Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.09.2014 00:30 - Виктор Суворов "Русия или ще умре, или ще изхвърли своите атомни крадци по модела на Украйна"
Автор: budha2 Категория: Други   
Прочетен: 1887 Коментари: 1 Гласове:
3

Последна промяна: 21.09.2014 23:10

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image                                                          Империята трябва да расте. Ако империя не се разраства, има стагнация, което неминуемо води до срив. Империята прилича на пълен камион по заледен склон: или постоянно се изкачва, или ако спре за момент, слиза. .
От 1917 върху руините на Руската империя, една нова, по-агресивна държавна чиито лидери открито заявява плана си за световно господство.
И те издигнаха над света "марш Budyonny":
Дайте Варшава!
Дайте Берлин!
Вече сме си  в Крим!
В Берлин, те не влязоха. И за Варшава не успяха да се преборят, така че  трябваше да  предадат Полша Западна Украйна и Западна Беларус, и да се съгласят с независимостта на Финландия, Естония, Литва и Латвия.
Но 1920 г. в Крим те се "сблъскаха". Призоваха всички, които бяха в Крим,  да прекратят съпротивата, обещаха прошка и помирение. Всички онези, които им повярваха, бяха нарязани и свалени. В същото време при стачката бяха внезапно унищожени и техните съюзници Махно, с когото иззеха Крим.
Тогава много неща се случиха. Те взеха Варшава и Берлин, Рига и Талин, Будапеща и Букурещ. Но не можаха да ги опазят. Навсякъде те са били изгонени. И тук те отново са в Крим.
Скоро Кремъл кръстник много ще съжалява за решението си .
Те вече не мечтаят за Варшава или Берлин. Тяхната империя се плъзга по ледената пързалка. Увеличение на скоростта. След като те бяха изкопаване артилерия жилищни райони на Будапеща, задави резервоари свободата на Чехословакия. Днес полеожението не е същото. И тези граници не са същите. Предната линия на Варшава, Будапеща и Прага отстъпи далеч на изток в Луганск, Славянск и Донецк.
Няма начин да се изпращат бойни танкове,които отдавна са ръждясали. Така трябва да се ограничават до услугите на наемници. Между другото, през 1977 г., беше подписан Допълнителен протокол към Женевските конвенции. По този протокол, привлечен наемник не може да се счита за военнопленник. За него статута на военнопленици, не се прилага. Това означава, че наемника трябва да направи така, както се прави с въоръжените бандити, които убиват хора за пари.
На такива продажби и разчита Кремълския кръстник. Други войски под ръководството им не е така.
Колкото и странно да звучи, но лидерите на Кремъл са срещу Украйна не е обидно и отбранителна война.
Но те се опитват да представят своите действия като защита на руското население. Това е лъжа. Руснаците се засягат и в Таджикистан, Узбекистан, Туркменистан ,Чечения. А на Кремъл не ми пукаше.
Те  водят война срещу Украйна не в интерес и защита на руснаци, а по различна причина. Свободата е заразна. Украинския народ въстана срещу банда крадци. Кремълските измамниците не спят през нощта:  страх ги е огъня да не премине в Русия. За Кремъл е необходимо да потисне свободата на Украйна, тъй като той е ясен пример за народите на Русия. Червената върхушка трябва да задуши демокрацията в съседната държава, за да защитят своите откраднати милиарди, за да се спаси от гнева на хората за тяхната незаконна власт. В крайна сметка, къде да бягат.
Русия - е пълен със злато на кюлчета камион по заледен склон. Зад волана - страхливци. Кормилния механизъм и спирачки корозирали от корупция. Двигателят не дърпа. Лакеите и наемниците за пари, този камион на леда не може да побере.                             image           
A тоталитарна държава не може да съществува редом със свободните страни. Подобно на рак, които не може да съществува заедно за дълго време с един жив организъм. Едното или другото ще спечели. Затова лидерите на Кремъл на първия ден от изземването мощност на унищожаване на свободния свят и включването на всички страни в Съветския съюз като "републики", до последния от, включително. Провалили Плановете им са провалени но рака не се отказва.                                                   image           
Тероризма- войната срещу Украйна - това е поредният опит да се съживи агония на тоталитарната власт, която умира на империята.
Русия или ще умре, като се разпадне на парчета и  ще се самоунищожи във военни и бюрократична мафиотски кланове, или ще анулира своите енергийни крадци по модела на Украйна.


Виктор Суворов                                        nasha-canada.livejournal.com/1543174.html          image                                                                      България излиза на протест срещу политиката на САЩ                                    Смешен е този парад против „терориста САЩ“. САЩ и Русия са две еднакви неолиберални супердържави, които „делят само икономическите пазари на Европа”, според мен не е редно демократично мислещите българи да стоят разединени именно заради пристрастията си към някоя от двете държави или действията на управляващите в тях режими. Заемането на враждебна позиция към опонента по този признак само вреди на каузата на възможни бъдещи движения за реална демокрация.             image               Спрете окупацията                                                                                                         В действителност САЩ нищо не правят в Европа и за Украйна , а даже подпомогнат Путин и неговата агресия в Украйна, като продължават да държат всичките си компании за добив на нефт и газ в Русия, а карат Европа да изважда компаниите си оттам и въвежда ембарго, за да обира пешкира на войната на своя територия.                       image                     Добре дошли в Крим        
Де факто САЩ делят с Русия само икономическите пазари на Европа, като използва факта, че ЕС е само икономически, а не политически съюз и е захванал външната политика на ЕС, като по този начин държи Европа на колене пред себе си. Най-големия терорист е Путин започнал тази братоубийствена война, за да отвлече вниманието на руското общество от огромните социални проблеми, докарани от наложения олигархичен капитализъм от триото Горбачов-Елцин Путин в Русия и отказа от строителството на социално справедливо общество( социализъм).
Хорицата участващи в това мероприятие ги гони невежество, ниска политическа култура и знания, яка склероза и деменция, те не разбират, че подпомагат с подобни действия настоящето мутроолигархично статукво на България, донесено от САЩ през Путинова Русия, по руски модел с любовта на БКП и КПСС и обединените действия на смесената по комунистически връзки българо-руска олигархия, ограбваща българите и унищожаваща България!!!                                                                                              На повечето протести се явяват продажните и с ниска политическа култура слуги на няколко воюващи едни срещу други мафиотски комунистически кланове, финансирани от Изток и от Запад. Време е обаче този народ да се обедини и да си вземе съдбата в ръцете, защото тези продажници вече са заложили опасни мини, които всеки момент могат да се задействат и да доведат до пълен разпад на държавата.     




Гласувай:
4



1. tzarkarui - Хм, нелоша статия. Е, гуугълския ...
20.09.2014 10:10
Хм, нелоша статия. Е, гуугълския машинен превод си личи, но поне се разбира смисъла. Суворов нещо прикрива украинските олигарси (дето всичките са от "избраното племе" - с рязани пишки) - започвайки от Кучма та до наши дни. Щото когато разбиха ссср и Украина стана независима, то имаше само активи без пасиви - всичките дългове на ссср ги пое Россия. И докъде я докараха Украина управляващите я чифути? До неизплатими дългове и мизерия. Бих препоръчал на Суворов да прочете Орлов и по-специално една (от многото) негова книга - "Петте етапа на сгромолясването" - да я научи наизуст като талмуда на който се кланя.

http://cluborlov.blogspot.com/
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8685359
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031