Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.08.2014 09:01 - Обезглавяването на Джеймс Фоли – лъжа или медийна манипулация?
Автор: budha2 Категория: Други   
Прочетен: 1590 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image                                                 Оригиналното отвличане на Джеймс Фоли през 2011 г. беше „ “, която подпали войната срещу Муамар Кадафи в Либия? Интригуващо, нали? Знаехте ли, че американското правителство използва „жертви“, които се появяват публично пред камерите в удобните масмедии? Не е шега, такива имаше и на атентата в Бостън.
bit.ly/1lp9DpZ
Тук на видеото, виждаме интервю с този „репортер“, който твърди, че е бил отвлечен от силите на Кадафи. Сега пък се оказва в плен на терористите от ИДИЛ, които го „обезглавяват“ и записват на видео? Много хора решиха да вникнат по-дълбоко в някои от аспектите на това видео с обезглавяването и разкриха някои данни, на които сами може би сте обърнали внимание ако сте го гледали подробно:

1. Екзекуторът се оказа от южен Лондон. Това потвърждават и британските тайни служби, както и други след като анализираха акцента му.
2. Някои хора посочиха, че гласовете се чуват като записвани в студио, а не в пустиня.
3. Господин Фоли не показва никакъв страх от неизбежната смърт, а знае че ще бъде осъществена чрез жестоко режене на главата му с нож.
4. И двамата, жертва и екзекутор – са с нови дрехи.
5. Малко килограми май е качил Фоли, както се вижда. Странно, но явно прилично са се отнесли с жертвата си и са го охранили.
6. Сцената на обезглавяването е отрязана. Този вид видео материали, които са записвани от терористи – показват винаги обезглавяването!!
7. Ножът, който използва екзекуторът не е подходящ за подобно гладко отрязване на човешка глава, каквато ни е показана на края на видеото с екзекуцията, заедно с тялото.
8. В момента, в който започва да реже главата – няма никаква кръв. Това, анализатори го изследваха като забавиха видеото и го осветиха, защото беше затъмнено, точно преди да отрежат сцената. Нито капка кръв! (Внимание 18+: http://bit.ly/1soAuAL) Това е медицински невъзможно, защото каротидните артерии (http://bit.ly/1zrHsrp) моментално биха изпомпали навън доста голямо количество кръв!!!
9. Световните масмедии моментално разпространиха в цял свят видеото. Това винаги трябва да ви прави огромно впечатление и да се съмнявате в достоверността!

Може би ще откриете и повече детайли потвърждаващи тази зле изиграна роля, въпрос на интерес. Тук можете да видите и това видео, което обяснява фалшивите аспекти: http://bit.ly/1lp9DpZ

Другия път когато ви представят водещите масмедии нещо за някаква световна трагедия – помислете 2 пъти преди да си правите заключения.



Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8724018
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930