на Русия, която също разполагат с нея (поне според мен). Със сигурност иранските секретни служби, „Ал-Кайда”, „Хизбула” и разни отрепки на други терористични центрове и мащабни интернационални интереси, свързани с високите цени на петрола също са заинтересовани да не се стигне никога до истината – поне официално (в моята книга я има с маса факти, вкл. и за българското съучастие на най-високо равнище – чак до политици на ДПС, БСП и ГЕРБ).
В книгата си посочих, че маса записи липсват – според обясненията на бълг. страна камерите били ... повредени, вкл. и втората в залата за посрещачи. Едвам се докопах до три сензационни видеозаписа (две показах, три цитирах в книгата си), които разкриват действително случилото се тогава.
Аз самият при написването на книгата си „Дуел” срещнах невероятни трудности. Единствено целият ми опит, голяма доза кураж (наистина ми трябваше), неочакваната от противниците ми бързина при проучването и честно казано – огромен късмет и щастлива съдба ми позволи въобще да завърша разследването си. А някакъв анонимен „баща” изведнъж решил да даде на някаква българска телевизия някакъв запис, който да потвърди версията за камикадзето (дето го няма в нито един протокол от разпитите на очевидците)
Винаги съм наричал родните служби – „ювелири” заради глупостите,които вършат по поръчка на политиците ни и чужди интереси.
Та сега „ювелирите” за пореден път сгафиха. Защо?
Защото за втори имаме парадокс след онзи в „Дуел” – един монтаж, доказващ БЕЗСПОРНО факта, че лицето на него не камикадзето, се представя като ДОКАЗАТЕЛСТВО, ЧЕ Е!
А сега да видим защо доказателство е антидоказателство.
1. всички служебни видеозаписи по летищата фиксират час, минута, секунда. Ясно е защо! На това видео ги няма. (както и на онова, което ни показаха навремето) Защо ли? Отговорът е в „Дуел”
2. В „Дуел” дадох всички факти около първия случай и сензационните аргументи на разследването ми.
Сега ще дам само един факт – от видеото на Нова Тв от 1:13 минута до 1:21 минута (първа минута и 13-21-ви секунди от записа).
Ето го и самият линк със записа на Нова ТВ.
http://www.youtube.com/embed/WlF75MVmlis
В 1:21 (минута и 21 секунди) от видеото е взривът.
Вижда се на самото видео по внезапното проблясване на картината и започващите да тичат след това хора. А атентаторът все още е много далеч от автобуса. И да иска, няма как да стигне – ходейки, само за тези три секунди, започвайки от прекосяването на зебрата.
Три секунди при бърз човешки ход са 3 метра, при много бързо тичане - 15 метра. А според МВР е искал да сложи раницата си, скарал се с израелците и чак след това отекнал взрива.
Давам картинка, както и линкът от записа на Нова -
http://www.youtube.com/embed/WlF75MVmlis
Гледайте си го до насита.
Слагам и една картинка от видеото с рейсовете – да видите нагледно разстоянието, което да съпоставите с времето от 3 секунди.
КАК СЕ МАНИПУЛИРАТ ХОРАТА
Очаквах израелските медии като най-заинтересовани СВЕТКАВИЧНО да отразят случилото се, ама досега (15:00 часа петък българско време) там цари тишина – и снощи след репортажа на Нова Тв, и днес, след бомбастичното съобщение.
Има и изключения – първото е на „Times of Israel”. Този сайт е създаден от Дейвид Хоровец и Сез Кларман.
Не за първи път Хоровец (Хоровиц) разкрива „атентаторът” в Сарафово. И е човек, възхвалявал Бойко Борисов. А знаем, че бате Бойко винаги е добре приет в Нова Тв, която сега извади „бомбата” с кадрите.
И понеже всички сще се провикнат – ето, Израел си е направил атентата, да видим кой е хоровиц, който въобще, ама въобще не защищава интересите на Израел. И има богата „лява” биография, вклб. И допираща се до тероризма
Та по повод Хоровец ще дам в отделен пост надолу откъс от моята книга „Дуел”:
Да продължа - тишина цареше и във френските цари тишина, независимо че става дума и за техен гражданин. И в световните цареше тишина. (от снощи до 17 часа днес)
Първото съобщение в Интернет света, в който се цитират „постиженията” на родните прокуратура и ДАНСе това:
1. Болгарские власти назвали имя террориста из Бургаса
9tv.co.il/news/2014/07/18/180684.html
Превод на страницата
Преди 51 мин - ... в аэропорту "Сарафово" болгарского города Бургас. Им оказался выходец из Ливана — 25-летний Хасан аль-Хусейни. Именно он привел в действие взрывное устройство в аэропорту курортного болгарского города Бургас ровно два года назад, пишет Reuters.
Естествено, никакъв „Ройтерс” не го беше писал . Опитът да проуча историята на това съобщение, програмистски кодове и т.н. завърши по следния начин, който съм показал на картинка (скрийн-шот от страницата) със сигнала за тревога на руски, арабски и персийски.
А защо за пореден път се копаят идентичности от Запада, което посочих с разкрития и в „Дуел”, сочат не само днешни факти, но и разкритията ми в „Дуел” - определили до един ВИП самолет от делегациите на Путин, една милиардерска арабска яхта – „Радиант”, сред десетте най-големи в света, пребивавала маса време в турски води, след това посетила Варна за среща с височайши родни лица и после акостирала в руски пристанища. И завърлнала се непосредствено преди атентата.
А сега да видим и по същество сензацията.
Според ДАНС и прокуратурата лицето се казва Мохамад Хасан Ел Хюсеини (Mohamad Hassan El Husseini, Mohamed Hassan El Husseim). Той е роден в Ливан на 27.05.1989 г. Притежава ливанско и френско гражданство. Роднините му го били разхвалили за подвига според съобщението.
1. Тръгвате да го търсите в Интернет. Първото, на което попадате, е следното съобщение: Възможно е някои резултати да са били премахнати съгласно европейското законодателство за защита на личните данни.
(излиза най-отдолу на страницзата с резултатите)
Става дума за скорошно постановление на Съда на Европейския съюз от 13 май 2014 г. То има сериозни последици за търсещите машини. Съдът констатира, че някои потребители имат право да поискат от търсещите машини като Google да премахнат резултатите от заявки за търсене, които включват името им. За да отговарят на критериите, показваните резултати трябва да са НЕТОЧНИ, НЕПОДХОДЯЩИ, ВЕЧЕ НЕПОДХОДЯЩИ ИЛИ ПРЕКОМЕРНИ, обяснява решението в Гугъл. Обяснава и ролата на националните комиси за защита на личните данни.
Е, нашият случай е такъв атнетаторът да е искал заличаване на информацията за него. . Понеже лицето е мъртво според ДАНС и Прокуратурата от две години, то няма как да е направило тази заявка.
Остава вторият вариант – българското правителство според договора му с Гугъл има право в интерес на националната сигурност да поиска ограничаване на резултатите, изкривяването им или заличаването им. Е, що бе джанъм, след като съобщавате не само името му, поданствата му, но и рождената му дата, че дори пускате и снимката му?
2. Снимката е уникална според търсачката на Гугъл. https://www.google.bg/search?tbs=sbi:AMhZZivvP4D4FKlLAoE59KHGzCleR2qOKU-X1EQOu9jM0pqFUBTikRNAF2J7UrDd9QbznYU26epIAkIWCvhLeFdpOSCAcQmA6Kq_1_1UQ0nn4p6gIHcah0kgXZbFbI9hXX8uEENBtpGUUQV9sIWycZnmV9iD75PYVyDGqPCjj3gz7nn-E5XNqiAbub7jvQVPB1SnbWFEXTZkZJXvM6vXXlivYoJ2KXQmhLaoSqIUdrkRM6WBiQye6PIFuw-gopWGjZD9ZKwKV-QgJwsvXGPa3om1jPSfJmTr92w9RLu1eIEo8sMmB30aL-ePCj-74GFxJwO0Te-VoxZgJH8XjBc_1WgNs_1CDWKicsJFVCYwKSMpVPvvVRFfyuaXL1TOncf1R_1sQK-Ewl3NxtAfkTtMFr1KANbNbX1Il2FXH54JY8xeeyYpWGE6QwyImTz0YIiyzV8d5FlVDJ0Y61dC_1lbDnNEhs3FOKyRtVXtv4pX9Hg8_1TtPudfC_1wcfViE6YltA0pK0FpGQLms1VIA6xIIWyRdzwzkUDht5DclzHNmXUCuovINEKUnWttC0WIbr0GGOqnMfyAcdtFYPS-LMTepiWt-y3l9DjFgm-Xgs0OM5_1FInbXwAlTGw4jGgaHo02V9FSKE-AT3I-irI7U2kNs71r1KCDSD8R-g2H5-mTPEsDMA7yKpniw2v8ZzMMlGmgdo2Q3uQ3DK5W6PCTrQZg-eS4nQzhMcDzyortPr3xe5EBIJMDV84lR5nLn04NMf1wmlI-11_1TEXEswdkE3AFkQA3Fh6xsHRkHOPw9fEaIfOCInenloylNaC3rHr8pGWe_1T12FJJ1nNwwkaROJSNBzKLrNJcINN20DV-9jN1EkNh7BSiHq0s0wZJLKgkKjdIPD9NTkTLAB29pxyF_1aAzHp31DShvlZ91SEwhjEFtTnrsyEtkjttpuWYYibb_1FmEBh4gExrJwosejPJuBz7w_1yjiE5VPqOFwr2gEqsbbgdyB_1xNj_1F16JTjBdohsUGqAY_18sFqHZrxpOSFDLE9tzaf63IWVqS3m3gPtm_1eYmdrgbmOF_1SpXPvrFCK1ukL1RaPWboOhDmCxpAHH_1I6MxkDJJzBmEDzNsJAiE_1vcWkvFVT8kINe32AEPNA3H5KciCN1FehB1gFo_1N6Mn_1FW0tXIfcseXL7cfW4w_1TszH13xR_1T7C0p3k6NHbPYl9DaZwomBuUNmkr7iPb6rtzTcQwFxhoM1EHV9wuDmxxqy-o_1xQ6V0w2Bka6UTgK_1hKvzD1XfeotlzG23MrIBgxEuFksbUg7-8-eV3lVqDnI0paUW9B6cMhZKjBagCttipK6xX_1y8HnZqMSESelaUFBpD6r2g5qmIdmLUvYzBBYJO_1-5F7l3lPh4wJ47Sj71w9k5MkVAtgfsrpARYIjxwe1K9RgfIbpBbPPwhNWK8BCiRfguAts3a-R5b5HLlbgAJIG2mLsoYpco
Това е линка. Снимката е уникална според някои търсачки.
Но ”уникалността” е информация за непрофесионалистите. При професионалистите е различно – те знаят как да проверяват всякава „уникалност”.
И изведнъж уникалната снимка се указва неуникална таман според три големи търсачки. Тук давам само линка на чичко Гугъл като най-популярна у нас сред тях, в която лицето е идентифицирано и с друга своя снимка и съответно информация:
https://www.google.bg/search?tbs=sbi:AMhZZivI6CcTGslGyFzhbvGuUpnCw72XK418B6MNZg6QRcZQJ-v5F2pHd1iXXR4zRynj_1RNJ1WmF7aMIx5ZEY1vEnu7ig00-MzliTvPyAf9vg3IrQ65VYWa9qgL2Rq3m2EdXwvpIryqcRIqnXazFjvNDTdyJx5Xlre1PxL4Bb7z83HmpArJzyLdD-6981GlFZf8UtPvl4CNR6asu1BpXkMZ4LTUqYzUfOzQirsYTCs7LvpvoBVbXA59MymZyOwYV_1_1BouU_1Fbfcx0chw-IUmV390_1nAdb6gKkCQ8Jmw6a7z8A1DTvyh_14JXnC96uhwzkZOwzjJ3Ik0TiSk1pPxD3pujWrTECAKtdLv6a1KwcVnhwConN-MFLl7z5rRPTGz3i4qNXK1WspajAHclSt9jGvq76ru1YTx7aJRGGH7OmFTnwG82PxaFr4zrDzCUKQSnImxmgXXrFwtngzvJ6Z3oEM1VULwj9EUZH_1yJ08dxoirlPIPxoyJl4oFuZXf1DZBcY2TL1mwEzCmUcAxOew6sJK5FlRGHbUJZsaiwu094RysQc0jcUOu2SHDXozYaJIzfPMwRgxb8jozye1WmOdVxueQ7CVkIqo8m5wf33jkX6WxQBq8gjPf7jt-_1MWPuTpk6juvi7s3z8qd1Di35bif78c2Xy88FVeFLFPBiAfWj6lxkkrFprHs6HS24j7x_1qwTp18I3msO-4SO5j0k_1iJ2zLqYHaE2CcVKI_1SwV91gsOIIso8peBnnIUmk6Bd_1PZLbF4TM_1eO8G5IxZsG-UTHzTWb3yzzoS0K7eNfJqmTVhDSCUpQodyOolxNvCk715V36WVr2KpMbWDXQ9i6hr2dnJnAy2kqEq0TFgEmMqUyWDIJ5fGUB0S211pF52keRglbEA0Dgi-t2TcXXkbEaIZrElDuURLCLHKPoRNKM2H36cobpoh_1fd9VhkfP9oCm_11Ig8mnZ3fdAebEeP67UlfLYKEjwl6xfrBW7vccfT4-RxsMhw-Afu4nVKoLSo94OSjwO_1NhOvxxJwcv8yI7vbYwnpaFU9vCIWUfkm4tC1FiJ3V41eMPX0TKIenaUNRC_1iovdC1VAfwaO4xT04da2HMl69kd07nPt7EBiti5TUrfPO1ixDg9wBObtBkyjS3C0V1iC2w6VLylkrzzUVyS_1l84BUeEyVh8aqy95Wicjv5dE-36FkdIw4-a9phw618Sp0O7hVEGtG4gl3wCTghR5YjxpHWZhbF7acQpT0P96R7A0mL2hwLn69zSimsCjIImPiR99aHgjG1cM9BZlgjTUDWY3S64u93gKNe24ZZJtkt6vkSpIvzpHwoFf8GFBaDISm7W7bsiuRg3ODyvXiZ2Oi2mXs2Q-TjwC88msu_1v6VQLGEVCwHIDJaUzw_1Aq0Z830kF6iGyfgVD6DHyhpO7KBNT5_1SgtDugVVxvqW9ClnyyRcd9L6u8CClL2Ihl2VrAJxcu_1txIsLm-x-_1VPGMOp
Това е линкът на ГУГЪЛ, който сочи „Страници, които включват съответстващи изображения”. Посочено е следното:
1. KeithKeiper | Crime Voice
www.crimevoice.com/.../keithkeiper/
o
Превод на страницата
300 Ч 400 - You are here: Home » UCSB Student Arrested for Molotov Cocktail Attack » KeithKeiper. KeithKeiper. Posted: 1:14 pm, February 7, 2012 by Ken Kiunke.
Може да се намерят и маса др. публикации в различни издания, вкл. и авторитетни. Например в това:
http://www.independent.com/news/2012/feb/11/isla-vista-firebomber-released-bail-free/
Или в това видео:
http://www.nbclosangeles.com/news/local/Sheriff-Station-Firebomb-Attack-Caught-on-Video-138445259.html
Апропо, за всеки случай проверих маса хора с това име, за да уточня съвпадения, уникалност на физиномията и т.н. Проверих и по др.начини.
http://www.spokeo.com/Keith+Keiper
Намерих и следния изходен линк на снимката
http://lh6.ggpht.com/jwYUT4ZmW-PiRyeRvauCd2X2yQQZQXj5UAOfM3d2FgTB4DR94kzeHz0WvzD29wP3K9eU=s85
Домейнът е в Индия (в разследването си в „Дуел” посочих и връзката в Индия, която отведе до един Сириус в Русия).
Мястото в Индия на ggpht.com е 979-то в ранглистата, като LH6 е един от поддомейните му.
Но сега, след началото на моите проверки картинката е различна.
Например статусът на сайта е НЕАКТИВЕН и изтрит,
Status clientDeleteProhibited,
и такъв интернет адрес на него вече не може да се открие.
А ето какво ми написа Гугъл за вчерашния ден, когато с ТВ „сензация” но Нова ТВ стартира днешната сензация за камикадзето.
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Безопасно сърфиране
Страница за диагностика за ggpht.com
Какво е текущото състояние за ggpht.com?
Този сайт понастоящем не е посочен като подозрителен.
Какво се случи, когато Google посети този сайт?
От общо 28574 страници, които тествахме на сайта през последните 90 дни, без съгласието на потребителя злонамерен софтуер бе изтеглен и инсталиран в резултат на 0 от тях. Предишното посещение на Google на сайта бе на 2014-07-17 и за последен път там бе намерено подозрително съдържание на 2014-07-17.
Злонамереният софтуер включва 460 trojan(s).
Броят мрежи, на които този сайт е хостван, е 1, включително AS15169 (GOOGLE).
Сайтът действал ли е като посредник, което да е довело до допълнително разпространяване на злонамерен софтуер?
През последните 90 дни ggpht.com не изглеждаше, че функционира като посредник за заразяването на сайтове.
На този сайт хостван ли е злонамерен софтуер?
Да, на този сайт е хостван злонамерен софтуер през последните 90 дни. Броят заразени от него домейни е 4, включително zi-m.com/, animezerok.blogspot.com/, serveurs.blogspot.com/.
-------------------------------------------------------------------------------------------
А след началото на моите проверки вече всичко изчезна от мрежата.
Това е. Каквото и да правят „ювелирите” и „калинките”, няма как да се измъкнат от омазването си. Напротив, все по-дълбоко затъват в ямата на връзки с тероризма и негови вдъхновители. Няма и как да ми затворят устата – „Дуел” е на пазара. Човекът като проблем може и да изчезна от белия свят, но една книга и в миналото, пък камо ли сега няма как да се унищожи и изличи.
Днес сме свидетели на поредното „активно мероприятие” на родния политически елит и секретните ни служби. Въпросът е чия е поръчката отвън. По всичко личи, че е свързана с близкоизточните интереси (сетете се, че практически управлява ДПС) и други на 2500 км на Изток от нас.
Но основни са местните. Единственото обяснение за този пореден гаф намирам в опит да се прикрие онова, което написах в "Дуел" за Корпоративна банка и Цветан Василев, които днес са в центъра на обществения фокус.                image  ОТКЪС ОТ КНИГАТА МИ "ДУЕЛ" във връзка с горния пост.

Оказа се обаче, че Гилат Коланги (или Колангия според друга транскрипция) никога не е давала такова интервю или изявление за израелския канал Channel 2. На сайта на телевизията също не може да се открие сензационното й откровение.
Българските медии вкупом и като по заповед си го измислиха. Не се случваше нито за първи, нито пък сигурно и за последен път у нас. Точно така вкупом и единодушно най-големите сред тях телевизии и вестници информираха светкавично за убийството на мафиота Поли Пантев на остров Аруба, за което съобщила „Асошиейтед прес”. Агенцията обаче и хал-хабер си нямаше от новината, щом я запитах – научи я от мен. Дори се оказа, че въобще не разполагат с кореспондент на този остров! (виж „Тайните на големите играчи”, бел.ред.)
Но Коланги все пак беше отразена скандално от телевизионния канал. Той съобщи, че тя е упрекнала министрите от израелското правителство и депутатите в Кнесета, тъй като никой от тях не отишъл на погребението на съпруга й. Информира, че според Коланги лечението у нас било „непочтително”. Разказа, че тя е назовала спасителите – докторите и сестрите от Бургас най-обикновени крадци – задигнали й диамантена огърлица, а и други ценни вещи не само на нея, но и на останалите туристи. (оказа се, че всички вещи са били предадени на израелските им колеги – медици).
На Коланги не може да се вярва освен това и заради цялата заплетена история около сензационния й иначе спомен-откровение.
Все пак изявлението на туристката Коланги, преразказано и описано на толкова широко място у нас, макар че не открих в канала Channel 2, успях да намеря в израелския онлайн-вестник „Times of izrael”. Той се оказа първоизточникът на новината.
Изданието е съвсем-съвсем прясно – основано е непосредствено преди атентата, в 2012 година и това е първият му сериозен „удар”. Главен редактор е американец – Дейвид Хоровиц, който днес е виден дясно-радикален ционист.
Ала не прибързайте с изводите си! В тази история за атентата 2 по 2 не е 4, случва се да е 3, възможно е да е едновремено и 5, а най-вероятно е дявол знае какво. Докато настръхнеш от ужас
Защото знаменосецът в крайните, екстремистки тълкувания на Тората (еврейската Библия), кълнещият се в нейния бог Яхве журналист в предишни години се е подвизавал като ляв радикал и се е занимавал с набиране на средства за крайното и най-радикално крило на „Партията на черните пантери“. Става дума за афроамериканска, при това мюсюлманска (!) терористична организация!

---------------------------------------------------------------------------
Съчетанието Аллах-Ленин!
Тук е необходима да се отвори една скоба за нея. Като структура за граждански права на чернокожото население е основана в Окланд, Калифорния през 1966 г. Горещ привърженик е на въоръжената съпротива срещу „белите”, като членовете й еволюират във философията си и възгледите си до социалисти и последователи на Че Гевара. Според „Уикипедия” голямо влияние върху тях оказват проповедите на Малкълм Екс.
И той е птица от същата странна порода като Дейвид Хоровиц, публикувал „спомените” за камикадзето на туристката Гилат Коланги. Малкълм Екс е известен като El-Hajj Malik El-Shabazz (взел е арабско име и фамилия). И той е борец за правата на чернокожите в САЩ през 1950-те и 1960-те. И е убеден, фанатичен мюсюлманин!
Прадедите и семейството му са имали тежки драми с Ку Клукс Клан. Някои твърдят, че част от роднините му са били убити в инсцинирани нещастни случаи. След като загубва близките си, Малкълм Екс пристига в Ню Йорк и се свързва с местните банди. Основните му занимания през този период са търговия с наркотици, хазарт, рекет, обири и сутеньорство. После отива в Бостън и започва да обира богати бели семейства. Заловен е и осъден на 10 години затвор. Излежава присъдата си в затвора в Масачузетс. По време на престоя си в килията той започва да чете много, свързва се с тъмнокожи мюсюлмани, отказва цигарите и колкото и да е парадоксално, заявява „Никога не съм се чувствал по-свободен през живота си”. Освободен е от зандана за добро държание.
След излизането си на свобода се прекръства от Малкълм Литъл на Малкълм Екс (на английски екс означава бивш) за да означи според неговите думи, че е бивш роб.
ФБР му отваря досие, понеже той заявява, че е комунист (и едновременно религиозен фанатик!) Противник е на известния и убит заради противопоставянето си на расовото неравенство Мартин Лутър Кинг. Но и човекът на „Черните парнтери”, също е известна личност. Например той пуляризира Исляма сред чернокожите и вдъхнови боксьора Касиус Клей да приеме Вярата и да смени името си на Мохамед Али. Освен това е горещ почитател на Фидел Кастро. Накрая е застрелян с 16 куршума по време на реч в зала в Манхатън.
---------------------------------------------------------------
Та точно с такива фанатични мюсюлмани си е имал работа, всякакво вземане и даване, както и събиране на помощи за движението им редакторът на „израелската” версия за камикадзе Дейвид Хоровиц. Фенът на крайния ислямизъм – върл ционист се оказа почитател и на всякакви други каузи. Името му може да се открие сред онези, които са формулирали идеята за така нареченото Ново ляво в САЩ (привърженици на антииндустриална и антирелигиозна революция), да се срещне като президент на Център за изследване на популярната култура и т.н. Както се казва – според нуждите, момента и поръчката. Затова не ясно доколко статията за спомена на свидетелката Коланги е обективна. Нито една от основните или големи израелски медии не я цитира и не се позова на нея.
Всъщност за обективността съществува ясен индикатор.
Оказа се, че същият Дейвид Хоровиц живо се е интересувал от България. Защото преди да направи пресния си изралски сайт, дълги години е бил собственик и издател на списание „Фронт пейдж мегъзин”.
В него Джон Уилхълм (настоящ съавтор на история на руското военно разузнаване – ГРУ) навремето е написал една дълга и хвалебствена статия за Бойко Борисов с гръмкото заглавие „Бъдещият шериф на България”.
Според списанието местните избори у нас показали изместване на политическите предпочитания от социалистите към „десноцентристката партия на Борисов”. Журналистът хвали софийския кмет, че показал „значителна политическа мощ” и най-вероятно щял да бъде „номиниран за следващ премиер след предвидените за 2009 г. парламентарни избори.” Преминаването му на по-висок пост обаче „може да се случи дори по-рано” – подсеща статията, напомняйки Бойковите призиви за предсрочни избори. По-нататък се налага твърдението, че България е вече утвърдена демокрация, в която се провеждат едни от най-честните избори в Европа.
„България няма да бъде прочистена от добронамерени, но неспособни реформатори; от светци с чисти биографии; или от безкрайните укази от централата на ЕС в Брюксел. Прочистването трябва да бъде ръководено отвътре от страната – от същите обиграни, твърди ветерани от неотдавнашния преход от комунизма... Те може да са несъвършени, наистина, но са хора, чиито някогашни лични амбиции за парични облаги сега са се превърнали в политически стремления ... личности като току-що преизбрания кмет на София... Имаше обвинения за тъмното минало на кмета, но България изобилства от хора с тъмно минало. Макар да е вярно, че имаше голям брой неразкрити убийства в гангстерските среди в периода, в който Борисов беше главен секретар на МВР, според българите на него се дължи драстичното намаляване на обикновената престъпност. Както знаем от американската история, когато местните жители искали да наложат ред в дивите погранични градове, те не избирали за шериф бакалина. Избирали корав бивш стрелец, за да им свърши мръсната работа. Мнозина виждат в лицето на Борисов потенциалния нов премиер – „шериф” на България. Донякъде неясното му минало в момента може би е по-маловажно от онова, което той може да стори за България в бъдеще – „да прочисти града”, така че бизнесът и страната да могат да процъфтяват.”
Това е написал за българския премиер Бойко Борисов съавторът на официалната история на руското военно разузнаване и е поръчал, одобрил, редактирал и публикувал издателят-собственик на списанието. Същият собственик Дейвид Хоровиц, събирал навремето дарения за терористичната мюсюлманска организация с едната си ръка, с другата – създавал „Новото Ляво” в САЩ, с двете – утвърждавал светлия образ на „българския корав стрелец-шериф” с пряснопроизведения си израелски сайт се опита да даде път на фалшивата версия за камикадзе в информационното родно и световно пространство! Придавайки видимостта му на изцяло еврейски продукт вместо български, на българското МВР и вероятно една чужда служба под кремълските кули!  www.facebook.com/grigor.lilov/posts/617403635042246      



Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8732099
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930