Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.08.2014 23:09 - ЗВЕЗДНИЯТ ЧОВЕК/МИСЪЛ ФОРМИ ОТ ЧАКРИТЕ МАНАС И СОМА
Автор: budha2 Категория: Други   
Прочетен: 791 Коментари: 0 Гласове:
0



Слънцето представлява основата около която се въртят планетите. Но понеже то също не е в покой, това означава, че Слънцето заедно с планетите извършват определено движение върху някаква неизвестна статична основа. Това важи и за останалите звезди във Вселената. Всяка звезда е Слънце като нашето и би трябвало да се движи върху някаква неизследвана основа.                                                                   Вече е ясно какво представлява чакрата на био-енергетиците. Знае се, че има 9–степени, които се въртят непрекъснато и са свързани с другите чакри чрез свръзката наречена st 0/нула/. Нашата слънчева система представлява една огромна чакра, като Слънцето е идентично с така наречената свръзка st 0/нула/, а планетите са степените в самата чакра. Т.е. всяка планета от слънчевата система представлява една отделна степен или ниво. Както 9-те степени се въртят около своя център st 0/нула/, така и планетите обикалят около своя център Слънце.                      image Планетите не се движат по хоризонталата Х спрямо Слънцето. Движението на всяка една планета е с по-голям градус от предходната спрямо хоризонталата Х. Когато планетите обикалят около Слънцето те описват пресечената права А, но при въртеливото движение на Слънцето, планетите, които се движат по пресечената права А, променят своята траектория и движението им се променя по пресечената права В. Така въртеливото движение на Слънцето “кара” планетите да променят своите траектории, като по този начин се образуват два “конуса”- вляво и отдясно на Слънцето. Слънцето и движението на планетите около него са идентични с работата на степените в чакрата в нашето биополе.
Но вече е ясно, че в човек има 5 нули и 12 чакри, които се въртят около материалното тяло. Тогава си зададох следния въпрос: Възможно ли е освен нашият център Слънце /който играе ролята на нула/, да има още 4 такива слънчеви центъра? Т.е. да има общо 5 звезди, които са като нули, а на всяка звезда да има планети, които при своето движение да образува така наречените чакри.
Ако това беше вярно, се получаваше един огромен Космически чакров организъм, който щеше да бъде изграден от 5 звезди и планетите около тях. Но понеже работата на чакрите и нулите в биополето поддържат материалното човешко тяло, това означава, че петте звезди и планетите около тях ще поддържат някакъв подобен на човека организъм.                                         image                                                             Да разделим Вселената  условно на две половини - галактика Ян и галактика Ин. В галактиката Ян е нашата слънчева система, която беше част от хуманоида /Звездният човек/. Нека в галактиката Ян има 9 звездни човека, които са в непрекъснато движение, а при срещите помежду си тези Звездни човеци отделят огромно количество енергия,  която се абсорбира в някакъв център.                                                                                                           Всеки един хуманоид се движи по своя собствена траектория. Сбора от 9-те образуват условните галактики Ин и Ян. Те пък се движат около този център, който абсорбираше излъчената енергия от тях. Това много ми заприлича на чакрата Аджна която е в човек. Вече е ясно, че там е психическото /трето/ око на човек и тя е разположена между веждите. Точно там е центъра на психичната сила, това е центъра на Брахман. Разбрах, че тези хуманоиди се движат на принципа на чакрата в биополето. Тяхната работа е да акумулират и излъчват енергия, която отива в центъра, който индийците наричат Брахман.                                                                                          Сетих за един цитат от Новия завет, Евангелие от Матея 18:21:
“Тогава Петър се приближи и му рече: Господи, до колко пъти като съгреши брат ми, да му прощавам? До седем пъти ли?
Исус му рече: не ти казвам до седем пъти - а до седемдесет пъти по седем”.
Тук “седем” означава седемте програми от омагьосания кръг на прошката. Но защо трябва да се иска седемдесет пъти прошка за човек?
Тогава реших да приложа режима на прошката към двете галактики Ян и Ин, и да разбера защо трябва да се иска седемдесет пъти прошка за един човек.
По-късно разбрах, че всяка човешка мисъл присъства във всичките Звездни човеци. Т.е. моята мисловна нагласа я има и в галактиката Ян и в галактиката Ин, това е същата кал, която оставям в хуманоидите чрез неправилния или правилния си начин на мислене. Да не говоря за действията си, те са също там под формата на енергия, като следствие от миналото и причина за бъдещето. Вече е ясно, че прошката неутрализира точно нашия грешен начин на мислене и действие. И така, нека приложим прошката към човека и към Звездния човек и да видим какво се получава.                                                                                          Първо, седемстепенната система на прошката се насочва към материалното тяло за да регулира функцията на нервната и кръвоносната система.
Вторият път когато се иска прошка, тя се насочва към регулиране на диполите енергия в биополето на човек.
При третия път, понеже всички до тук програми присъстват в Звездният човек, силата на прошката действа точно в самия хуманоид, като балансира двата вида енергийни потоци – “положителният” и “отрицателният”.
След това се умножава по 9, защото в галактиката Ян има 9 Звездни човека, а в тях също има оставена мисловна нагласа от всеки един човек на земята. Човешката мисъл я открих и в другите енергийни системи, които бяха в другите Звездни човеци. Или се получава - 3х9=27. До тук имаме 27 пъти режим на прошката за човек. Същото е и с галактиката Ин, там също имаме 27 пъти в който действа режима на прошката. Общо до тук става 54 пъти прошка за един човек.
Да се върнем към философията на чакрите за които говори Йога. Между 6-та чакра /аджна/ и 7-ма чакра/сахасрара/, има две чакри, които представляват ума и неговите модификации. Тези чакри се наричат Манас и Сома, като Манас е ума, а Сома чакрата е изобразена с 16 листенца, а това са умствените модификации или така наречените мисъл–форми. Смея да твърдя, че точно тези две чакри /манас и сома/ присъстват като Звездни човеци, които акумулират нашите мисли и ги трансформират в енергиен запас, който “захранва” богът познат като Брахман и неговите светове. Вече става ясно, че всеки един човек на Земята всекидневно излъчва мисъл-форми, а те се акумулират точно там в тези 16 Звездни човеци, които индийците са описали като чакрите Манас и Сома.
Там присъстват всички наши мисли, които всекидневно излъчваме и точно от тези мисли се образува предстоящата материална Вселена в която се обособяват центровете Слънце и Луна, а те от своя страна създават живота на Земята където хората са завършеният продукт от цялото. И единствено на хората е дадено да разберат цялото, като по този начин веднъж завинаги се унищожи огромния запас от спомени, а по този начин се преустановява и карма. Защото има ли карма има и прераждане, няма ли карма няма и прераждане, т.е. душата се възвръща към великото единство с бога и никога повече не идва в този преходен свят, който познаваме.
Да се върнем към прошката. До тук за един човек режима за прошката беше 54 пъти, с двете условни галактики и техните Звездни човеци. Ума и неговите модификации образуват още 16 Звездни човеци, които също са част от цялото или се получава 54+16=70. Точно 70 пъти трябва да се иска прошка за един човек, ако трябва да се регулират всички негови негативни действия, мисли, психични нагласи и емоции. Думите на Исус описват точно този процес в неговата дълбочина и според мен напълно обосновано. Наистина хората трябва да имат “очи да видят и уши да чуят”, за да могат да се прозрат дълбоките истини които великите учители са оставили на хората.                       image  Схемата на Брахман с неговите модификации и светове   При постъпването на позитивния поток или още познат като денят на Брахман, това е началото на всички светове – тези на психичните, менталните и материалните светове. При настъпване на негативния поток или нощта на Брахман, всички изброени светове изчезват в непроявеното на Брахман, също както цветето се съдържа в семето. Денят и нощта на Брахман е 288 млд. години. Това означава, че денят и нощта е по 144 млд. години. По принцип, облагодетелстваната душа която постига този Бог, живее в блаженство през въпросните години. Но да не забравяме какво се казва в Бхагавад-гита:
“…освен това Непроявено битие има друго вечно Непроявено битие, достигайки го, който както и да живее никога не се преражда отново”.
Това означава, че разбирането за това - какво е Космическият разум Брахман не е краят на познанието…                                     forum.tisitova.com/viewforum.php                 .      



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8715724
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930