Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.09.2014 20:36 - Гласуваш за ДПС получаваш ДС,а с ДС като бонус върви хазарския циганин Сорос
Автор: budha2 Категория: Други   
Прочетен: 4186 Коментари: 4 Гласове:
6

Последна промяна: 19.04.2016 20:24

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg


Гласът за ДС е глас за свободните комуНАГИ. А свободата на кому-нагите означава робство за гоите. Илюминати са йудейски наги, които държат под контрол абрахамските религии- библейско християнство и ислям.                                 image   
http://www.mignews.info/wp-content/uploads/2014/02/mithat-tabakov.jpg                                                                  
Гласуваш за ДПС получаваш ДС,а с ДС като бонус върви хазарския циганин Сорос.

Гласуваш за Путин получаваш Ротшилд,към него като бонус пак Сорос. Тураните(средно -азиатските тюрки) все още имат апетити към БаалХара.  
                                                  image 
http://blife.eu/wp-content/uploads/2015/12/12458700_
942568655836752_2015393469_o.jpg

            
image

Тюрките са Лунен култ, наследен от Средна Азия, от Сибир("Сива-ир")
с пра-родина Уйгурската Империя, простираща се от потъналия континент "Му" в Пасифика.В съвременната гео-политика, т.нар. "НЕО-либерали"(деструктивни либерали, слуги на Цион)
на територията на България действат юдейски сили,
желаещи да претопят НАПЪЛНО българския етнос.

Руснаците например са претопени в смесица от хазари/бели цигани/,монголски и финландски евреи.  
                                  image Земята е ХОЛОГРАФСКО място за цялата Вселена,
която е изградена на локаали(нива).
Когато горните нива слязат до долните, то се сбъдват
"пророчествата на май(К)ите" и Апо-КАЛИ-псито.
Именно нагите наблягат на кръвната чистота,
а смесват КУЛТОВЕТЕ(културата).
По това веднага се различават!  
                                                                                              Съвременното илюминатско общество от йудео-масони са наги, които изповядват Кали-култът на кървави жертвоприношения, наследен от ану-наГите от Шумер, предаващ се последователно в Йудея=>Рим(включително и римското библейско християнство, което е маскирано за "божествено")=>Лондон=>Ню Йорк, т.е.- Вавилон=>Йудея=>Римската империя(римското християнство) => Лондон => Ню Йорк(Йудея Нова).
Тяхната цел е да поставят душата под ТОТАЛЕН КОНТРОЛ в матрицата и да робува на Маха-Майа с безкраен цикъл от прераждания.Основна цел на Илюминати е упадане на душата в Кали Юга,инициирайки смесване на раси.
      image   
Кураничният ислям-огледален приматски образ на йудаизмът.Йудаизмът е маша на асура-нагите в кали-йуга.
Те са се настанили трайно в Индо-Европейските общества, манипулирайки ги.
                                              image image

 "And the Germans* killed the Jews and the Jews killed the Arabs, and the Arabs killed the hostages.. ...and that is the news...is it any wonder that the monkey"s confused"?..
off "Perfect Sense", "Amused to Death", 1992, Roger Waters 
                                                            Днешните войни, в долните земи , са конспирация с основна цел миграция/гонене/ на арабски евреи на Север към Европа, постепено сливане на раси, съответно претопяване/упадане/. Не случаен е фактът, че йудеите умишлено заселват с негри, пренесени от Африка, първо САЩ(като избиват коренното население) и после самата Европа, къде са "снесли своите кукувичи яйца" на наги. Същевременно добре са си "оплели" кошницата за "расизъм" и "анти-семетизъм", за този, които вижда този демоничен(деволюционен) процес на въвличане на АРйаните. 
                      image                                                               Днес под "западна цивилизация" се разбира достиженията на европейската култура(остатъчна на Арйанската) след Средновековието, както и "световната революция" след 18 век сл. Хр. на "научно-техническият" прогрес на технологиите и банките на Каббало-капитализмът(плановият капитализъм)на йудеите или йуде-нагите.Асура-комуно-нагите от Долната земя- Била-сварга, се от машините и технологиите, защото "Шри-Янтра" е телесна машина, която може да бъде контролирана, а те по този начин контролират душата(джива атма) вътре в машината. За това рептилният "елит" с това знание може да спекулира с цел ЗАРОБВАНЕ В МАТРИЦАТА, а не-ОСВОБОЖДАВАНЕ ОТ НЕЯ!!! 
                    image                                                                     

В Кали юга Нагите, генни инженери са в конспирация със сигхани, съвместно практикуват генни експерименти,свръх производство на ромчета, с цел печалба или за избелване на роднините си, гръцките евреи/т.е. цигани/. Белия сигх-анин Сорос/ и главен координатор на действията на ДС с левитския интернационал/ винаги ще се грижи за своите по тъмни събратя.

image

По времето на интернационалния соц.
(преди глобалния нео-либерализъм от 1990 г. до днес)
имаше поверие, че "Пътя към Европа минава през Босфора".  
                          image                                                                    Така са изглеждали повечето българки на територията на България, преди населението да бъде хелинизирано и романизирано. После идват и тюрки, цингари, кавказци и леванти и т.нат....
както казваше Сталинка Георгиева:
"решават демографския генофонд от рецесивен към доминантен ген"! 
            image http://www.vestnikataka.bg/wp-content/uploads/2013/06/Peevski.jp


ДПС=ДС - 25 години /непрестанна грижа за правата и свободите на всеки български гражданин/,ПОЧИВКА ЗА ГОИТЕ СТИГАТ.   
            image                                                                      В книгата „Доган демонът на ДС и КГБ” Петър Япов развенчава Ахмед Доган, сочен от непосветените като „най-големия български политик” и го заклеймява, като продукт на ДС и КГБ, нанесъл непоправими вреди на България.   
                                                image 
http://hadjigenov.com/wp-content/uploads/2015/01/1794528_10201302243269084_
2074261640_n.jpg

ПАРТИЯТА ДПС  ФИЛИАЛ НА ДС             

Всеки, който дръзне да разбули тайната на демоничните ционисти- бива цензуриран. Това нещо продължава и до ден днешен, особено в българските електронни форуми, които са цензурирани от комунистите-илюминати, услужливи слугинчета на ционистите. Повечето от комунистите днес са "християнизирани", развявайки "кръвта на Христос", като "спасителна"("нас червеното знаме роди ни").  Нормално- така както последното убежище на комунизмът е национализмът, така и последното убежище на комунистът е ционистът. 
    image                           



Гласувай:
6



1. tzarkarui - Хехе, явно статията е в 2 части - п...
25.09.2014 21:12
Хехе, явно статията е в 2 части - първата е написана от Пиппи - познавам му почерка на този калпазанин. Графиките също са негови (на времето беше най-добрия в БГ по ФотоЩопските майстории).
Ама това беше навремето - после стана човекомразец и кришнаист, та отиде та се не видя. :) После го открих, че чак битки водих с него из форумите, ама беше му се изпълнила КармаМутрата - пребоядиса се на джагал и търчеше като свидетел на йеховата - от врата на врата - да проповядва джагалското царство на циганина кришната.
Чети от 5 надолу - майтап уили
http://karutzar.blogspot.com/2010/02/from-google-part-v.html
http://karutzar.blogspot.com/2010/02/from-google-part-iv.html
http://karutzar.blogspot.com/2010/02/from-google-part-iii.html
и така до 1

Будда, ти не ги помниш тези работи - С Пиппи ( и още двама-трима) бяхме яка опозиция на хамараканските дегенерати - във (отдавна бивш) форума на Монитор - беше по време на сръбската война - 1998 - там някъде. Пиппи го лепна Моссад, изчезна за известно време, и след много години се появи като завършен кришнаист - доста от паметта му я няма.
цитирай
2. budha2 - Махабхарата е наука за космоса
25.09.2014 23:09
но и физика.Родът на Кауравите се състои от сто братя и една сестра, първи братовчеди на Пандавите. Те са символи за Твърдата материя – химическите елементи. Води се борба между ефирното агрегатно състояние на материята и останалите две – течно и твърдо.Родът на Пандавите се състои от петима братя, юридически синове на Панду, биологически на петима богове. Те са символи за петте фини неща в природата, наричани в Индия татви. Кришна (аватара на бог Вишну – Законът) е черната светлина а белият брат-бяла светлина.Постоянните вълни било те магнитни,електрически, или естествени,всички те се отъждествяват със светлинните лъчи и те ,постоянните вълни, са черна светлина.РА-те тела, създавайки постоянни вълни, следователно, излъчват или отразяват черна светлина.Щом всяка постоянна вълна, може да служи за носител на статичните вълни на цветовете,то има пряка аналогия между постоянните вълни и черната светлина.При опити с цветове и земния магнитизъм виждаме че има аналогия между черната светлина и ЗМ, така стригаме до заключението , че всички тези вълни са от едно и също семейство.Постояните вълни са черна светлина и върху тях пътуват вълните на звука , на отделните цветове , на 7-те основни цвята един върху друг в нормалния им ред даващи бял цвят.Върху тази черна светлина пътуват също всички статични вълни на всички тела в природата.Черната светлина е постоянна, носеща, магнитна(хоризонтална), резултат от земния магнетизъм. Тя разлага попадналата върху нейната атмосфера бяла космическа,слънчева и друга светлина в спектър от електрични, статични,вертикални и хоризонтални съставящи и ги пренася до всички точки на земната повърхност, като по този начин се поддържа животът на живо-неживата природа - всяка точка приема,адаптира и изхвърля точно определени спектрални цветове(вълни). Така се поддържа единството и хармонията на енергиите и живота на Земята.ТОВА ЛИ Е ПИПИЛОТА https://www.blogger.com/profile/07021461719049191871
цитирай
3. tzarkarui - Изглежда ми да е той
26.09.2014 08:57
Графиките са негови, почерка му - също. Възможно е да е той. Преди имаше друг ник - U-Ra.

Браткиш Будда2, тези неща, които пишеш - (без да се бия в гърдите) ами първо ги знам много отдавна, второ с повечето от тях съм съгласен. Истината браткиш не се нуждае от доказване, нито Се Бои От Изследване. Във цялата тази индуска информация има лъжица катран. И ще ти трябва много години мислене и разсъждаване за да я откриеш. Поне при мен беше така. Лъжата се мутлтиплицира като Истина, копирайки я, и оставяйки своя отпечатък.

Относно махабхарата - ще ти задам едно въпросче (хинт), с което спорът би трябвало да приключи: На какъв език е написана, и с какъв скрипт/азбука?
Проблема на Пиппи е, че не иска да си признае, че Кришната (луната) барабар с брат му Балам/БалаРама (Слънцето) произлизат от чифутоидното племе Йадава.
https://lh6.googleusercontent.com/-srlUuF2Yiuk/VCKi-LGDorI/AAAAAAAAGX0/9nEb9C5kxFI/s576/Jewish%2520comp7.gif
Целия кришнаизъм е прикрит йаховизъм/юдейство/чифутозъм. Като спомена 7тте цвята - не ти ли напомня за "обещанието" на мадам курвата на публичния дом (с рязан клитор) йеховата дадено "след потопа" - за дъгата? Всички демони са подвластни на Кали, да ама нейното време свърши (3114BCE-2012AD). Така, че колкото и да се напиня Пиппи кришнаизма си е първичен юдаизъм. Остават арийските веди, от които Рик Веда е останала най-нефалшифицирана. Да, ама във Рик Ведата въобще не се споменава нито Кришна, нито останалите чифутски измишльотини. И още нещо - написана е на стария санскрит (ама не са деванагари скрипт) - нещо Кришната не го е говорил - що ли? Буда (Гаутама) е последния, който е говорил древния арийски санскрит. Това е!
Да обобщя: С Кришна започват всички дегенеративни перверции - от убиствата, през педерастията/педофилия, до Държавата в "целият си блясък".
Това е дереджето браткиш. Прочети по-горните линкове от форума на Калдатата - велико време беше.
Привет
цитирай
4. tzarkarui - Да, той е
26.09.2014 11:07
Той е - :) калпазанин - Май стария Пиппи се завръща - нещо, което ми харесва
http://krishna-prabhupada-bulgaria.blogspot.com/search?updated-max=2014-01-28T02:51:00%2B02:00&max-results=1

Бая го бяха препрограмирали чифутите от Моссад. Дълга история - той не я помни (още). Сега остава да си върне контрола върху тялото и съзнанието си - така искрено се надявам да го направи. Всички му бяхме доказали какво представлява кришнаидната им организация - чифутоидна отгоре до долу.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8685887
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031