Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.05.2014 20:48 - По неофициални данни т. нар. роми са повече от 1,7 милиона души
Автор: budha2 Категория: Други   
Прочетен: 4754 Коментари: 2 Гласове:
4

Последна промяна: 25.10.2016 17:45

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image 
По официални данни от преброяването на населението и жилищния фонд, проведено през 2011 г., този опит за държава е обитаван от 7 364 570 души.

От тях 588 318 се определят като турци.

Ромите са едва… 325 343 души!

Българите, оказва се, са 5 664 624 души.

Дали наистина е така?

Другарят Мехмед Дикме е номенклатурчик от Движението за права и свободи (ДПС), създадено от Ахмед Доган – агент на Държавна сигурност под псевдонимите „Ангелов“, „Сава“ и „Сергей“ – под личния надзор на Александър Лилов и Андрей Луканов. От 1995 до 2001 г. е кмет на Община Ардино. През 2001 г. е избран за народен представител в 39-о народно събрание с листата на ДПС в Кърджали.

image

https://2.bp.blogspot.com/-8ARVfnwgFkU/Ua
Tw0ngKfbI/AAAAAAAADUI/EdTR-pRJP4Q/s1600/
ROMAN-JEW.GIF



От 24 юли 2001 до 23 февруари 2005 г. е министър на земеделието и горите в правителството на Симеон Сакскобургготски.

image
https://3.bp.blogspot.com/-jKra4seB6Fg/TbEXPmvwOtI/AAAAAAAACfI/ZK
8WJRwxzAw/s1600/mr.gif

Първите проторомски племена изгонени от Индия станали хазари.По-късно изгонените станали роми(по тъмни, тъй като са стоели по дълго време на слънце)
                                                                                            
За него може да се каже, че е сред доста осведомените люде у нас. Преди малко повече от месец той изтърва – данни за броя на мюсюлманското население у нас в момента.                                            Както разбираме от Мехмед Дикме, навярно вече съжаляващ за изтърваните данни, мюсюлманите у нас са „далеч над 700 000 души“.Мюсюлманите у нас или по-точно онези, които не се възприемат като българи, а като турци и помаци, са около 1,1 милиона души.
image

„Бащицата“(може би и на Борисов)Тодор Живков доставял цигани не само от северната ни съседка, но също така от Гърция, Македония, Сърбия…

Така в началото на шейсетте семейството на Кирил Рашков – иже нарицаемий „цар Киро“, довтасало в България от… днешната Бивша югославска република Македония.Близо 35 години и още 4 по-сетне – цяла епоха, България беше под циганска власт – на Тодор Замфиркьов-Живков и на Иван Йорданович Костов.                                                                           
През есента на 2008 година правителството на тройната коалиция, доминирано от БСП, приема мерки за насърчаване на раждаемостта. Програмата, наложена отвън, е предвождана от другарката Емилия Масларова – засукана помакиня (не влагам никакъв лош смисъл, а само уточнявам) от Якоруда, съселянка на другарката Зорка Първанова, свикнала на материално успешни бракове. Първият – със сина на генерал Крум Радонов, масов убиец от Банско. Вторият – с офицер от Държавна сигурност и син на Иван Масларов, щатния писач на Тодор-Живковите речи.

Та по онова време съветникът на социалната министърка Масларова, другарят Баки Хюсеинов, не крие, че акцията е предприета за… „насърчаване на раждаемостта при ромите“!

Затова „насърчаването на раждаемостта, подкрепата на семействата с деца, майчинството и насърчаването на отговорното родителство са сред приоритетите на социалното министерство…

Целта на Министерството на труда и социалната политика е повишаването на жизнения стандарт на населението чрез изкореняване на бедността, предотвратяване на дискриминацията и социалната изолация на лицата в неравностойно положение, заяви още Хюсеинов.

По думите му социалното министерство е отразило проблемните области в социално-икономическото положение на ромската общност в Националния план за действие по инициативата „Десетилетие на ромското включване 2005 – 2015 г.“.“

Никой никога не поде някаква инициатива за подпомагане на българите. Всички знаем, че цената на електроенергията и на водата е непосилна, защото самозваните „роми“, мургавите ни сънародници, изобщо не плащат за тяхната доставка. Но ползват тези благини на цивилизацията. На наш гръб.
image

Да белите циганчета с сини очи се произвеждат масово за избелване на роднините на ромите гърци.                                                                                            Как не се намери един Джордж Сорос, някой Хелзинкски комитет, „Амнести Интърнешънъл“, „Хелзинки Уоч“ или „Отворено общество“, които да забележат, че българите са основното население на България. Все още. И изнемогват, за да издържат и комунистите, и ченгетата и циганите, и…

image
http://www.freakingnews.com/pictures/79000/Day-Dollar-Died--79010.jpg

Нали Сорос е Шварц – евреин? Има пари за музей на Павлик Морозов и на насилственото коопериране в СССР, довело до смъртта на повече от 10 милиона християни. А за нас не му се намират.
image
                   
Сбор на мешерето/СИНХЕНДРИНА                                                                                      
Пък казват, че нашите предци са спасили евреите си… Не заслужаваме ли поне малка материална благодарност, вместо празни приказки и всякакви действия за изтриване на българите от лицето на земята?
                    
Предприетото на правителствено равнище „насърчаване на раждаемостта при ромите“ доведе до нов бум. За огромен брой цигански семейства раждането на деца надскочи обичайното човешко възпроизводство и прерасна в производствена дейност, осигуряваща прехраната.

Увеличаването на т. нар. майчински надбавки даде нов тласък на този скрит конвейер за масово изработване на чавета.

image
https://3.bp.blogspot.com/-Xl8iMR5x8yE/VYEmSqvfHYI/
AAAAAAAAIKY/oNEbtq_G47g/s1600/
gypsy-russia.jpg



От напълно безполезния и излишен комунистически старчески дом Българска академия на науките (БАН) вадят толкова неверни факти и числа, приспиващи вниманието ни, колкото и от Националния статистически институт.
„За 60 години ромското население в България се е увеличило почти двойно – от 2,6 на сто до 4,09 на сто, съобщи БТА. Това показват данни за демографското състояние в страната, представени от БАН."
Съвършена лъжа. Още по-отвратителна е следната: „Раждаемостта сред ромите е намаляла 2 пъти. Най-ниска е при жените с образование.“

Този тип пропаганда , подготвя почвата за провеждане на антибългарски акции от рода на „насърчаване на раждаемостта при ромите“, и служи за тяхното оправдаване post factum.

Халал да са им парите на отродени същества като съставителката на това псевдо проучване. Те стигат ли за успокояване на съвестта, ако изобщо комунетата имат такава?

Тази другарка от БАН обвинява сина на секретаря на ЦК на БКП Стоян Михайлов – социолога Михаил Мирчев, затова, че през 2004 г. изнесъл на светло някои страшни истини. Например тази, „че 70 процента от родените в България деца са били родени от циганки или туркини… Ако това е така, те би трябвало да раждат всяка година по 5 деца, което просто няма как да стане.“
На такава платена измамница, като въпросната „изследователка“ от БАН, ще припомня констатацията на пловдивската преподавателка по акушерство и гинекология доц. д-р Мария Малинова, че „ако има някакво ниво на раждаемост, да не си правим илюзии, то се поддържа от циганите“. Печалното заключение е направено три лазарника след обнародването на „научния труд“ на комунистката от БАН…
image
 
Романи(сингари, от р. Синд/Инд) - "Un-touch-able" чандала.
Техният фолклор говори за "тре-шул", като "кръст".
Романтичен ром-антизъм.
                                                                   

Между другото, от обнародването на споменатото изследване насетне „звездата“ на другаря Михаил Стоянов Мирчев, когото партията дари със социологическата агенция „ASSA – M“, помръкна. Не го жалете. Като всяко номенклатурно чедо, и той намери своето ново поприще. Назначиха го за „професор“ в УНСС – бивш ВИИ „Карл Маркс“.
При комунистите и ченгетата е като в казармата – позициите не се губят, а само сменят носителите си. Но в този кръговрат рядко има ощетени. 

image
http://www.plovdiv-online.com/media/k2/items/cache/
91b010d09c30a91a712e965af033e
35f_XL.jpg



Да обобщим. По неофициални, но реални данни, в момента 2,8 милиона души, които не се смятат за българи, населяват народната република. Без да смятаме останалите малцинствени групи извън циганите и турците, които имат незначително присъствие. Обаче тяхното участие в икономиката, финансите, политиката, съдебната система, медиите и културата е непропорционално високо спрямо броя им. Това също подрива устоите на българския характер на опита за държава.
Общият брой на населението не надхвърля 6,7 милиона души.
Като ударим чертата, излиза, че ние, българите, сме не повече от 3,9 милиона души. От тях 2 194 274 са пенсионери. Сами си правете сметка какво ни очаква и планирайте бъдещето си.

image
image
 
Хинду "анти-семитизъм".
Унгарският хазар(вляво) гледа Ром-антично към свой родственик(клонинг) от Индустан(вдясно), но дали изповядва вярата му?... Може би да ако е $,но ДНК-то и на двамата е Ром-анско(сингари, от р. Синд/Инд).
                                                                                          Не случайно още преди повече от четири лета бившият ортак на Джордж Сорос, американският милиардер Джим Роджърс, посъветва младите англичани: „Преместете се в Китай; научете китайски.“
 
                                                                                         image     
Какво хуманитарно има във финансирането на Сталиновото кооперативно движение, предизвикало смъртта на повече от десет или дванадесет милиона души? А другарят Шварц-Сорос отпуска пари за осъществяването на неокомунистически проекти в „демократична“ Русия. Например, за създаване на музей, величаещ колхозите! Преди това – за къща-музей на „героя пионер“ Павлик Морозов, натопил своя баща и рода си пред болшевишката власт.
Ако никой не коментира тези неща, хората ги отминават и забравят. А те са важни за разбирането на онова, което ни очаква. Не на шега можем да го обобщим с онзи пещерен лозунг, който гласял: „Напред към робовладелския строй – светлото бъдеще на човечеството!“
Надявам се връзката на архикапиталиста Сорос с архикомунистите да ви е станала ясна. Тя може да бъде обяснена още по-точно чрез интересите, парите и тяхното оръжие – политиката. Както аргументирано е доказал автомобилният магнат Хенри Форд: „Навсякъде по света, не само в Русия, комунизмът е еврейски.“
А през 1939 година американският равин Хари Уетън постановява:
„Юдаизмът е комунизъм, интернационализъм, универсалното братство на човека… Ето, с тези духовни оръжия евреите ще завладеят света и човешката раса.“А циганите са също са юдеи роднини на евреите!!!  
.diagnosa.net/                                                                                                Племената Йадава/Yadava (Йаху/Yahu )дезертирали/обвинени в зловредност от кшатриите(царе) Арийци/ от Индия за Близкия изток и други части на света, като отмъкват с тях и преправените Ведически Свещени писания(Шастрите) и преправената религията на Йишвара в новите си домове. В Близкия изток тази преправена религия по-късно става йудаизмът.Заедно с тях са изгонени и пра-цигански племена/парадхи – индийското племе*сродно с Йаху* от наследствени престъпници ,харни – притежават дарба да мамят целия свят рамоши – джебчии/.Сихките, подобно на йудеите не вярват в Бог, като ОТДЕЛНА ЛИЧНОСТ,а като дух,който най-много може да се въплъти в
"учителят"(гуру), по подобие на юдеите, които боготворят своите равини за техният дух Яхве."Изгубените племена" никога не са се "загуби". Те са отишли в Северна Индия.
     
                                                                                             image  
Лорд Манделсон, Натаниел (Нат) РотШилд и Олег Дерипаска, от ляво на дясно. И тримата са юдо-хазари-цигани !  
                                                                                  image 
Ромчета в днешен Израел:3 йармулке(киппа), 1 турски фес и 1 заводка каска.                 
                                                                             



Гласувай:
4



1. breeze - Когато се усетят по-силни в група,
27.05.2014 21:23
са изненадващо агресивни.
Това го зная от опит.
Какви биха били, ако станат силните в държавата, е ясно.
Не работят съвестно, а спорят за високо заплащане,
Колкото работници, толкова контрольори са нужни и пак не успяваш да ги опазиш.
цитирай
2. budha2 - БРАТО ТИ НАПРАВО
27.05.2014 21:45
ОПИСА ХАРАКТЕРА НА Бойко Замфиркьов Борисов!!!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8735882
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930