Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.07.2014 10:50 - Заразяване с психогинетични енергийно-информационни вируси чрез неприлични думи, татуировки и пиърсинг
Автор: budha2 Категория: Други   
Прочетен: 862 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Основата на всяка нация са семейството и родът, където народните традиции се съхраняват и се предават на поколенията. За да е стабилна държавата, трябва да има здрави и многодетни семейства. Ако запазим семейството и възпитаме децата си в патриотизъм, ще спасим страната си. Ако всеки се грижи за жените и децата, ще престанат да се убиват ежегодно по 8 милиона деца чрез аборти. Младежите ще се научат да виждат бъдещето си в семейството, а не в търсене на сексуални партньори. Държавата ще се грижи за гражданите си, а те - за своята държава.
Филмите на ужасите също носят огромен зомбиращ потенциал, разрушаващ човешкото съзнание. Учените са установили, че гледането само на един такъв филм нарушава функциите на нервната и психичната система. Това въздействие продължава около две седмици при възрастните, а при децата - около месец. А редовното гледане на такива филми води до устойчиви негативни промени в човешката психика (непредсказуемо поведение, повишена агресивност, раздразнителност, лесна уморяемост и т.н.). Известен е случай, при който през 1997 г. Около 700 японци са попаднали в болница със симптоми на епилепсия след гледането на компютърен анимационен филм.
Любителите на филми на ужасите сами подхранват злото, от което после страдат. Сюжетите нахлуват в живота им - заложените в тях негативни програми рано или късно се материализират. Например, един известен режисьор, след като заснел поредния си филм, се прибрал у дома и установил, че сюжетът му се е осъществил на практика. Жена му и дъщеря му били изнасилени и зверски убити в пълно съответствие със собствения му сценарий.
Ето още един пример. Знаменитите кули на Световния търговски център в Ню Йорк неведнъж бяха взривявани в различни филми. И на 11 септември 2001 г. трагедията се материализира като терористичен акт, в резултат от който загинаха около 6 300 души. Всичко, за което помислим, се реализира. Едва след трагичните събития в САЩ забраниха филмите и компютърните игри, в които се разрушават емблематични постройки - символи - например Световният тьрговски център, статуята на Свободата и т. н. Както се казва, животът все пак ни учи на нещо, нали?
Негативното въздействие върху хората се осъществява и чрез черните секти, които използват черна магия, например енволтиране (Енволтиране - от лат. дума involer - нападам, завладявам - ритуал от черната магия, обикновено за смърт.), зомбиране (потискане на собствената воля и покоряване на чуждата), „любовна магия” и т. н.
Всяка реклама е психотронен торсионен генератор, излъчващ енерго-информация. Колкото повече реклами и билбордове има на единица площ, толкова по-голямо въздействие оказват те на безсъзнателно равнище върху подсъзнанието и съзнанието на хората. Рекламата може да има няколко скрити нива със закодирана информация, например така нареченият 25-ти кадър. Често самите й създатели не осъзнават какво негативно въздействие оказват техните творения върху хората.
В много страни, например в САЩ, рекламата на алкохол и цигари е забранена със закон, защото властите разбират каква вреда нанасят тези пагубни стоки върху здравето на гражданите, а следователно и на икономиката на държавата. Кога ще го осъзнаем и ние?
Учените са установили, че екологично агресивната среда оказва негативно въздействие върху човека и животните. Например, сътрудниците в Института по екология на Волжския басейн РАН в гр. Толиати са открили, че в замърсена вода рибите стават асиметрични. При риба, уловена в Саратовското водохранилище, в района, където се влива силно замърсената река Чапаевка, била регистрирана асиметрия в броя на люспите, перките и хрилете. Екологично замърсената среда предизвиква сериозни генетични нарушения (мутации) при рибите и те стават отровни за консумация. Не по-малко вредни са и психичните замърсявания, както и всякакви енергийно-информационни въздействия.
Ще разгледаме още един проблем, свързан с живота на човека в агресивна среда. Става въпрос за широко разпространената болест на века - нарушение на обмяната на веществата, водещо до затлъстяване. То се наблюдава при огромна част от населението - както при децата, така и при възрастните. Много фирми се занимават с решаването на този актуален проблем. Повечето от тях го виждат в така нареченото „изгаряне” на мазнините. Но те не знаят или не обръщат внимание на причината, която лежи в основата му. Затлъстяването се дължи главно на функционалния комплекс от страхове пред агресивната околна среда и защитната реакция на организма, която се проявява на равнището на инстинкта за самосъхранение. Човек подсъзнателно се опитва да се скрие и защити и тогава се включва инстинктът за оцеляване, водещ до натрупване на тлъстини. Затова простото „изгаряне” на мазнините го оставя незащитен и започва да страда психиката му. В резултат се дебалансира единната енергийна система на организма, което води до различни заболявания. А основната задача при лечението на затлъстяването е да се отстрани причината - неутрализиране на програмите на страха, насилието и унищожението, записани в човешката аура - и отстраняването им от нашия живот чрез пречистване на аурата както на отделните хора, така и на цялата планета.
Всички изброени негативни психогенетични програми са нещо като „психична инфекция”, която включва човека към пространствата на страданията, деградацията и смъртта. Това води до срив на нравствеността, до липса на култура и до бездуховност. Показатели за психично заразяване са: апатията, мързелът, депресията, синдромът на хронична преумора, болестите, безплодието, лудостта, бедността, мрачните мисли, ругатните, липсата на воля и пагубните пороци-доброволното поемане на кофеин (чрез кафето и силния чай), тютюн, алкохол, наркотици и т.н.                                                                                           В днешно време придоби масов характер психичното заразяване на хората чрез използване на неприлична лексика и псувни. По щандовете на музикалните магазини се продава свободно всякаква продукция на такъв език. Уличният жаргон се използва широко за рекламни цели, за да привлича потенциални клиенти.
Малко хора осъзнават колко негативно се отразява неприличната реч върху човешкото здраве и съдба. Страдат преди всичко зъбите, венците и цялата уста, тъй като когато човек ругае, псува и злослови, той създава отрицателна енергия в устната си кухина. В следващото си въплъщение такъв човек ще фъфли, заеква, мънка или ще се роди ням, а в сегашния си живот често ще страда от остри респираторни заболявания, възпаления на венците (пародонтоза), загниване, разрушаване и опадване на зъбите. Според последните научни данни, човешките зъби са пряко свързани с всички органи. Всеки зъб е индикатор на един или друг орган, като отразява състоянието му. С един зъб могат да бъдат свързани няколко органа или обратно - един орган да е включен към няколко зъба. Човекът е сложна самобалансираща се система. Докато тя се справя със задълженията си, той е здрав. Развалените зъби са причина за недобрата работа на някои органи, тъй като при дъвченето върху тях като върху екстра рецептори се упражнява механично въздействие, стимулиращо функцията им. Липсата на някой зъб води до незадоволително стимулиране на съответните органи и до хронични заболявания. Затова е много важно зъбите да се лекуват своевременно, колкото може по-бързо да се пломбират (така се възпрепятства изтичането на енергия от органа) и да се прави всичко възможно да се запазва всеки зъб, дори ако стоматологът настоява да го извади.
Хубавите зъби са показател за здрави вътрешни органи и за душевно благополучие.
Учените са установили, че ако някой ви се кара или ви ругае продължително време, върху вас се оказва силно негативно въздействие, еквивалентно на радиоактивно облъчване с мощност 50 хиляди рентгена (смъртоносната доза за човека е 600 рентгена). В такава ситуация сте се озовали в отрицателното пространство и ставате жертва на обитателите на низшите светове (мафлоците). Те се хранят с жизнената ви енергия и унищожават фините ви тела. На физическо ниво това се проявява като безразличие, апатия, мързел, синдром на хроничната преумора, депресия и опити за самоубийство.
Шеговитият и привидно „безобиден” израз „По дяволите” програмира човека за болести, страдания и разорение, тъй като го изпраща в „черна яма” или „в гроба”.
Изразът „Ще ти откъсна главата” нарушава енергийно-информационната матрица на фините тела (прекъсване на енергийните връзки, отделяне на главата от тялото) и впоследствие се материализира в болест: ОРЗ, бронхиална астма, пневмония или туберкулоза. Проклятията от типа: „Две леви ръце” или „Ръцете ти да изсъхнат” водят дотам, че във физическия свят човекът не умее да свърши каквото и да е - „Един пирон не може да забие”. При по-тежките случаи се наблюдава дори пълна парализа на ръцете. Лошите негативни завистливи мисли, излъчвани през очите, водят до урочасване и проклятие - предизвикват нарушения в енергийно-полевата структура (аурата) на човека.
Проявявайки такива негативни качества, човекът призовава тези същности и те навлизат в аурата му, а той страда от тях.
Неприличният груб вулгарен език е психична инфекция, опасна не само за здравето и съдбата на човека, но и за Земята и за Космоса. Така става ясно защо с думи можеш както да убиеш, така и да излекуваш. Уличният неприличен жаргон (сленг) принадлежи към отрицателното пространство, затова ако човек го използва в речта си, се включва към най-низшите светове и се обрича на болести и страдания. За такива хора се казва, че нямат късмет в живота. По правилно е да се каже, че те са си създали „горчивата” съдба чрез негативни мисли, думи и действия. Затова в съветски времена псуването се смяташе за нарушаване на обществения ред, приравняваше се към хулиганството и се осъждаше като административно и дори углавно престъпление. А днес правозащитните органи си затварят очите пред използването на нецензурна лексика от гражданите - и така си има достатъчно проблеми.
Други мощни средства за самопрограмиране са татуировките, техниката „боди арт” (от англ. Body art - рисуване върху тялото), при която по кожата се нанасят рисунки със специални бои, които остават няколко дни, както и продупчването на носа, устните, езика и други части на тялото за окачване на украшения. Символиката на тези „шедьоври” е отрицателна и залага негативни психогенетични програми в съдбата на хората. Например изображенията на символи на смъртта и низшите светове (черепи, скелети, дяволи, демони и др.) привлича като магнит нещастия, страдания, осакатяване и в крайна сметка унищожение и смърт.
Изображенията на различни животни, змии, дракони и пр. програмират хората да проявяват съответните животински качества - агресия, жестокост, тъпота, инат и др.
На ниско ниво това са символи на злото и привличат астрални същности от тези светове. С времето те се материализират и на физическо равнище организмът се заразява с паразити (хелминти). Човекът започва да губи жизнената си енергия и се разболява. Това се проявява като апатия, мързел, депресия, синдром на хроничната преумора, агресия и т.н.
Тези същности, които човек е изобразил или прикачил към тялото си, го обсебват. Такова мощно негативно и зомбиращо въздействие оказва татуировката.
Наред с риска от инфекции (включително СПИН) и продължително разраняване на продупчените места по тялото, любителите на пиърсинга доброволно пробиват и всичките си фини тела, което води до енергийно отслабване на организма. Ето и някои разшифровки на символиката: единичната обица, която обичат да носят много мъже, създава програма за самота. Пръстенът в носа и на други места по тялото, какъвто някога са поставяли на робите и на животните, включва негативни програми за подчинение, потискане, насилие, зомбиране и робство. Запитайте се дали ви е нужно това?                                                  www.xnetbg.com/            



Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8738955
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930