Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.09.2014 21:09 - Eврейската терористична традиция e намерила своята кулминация в ЧК, НКВД, КГБ, Щази, Моссад…
Автор: budha2 Категория: Други   
Прочетен: 2768 Коментари: 1 Гласове:
4

Последна промяна: 18.09.2014 21:40

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Една невидима империя беше наложена
върху и над всички форми на демокрация

Тази своеобразна обява се появи точно седмица, след като 39-годишният евреин Нийл Мастерсън преби до неузнаваемост лидера на британската Партия на уважението Джордж Галоуей, дългогодишен депутат в Парламента.

„Свободните“ медии на Острова, които не спират силно и неудържимо да квичат за някакъв „завръщащ се антисемитизъм“, запазиха почти пълно мълчание. Младеж от “The Daily Telegraph” не издържа и запита:
„Защо е тази тишина около покушението над Джордж Галоуей?“
image

Младият чифут налагал парламентариста, крещейки обидни сравнения с Хитлер и небезизвестната измама за никога не състоялия се т. нар. холокост. Причината? Галоуей е известен критик на терористичната политика на Израел спрямо палестинците и останалите му съседи.

Нападателят беше изправен пред съд за обяснения и след това – освободен. Заради три изчезнали израелчета ционистката държава изби около 2500 невинни палестинци, сред които 550 деца, в ивицата Газа. И превърна в руини най-гъсто населеното място на планетата. Близо 10 000 сгради бяха разрушени. А възстановяването на този концлагер ще струва около 9 милиарда долара!
image
Нийл Мастерсън е просто наследник на еврейската терористична насилническа традиция, намерила своята кулминация в ЧК, НКВД, Geheime Staatspolizei – Gestapo, לח„י – לוחמי חרות ישראל‎ – Бандата на Щерн или Лехи, КГБ, Ministerium fьr Staatssicherheit – Щази, Моссад… Известният британски автор Гордън Томас, който разкри убийството на Робърт Максуел и вербуването на Александър Лилов от британската разузнавателна агенция MI6, нарича израелската шпионска служба „най-ефикасната машина за убийства“. Можем да му се доверим. Неговото разследване на „институцията“, озаглавено „Шпионите на Гидеон: Тайната история на Моссад“, вече е продадено в повече от милион екземпляра!                                                                                     
image
След 125 години неизвестност самоличността на най-прочутия сериен убиец в историята на Албиона беше установена чрез анализ на ДНК. Джак Удушвачът – Jack The Ripper, се оказа евреинът Еърън Космински от градчето Клодава в Руската империя, сега в Полша.Той бил син на шивача Абрам Йозеф Козмински и съпругата му – също еврейката Голда Лубновска.                               
Евреите в Русия/Полезни евреи                                                                image         
А преди седмица политиката на държавен тероризъм на Израел, която е типична за комунистическите и нацистките сатрапи – все евреи – намери израз в необезпокояваното заграбване на 1000 акра земя [4000 декара] от ивицата Газа! Международната общност в лицето на ООН, Европейския съюз, различните уж правозащитни организации подминаха това, сякаш е нещо естествено. А това беше официално обявено за наказателна мярка, сякаш копирана от евтините пропагандни кинопродукции на Холивуд и „Мосфильм“, в които нацистите биваха представяни като тъпи и безчувствени тирани.
image
ЕВРЕЙСКИ РАСИСТИ В РУСИЯ

„Израел е заявил, че стъпката е отмъщение за отвличането и убийството на трима израелски юноши през юни… Присвояването на палестинска земя е постоянна и неизменна политика на всяко израелско правителство, откакто през 1948 г. Израел стана държава. От 1979 г. насам само на Западния бряг бяха отнети близо 250 000 акра [1 милион декара], чрез прилагане на юридически механизъм, основан на тълкувание на отоманското законодателство.“
image
В кой век живеем? Според самозваните „евреи“ сега е 5774 година от сътворението на техния свят. Нашият е създаден милиони години преди това. Само рисунките в Рабишката пещера са на най-малко 1,5 милиона лета. А в пещерата „Козарника“ край село Орешец, Видинско, българо-френски екип от археолози откри доказателства за „човешко присъствие на европейския континент отпреди повече от 1,4–1,6 млн. години, заради което учените смятат, че в пещерата са живели първите хора на континента“.“
image

Но поюдейчените хазари пребивават в първобитно-общинния строй – комунизма. Затова им харесва да се организират в кибуци – общините. Прилагат своя вехт закон, който изисква: „… Живот за живот, око за око, зъб за зъб, ръка за ръка, нога за нога, изгоряло за изгоряло, рана за рана, натъртено за натъртено“!Обаче да не бъде прилаган спрямо тях.

ДЕМОКРАТИЧНИ" ИГРИ 1ч
.

Да припомня какво гласи прочутата максима, която семейството на Махатма Ганди приписва на него:„Ако всички спазваме правилото око за око, светът ще ослепее и ще остане без зъби.“

Но опре ли до еврейски престъпления и извращения, „световната демократична общност“ обикновено здраво стиска очите си. Като че ли е в банята с насапунисано лице… Но американски наблюдател запита:„Защо сега?“
image

Искаше да си изясни причината, поради която Израел краде земя и безчинства из палестинските територии точно сега. И едно от обясненията му е:„… Нетаняху знае, че сега президентът Обама има да пържи по-голяма риба. Вашингтон трябва да се бори с нарастването на напрежението с Русия заради Украйна, да се противопостави на Ислямската държава, без отново да ангажира Съединените щати с Ирак, както и да продължи със своята решителност за постигане на историческо помирение с Иран.                                                                                              Чарлз Лейниъс, задграничeн кореспондент на американското радио NBC, след като накратко описва началото на българския край, продължава така:„Не след дълго започна да се проявява силна реакция срещу Съветския съюз и неговото подставено правителство. Българите очакваха либерално-демократично управление, излъчено от народа. Вместо това получиха комунистическа диктатура, по-авторитарна от предишните правителства, контролирани от нацистите.
image


Пряк политически резултат от това беше, че българите започнаха да гледат към САЩ повече от когато и да било преди. Имаха достатъчно лош опит от фашизма и не искаха комунизъм. Мислеха, че Съединените щати ще им помогнат да станат демократична страна. Руснаците и комунистите обаче бяха добре осведомени за тази тенденция и започнаха усилено да пречат и подбиват престижа на Америка.“

Кой ги е „осведомил“? Нима се съмнявате, че така са им наредили. И то не без знанието, съгласието и дори участието на Запада! Някъде в лабораториите на Интернационала е течала трескава подготовка за поредната глобална измама, наречена Студена война.
image

Какво е истинското лице на комунизма ни осветлява един от неговите главни герои – висшият деец на КПСС, другарят Александър Яковлев. Участник във Втората световна война, наричана от Съветите Велика Отечествена, едва 21-годишен, през 1944-а, той се включва във ВКП (б). С идването на Горбачов на власт, от 1986 до 1990 г. е член на Политбюро и секретар по идеологията на ЦК на КПСС. От 1990 до 2005 година се изявява като…. социалдемократ. Оглавяваше някаква Руска партия на социалната демокрация.

image

Сега внимавайте. От 1958 до 1959 година Александър Николаевич е изпратен на стаж в… САЩ. Там, в Колумбийския университет в Ню Йорк, е в една група с офицера от КГБ Олег Калугин, който от доста години се подвизава като преподавател в Америка!
МОССАД КОМАНДВА ЦРУ/КГБ СТОИ НАД МОССАД
                                                                    imageПоследният председател на КГБ, генерал Владимир Крючков, пряк началник на тукашните Андрей Луканов, Христо Христов, Любен Гоцев и пр., разказва за Александър Яковлев:
„Още през 1960 г. той е стажувал в САЩ, в Колумбийския университет. И е бил забелязан да установява отношения с американските спецслужби. Обаче тогава е успял да представи нещата така, сякаш той е тръгнал да върши това в стремежа си да използва отдалата му се възможност, да достави важни за СССР материали от секретната библиотека. Каквото и да е ставало, но навремето Юрий Владимирович Андропов направо ми казваше: „Яковлев е антисъветчик“!
image

… И ето, сега наблюдавам, как Горбачов, оказал се в пълно объркване, изобщо не е в състояние да дойде на себе си, буквално, защото зад съобщението за Яковлев се криеше нещо по-голямо. Тогава му казах: „Ставащото с Яковлев не е необходимо никому. Трябва да помислим, как да се оправим.

Доста преди това интервю Олег Платонов даже показа снимка на Яковлев в Ню Йорк. На нея той е в компанията на агент на ЦРУ. Посочено е и името на американския шпионин.
image
               KGB Polonium-210 Sushi for Litvinenko
Най-добре е все пак да видим, как един съветски „антисъветчик“ представя мутрата на комунизма. Не пропускайте факта, че той е бил искрено вярващ болшевик. И съвършен мерзавец, като всички от този тип.
image

Яковлев цитира една от легендарните фигури на болшевизма – Николай Бухарин. От 1924 до 1929 г. това галено дете на революцията е част от Политбюро на ЦК на ВКП(б). Същият този идеолог и пропагандатор на комунизма, който „в искрено лично писмо с възторг си спомняше:
image
„Кой, ако не Ленин, първо обра есерите, след това – меншевиките, фрасна ги по главите и винаги държеше в ръце цепеницата, дори с нас водеше разговори едва след като всичко е решил сам. А ние мълчахме и се подчинявахме и напук на теориите и програмите всичко се подреждаше великолепно! Деникин стигна до Тула, ние подреждахме куфарите си, в джобовете ни вече лежаха фалшивите паспорти и дрънкаха скътаните грошове. Като голям любител на птиците, аз сериозно бях решил да замина за Аржентина на лов за папагали. Обаче Ленин остана напълно спокоен и предсказа: „Положението е от гадно по-гадно. Но на нас винаги ни е вървяло и пак ще ни върви!“.
image
А какви ли са били тези „скътани грошове“, които болшевиките се готвели да изнесат от страната, измисляйки си маршрути чак до Аржентина?…

Николай Бухарин, най-нищожният и най-страхливият от болшевишките главатари, който най-шумно от всички искрено се възхищава от смелостта на вожда на революцията, с възторг си припомня тези героични дни:
image


„Ние обрахме църквата до копейка и с нейните „свещени ценности“ водим своята световна пропаганда, без да сме дали поне нещичко на гладуващите; от ГПУ ние направихме своя „църква“ с помощта на православните попове и тази истинска врата към ада те не могат да преодолеят; ние сменихме съдържанието на филаретския катехизис с милата на сърцето ми „Азбука на комунизма“, законът божий – с политограмотяването, скъсахме от шиите на децата кръстчетата и талисманчетата, вместо икони окачихме „вождовете“ и ще се погрижим за Пахом и „низините“ да им поднесем мощите на Илич в друг вид…       image   Привидно Западът се кара с Русия                                                                             Днес, привидно, Западът се кара с Русия. А военно-промишлените комплекси и на едните, и на другите, все така успешно и същевременно безмилостно пласират продукцията си в солидно разорения Близък изток. Иначе Москва и западните столици „враждуват“…                                                image Don"t want live in Great Britain? Then you would live in another empire!                                                                           "От нас произхожда всесковаващият терор"                                                                                                      Другото предположение, че Израел може по някакъв начин да бъдат ангажирани в опит за дестабилизиране на САЩ като вече умиращо животно и една добре заслужена смърт носи някаква валидност. Въпросът, който обаче, е какво ще донесе края на света по-свободен, или един поробен свят и кой иска да контролира всичко и всички?  diagnosa.net                                    image                                                            Западът трябва да погледне в лицето неудобната истина, че Русия на г-н Путин е фундаментално антагонистична.“

Това – в едно от изданията на лондонските Ротшилдови! Забележете – Путин е определен като… „господин“. А той е чиста проба товарищ – другар!

Да не би Владимир Владимирович да е стъпил накриво? Не, играят играта на Николо Макиавели – “divide et impera” – „разделяй и владей“. Мъчат се да представят двуполюсен, а сетне – и многополюсен свят. Зад такива декори няма да лъсне еднополюсното задкулисие. Прожекторите осветяват само авансцената, нали?

Световната революция се придвижва на изток. Западът повече не й е нужен. И който не го проумее, за да подреди собствения си живот съобразно с тази истина, ще изпита прекалено тежко бреме.

Както тук при комунизЪма на другарите по-рано и сега, така и на Запад винаги са се намирали нагаждачи – „медийни остриета“ – тъпанари без съвест. Сега словесните копия на конформистки хайдуци от ранга на Амброуз Еванс-Причард – заместник-главен редактор на контролирания от Интернационала „десен“ всекидневник “The Daily Telegraph”, летят към офицера от КГБ, с който господарите им всъщност са толкова близки. image                                                                         image Когато положението излезе извън контрол Ануннаки унищожават култури и избиват населения,след това ги зараждат наново..                 image                                                                          САЩ ПРЕДАВАТ ЛЕВИТСКОТО господство над света НА ДЖУСИЯ И "ЙОУ-ТАЯ" КИТАЙ                                          image                                                                           imageСега Русия и Путин са изправени пред ново изпитание. Болшевишки филм носещ заглавието „Дни на проверка“. Ако Кремъл има достатъчно сили, ще удържи на натиска. Ако не, ще мине в запаса, казано на езика, който Владимир Шеломович отлично разбира.                     image        
            



Гласувай:
4



1. анонимен - Сериозно? Левитското господство в ...
18.09.2014 21:24
Сериозно? Левитското господство в чии ръце?...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8686780
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031