Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.07.2014 14:51 - ОРЕХОТРОШАРСКИ ЧЛЕН НА ЕВРЕЙСКАТА МАСОНСКА ЛОЖА "КАРМЕЛ"
Автор: budha2 Категория: Други   
Прочетен: 2210 Коментари: 1 Гласове:
5

Последна промяна: 03.12.2014 01:18

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
                                                     Колко прав е Роналд Лоудър, който заявява:
image

„Освен това щабът на Световния еврейски конгрес е способен да работи тихичко със средствата на личната дипломация за придвижването напред на интересите на еврейския народ и на Израел, като използва правителства, интернационални организации и верски групировки.“                                    Да видим кои са днешните ратаи на СЕК. Всички, които са били във властта. Но да се взрем в настоящите.

Пламен Орешарски е роден в Дупница, но е израснал в Бобов дол. Да ме прощават изчезващите тамошни кореняци, но селището им съвсем не е „центъра на просветата“. Ала нейсе.

През деветдесетте е бил изпратен да специализира в САЩ.

След завръщането си е преподавал в УНСС, както преименуваха ВИИ „Карл Маркс“, но така и във финансирания от еврейски кръгове Нов (анти)български университет. И сега внимавайте, ако сте забравили.
image
В периода 1993–1997 г. оглавяваше Управление „Държавно
съкровище и дълг“ към Министерството
на финансите. Под негово ръководство беше поставено началото на отпечатването на бандероли, и на
цялостния процес за производството на този специфичен
вид на практика ценни книжа. 

От 1997 до 2001 г. беше заместник-министър на финансите в правителството на ОДС с мандата на СДС на министър-председателя Иван Костов. Неговият ресор се оказа Управление на държавния дълг и финансови пазари; Управление на пазара на ценни книжа в България. На практика той управляваше вътрешния и външния дълг. Орешарски участваше и в екипа, осъществил въвеждането на Паричиния съвет – Валутния борд, в България.

От 2002 до 2003 г. виждахме Пламенчо като заместник-председател на Националния изпълнителен съвет на СДС. През 2003 г. го определиха за кандидат за кмет на София от СДС за местните избори. Срещата му с крупния червен далавераджия Васил Божков – „Черепа“, доведе до сваляне на кандидатурата му. Седесарят Орешарски напусна партията.

Къде отиде? Не се отказа нито от политиката, нито от промиването на мозъци. Пак преподаваше измами на горките студенти. Като едновременно с това го включиха в колектива, който през 2004 г. подготви първия икономически доклад за президента Георги Първанов.
image
След което, през август 2005 г., беше назначен за титулярен министър на финансите в кабинета на т. нар. Тройна коалиция. Кабинетът беше оглавяван от Сергей Станишев – председател на БКП-БСП и наследник на комунистически терорист?!
image
При управлението на БКП-ГЕРБ седесарят Орешарски се явяваше депутат от… Коалиция за България! А от май 2013 г. е министър-председател с мандата на същата политическа сила!
image
Пламен Орешарски в компанията на Янукович в Сочи!                                                        Всеки има право да се променя… Такава е философията на идиотите.

Да погледнем другата фигура. Роналд Лоудър има свой представител в София. Неговото име е Емил Кало. Той е потомствен комунист. Родителите му са активни борци. Бащата – личен секретар на кървавия сатрап Антон Югов. Сам Емил беше близък до „стратега“ Александър Лилов.
image
Когато неговата партия БКП проформа обявяваше ционизма за враг – с членството си в нея Кало заявяваше своето съгласие с това. Впоследствие
застана начело на комунистическата еврейска организация „Шалом“. И декларира, че всички евреи у нас винаги са били … ционисти?!
image
Нека бъда пунктуален. Ето как се е обърнал другарят Емил към гостуващия тук израелски президент Моше Кацав. Същият, който в момента се ва̀ля по тъмничните постели в своята страна:
image
„Президентът на Израел бе посрещнат топло и в софийската синагога, където се срещна с представителите на еврейската общност у нас.
image
Българската еврейска общност винаги е била дълбоко ционистка общност и вие сте не само сред братя и сестри, но и сред горещи привърженици на Държавата Израел, заяви в приветствието си Емил Кало, председател на организацията на евреите в България „Шалом“.“
image
Къде е Емил Кало сега? Той е сред учредителите на Първановия проект БКП-АБВ. Телевизионните репортажи го показват като лявото бастунче на агент „Гоце“. Макар за себе си да съм наясно, че зависимостите са обратни – Кало е пряк надзирател на Седефчов…
image

Стана ли ви ясно? Седесар, комунисти, гербери, бесепари, азбукари… Всички те са едни и същи. И до един са подчинени на онези, чийто витринен вожд е Роналд Лоудър. Те са част от тяхната „тиха, лична дипломация“!
image

А вие вярвайте не в Бога, а в това, че всеки има право да се променя. Господ учи друго:
„Всяко добро дърво дава добри плодове, а лошо дърво дава лоши плодове: не може добро дърво да дава лоши плодове, нито лошо дърво да дава добри плодове. Всяко дърво, което не дава добър плод, отсичат и хвърлят в огън.“

Sorry, както се изразяват бъдещите българи от Факултето, Столипиново, Нов път и село Мечка, Плевенско…http://diagnosa.net
image



Гласувай:
5



1. ana1951 - "Поздравявам Ви за смелостта ...
25.07.2014 11:21
"Поздравявам Ви за смелостта да пишете с имена и факти за " Богоизбраните" в България.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8684538
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031