Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.09.2014 20:44 - Социализъм, кървав терористичен социализъм/Сталин и Хитлер осъществяват на дело Лениновия завет
Автор: budha2 Категория: Други   
Прочетен: 3401 Коментари: 2 Гласове:
4

Последна промяна: 21.09.2014 23:12

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
imageКореецът Сан Мюнг Муун се прочу с разказите си, как през 1936 година, докато се молел на Великден, видял Исус Христос. И Спасителят му „открил“, че той, корейският невзрачник, ще работи заедно с Него, с Божия син.

Последвала чутовна битка със сатаната, в която, както се досещате, Муун надделял. А през 1954 година Сан Мюнг се самообяви за „преподобен“ и основа своя частна църква в Сеул. Прочу се най-вече с това, че я превърна в свръх печеливша корпорация. Както и с масовите сватби. С правото, дадено му от самия него, Муун „венчаваше“ стотици двойки наведнъж.                                                                                                 Преди дни, в катедралата „Свети Петър“ във Ватикана, аржентинецът Хорхе Марио Берголио свърза в брак 20 двойки наведнъж! Подобно на Муун, той обяви, че „ги избавя от греховно съжителство“

Берголио е по-нескромен от преподобния Муун. На 13 март 2013 г. го обявиха за приемник на Свети Петър и за Божи наместник на земята. Той прие, с което засвидетелства, че е богоборец. Оттогава е папа Франциск. Каква е разликата между „негово светейшество“ и „преподобния“ Муун?

image
Няма и не е имало никакъв Моше – Мойсей, Аврамчо и Сара, Илия… Никой друг, освен Исус Христос – живия Бог! Както писа един покръстен евреин:
„Твърде охотното и мълчаливо съгласие на Църквата с юдаизма и признаването на синагогата като представител на една алтернативна и валидна вяра е противоположно на апостолското виждане. Това е обезсилило свидетелството на Църквата и то повече, отколкото тя си представя, както пред евреите, така и пред останалите народи… Това отхвърляне на апостолската и Новозаветната вяра заплашва самата същност на църквата…“                                                    image Urbi et Orbi в превод на български "към Града и към света", е стандартно начало на папските прокламации.Фразата е съставена от Urbi, датив на urbs - "град, Градът (Рим)", съюзът et, който значи и, и orbi, датив на orbis "кръг, окръжност, земя, вселена"..                                                                                                              [Събота, 13 септември 2014 г.] папа Франциск предупреди, че светът е в разгара на „Трета световна война“. По време на церемония в памет на повече от 100 000 италиански войници, загинали през Първата световна война, първосвещеникът осъди „терористичните съзаклятници“, за които каза, че посяха смърт и разрушение.

„Човечеството трябва да ридае и сега е времето за това“ – заяви Франсис в проповед по време на служба при посещението си на военния мемориал в Редипулия, огромен паметник от фашистката епоха, където са погребани повече от 100 000 войници, загинали през Първата световна война…

През последните месеци Франциск отправи призиви за приключване на конфликтите в Украйна, Ирак, Газа и в части от Африка.

„Войната е лишена от разум; нейният единствен план е да доведе до разрушение: тя дири растеж чрез разруха“ – рече той. – „Алчност, нетолерантност, жажда за власт. Това са мотивите, които лежат в основата на разпалването на война. И те прекалено често биват оправдавани чрез някаква идеология…“ – каза той.“

image

Папата нито веднъж досега не посочи, кои са господарите на войната. Онези, които кроят милитаристични планове, финансират тяхното осъществяване, включително – мобилизирането, въоръжаването и подготовката на „терористичните съзаклятници“. Освен с претенции за „Божи наместник“, той все пак е и държавен глава – политик, нали?

Никога не обели нито дума за онези, които използват изредените от самия него мотиви за „разпалването на война“. Не показа на света, на човечеството, на християните, кои са фигурите, които изпитват „алчност, нетолерантност, жажда за власт“. И „дирят растеж чрез разруха“. Тяхната печалба е резултат от трагедията на десетки милиони.

Това „водачът“ на католиците, което е еретично, съгласно Божия завет, не дръзва да изрече. Нито предшествениците му посмяха. В такъв случай е логично да запитаме: Кому служат?
image
Хилери Клинтън разрешила проблема с изневерите на своя съпруг чрез… опрощение. Това рекла самата другарка пред Конференция на „Изгряващи жени и момичета“, свикана от Института „Рузвелт“ в Ню Йорк.

Ако подирите що за учреждение е “Roosevelt Institute”, ще разберете, че той е „прогресивна неправителствена организация, посветена да придвижва напред наследството и ценностите на Франклин и Елинър Рузвелт, чрез разработване на прогресивни идеи и възпитаване на храбро командване в служба на възстановяването на американското здравeопазване и сигурност. Неговите щаб-квартири са разположени в Хайд Парк, щата Ню Йорк, и във Вашингтон, Федерален окръг Колумбия.“

Това е взето от електронната страница на института в интернет. Но тя е остаряла. Преди по-малко от година целта е заменена от: „… Възстановяването на американската мечта за възможност за всички“. Като е обещано в плана New Deal – пренареждане или перестройка – престрояване, както го беше формулирал товарищ Миша Горбачов.
image
Иде реч за прословутия „нов ред“ на Франклин Делано Рузвелт, чието въвеждане започнало през 1933 г. Тоест – новото раздаване на картите, в което този социалист и социопат изобщо не предвиждал “opportunity for all” – „възможности за всички“. И което довело до изграждането на мрежа от концентрационни – пардон – „трудови“ лагери, за принудително въдворяване на безработни – извинете – „скитници“. Както и до насилственото отправяне на 7 394 000 невинни американци, повечето от които младежи, в отвъдното и то без време!
image
Факти, които са непознати. И това зверство е наречено Holodomor, умъртвяване чрез глад! Подобно на трагичната акция в Украйна, проведена от комисарите от болшевишкото НКВД. Надявам се, че все по-често ще се отваря дума за тази катстрофа.
image
Затова нека припомня, че през същата 1933 година в Москва Сталин обявява началото на Втората петилетка. А каганът на Съветската хазарска юдео-болшевишка империя Лазар Каганович лично предвожда Голодомора – унищожението на повече от 7 милиона украинци чрез глад!
image
Пак през тази година в Берлин Адолф Хитлер налага уж своя „нов ред“!

Не ви ли се струва едно и също? Нека го наречем подобно.
image
Но то, подобието, е заложено в самата идеология, изповядвана и въведена в практиката от тримата. В нея личи една основна дума – „социализъм“! В СССР „бащата на народите“ се е отказал от пак уж Лениновата идея за световна комунистическа революция, която ще побеждава страна по страна. Като в т. нар. ефект на доминото. Затова Йосиф Висарионович провъзгласява началото на строителството на социализма!
image
В самото название на Хитлеровата партия се мъдри словото „социалистическа“! Фюрерът на германския народ също прокламира изграждането на социализъм, но….. национален. Нима Сталин върши друго? Нищо подобно. Той внезапно захвърля интернационализма в килера от революционни ценности и подгонва стадото от „съветски народи“ към обора на национал-социализма – онзи, който ще се прави само в Съветския съюз.

image
За мнозина заграждението за животни е още по-страшно. То е нещо като кланица, в която преди заколението с бич ги принуждават да вършат непосилен робски труд. Наричат този изолатор ГУЛаг – концлагерна държава в държавата.

Ленин и Сталин се оказали ученици на британците. Тъкмо островитяните са пионерите на концлагерите. За първи път те са ги въвели по време на Втората англо-бурска война в Южна Африка от 1899-1902 г. Наричали ги internment camps или concentration camps. Което ще рече лагери за интерниране или концентрационни лагери – места за съсредоточаване на хора, подбрани въз основа на някакъв общ признак. Уинстън Чърчил бил един от най-ранните реализатори на това „хрумване“.

Да не помислите, че бурите били някакви чернокожи бунтовници? Не, те били свободните бели селски стопани – фермерите, както стана модно да ги наричат. Сред тях преобладавали холандците. Но имало и англичани.

За да се настанят, те извършвали невероятно тежки престъпления спрямо коренното население – често достигащи до геноцид, ликвидация на огромни части от него. Промените в генофонда на Запад е предизвикано от самия него. Разглеждал съм проблема сравнително подробно. Ала ние какво сме виновни?


image
И така, през трийсетте години на ХХ век концлагерната система на Сталиновия социализъм действал на пълна пара. В синхрон с нея работел и нейният огледален образ при Хитлеровия социализъм в Германия. Пак тогава била задействана организацията на трудовите лагери за безработни при Рузвелтовия социализъм в САЩ. Въпреки някои твърдения, на пръв поглед те се оказали по-меки. Трудът се заплащал. По колко? Ами средната заплата достига 25-30 долара… месечно. Вярно, доларът е бил най-малко петдесетократно по-скъп от сегашния, но все пак…                                                                                                                              Ein Welt, ein Reich, ein Fьhrer[Един свят, една държава, един вожд, нем. – перифраза на нацистки лозунг от ерата на Адолф Хитлер. Само първото съществителнто е заменено. Вместо Ein Volk – един народ, Ein Welt – един свят. Именно към това се е устремило човечеството.]

Извън съмнение е, че Сталин и Хитлер са изповядвали социализма, доколкото подобни наименования – „термини“ – означават нещо. Но Рузвелт? Все пак той бил представител на „буржоазната“ Демократическа партия. Драги мои, ако не знаете, в Съединените щати наричат социалистите „либерали“. Демократическата партия обединява тъкмо либералите. От години все по-малко крият, че е чисто „лява“, социалистическа.

Вече съм се позовавал на далаския финансов брокер Къртис Дол, зетят на Франклин Д. Рузвелт. Той е описал, как установил, че неговата тъща – лесбийката Елинър Рузвелт, с която „дълги години бях много близък, с огромно желание играеше главна роля в екипа на интернационалистите от Организацията на обединените нации [по онова време още в подготовка и пазена в тайна]. Поначало ООН не е нищо друго, освен широкообхватна структура на интернационалните банкери, създадена заради финансовите и икономическите ползи от могъща малка групичка борещи се за единен свят революционери, изгладнели за печалби и власт.
image
Очевидно истинските намерения на лидерите на единното световно правителство и на Техните най-приближени банкери са възможно най-подлите. Сега Те вече придобиха пълен контрол над парите и кредитния механизъм на Съединените американски щати чрез създаването и ръководенето на притежаваната от частници Банка на Федералния резерв. В момента [книгата е писана през шейсетте години на ХХ век] Те планират да изкоренят и постепенно да унищожат духовното наследство на всички народи. Преди всичко на християнските. Християнството е основната Им мишена. След това юдаизма, а после и всички останали религии! Ако е възможно, приключването на тази мрачна програма Им е абсолютно необходимо, преди да постигнат безбожна власт – прицелена към облагодетелстването на малцина, за да превърнат всички нас в марионетки, обслужващи конвейерите – поне мнозинството.

Когато чуете или четете думата „мир“, толкова често пръскана наоколо заради политическите цели на лидерите ООН, си задайте един въпрос: Чий мир? Всяко правителство и индивид имат свое собствено определение на онова, което това слово означава. Често думата изразява някаква смътна представа, издигната, за да може сръчно да ни подведе и обърка.“

Нататък Къртис Дол се спира на действията и убежденията на своята бивша тъща – Елинър Рузвелт. И разяснява, как от 1932 г. – времето на изборите, когато съпругът й за първи път бива излъчен за стопанин на Белия дом, „нейните политически и идеологически ангажименти ставаха все по-несигурни и съмнителни. Съжалявам, че трябва да добавя, но усилията й, удвоени от тези на нейния съпруг, помогнаха в голяма степен на програмата за единен свят, която безспорно беше оглавявана от Съветите, а те бяха напълно ненадеждни. Съветите [болшевиките, комунистите], които понастоящем господстват над руския народ. Техният лидер от първа линия – Никита Хрушчов, беше достатъчно арогантен да ни заяви: „Ние ще ви погребем!“ Разбира се, лесно му беше да изрече тази закана. Но той грешеше. Една птичка пролет не прави.

image
Извън обстоятелството за някаква изгода, доходност, не мога да си представя защо целите на Интернационалната Социалистическо-Комунистическа Програма привлече толкова огромна подкрепа от страна на Елинър Рузвелт. В края на краищата, резултатите, които тя постигна, изглежда й послужиха добре. Но напълно пренебрегваха интересите на нейната страна. Без съмнение, някои върховни ръководители на Съвета за чуждестранни отношения или техните добре обучени да лакействат назначени доверени лица, ще влязат в спор с мен относно стойността на тези нейни усилия. Обаче си позволявам да предугадя, че техните коментари по тази деликатна тема, ако изобщо ги направят, ще бъдат елементарно банални.“

Зетят на президента Рузвелт смята, че със създаването на ООН членовете на Братството са подпомогнали враговете на Съединените щати и западния свят. Ню Йорк се е превърнал в „добре проектирано, солидно охранявано шпионско гнездо. Дж. Едгар Хуувър [първият и най-дългогодишният директор на ФБР] направи някои убедителни и неопровержими бележки в тази насока:Докато четях книгата „Червени шпиони в ООН“ вниманието ми беше привлечено от снимка, на която беше показана бившата ми тъща, г-жа Елинър Рузвелт, сияеща от радост, докато предвожда делегация на ООН, съставена от тържествени физиономии, строена, за да посрещне Константин Зинченко от Съветите, назначен за помощник-генерален секретар на Организацията на обединените нации. Няколко години, след като Зинченко беше обвинен от генерал Макартър в подпомагане на враговете ни, същият този Зинченко просто се измъкна от ФБР и избяга в Русия [по-точно в СССР], за да продължи да дебне и слухти чрез техния шпионски курник в ООН.

За мен установяването на ООН в Ню Йорк има само една добра страна. Това е пъстроцветната купчина от знамена на много нации отвън. Във ветровит ден тези знамена плющят. Родители отвсякъде водят там дечурлигата си, за да видят флаговете. Те гледат и пляскат с малките си ръчички при тази приятна гледка.

Това е добре замисленият живописен пейзаж извън сградата на ООН. Обаче вътре представителите на дотираните [тоест финансово зависимите] „добронамерени“ страни-членки, се размотават, докато очакват да дойде планираният от ООН „мир“ – този на една безбожна диктатура на единната световна свръхдържава с обща валута, притежавана от шепа лица.
image
Ако такъв ден настъпи, всички наши лични права и волности, всички религии, цялата наша свобода, няма да играят никаква роля. Ще са без значение. Нито във вашето, нито в моето съзнание ще остане запазено нещо, освен горчивите спомени на настъпващия Мрак.

Роджър Уотърс, един от основателите на британската рок-група Pink Floyd, е усетил и прозрял много от това, но не е стигнал до дълбочините. Или изпитва страх да разкрие цялата истина.
www.youtube.com/watch
Навсякъде по света, не само в Русия, комунизмът е еврейски

Всички те са устремени към реализирането на илюминатския лозунг:
“Ein Welt, ein Reich, ein Fьhrer”

Ето къде са някои от тях.
„За да оправи аферата на своя мъж“, тогавашния президент, „с неговата“ доста по-млада любовница „Моника Люински, използвала модела на процеса на истината и помирението в Южна Африка, като наблегнала на признатата истина. Така помогнала за възстановяване на връзката си с Бил.
image
Бившата държавна секретарка рядко е проговаряла за аферата на нейния съпруг, възникнала, докато той беше президент. Обаче 66-годишната г-жа Клинтън е наясно, че ако иска да продължи напред и да издигне собствената си кандидатура за Белия дом, трябва да неутрализира проблема.

В интервю за списание „Психология“ тя заяви, че е била вдъхновена от способността на Нелсън Мандела да прощава. И тя принудила своя съпруг да премине през изслушванията в южноафрикански стил, където той трябвало да бъде напълно откровен, с цел да му бъде дарена прошка.“

Това е лъжа и то поредна. Накараха и двамата да се подчинят. А прошката съществува в християнството, но не и в юдаизма. Там властва принципът „…живот за живот, око за око, зъб за зъб, ръка за ръка, нога за нога, изгоряло за изгоряло, рана за рана, натъртено за натъртено“!
image
А по майчина линия Хитлери Клинтън е еврейка от рода Родхам – Родъм. Възпитана е като юдейка. Доказват го твърдения в израелския печат, тя е „приятелка на Израел“ и „възкръснала ционистка“.
image
Моника Люински освен еврейка се оказа и агентка на Моссад. Самият Нелсън Мандела, приел талмудските социалистически идеи, бил обучаван как да прави бомби и да извършва терористични актове от… израелската спецслужба Моссад.
image
image                                                                  Кое ги свързва като „със златна верижка“, както се пее в популярна песен? Юдаизъм, социализъм, войни, печалби…
image
„Господ създаде войните, за да могат американците да научат географията.“

Твърди се, че действително Семюъл Ленгхорн Клемънс, известен като Марк Твен, е изрекъл и даже написал горната мисъл. Колко прав е бил! Иначе как американците щяха да узнаят, къде се намира България?
image
31-ият президент на Съединените щати Хърбърт Хувър с горчивина установил:
„По-възрастните обявяват война. Но младите са онези, които трябва да се сражават и умират.“

Обаче не е бил съвсем прав. Войните биват разпалвани от онези, които извличат ползи от тях.

Още през 1869 година равинът Решорн заявил:„Благодарение на страхотното могъщество на интернационалните банки ние принудихме християните да се бият в редица войни. Войните са особено ценни за евреите, след като християните се колят помежду си и оставят повече пространство за нас, евреите. Войните са еврейската жътва: Еврейските банки забогатяват от войните между християните. Повече от 100 милиона християни бяха изтрити от лицето на земята чрез войни, а краят още не е настъпил.“

Отбележете, че това изявление е направено непосредствено след войната на Линкълн срещу Юга, преди нашите две световни войни и преди Сталин да изтреби почти шейсет милиона християни между 1920 и 1940 г. Равинът беше прав!“

Какво друго е дало основание на един и двама коментатори да уточнят:

„Войната е еврейската жътва.“

image
Каква е била причината за англо-американските бомбардировки над София и други български градове? Те са започнали през декември 1943 г., след кончината на цар Борис ІІІ. Дали той е успявал като някакъв политически еквилибрист да балансира между великите сили? Така се твърди. Даже се носят слухове за негово свръх секретно пътуване до Москва и тайна среща със Сталин. Не ми се вярва. А в рамките на моя живот едва ли ще стане известно. Тъй като само една сила може да накара Кремъл да отвори архивите. А тя не желае това…

В интерес на истината следва да признаем, че формално България се намирала във Война с Великобритания и САЩ: Формално! Царството с нищо не е допринесло за влошаването на положението в тези две страни. А на всичко отгоре поддържало дипломатически отношения с техния съюзник СССР. Колко необичайно, меко казано!

Цар Борис ІІІ бил близък роднина на британския кралски двор. Не забравяйте, че лондонската династия е Сакс-Кобург и Гота – Sachsen-Coburg und Gotha. Което ще рече – владетели на Саксония-Кобург и Гота. Едва през 1917 г., през Първата световна война, от чисто политически съображения, крал Джордж V променил названието на семейството на Уиндзър. Така прикрил и родствените връзки между Сакс-Кобург и Гота и семейство Ротшилд.

Преди около два века смятаният за най-умен от банковата фамилия – Нейтън Майър, барон дьо Ротшилд, заявил:„Не ми пука каква марионетка е поставена на английския трон, за да управлява Британската империя, над която слънцето никога не залязва. Онзи, който контролира доставките на британските пари, контролира и Британската империя. А аз контролирам снабдяването на Великобритания с пари.“

Тукашният цар бил приеман съвсем сърдечно от стопаните на Бъкингамския дворец.
image
„В 1938 г., през време на годишното им пътуване в странство, цар Борис и царица Йоанна посетиха Шотландия, където прекараха няколко дни с британската кралска фамилия в замъка Балморал…

Преди идването си в Англия цар Борис беше прекарал няколко дни в Италия, където се видя с Мусолини. При пристигането си в Лондон той се срещна с ръководителите на английския Форейн Офис – лорд Халифакс и Александър Кадоган, – и им предаде изказаното от Дуче желание за подобряване на англо-италианските отношения. Тази информация, идваща от главния съюзник на Хитлер по време на судетската криза, беше посрещната с особен интерес и плаха надежда в Лондон.

Когато министър-председателят Невил Чембърлейн чу, че цар Борис на връщане за България ще минава през Германия, той също поиска да го види. Нормално, протоколът изискваше министър-председателят да посети българския държавен глава в хотела му. Но в разгара на чехословашката криза Чембърлейн не можеше да напуска резиденцията си този ден. Поради това цар Борис с готовност се съгласи да направи визита на „Даунинг Стрийт“ № 10. Срещата премина много добре. Министър-председателят подчерта желанието на Великобритания за мир, ако Хитлер не предявява прекалени искания. Като обеща всичко по силите си, за да предотврати едно катастрофално сблъскване между Великите сили, цар Борис прие неофициалната мисия на посредничество.

Борис искрено искаше разбирателство между Германия и Англия. Германският пълномощен министър в София, Рюмелин, докладва на Рибентроп, че българският цар оценява мощта на Великобритания и я счита за решаващ фактор в една бъдеща война. Цар Борис също вярваше, че предлагайки да помогне на Чембърлейн, „аз отворих по-широко английските врати, досега затворени за интересите на България“.“

Няма да изминат и две години, и пред навестилия го в резиденция Евксиноград Дъглас Рийд, бивш берлински кореспондент на лондонския “The Times”, цар Борис ІІІ ще изрече знаменателната фраза:„Не, господин Рийд, на света има сили, които не желаят мир и ред на Балканите, където ще се решава бъдещето на Европа, но в никоя страна не можете да ги подведете под обвинение. Те са интернационални групи, по-скоро свръхнационални.“                                                                                   Евреите комунисти са обединени и си вярват едни на други,докато останалите се шпионират помежду си

Това е твърдение на евреин и високопоставен ционист. Богаташ, съсобственик на преуспяващата компания “Woodbury Soap Company”, през втората половина на петдесетте години на миналия век Бенджамин Фрийдман напусна юдаизма и ционисткото движение. И започна да разкрива техните тайни планове. Наричаха го „самомразещ се евреин“, „антисемит“, „десен антикомунист“. Според самозваните „юдеи“, надменни, мразещи хората, компания на Фрийдмън правеше дори сенаторът Джоузеф Маккарти…

Двама евреи – това за произхода им е сигурно – се прегръщат и поемат ангажимент за приятелство и взаимопомощ.

Единият е фюрер на Третия райх, който неговата Германска работническа национал-социалистическа партия възнамерява да доведе до… хилядолетно съществуване. Вторият е окървавен до ушите комунистически диктатор, който е уверен, че оглавяваната от него Всесъюзна работническа партия (болшевики) ще постигне същото.
image
На 23 август 1939 г., в деня, в който нацистка Германия и болшевишкият Съветски съюз подписват Договора за ненападение – Пакта „Рибентроп-Молотов“, посланикът на Великобритания в Берлин Невил Хендерсън се среща с фюрера. В документ, който е обнародван, (вижте илюстрацията), се разказва, как:
„Фюрерът заяви, че в британското правителство има хора, които искат война.

Посланикът енергично отрече това, като декларира, че Чембърлейн винаги е бил приятел на Германия.

Фюрерът спомена министъра на войната, като сподели, че не може да си го представи като такъв.

Хендерсън каза, как доказателството за приятелството на Чембърлейн може да бъде намерено във факта, че той е отказал да назначи Чърчил в своето правителство. Враждебното отношение към Германия не представя желанието на британския народ. Това е дело на евреи и на врагове на нацистите.“

Същия ден Германия и СССР се съюзяват. Седмица по-късно Вермахтът нахлува в Полша. След още 17 дни Червената армия окупира източната половина на тази нещастна страна. Двете войски организират съвместни паради, заедно пируват в чест на победата си.

Великобритания и Франция обявяват война на Германия с обещанието да върнат демокрацията на Варшава. Никога не удържат на дадената дума.

А от какъв зор бомбардираха България? И защо почти всички крият, че първите въздушни нападения над нашето Отечество са извършени през юни 1941 г.?                                                                     imageЦар Борис ІІІ и правителството на професор Богдан Филов преглъщат съветската агресия. Защо? Не ви ли се струва, че е имало нещо задкулисно, което ги е принудило да замълчат?

Царство България е в дипломатически отношения със СССР. Нито един български войник не е изпратен на нито един от фронтовете. Това останало непроменено, докато на 9 септември 1944 г., когато Интернационалът настанил във властта своите безмилостни чудовища – комунисти, земеделци, социалдемократи и радикалдемократи – все масони. За да се отблагодарят на своите юдейски господари, те натикали страната ни във войната – срещу доскорошния ни съюзник!

Ако можем да приложим окачествяването „вероломно“, то се отнася именно до зверските съветски бомбардировки.                                                                                                  „Аз познавам българите от 30 години“ – заявява Българомразецът Уинстън Чърчил. – „Те са грешен народ, който заслужава да му бъде преподаден строг урок… София трябва да бъде бомбардирана колкото се може по-скоро.“

На 14 ноември 1943 година е първата сериозна бомбардировка на столицата. Но апотеозът на сър-Уинстъновата кръвожадност е на 10 януари 1944 г. Тогава, при дневни и нощни бомбардировки в София загиват 947 души, а 710 са ранени. Разрушени или тежко засегнати са 3731 сгради! Хвърлените бомби над София са общо 1784. Смята се, че само за седмица след този удар 300 000 жители на града се евакуират.                                                                                                 Защо? Какво толкова са сторили българите на англичаните и американците? А на Съветите, с които все така са били в дипломатически отношения?

image
Ние не сме били предадени в Ялта. Там изобщо не е било разглеждано следвоенното разделение на Европа. Нас ни предаде евреинът, ционистът Уинстън Чърчил. Стори го през октомври 1944 година в Москва. И в чии ръце предостави съдбата ни? На друг, още по-свиреп и коравосърдечен евреин и ционист – Йосиф Джугашвили, незаконен син на френския барон Едмон дьо Ротшилд, известен като Сталин. Чий син бил биологичният му баща?                                                                                      На Якоб, Жакоб – Яков, който в Париж се преименувал на Джеймс Майер Ротшилд. И на неговата племенница Бети, дъщерята на родния му брат Золомон, за която се оженил! Това се среща единствено при животните.
image
Какво можело да се очаква от плодовете на такова кръвосмешение, освен да се пръкнат изроди, чудовища? Сталин със сигурност бил точно такъв звяр, изверг, физически урод – дребен на ръст, със суха ръка, изтъкан от комплекси, омраза и съмнения за собствените си качества…

Едмон, най-младият син на Якоб Ротшилд, ангажиран с няколко семейни проекти, често пътувал из Грузия и минавал през Гори, родното градче на Джугашвили. Като производител на вина (например прочутите “Chateau Mouton-Rothschild” и “Dom Pйrignon”) там се запознал с богатия местен еврейски търговец на тази напитка Яков Игнаташвили. В биографията си на Сталин Едвард Радзински твърди, че:
„Грузинските, арменските, азербайджанските и еврейските търговци от Гори търгуват по целия свят"

Майката на Сталин – Екатерина, била перачката на този юдейски богаташ. Някой си Н. Гоглидзе разказва:

„След смъртта на Сталин, когато страхът изчезна, започнаха да изреждат още няколко имена на предполагаеми негови бащи – сред тях дори имаше един еврейски търговец. Но най-често споменаваха Яков Игнаташвили. Това бе богат търговец на вино… Кеке работеше и у него. Не случайно Яков Игнаташвили плати за учението на Сосо в семинарията. Говореха, че в негова чест Сталин нарекъл първия си син Яков.“

Съвпадението с биографията на Хитлер е поразителна. При малкия Адолф еврейските банкери от Линц Франкенбергер, у които баба му уж била прислужница, „случайно“ всеки месец й превеждали солидна сума, докато бащата на бъдещия фюрер Алойз не навършил 14 години. Тези Франкенбергови били близки с Ротшилд, който понякога им гостувал…

Доказано е, че Едмон дьо Ротшилд купувал вина от Игнаташвили и ги изнасял във Франция, където ги продавал, но вече като свой продукт. Говорело се, че баронът хвърлил око на красивата и съвсем млада Екатерина „Кеке“ Джугашвили, с девическо име Геладзе, омъжила се едва шестнадесетгодишна. Лейба Бронщейн или Лев Троцки пише:
„Като повечето грузинки, Екатерина Джугашвили станала майка в съвсем млада възраст. Първите три деца умрели като пеленачета. На 21 декември 1879 г., когато се родило четвъртото дете, майка му едва навършила двадесет години.“

„Останалото е история. Дали Сталин нарекъл първородния си син на този търговец на вино? Или всъщност го кръстил на неговия дядо барон Якоб дьо Ротшилд?… Братовчеди ли са Сталин и Хитлер?“

Това, че мъжките представители на фамилията Ротшилд имали афинитет към младите красиви момичета, е вън от съмнение. За това например свидетелства евреинът Хърман Голдшмидт, син на личния секретар на Салъмън Ротшилд – Мориц Голдшмидт.От своя страна, Филип Ротшилд проявява лош вкус, като не на шега признава как бил „убеден“, че баща му Нейтън „спечелил рицарското си звание, докато яздел слугините на баба“ му. А самият той „скачал от легло в легло“… Преди Йосиф да се появи на бял свят, две деца на Джугашвили, според доста руски източници – три, починали…Дали някой извън семейството не предал по-здрав ген на бъдещия „баща на народите“?
image
По-старият вариант на тази история гласи, че Кеке Джугашвили наистина била перачка в дома на богати еврейски търговци. Един от тях бил Давид Писмамедов.

„Впоследствие, след много години, през 1924 г. Давид заминал за Москва. И решил да навести малкия Сосо, който вече бил станал генерален секретар на управляващата партия. „Отначало не ме пуснаха, но когато му съобщиха кой желае да го види, той сам излезе, прегърна ме и каза: „Дядо дойде, баща ми.“… Възможно е тази среща да е породила слуха за богатия баща евреин.“
image
Прочее малкият Йосиф израсъл все сред евреи. Това поне си спомня една от съседките му, която често се грижела за него, изселилата се през 1972 г. в Израел еврейка Хана Мошиашвили.
image
В разговор с друга познавачка на темата, някоя си М. Хачатурова, Едвард Радзински записал следното:
„До седемнадесетата си година живях в Тбилиси и бях много близка с една баба, която по-рано живяла в Гори. Тя разказваше, че Сталин наричал майка си не другояче, а проститутка. В Грузия дори и най-отявлените разбойници тачат майките си, а след 1917 г. той може би навести своята само два пъти. Не дойде и на погребението.“

Същото споделя и споменатият вече Гоглидзе. Подобно отношение към най-близкия и светия човек е многозначително, стига да е вярно. Не може да се отрече обаче, че от всевъзможни източници установих: за последен път вождът отива при майка си през 1935 г. Когато две лета по-късно тя се преселва в отвъдното, той наистина не стъпва на погребението!
image
В общи линии, войната е симптом за провала на човека като мислещо животно
image
В не малко биографии на Сталин ще срещнете идентични спомени от близки и съседи на семейството. Друга тема е, че в литературата, посветена на Йосиф Джугашвили, както и в периодичния печат най-разпространен е слухът за това, че негов биологичен баща бил пътешественикът Николай Пржевалски. Само че най-новите разкрития, споменавани под сурдинка и някак между другото, разкриват прочутия изследовател на Тибет като… човек, който не забелязвал жените, ако ми позволите този евфемизъм.
image
А в биографиите на Сталин и Хитлер се среща още една, макар не напълно съвпадаща прилика. Бесо Джугашвили пиел и пребивал сина си. Не по-ласкаво се отнасял дядото на Хитлер към бащата на фюрера. Все нещо го глождело отвътре и си го изкарвал ту на детето, ту на майка му. Алоис също се държал грубо с малкия Адолф, което личи от неприязънта, с която водачът на Третия райх споменава баща си в “Mein Kampf”.

Не друг, а самият „баща“ на Червената армия Леон Троцки произнася присъдата над двамата диктатори:

„Гледам фотографията, на която Сталин и Рибентроп си стискат ръцете. На лицето на Рибентроп има повече увереност. Зад усмивката на лицето на Сталин се крие неувереността и объркаността на провинциалиста, който не знае чужди езици и при среща с хора, на които не може да заповядва, направо се губи…Въобще Сталин е лишен от творческо въображение, от изобретателност, заобиколил се е с посредствени хора и явно подражава на Хитлер, който импонира със своята изобретателност и смелост.“

Едва ли някой ще обвини стария еврейски болшевик в привързаност към фюрера. Нито моя милост. Обратното. Родителите ми ненавиждаха Хитлер най-малкото за това, че според тях той беше докарал „другарчетата“.

Много са общите неща и в т. нар. идеологии, изповядвани от двамата диктатори, а още повече – в прилагането им в живота. През 1938-1939 година американският равин Хари Уетън отбелязал:
„Ако не беше огромната работа, свършена от марксистите, ако не бе руската революция, ако я нямаше почвата, подготвена от социалисти и комунисти, Хитлер, нацистите и националсоциалистическата партия никога нямаше да съществуват… Хитлеровата националсоциалистическа партия беше създадена по образец на комунистическата партия на Съветска Русия, а и двете бяха оформени съгласно идеите на марксизма.“
image
Та нали идеологът на Хитлеровата Германска работническа националсоциалистическа партия бил проводеният от Кремъл „млад естонски евреин на име Алфред Розенберг“?

„Алфред Розенберг донесе „Протоколите на ционските мъдреци от Москва…“

„Наименованието на националсоциалистическата партия, което самият Хитлер в началото предлага, е Социалреволюционна партия; сам той се описва като „осъществител на марксизма“ (не негов палач); и той разказа на Херман Раушнинг, че изградил своята организация по модела на комунизма.“
image
И така, оказва се, че Сталин и Хитлер осъществяват на дело Лениновия завет. Обаче още преди това друг от избраните за „първи“, американският президент Уудроу Уилсън, на практика представил пред Конгреса и пред Парижката мирна конференция една болшевишка програма. В своята автобиография Лейба Бронщейн, ако щете Лев Троцки, си припомня:„След Октомврийската революция някакъв предприемчив нюйоркски издател публикува моите германски брошури във вид на внушителна американска книга. Според собствените му признания президентът Уилсън го помолил по телефона от Белия дом да му изпрати коректурите на книгата. По онова време президентът съставяше своите четиринадесет точки и съгласно съобщения от осведомени хора не можел да превъзмогне факта, че един болшевик го е изпреварил и то с най-добрите [възможни] формулировки.“

Чудно ли е тогава, че поне две от тези точки засягали по възможно най-благоприятен начин Съветска Русия? И това „конспиративна теория“ ли е или онова, което е станало в действителност? Параноик ли съм, или „много от големите световни събития, които оформят съдби, се случват, защото някой или някои са ги планирали по този начин“?                                                                                                                       Няма смисъл някой да се взира и да дири под микроскоп каквито е да са социалистически схващания. Тъкмо обратното, защото реалната цел на комунизма е точно свиването и дори ликвидирането на свободната средна класа и попадането на все повече жители на планетата под финансовата зависимост на тайния интернационален елит.

Бомбите, хвърлени над българските градове, са били лишени от всякакво военно оправдание. Както варварското унищожение на Ковънтри и Ротердам от нацистите, но и на Дрезден, Кьолн, Хановер и Хале от англичаните и американците, на Берлин от Съветите, на Хирошима и Нагасаки от Вашингтон по нареждане на интернационалната левитска мафия.

Днес някои определят това като фашистка политика. За мен тя е по-скоро комунистическа. Но както знаем, названията не означават нищо.  Те са опаковка на една и съща ненавист към хората, народите, човечеството.

Докато угаждали на садизма си с бомбардировки на България, безсмислени от военно-стратегическа, пък и от тактическа гледна точка, Съюзниците не изпълнявали свой военен план. А програма, възложена им от техните господари. Контактите между воюващите страни никога не секнали. Както изясних, за целта била основана Банката за международни разплащания със седалище в Цюрих, Швейцария. Тя действа и сега и то по същия начин. Който не вярва, да се допита до Путин или до лидерите на Ислямска държава.
image
Един „светъл“ пример, който има връзка с темата ни. В своите мемоари генералният секретар на ЦК на КПСС Никита Хрушчов, чиито наследници са на луксозна хранилка в САЩ, си спомня за „есента на 1941 г., когато територията на Украйна и Белорусия вече беше завзета от немците. Сталин потърси контакт с Хитлер, та на основата на отстъпването на Украйна, Белорусия и на райони от РСФСР на немците, окупирани от хитлеристите, да се договорят за прекратяване на военните действия.

Берия имаше връзка с един банкер от България, който се явяваше агент на Хитлерова Германия. По лично указание на Сталин наш човек беше изпратен в България. Беше му заповядано да намери връзка с немците, да започне преговори и да им заяви, че отстъпките от страна на Съветския съюз са такива и такива.

Но отговор от Хитлер не беше получен. Видимо, тогава Хитлер беше дотолкова уверен в своята победа, че е сметнал: дните на съществуването на Съветския съюз са преброени и затова няма смисъл да влиза в контакт и преговори, когато неговата войска вече е ето къде. Той планираше по-нататъшното развитие на настъпателните действия, превземането на Москва, смазването на Русия и унищожаването на нейната държава.“

Излишно е да убеждавам предубедените, че това е било така, но не съвсем. Буквално в рамките на три седмици фюрерът е можел да забие знамето с пречупения кръст над Кремъл. В Москва наченала евакуация. Банди разграбвали магазините. Жителите й не само бягали. Те били напълно деморализирани. Мнозина от тях мечтаели за избавление от болшевиките…
image
Хитлер не влязъл в съветската столица, защото бил спрян със заповед от Братството. Който иска, да не вярва. Глупостта не отменя историческите факти. Точно по същия начин фюрерът позволил на обречените англо-френски войски, обсадени при Дюнкерк, да се измъкнат. Войната е можела да приключи още тогава – месеци след нейното начало.

Даже в Техни документални филми се промъкват кадри, показващи недоумението и възмущението на Херман Гьоринг… Той иска три дни, за да ликвидира с англичаните и французите от въздуха! Хитлер не разрешава?!
image
Онези, които били стъкнали огъня на военния пожар, в никак случай не желаели бързия му край. Те очаквали своята жътва, измервана в днешни много трилиони долари…            diagnosa.net                                       




Гласувай:
4



1. fascindoo - Нов удар срещу Християнството
21.09.2014 21:36
чрез йезуитския орден и папаирания му кардинал Хорхе Марио Берголио...
Поздрави за фотосите, в 10-ката са!
цитирай
2. tzarkarui - Ифандиев винаги пише добре аргу...
22.09.2014 14:19
Ифандиев винаги пише добре аргументирани статии. Само дето е пропуснал да спомене (умишлено), че всички тези полуевреи (барабар с шабез гоите) са дегенерати - демек нечовеци, неподлежащи към човешкия Род на ХОРата. Сталин е бил дегенерат - имал е "суха ръка". Въобще всичките тези дегенерати (обладани от демони) са с някакъв дефект.

http://klimov.at.ua/klimov/klenglish/Q-A-e.htm - едно полезно четиво.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8739142
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930