Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.08.2014 20:13 - „Да се избиваме хуманно“
Автор: budha2 Категория: Други   
Прочетен: 1381 Коментари: 1 Гласове:
3

Последна промяна: 08.08.2014 20:17

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image“Хората трябва да се осъзнаят и да започнат да се избиват хуманно” – заяви генералният секретар на НАТО Андерс Фог Расмусен по време на съвета НАТО-Русия, проведен в Брюксел. – „Ние отдавна призоваваме за водене на човеколюбиви военни действия, в които да не се използват забранени оръжия за масов о поразяване.Използването на химическо оръжие по време на военните действия, би било една изключително антихуманна, античовешка постъпка, която ние няма как да толерираме като миролюбива военна организация.

Ние отдавна се борим да изкореним използването на забранени оръжия от самозабравили се диктатори, което наше действиe е подобаващо оценено с издигането на нашата кандидатура за Нобеловата награда за мир. Къде–къде е по-хуманно да пръснеш мозъка на противника с директен изстрел отблизо и да го гледаш как умира. Ето, това се нарича хуманно отнемане на човешки живот, при това разрешено от световната харта за човеколюбиви военни действия. Смятаме, че всички миролюбиви военни организации разполагат с необходимата свобода на избора при решението си как да отнемат човешки живот и не е наложително да прибягват до такива варварски средства като химическите оръжия. Вместо химически оръжия за масово поразяване, истинските миролюбци използват ракети земя-земя, фосфорни бомби, бомби с обеднен уран, иприт или най-новата разработка за хуманно отнемане на човешки живот DIME.

Всички близки на жертвите на военни конфликти по света са дълбоко удовлетворени и признателни, когато техните близки загиват от разрешени, а не от забранени за използване оръжия. Ние сме получавали хиляди, да не кажа милиони (защото съм скромен), писма от роднини на загинали при наши мироопазващи операции, в които те са ни благодарили за проявената хуманност при отнемането на човешки живот. ” Искрено се радвам – пише ни едно иракско дете от Фалуджа, – че моите родители станаха жертва на фосфорна бомба, а баба ми беше застреляна с куршум от снайперист, който я помислил за терористка. Тяхната разрешена смърт ме топли в самотните нощи. Вашето човеколюбие и усилия за постигане на световен мир с използването на разрешени оръжия заслужават награда.“                                   image Искам да подчертая и да обърна внимание на сирийския президент да вземе пример от Бенямин Нетаняху, чиято последна военна операция бе жив пример и може да влезе в учебниците по военна история като изящна мироопазваща операция. Всички загинали в Палестина умряха от разрешени оръжия, което е пример за изключително човеколюбие. Нашите израелски партньори изстреляха няколко хиляди разрешени бомби срещу палестинските територии и всички загинали умряха по едни хуманен, разрешен начин. Фосфорните бомби и бомбите тип DIME, използвани от израелската армия, повдигаха самочувствието на израелския войник и укрепваха вярата му в собственото му човеколюбие. Хиляди хора по света, като видеха снимки на жертви на тези бомбардировки, се възхищаваха на хуманния начин, по който са загинали. “Когато видях снимка на телата на загиналите деца – пише ни наш фен на страницата ни във фейсбук, – аз се разплаках и я разпратих на всичките си приятели в социалната мрежа, за да видят колко хуманни са нашите израелски приятели, използвайки фосфорни бомби. Такова човеколюбие не бива да остане незабелязано.“            neverojatno.wordpress.com/2012/12/05/kill/      



Гласувай:
3



1. injir - Абсурд.
08.08.2014 23:06
Абсурд.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8684628
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031