Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.07.2014 11:00 - Мисловните вълни на човек притежават свойство при съответните условия да притеглят към себе си вълни на друг човек с прибл. еднаква дължина,честота и енергия
Автор: budha2 Категория: Други   
Прочетен: 1166 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 25.07.2014 11:04

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Отдавна е известно, че мислите ни притежават огромна сила. Те могат да се превръщат от дематериализирана, идеална информационна форма в материални вещи, предмети и структури...

В енерго информатиката действа много прецизно космическият закон за подобието, в чиято основа лежи следната характеристика на торсионните полета: едноименните торсионни заряди (едноименните спинове - само десни или само леви) се привличат, а разноименните (ляво дясно) се отблъскват. Подобното се привлича от подобно. В съответствие с този закон мислите на всеки човек привличат своите подобия. Информационно-мисловните вълни на един човек притежават удивителното свойство при съответните условия да притеглят към себе си същите вълни на друг човек с приблизително еднаква дължина, честота, енергия и кодове. Нашият свят функционира според принципа на био резонанса и подобието. Например бандитите се събират в банди, писателите - в Съюз на писателите, художниците – в Съюза на художниците и т.н.
Чрез своите желания, мисли, думи и действия човекът създава личното си енергийно-информационно пространство - рай или ад.
Например стаята на актьора с многобройните снимки на филмови персонажи и кумири позволяват на стопанина й свободно да ги копира, да влиза в образите на героите си и така да повишава непрестанно актьорското си майсторство. Умението да се включва и да „влиза” в енергийно-информационните канали (полета) на другите хора му позволява да копира с лекота техните маниери, мимики, жестове, реч и поведение - такова е великото изкуство. Обстановката в работния кабинет на учения или в деловия офис на бизнесмена подсилва вдъхновението, научните открития, кариерата, успеха и благополучието - или обратно, привлича неуспеха и разорението - в зависимост от създаденото в тези помещения енергийно-информационно поле (съдържание). Днес мнозина отделят особено внимание на елементите на фън шуй. Енергийно-информационното поле на библиотеката създава особено концентрирано „Поле на знанието”, което спомага за постигането на мъдрост и гениалност.
Картини с фантастични сюжети от бъдещето ще ни включат към тези енергии и ще ни устремят към него, давайки ни мощен допълнителен импулс и сили за осъществяване на желанията и мечтите ни.Негативно енергийно-информационно психогенетично програмираме

Често интериорът на енергийно-информационното пространство говори за неговия обитател, за характера, навиците и начина му на живот. И обратно, проявата на определени качества у човека оформя съответното поле около него и на мястото, където живее или се намира. Например егоизмът, себелюбието, самодостатъчността, личната изгода, проявяващи се като апатия, мързел и депресия, създават съответното енергийно-информационно пространство. Това поле вибрира в резонанс със стопанина си и започва да самогенерира неговите качества - на човека му харесва обстановката, в която живее. Нека разгледаме няколко примера за негативно психогенетично програмиране в картините на известни художници.
За картината на Иля Репин „Иван Грозни убива сина си” му позирал писателят Всеволод Гаршиц. Когато тя била завършена, писателят се хвърлил в стълбищната шахта и загинал. И ако днес има желаещи да се включат в тази енергийно-информационна програма за убийство и самоубийство, могат да го направят с помощта на умиращия царски син на тази картина.
В първия том описахме съдбата на хората, които са притежавали картината на Ван Гог „Автопортрет”, носеща програма за разорение и унищожение. Споменахме също за ревността и агресията на Салвадор Дали по отношение на бившата му любовница, заложени в същата картина, довело до ужасната смърт на мъжа й в пламъците на пожара. Известни са и някои „майстори”, които могат да предават отрицателните си програми на другите хора чрез своите произведения. Например през 1996 г. художникът Марк Куин нарисувал портрет на милиардера Алфред Хигинс и съпругата му и те скоро починали по различни причини. Великолепното семейство, излъчващо благополучие и удовлетворение от живота, останало само на картината. Надяваме се, че разбирате как ще се развие съдбата на хората, у които попадне тя, а предприемчивият Марк Куин след този случай открил нов източник на доходи. Той се обаждал на богати и високопоставени хора с предложението да им нарисува портрет. А те му плащали добри пари, за да не го направи.
Читателят трябва да се огледа и да види какви произведения на изкуството и най-вече какви енергийно-информационни програми има около него.
Например, веднъж авторът беше на гости в едно жилище, в което домакинът беше окачил по стените следните картини: първата „Деветата вълна” от Айвазовски, на която е нарисувана ужасна буря и хора, които се спасяват върху отломките на разбития кораб - тя носи съответната програма за унищожение и борба за оцеляване. Втората картина беше „Спящата гора” на Шишкин - непроходим гъсталак без път и пътека, дори без диви зверове - програма за непроходимост, застой и самота. Третата картина носеше името „Непознатата”. На нея е изобразена красива дама с надменно лице, пътуваща в дилижанс. Съдбата на дамата, по чиято история е нарисуван портретът, е била ужасна - тя била без крака - програма за осакатяване, нещастни случаи и злополуки, самота. Освен това, на почетно място в апартамента висяха рога от лос, а на масата имаше пепелник с фигурка на дяволче. Повечето хора знаят, че рогата са символ на съпружеска изневяра, а дяволът - за включване към антисвета. След като разгледа предметите, авторът разказа на домакина какво изразяват те: „Ти се опитваш да водиш хората след себе си, но житейският ти път е самотен, апатичен и непроходим като дълбока тъмна гора без път и пътека. Твоята съдба е вечна борба за оцеляване. В сивия ти самотен живот рядко проблясва светлина на общия нещастен фон от неуспехи, семейни бъркотии и изневери”. Домакинът беше потресен от мигновената психоанализа, защото съдбата му напълно отговаряше на тези енергийно-информационни програми, заложени в картините и предметите (подобното се привлича от подобно).
Той потвърди, че наистина си пробива път с борба, че няколко пъти се е развеждал поради изневери на съпругите си, а сега е сам и се опитва да води курсове по ясновидство сред хора, които страдат и затъват в негативните програми на личната си съдба. Той свали картините и рогата и на следващото ходене по огън без ни най-малко съжаление изгори в огъня тези семейни реликви, предаващи се по наследство, с намерението да промени генерално „щастливата” си съдба.
Интересен е фактът, че един известен институт за изследване на катастрофите и авариите се срути, защото там беше концентрирана на едно място свръх критична маса от негативна информация за катастрофи и аварии по цялото земно кълбо.
Авторите предлагат да се замислите какво енергийно-информационно пространство сте създали - съзнателно или несъзнателно в дома си и в работата си и как ви влияе то. Разгледайте внимателно интериора в жилището си, за да разберете какви програми са заложени в предметите и как това се отразява върху съдбата ви. Ако искате животът ви да бъде успешен, щастлив, духовен и хармоничен, освободете се от отрицателните внушения и се заобиколете с предмети, които носят само позитивни програми.
Много дреболии оказват съществено въздействие върху енергийно-информационното пространство. Празните буркани, вази, кутийки генерират онова, което се намира в тях - т.е. празнота. С други думи, вкарвате в живота си проклятието за разорение. Затова следете в тях винаги да има нещо: във вазите да има цветя (може и изкуствени), в кутийките да има бижута, пари и т.н. - тогава животът ви ще бъде прекрасен и хармоничен. Оставените дори за една нощ мръсни съдове в умивалника създават отрицателно енергийно-информационно поле, което въздейства негативно върху обстановката в цялото жилище в продължение на няколко дни. Кухнята е светая светих във всеки дом, защото тук се извършва тайнството за приготвянето на храната, която после поемаме в себе си. Ако не я поддържате в ред и чистота, вкарвате в себе си тези програми и те започват да ви разрушават отвътре. Не напразно се казва, че „ние сме това, което ядем”. Както писахме в предишната книга, препоръчваме ви постепенно да преминете на вегетарианска диета, за да не поемате програмите за унищожение (смърт), страх, животински инстинкти (насилие, агресия, похот и егоизъм) и др.
Ще отбележим, че някои напитки, хранителни продукти и „безвредни” добавки, скрити зад абревиатурата „Е...”, съдържат канцерогенни вещества и дори такива, които предизвикват уродства при новородените, чиито родители са ги консумирали. Най-известни със своята агресивност и токсичност за човека са напитките от типа на „Фанта” и „Пепси-кола”, чиято продажба е разрешена в страните от третия свят. В много от тези продукти производителите са заложили зомбиращи енергийно-информационни програми: в най-добрия случай от типа на „да не пресъхнем от жажда” (известно е, че частицата „не” не се регистрира от подсъзнанието и в резултат се материализира противоположната програма). Пример за такива зомбиращи програми са продуктите на известната компания „Хербалайф”.
Ако пия, пуша и употребявам наркотици, какви ли психогенетични програми записвам в генетичния фонд на своето родово Дърво на Живота и предавам на потомците си?
Нещата се усложняват и от факта, че когато човек яде, той се „отваря”. Тогава падат защитите на СЪЗНАНИЕТО му срещу външна енерго-информация и негативните програми без препятствено се записват в хиперсвръхфокалните му структури и могат да се материализират в живота му. Затова се препоръчва да се храним в спокойна и хармонична обстановка, когато нищо и никой не ни разсейва, като спазваме принципите на така нареченото йогийско хранене. Не бива по същото време да четем или още по-лошо – да гледаме телевизия, защото предаванията обикновено са наситени с негативни енергийно-информационни програми и зомбиращи реклами. Задайте си въпроса: Трябва ли да си записвате в мозъка програми от типа „Подчини се на жаждата” или „Опасно вкусен”?
Хората, които злоупотребяват с алкохола и цигарите, създават около себе си отрицателно енергийно-информационно пространство, свързано с пиянство, алкохолизъм и никотинова зависимост, с което заразяват и другите. Най-много страдат децата, защото те всмукват в себе си всички негативни програми. Опитайте да си отговорите на въпроса: „Ако родителите пият, пушат, дрогират се, псуват, какви психогенетични програми предават на децата си на генетично равнище?” В нещастните семейства се раждат непълноценни деца умствено изостанали или уроди. Те са генетично предразположени към пагубните пороци на родителите си. Спортните състезания от типа на кик бокса, рестлинга, така наречената „борба без правила” и всички други, които култивират агресия и насилие, създават отрицателни енергийно-информационни полета. Благодарение на излъчването им по радиото, телевизията и Интернет обхватът на пораженията от тях е достигнал заплашителни мащаби. Често отрицателните полета на унищожението (убийството), насилието и зомбирането се създават в нашите домове именно под въздействието на медиите. При това те използват цялата мощ на посочените енергийно-информационни мрежи, създадени от човечеството.
Психичното заразяване се осъществява както чрез „жълтите” вестници, списания, книги, аудио и видео продукции, така и чрез радиото, телевизията, глобалната компютърна мрежа Интернет, мобилните телефонни връзки. Понякога медиите заразяват хората с безнравственост и подтикват към беззакония, насилие, грабежи и убийства. А с помощта на съответните „шедьоври” жизнената енергия на хората се изсмуква повсеместно. Много опасни са и компютърните игри, в които се водят всякакви военни действия, извършват се жестокости и насилие. Тези игри, които мнозина смятат за „безвредни”, всъщност оказват мощно зомбиращо въздействие, особено върху детската психика. Те са лесно достъпни и се разпространяват масово на компакт дискове и в Интернет. Включването към света на смъртта и страданията (ада) се произвежда в промишлени мащаби и с високо качество. Дори мобилните телефонни мрежи стават източник на психично заразяване. Например в една от тях се разпространява играта „Пираня” - името й говори само. Новите информационни технологии и масмедиите многократно са повишили възможностите си за отрицателно въздействие върху човешката психика. Те обхващат големи групи хора и дори населението на цели държави.
Друг пример за включване към негативните енергийно-информационни пространства е еротиката и порнографията. От жените, които позират на снимките, е свалена енергийната защита (дрехите са защита), след което техните жизнени сили се изсмукват непрекъснато чрез изображенията им по еротичните плакати и филми. Както моделите, така и любителите на подобна продукция се заразяват с ниски астрални същности (ларви или мафлоци), които се хранят от излъчваните сексуални желания и актове на насилие и страдание. Това води до духовна деградация, безплодие, изхабяване на сексуалната енергия, необходима за зачеване и износване на децата, и като цяло - до израждане на нацията. Не е чудно, че днес смъртността в Русия надвишава раждаемостта: на десет ковчега се купува една детска количка.
Нашият народ постепенно измира. И причините не са икономически. Контролът над раждаемостта, убиването на неродените деца, „сексуалното образование” на учениците, порнографията и насилието в медиите - всичко това е оръжие за масово поразяване, по-мощно от ядреното или биологичното. То е насочено към унищожаване на човека и разрушава основата на нацията - семейството.
За да се унищожи един народ, достатъчно е да се развратят децата му - и той умира.
Не напразно в предсказанията за апокалипсиса (края на света) се казва: „В човешкото съзнание ще навлезе култът към секса, насилието, садизма и предателството. В много държави ще настъпи хаос и безредие... Честността и порядъчността ще бъдат осмивани и ще изчезне нуждата от тях. Повсеместно ще се култивират простотията и нахалството, лъжата и измамата, алкохолизмът и наркоманията, кражбите, предателството, национализмът, враждата между народите. Ще бъде прекъсната връзката с духовните корени, ще се унищожат основите на народната нравственост. Разложението и развращаването на младежта ще достигне своя връх. Ще се смесят крадци и светци. И само единици сред тях ще останат хора.”Гласувай:
3
0Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 6689080
Постинги: 4190
Коментари: 1127
Гласове: 1559
Календар
«  Август, 2020  
ПВСЧПСН
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31