Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.08.2014 14:34 - ВСЕКИ ЧЕТВЪРТИ ЧОВЕК - КЛОНИНГ
Автор: budha2 Категория: Технологии   
Прочетен: 9956 Коментари: 0 Гласове:
5

Последна промяна: 09.07.2016 19:34

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Всяка популярна личност има свой клонинг в лицето на някой заклет фен. Звездите от списъка по-долу обаче са лика-прилика с други останали в историята персони.

Еминем и римският император Александър Север
image
13-ят президент на САЩ Милард Филмор и Алек Болдуин
image

Милърд Филмор (Millard Fillmore) и Алек Болдуин (Alec Baldwin)


image

Генералният секретар на Втората световна война Дъглас Макартър (Douglas Макартър) и Брус Уилис (Bruce Willis)

image

Чарлз Дарвин и американският комик Джордж Карлин

image

Испанският крал Филип IV и Марк Зукърбърг

image

Френският актьор Пол Моне и Киану Рийвс


image                                                     
Борецът за освобождение на чернокожите в САЩ Джон Браун и Чарли Шийн

image

Оскар Уайлд и Хю Грант

image

Октавиан Август и Владимир Путин


image

Папа Григорий IX и Силвестър Сталоун (Sylvester Stallone)

image

Кралят на Испания Филип IV (Felipe IV) и Марк Зукърбърг (Mark Zuckerberg)


image



Ras Birru Wolde Gabriel незаконен син на император Менелик II(кръвна линия със Соломон II )-Етиопия. И клонинга  Еди Мърфи                                                          > The Most Beloved King of Ethiopia Minelik II , the founder of Addisababa                                                   image                                                          
Комедийният актьор Еди Мърфи и неизвестен мъж, вероятно жител на някой южен американски щат  

image                                               
Населението на Земята превишава 7 милиарда души, но всички тези милиарди са само клонинги (копия) на 500 изходни образци (шаблони).                                           image                                                            
В това отношение не е лошо да се припомнят думите в Библията – „Бог ни е създал по Свой образ и подобие“ и легендата за това, че някога на земята са дошли богове, които са създали човешката раса. Двамата мъже, чиято снимка можете да видите,по горе не са роднини и живеят в различни части на света, но те ??изглеждат като братя – близнаци.

image

Библейски истории, легенди и митове на Земята, подсказват нашия произход. Много истории казват, че началото на времето на нашата планета са дошли „богове“, или по-просто – представителите на извънземна раса. Може би те са претърпели авария и не са били в състояние да се върнат на своята планета, а може би това е екипаж на кораб „сеяч“, летящ из необятната шир в Космоса и създаващ обитаеми светове.

image

Макар да е по-вероятно на Земята да е кацнал кораб, чийто екипаж по някаква причина е останал тук завинаги и е трябвало да се създаде обслужващ персонал – клонинги, които да обезпечат на своите създатели всичко необходимо за оцеляване и комфортен живот на нова планета.

image

Милиарди живеят на Земята, но всички те произхождат от около 500 първоначални шаблони. Тези шаблони съществуват като отражение на вътрешния и външен образец на тялото. Много учени отричат съществуването на тези шаблони, но 62-годишният фотограф Франсоа Брунел от Монреал е прекарал последните 12 години в търсене на тези шаблони в световен мащаб.

image

Той е събрала доказателства за идентичността на напълно непознати хора със сходни физически характеристики. Резултатите от неговите изследвания доказват твърдението, че шаблоните по които се създават хората – съществуват. Хора в различни части на света и несвързани по никакъв начин, са почти идентични по отношение на физически и външни белези.
image

"Шаблоните били много полезни за нас – хората, в началото на пътя ни на тази планета. В началото, като вид, е имало необходимост от силен и здрав шаблон за да се гарантира оцеляване на вида".

image

В началото на живота човешките ембриони се създават с помощта на шаблон, а след това се коригират, за да се отрази генетичния код на родителите.

image

Изходният клонинг се променя, което създава илюзията за уникалността и разнообразието на човешкия вид, но все пак оригиналният шаблон се съхранява като част от новия шаблон. Всеки нов човек е създаден от оригиналния шаблон, и всеки път, когато се ражда нов човек, той по същество се пресъздава.


В нашия свят живеят над 7 милиарда души, но независимо от тяхната раса, етническа принадлежност, пол или възраст, има някой, който е почти идентичен с вас. Да, родителските гени променят външния вид на новия човек, но в 1% от случаите това не се случва, което позволява да се намеря и да се изчислят изходните 500 шаблони, по които сме създадени всички ние – родът на „Хомо сапиенс“, съществуващ на планетата днес.

Хората, които виждате в тези снимки – не са братя, нито сестри и не са никакви роднини.                                                                Двойникът на Джъстин Тимбърлейк е един издирван затворник в миналото, чието име не се споменава.                                             image

Рупърт Гринт от "Хари Потър" изглежда като шотландския художник сър Дейвид Уилки

image

Месут Йозил и Енцо Ферари 
                                                    image

Генерал Дъглас Мак Картър е можел спокойно да изиграе "Умирай трудно" през Втората световна война   
                                image

Сократ и Антъни Хопкинс 
                 image

Кристофър Лойд от "Назад в Бъдещето" изглежда като политика Джон Калхун.

image

За мъжът до Никълъс Кейдж се знае много малко. Сигурно е само, че е на войник участвал в Гражданската война   

              image                                                    
Леонардо ди Каприо прилича изумително много на неизвестна американка, чийто внук публикувал снимката, за да покаже невероятната прилика на вече покойната дама. .                                                              image

Луи XII и Владимир Путин   
                                                             image

Джоузеф Пулицър и Dustin Diamond
                                                                        image

Paul Revere и Jack Black   
                                                    image

Cab Calloway и Prince   
                                                     image

Обри де Грей и Raspoutine
                                                     image

Григорий IX et Силвестър Сталоун  
                                                  image

John McIntire et Уил Феръл   
                                                           image

Brad Pitt и Hermann Rorschach                                            

image

Императорът на Руската империя Николай II и Дмитрий Медведев
      image

Джордж Патън и Доналд Тръмп 
      image

Johnny Depp et Томас Талис.

image

Rudolf Steiner и Ханк Азария.                                                            image


Троцки и Andrew Garfield. 

http://www.chernomore.bg/jivot/2016-02-24/44-znameniti-dvoynitsi



                image


translate.googleusercontent.com/translate_c
.

Клонингите нямат душа.

Често те биват използвани като тела от различни видове духове. Клонингите нямат карма, понеже не произлизат от Създателя. Когато влиза в човешкото тяло, душата има нужда от време, за да се аклиматизира към него и към мозъка - затова и месеците на брменността. Клонингите се произвеждат бързо (между 12 - 48 часа в зависимост от платената за тях цена - съответно качество и срок на годност) и затова душата не може да "се намести" в тях дори и когато принадлежи на оригинала. Клонингите не осъзнават, че са клонирани.

Освен древните фабрики за клониране, които се намират във Вътрешната Земя и се оперират от рептили, съществуват и фабрики на повърхността, които работят "На частно" за богатите и известни личности, както и за политиците. Напоследък, обаче, технологията е попаднала и в много профански ръце.
Доста светлина по въпроса хвърля филма Never Let Me Go, където Кийра Найтли е в тайна комуна от клонинги, които са лишени от самоличност и са напълно наясно, че биват отглеждани за подмяна на органите на оригиналите - богати клиенти, които са платили, за да им отгледат клонинги.
Още през 60те години, например, е можело да се купят копия на известни красавици за "лична употреба" - за няколко милиона долара.
Филмовата и музикална индустрия не би пестила средства, ако може да показва своите "златни кокошки" в идеална форма, за да снасят златните яйца максимално дълго време и без да създават проблеми. Това се казва мъдър мениджмънт - никой не е незаменим. Клонирането на влиятелни фигури е етап 1 на проект Плашило.
Напълно увършенстваната технология за производство на клонинги широко се прилага във фабрики от 1979 година, макар че рептилите и сивите я прилагат от хилядолетия. Хора са били клонирани откакто свят светува, но най-често за производство на работници и войници и от време на време на някой крал или кралица. Никога не е била използвана така масово, както сега.
И каква е целта?
Ако това масово клониране продължава, скоро "бездушните" тела ще превишат броя на "истинските" хора. Рептилите са ловци на души - душите са тяхната храна, техното удоволствие, тяхното развлечение. Затова те се опитват да обвият Земята с щит, който не позволява на душите да се въздигнат към светлината и да се преродят. Те могат да улавят души, да измъчват души, да ги преместват в хибридни тела или в синтетични тела.
Мнозина са склонни да споделят убеждението, че ДНК е физическият запис на индивидуалната кармичната програма, с която се ражда човек. Това прави насилното зачеване на биологични единици с еднакво ДНК не особено приемливо, за да не речем нежелателно от кармична гледна точка. Не е задължително в клонинга  да влиза душа.Възможно е и чистото съществуване на биоединица, прикачена към външен организиращ действията й и ценностната й система център. Не трябва да се оглеждаш прекалено надалеч, за да съзреш първия подобен екземпляр, който досущ изглежда като човек, но не е.                                                                    Философският въпрос, който много хора си задават предвид всички тези факти е дали душите на Земята живеят в един своеобразен холографски затвор и са „отглеждани“ като енергиен източник или има нещо отвъд това? При тяхната смърт те биват примамени към светлината и към Луната чрез красиви звукови и светлинни ефекти, така че да бъдат заловени. Има някакъв вид технология (или кула) на Луната, която очевидно задейства този процес. Душите биват задържани на Луната преди да бъдат трансферирани. Техните спомени биват напълно заличени от светлината и биват рециклирани, реинкарнирани или заточени отново на Земята като хранителен източник „грижливо отглеждан“ от различни същества които се хранят от тази енергия.                                              

www.parallelreality-bg.com/statii/ezoterika/473-2013-09-16-23-12-46.html                                                                           

СУПЕР KЛОНИНГИ - ШВЕДСКИТЕ БЛИЗНАЧКИ                                                      




Гласувай:
5



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8684190
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031