Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.10.2014 00:06 - ИЗБОРИ-КЛОУНАДА Разхвърлянето на фантомите по РИК не е проста работа.
Автор: budha2 Категория: Други   
Прочетен: 884 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 06.10.2014 00:28

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 video.php                                            image                                                         Всички знаем, че от 25 години изборите в България представляват абсолютен фарс. Управляващата олигархична мафия, използвайки всякакви средства, включително и престъпни, осуетява изконното право на българския народ да участва в управлението на държавата като изпрати свои представители в парламента. От четвърт век прага на българския парламент не е прекрачван от истински НАРОДЕН представител. Обективно няма как и да бъде иначе, след като всичките партии в България /БСП, ГЕРБ, СДС, НДСВ, РБ, ББЦ, ДПС, НФСБ, АТАКА и т.н./ са творение на олигархията и са създадени за да прокарват в парламента корпоративните интереси съответно на един или група незаконно забогатели престъпници-олигарси.
Не стига, че и днешните резултати от парламентарните избори са предварително договорени между водещите олигарси /кукловодите/ на прехода, ами още от ранното утро на изборния ден техните медии започнаха да дирижират клоунадата. Интернет медиите им като БЛИЦ, ПИК и т.н. както винаги драстично погазват изборните правила като съобщават от сутринта временни изборни резултати. Това е изключително тежко нарушение, което влияе на избирателите и дори само то е достатъчно да опорочи изборите.
Чл. 137. Изборен кодекс (1) (Изм. и доп. - ДВ, бр. 17 от 2013 г.) Регистрация за провеждане на социологически проучвания в изборния ден се извършва от Централната избирателна комисия най-малко 7 дни преди изборния ден. Централната избирателна комисия издава удостоверения на регистрираните анкетьори.
(2) Социологически проучвания в изборния ден се извършват извън избирателните секции чрез интервю с гласували избиратели, когато това не създава затруднения за изборния процес.
(3) (Изм. - ДВ, бр. 17 от 2013 г.) Резултатите от социологическите проучвания могат да се оповестят след 20.00 часа на изборния ден.                                                                         Демагогията и манипулацията на престъната партийно-олигархична клика управляваща и унищожаваща България е вече 25 години. Всички знаеха, че властта е предварително разпределена между двата най-големи мафиотски клана БСП и ГЕРБ и че след 5 октомври властта ще се върне отново в ГЕРБ, съставил коалиционно правителство с ДПС, ББЦ и НФСБ. БСП остава най-хитрата и опитна партия, създала със свои капитали както ГЕРБ така и всички останали големи и малки партии в регистъра и дърпаща задкулисно конците на целия политически живот вече 25 години преход. Тя предизвика съзнателно тези предсрочни избори, видяла провала си в едногодишното си управление и осъзнала, че разрухата на България донесена от нея самата, управлявала непрекъснато 25 години преход със самостоятелни правителства или скрила се зад някоя своя партийна рожба, е толкова дълбока и непоправима, че е най-добре преди да стигне края и избухването на народния гняв във вид на новата социална революция, да предаде властта на Бойко Борисов жадуващ да се върне на всяка цена, за да пренесе народния гняв на него, и отложи социалната революция,т.е. да си спаси кожата от нов провал.
БСП предава властта на ГЕРБ знаейки, че Борисов няма кадри за управление и се надява да се провали бързо, а след това да се върне отново на власт на бял кон.
Вече 25 години „столетницата“ ни разиграва такива театрални спектакли, режисирани още в старите партийно пропагандни школи на АОНСУ. БСП вече е спяла да се договори с ГЕРБ да не пипа космите от главите на нейните олигарси, нито техните богатства добити с пладнешки грабеж. ГЕРБ е обещал това с лекота на БСП, знаейки ,че и той е добил богатствата на главните си олигарси ръководещи партията -двойката ББ и ЦБ по същия начин с използване властта. За това Цветелина Бориславова тихомълком прибра за 1 лев пристанище Варна и Бургас, а БСП я гледаха с умиление също тихомълком. За това и двата клана прихванаха преждевременно деменцията и „забравиха“ да търсят изчезналите печалби на КТБ от въртене нея на всички държавни пари -бюджет, резерв, НОИ.
Изборите бяха предопределени и  фалшифицирани в „партийно избираемата ЦИК“, избирана на партийна квота от парламентарно представените
партии и оглавявана от партията с най-голямата квота- от 2009 г. насам от ГЕРБ . България продължава да има единствената в ЕС политизирана избирателна система – криминална останка от старата тоталитарна избирателна система на БКП, която ще бъде наречена в коя да е друга европейска страна за „престъпна и извор на мащабна корупция“. Де факто в тези избори ще гласуват не повече от 27 % от всички 5 800 000 реални избиратели( списъкът е 7 милионен ,в който продължава старата практика да има 1200 000 мъртви души, които партиите си раздават в ЦИК и по този начин си увеличават процентите и нагласяват избирателната активност).
От тях 20% са купените гласове на малцинствата и 7 % от приспособили се към мутренското статукво българи, определящи членската маса на партиите, седящи на трапезата на олигарсите им и чакащи да получат трохи от тяхната олигархична трапеза за своите фирми.
Заблуденият българин , който си мисли да даде гласа си за малка партия-алтернатива е политически неграмотник, защото не знае, че това е стара стратегия на големите партии ,най-вече на БСП ,която е родила всички 360 партии в регистрира и ги пуска на изборите с много патриотични програми и с нови имена, за да разсейват гласовете на българите, а накрая според закона ,техните спечелени гласове да бъдат прибрани от големите партии и някои и отбрани техни любимци, изпълнили стриктно указанията им, да прехвърлят 1% прага за НС и получат щедрите държавни субсидии по 11 лева на глас.
А тези, които ще пуснат невалидна бюлетина, тя ще бъде направена “валидна” отново в ЦИК.
Така двата най- големи мафиотско- олигархчни клана БСП и ГЕРБ узурпирали политическия живот на България смятат да си предават помежду властта в следващите 50 години,виждайки че българският народ не е родил опозиция срещу тях ,нито в парламента си, нито вън от него.
Всичко това става по този начин, защото в България липсва опозиция на олигархичното статукво, такава каквато например съседите гърци са родили в лицето на партията на народа СИРИЗА. При това тя се намира в парламента и при всеки опит да се продадат държавни активи надига страшен вой, вдига гърците на стачки и вече 3 години , неолибераното правителство на Гърция не е посмяло да продаде нищо от държавните активи в икономиката, въпреки исканията на тройката-МВФ, СБ и неолибералите от ЕК.
А у нас олигархията управлява необезпокоявано, държи цялата власт в ръцете си ,прави си закони за себе си, продава България на парче за свои джобни интереси, без да пита народа си и му решава съдбата на васал и ограбван най-жестоко от олигархиите на три големи геополитически сили- САЩ, Русия и Турция.
СИРИЗА има тактиката да увеличава членската си маса, която е и неин бъдещ избирател, за 3 години тя е достигнала 3 милиона членове ,които са и половината гръцки избиратели. Уплашено от мощта на СИРИЗА неолибералното правителство на Гърция не смее да предизвика предсрочни избори, знаейки ,че при едни такива СИРИЗА ще влезе с огромно законодателно мнозинство и ще измете старите партии от там, ще подпука системата на неолибералния капитализъм, като е обещава ла я смени с тази на социализирания капитализъм на най-развитие европейски страни и построи като тях правова и социална държава.
Същото става и в Италия, с родената партия на народа „Чинкуе стеле“(Движение 5 звезди) на Бепе Грило, стигнала за 3 години до 15 милиона членска маса -повече от половината италиански избиратели.
За това неолибералите в Гърция и Италия вместо предсрочни избори, за да спасят управлението си и довършат мандата си само успяват да вдигат и свалят служебни правителства. Вече 3-то служебно правителство управлява в Гърция и Италия.
Но нашата мутроолигархия виждайки, че няма пред себе си никаква опозиция предизвиква предсрочни избори, за да хвърли за пореден път прах в очите на народа и си осигури още 4 години безоблачно съществуване, а чрез властта в Парламента ни да окраде и последните прашинки останали в „брашнен чувал България“.                               



Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8733160
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930