Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.10.2014 21:11 - Комунистите са извънредно гъвкави момчета и момичета
Автор: budha2 Категория: Други   
Прочетен: 1280 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 24.10.2014 22:20

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 imageГеорги Илич Мирски е членувал в КПСС. Направил е солидна кариера. Смятат го за съвършена креатура на съветската система. Иначе казано – за типичен социалистически човек. За завършен резултат от експеримента, за който сам говори.

През 1982 г., след като арестували за дисидентска дейност един от неговите заместници в Института по световна икономика и международни отношения при Академията на науките на СССР, товарищ Мирски бил понижен. От завеждащ на сектор останал да работи в института само като главен научен сътрудник. Само че, защо ли, по съвместителство го назначили на още няколко длъжности: професор в прословутия МГИМО – Московския държавен институт по международни отношения.Специалната школа за ръководни комунистически и милиционерски кадри, която са завършили такива видни местни „демократи“, като Петър Младенов, Андрей Луканов, Христо Христов – „Илича“, Любен Гоцев, Бойко Димитров,Румен Сербезов, Филип и Ирина Бокови, Атанас Папаризов, Жан Виденов, Бойко Ноев, Иво Инджев, Спартак Жаров Георги Кадиев и още много верни синове на Партията.

След разпада на Съветския съюз другарят Мирски се оказва близък приятел с англо-американските партньори на Горбачов, Елцин и Путин. Става професор в катедрата по световна политика в Държавния университет – Висшето икономическо училище. Но също така „многоръкият“ Илич се оказва професор и по програмата на Руско-британската магистратура по политически науки в Московското висше училище за социални и икономически науки.

Всичко това не му пречи да бъде член на Научно-консултативния съвет на списанието „Русия в глобалната политика“! То е издавано съвместно със списание “Foreign Affairs” – „Външнополитически работи“. На свой ред то е собственост на известния Съвет за чуждестранни отношения, основан през 1922 г. като консултативен орган на тайното световно правителство.

Но на 88-годишна възраст Георги Илич има сили да води и собствена коментарна рубрика в сайта „Политком.ру“ – проект на Център по политически технологии – „мозъчен център“, свързан с отвъдокеанските специални служби.

Кой е в състояние да отрече, че комунистите са извънредно гъвкави момчета и момичета? Освен това – че комунистическата номенклатура е интернационална и обхваща елитите във всички големи страни по света? Нейният девиз е един и същ, независимо на какъв език говорят отделните й представители. На руски той звучи така:
image
„Победа будет за нами!“

Такава е неприятната истина за новия човек – на комунизма, на фашизма, на нацизма. На практика – на социализма. Той безспорно побеждава навсякъде. Въпросът е: Докога?
image
 Мислите ли, че случайно римският поет Хораций е възкликнал:“Odi profanum vilgus” – „Мразя простия народ“!Днешният нашенец е “testimonium paupertatis animi” – „свидетелство за бедност на духа“.                                                                                                                                                                  Една лъжа, повтаряна достатъчно често, става истина

Да проверим някои от фактите, изнесените от другаря Георги Илич Мирски. Действително ли е имало „пълно различие между идеологиите“ на комунизма и нацизма? Нека надникнем в Програмата на Германската работническа националсоциалистическа партия.

Когато се запознал с нея, австрийският монархист Ерик фон Кюнелт-Ледин окачествил нейните 25 точки като „прекалено про-пролетарски“. Той писал:
image
„Програмата отстоява правото на работа и призовава за въвеждане на подялба на печалбата, конфискуване на придобитото от войни, преследване на лихварите и на спекулантите, национализация на всички тръстове, предаване на универсалните магазини в ръцете на общините, разширяване на пенсионната система за възрастните хора, създаване на образователна програма за всички класи, забрана на детския труд, и край на господството на инвеститорския капитал.“

Да, да, иде реч за Програмата на Германската националсоциалистическа работническа партия, оглавявана от Адолф Хитлер. По-позната с краткото нацистка.

„Наименованието на Националсоциалистическата партия, което самият Хитлер в началото предлага, е Социалреволюционна партия; сам той се описва като „осъществител на марксизма“ (не негов палач). И той разказа на Херман Раушнинг, че изградил своята организация по модела на комунизма.“

В Шеста точка на самата Програма е записано:

„Ние се борим срещу корумпираната парламентарна икономика, достъпът до която зависи единствено от принадлежността към партия, без да се взимат под внимание характерът и способностите на личността.“

В точка 12 четем:

„Като взимаме под внимание чудовищните жертви на имущество и кръв, която всяка война изисква от хората, личното облагодетелстване чрез война трябва да бъде посочено като престъпление срещу човечеството. Следователно ние изискваме пълна конфискация на всички печалби от войните.
image
13. Искаме национализация на всички (предишни) свързани помежду им промишлени предприятия (тръстове).

14. Настояваме за споделяне на печалбата на всички тежки индустриални предприятия.

15. Искаме разширяване в огромни мащаби на пенсиите на възрастните хора.

16. Настояваме за създаването на здрава средна класа и нейното съхранение; незабавното обобществяване на големите складове, като те бъдат предоставени под наем при ниски ставки на малки фирми…

17. Искаме поземлена реформа, пригодна за нашите нужди; приемането на закон за експроприиране на земята за целите на общественото облагодетелстване; освобождаването от данъци върху земята и предотвратяването на всички спекулации със земя.“

Не ви ли прилича на Ленин и на неговото политико-икономическо наследство? Също на последователите на Илич като Николай Бухарин, да речем. Нали той призовал болшевиките да експроприират експроприаторите.

Преди това обаче, бил „вождът и учителят“.

„Ето какво всъщност стана преди три четвърти век. Като се възползва от демократичния хаос след свалянето на монархията, властта в страната заграби една международна терористична организация, която, за да бъде спасена, беше финансирана от Германия.Човешката история не познаваше нищо подобно. А успехът на акцията изуми света, както впрочем и самите участници – шепа разноплеменни авантюристи, обединени около полубезумния си водач. Най-малко от всички в победата вярваха именно те, затова и се държаха по съответния начин.
image
Болшевиките стискаха в ръце задгранични паспорти, готови всеки миг да изчезнат от Русия също така неочаквано, както се бяха появили, а дотогава се впуснаха да разграбват националното богатство на страната, да го кътат из тъмни ъгли и да го изпращат в чужбина. Отначало това се вършеше припряно и неумело. Никой не знаеше ще могат ли и утре да продължат разбойничеството, затова още днес трябваше да приберат каквото докопат. Същевременно се налагаше да се избавят от конкуренцията на криминалните престъпници, които не желаеха да делят плячката си с новата власт. Нейният лозунг „Граби награбеното!“ незабавно намери отзвук сред многомилионното руско простолюдие. Но лозунгът съвсем не призоваваше към грабежи тъкмо тях, в което те бързо се убедиха, тъй като безжалостно ги разстрелваха на място без съд и следствие.

Новата власт безспорно беше по-добре организирана и въоръжена банда и в никакъв случай не желаеше да губи безценно време за различни юридически обосновки на действията си. Но все пак беше необходима някаква идеологическа обосновка, и тя се роди в безумно-гениалната болна глава на вожда, но с безкрайната си утопичност ужаси дори най-близките му съучастници.

Всички разграбени от царизма и експлоататорите народни богатства се изземват от болшевиките с единствената цел след това да се разпределят поравно между трудещите се, които от днес са освободени от всички видове експлоатация.
image
„Боже мой“ — страхливо възкликнал наивният Бухарин, „нима е възможно да се вярва в нещо подобно?“ „Ще повярват кучите му синове!“ — успокоявал го Дзержински и очите му наркомански светели като брилянти, конфискувани за „диктатурата на пролетариата“.

И те наистина повярвали!“

Какъв е смисълът на революциите? Каква е целта на тези бунтове и радикални, скокообразни промени, трудни за преглъщане от обществата? Да се вгледаме в Октомврийския метеж в Петроград през 1917 година. За да опитаме да намерим отговора.

„В действителност Великата руска революция беше дело на еврейските ръце.“

А нима тъй „загадъчният“ американски равин Хари Уетън не се явява като арбитър? През 1939 г. той пояснява:

„Душата на комуниста е душата на юдаизма. Оттук следва, че както в Руската революция триумфът на комунизма бе триумф на юдаизма, така и триумфът на фашизма е триумф на юдаизма.“

Самият идеолог на т. нар. перманентна – постоянна революция, Леон Троцки, бил на мнение, че:

„Независимо от дълбоките различия в социалните им основи, сталинизмът и фашизмът са съпоставими явления. В много от характеристиките си те показват пълно съвпадение. Победоносното революционно движение в Европа би трябвало незабавно да свали не само фашизма, но и съветския бонапартизъм.“

За съжаление, между двата тоталитарни режима няма разлика само на пръв поглед. Как могат да се сравнят болшевишките зверства, измервани с повече от сто милиона жертви, с дванадесетте души, паднали по време на целия период на управление на фашистите в Италия? При това Мусолини не посяга на частната собственост…
image
Някои автори, определят фашизма като корпоративен комунизъм. Има смисъл. Той се явява предшественик и даже пробен камък на днешната корпоратокрация, която владее света.

Друг въпрос е националсоциализмът. Той е еднояйчен близнак на комунизма. Ако перифразираме самия негов Fьhrer, „комунизмът и нацизмът са двете страни на една и съща еврейска монета“.

Това, че многократно ви повтарят една и съща лъжа, не я превръща в истина. Пръв товарищ Ленин е прозрял колко успешен е този пропаганден похват. И започнал да го прилага. Сетне от интернационалното Братство го приписало на Хитлеровата „патерица“ Йозеф Гьобелс,доктор по германска литература и министър тъкмо на пропагандата в Третия райх.

А истината е следната:

„Евреите приветстваха революцията в християнския свят и тъкмо евреите ще дадат пример“ – разкрива равинът Хари Уетън. – „Не е случайно, че юдаизмът роди марксизма. И не е случайно, че евреите охотно възприеха марксизма: всичко това беше в пълно съзвучие с напредъка на юдаизма и на евреите.“
image
Британският икономист и политолог от първата половина на ХХ век Харълд Ласки не греши, когато твърди, че комунизмът „отрича законността на всяка власт, която не се основава на разюзданата слободия и с нейната разрушителност възвестява настъпването на една по-светла зора“.

За самозваните „евреи“ законно е само онова, което брани техния интерес. Същото е за комунистите – производни на фарисейството.

От другата страна, в СССР товарищ Йосиф Сталин напълно изоставя идеологическия постулат за комунистическа революция по целия свят. Тя е творение на семейство Ротшилд. Но за първи път е формулирано от Карл Маркс и Фридрих Енгелс. Естествено – под диктовката на банкерите и срещу съответното солидно материално възнаграждение.
image
Но за да укрият тази истина, в „страните на победилия социализъм“, тоест – в донякъде бившия съветски блок, съвсем погрешно приписваха това „умотворение“ на Владимир Улянов – Ленин.
image
Така или иначе, под въздействието на западния финансов елит, който подготвял двамата комунистически диктатори – московския и берлинския – за война помежду им, която да подпали половината земно кълбо, Сталин налага изграждането на национален социализъм. Това, а не друго, се върши в СССР между 1930 и 1953 година. Макар в Москва да се мъдри организацията на Комунистическия интернационал, тя няма нищо повече чисто фасадно, плакатно значение, за подлъгване и измама на „левичарите“ по света.
            image
Дори в наши дни Москва е интернационален център на… националистите. През пролетта на 2014 година, в навечерието на изборите за депутати в Европейския парламент, в съветската, а понастоящем руската столица, се събраха популистки партии от целия континент. Наричат ги „дясноцентристки“, което няма нищо общо с реалността. Фактът, че реториката им е антиамериканска, изобщо не ги прави „десни“.
image
Организатори бяха лидерите на италианската Северна лига. Тази партия беше коалиционен партньор на проруски настроения Силвио Берлускони, който е близък приятел на Владимир Путин, но също така – на Ангела Меркел, Дейвид Камерън и Никола Саркози. В сборището участваха австрийската Партия на свободата, унгарската Йобик и т.н.
image
Няма как да пропусна, че основателят и вожд на Йобик е евреинът Габор Вона.Какво чудно? Само че не друг, а предвожданата от него партия се отличава с яростни антиеврейски изказвания.                                                                           „Западът“ – казва г-н Орбан, – „е мъртъв, а Китай/Ротшилд/ е новият стратегически партньор на Унгария.“                                                                                На този фон какво изненадващо намирате в това, че бездуховността победоносно шества над нашата мила Татковина? Реставрацията на комунистическите „величия“ – простаци, напълно невъобразими допреди 70 лазарника, е пълна. Разхождат ги из електронните медии. Предоставят им трибуна в печатните издания. Те са навсякъде.
image

Вместо да ги осъдят, незабележимо на пръв поглед, но оставящо дълбоки следи в подсъзнанието на аудиторията, им кадят тамян. Също така неусетно вулгарността завладя почти целия живот на съвременния нашенец. Казват, че тя е като виното, предназначено за определена компания. Достатъчно е да отпушите бутилката…
image

Вместо да разяснявам надълго и нашироко, нека ви покажа нищожна част от онези, които възвеличавахте и продължавате да възхвалявате и днес. Простаците, на които Интернационалът повери изграждането на новия социалистически човек. Някой суфлираше в ухото на щерката на Първия когато тя го провъзгласи за…. „хармонично развита личност“!

Какви качества възпитаха в нея? Службогонство, придружено от конюнктурна кучешка вярност; подлост и интригантство; леност, съчетана с болна амбициозност; ненаситна алчност и склонност към преследване на ползата с всички средства и на всяка цена; готовност за предателство в името на личния успех; пренебрежение и даже презрение към неуспелия, съгласно наложените от комунистите и общоприети представи за сполука.

Съществото, което милиционер-социализЪмът формира, е пълно отрицание на морала и хармоничността. То дори не е личност, а пречупен в кръста ратай, който е покорен пред началниците и зъл спрямо низшестоящите. Не казвам – по-глупавите, по-некадърните и пр., а нископоставените. В подобна среда обикновено най-качествената прослойка от населението е обречена. Затова единствено продуктите на режима, които за жалост бяха милиони, неистово крещяха, че „Тодор Живков е Партията! И Партията е Тодор Живков!“
image
           СЕВЕРОКОРЕЙСКИ ГЛАД през следващият им мандад                                                         Те следваха постулатите, които вече демонстрирахме в изявлението на Георги Илич Мирски. Приемаха, „знаеха, те вярваха, че тя – Партията – е права, когато съгреши дори“!
image
Когато часовникът отмери друг час, не според болшевишкото времеизмерване, същите тези момчета и момичета, със скоростта на свръхзвукови самолети захвърлиха и вярата си в Партията, и своите билети, удостоверяващи членството им в нея. Прекълбикнаха се, за да се появят отново, преродени като неофити. На бърза ръка комунистическите догми бяха изфирясали от мозъчетата им. И като в представление на илюзонист те се появиха в челните редици на „борбата за демокрация“. „Твърдо възприели“ новите ценности. Сега ги наричат „евроатлантически“. Ако утре наложат марсиански, те пак първи ще надянат скафандрите…                                imageМакар не задълго, се заблуждавах, че след комунизма може да има мирен, човечен изход към въздаване на справедливост, съгласно закона, и ново начало към превъзмогване на старите обиди и болки, към духовен и стопански напредък в името на всеобщото благоденствие. Уви, лъгал съм се.

Вече знам достатъчно добре, че няма как болният да бъде излекуван без съответна терапия. Съответна! Подходяща! Казано по-простичко: „С каквато мярка ни мериха, с такава да ги отмерим.“                                                                diagnosa.net/                image           На планетата наблюдаваме масово затъпяване на гоите.Докато в съседни на техните страни трепят себеподобните им, овцете са обладани от бесове по стадиони,забавляват се по олимпиади и рок концерти и така докато дойде и техният ред.А в древноста по време на олимпиади войните са спирали! image                                                        Робите, биха могли по време на войни поне, да бойкотират, банки,спортни мероприятия, масови стачки но не и организирани от масонските синдикати на власта.Разделени от религии,политически пристрастия и материални интереси те работят за своя елит, те са жертвените агнета по време на войни и революции, дали като наемници, дали като мирно стадо изтребвано от себеподобните си .Така правят услуга на Евреонала/Комунистическото левитско братство/, като сами намалят популацията си на планетата.   image                                                      Масов протест едновременно по света може да се организира по интернет, но не и от популистите АНУ-НИМУС, създадени от единното световно правителство, за насочване на овцете към кланицата на НСР на изток.  Разделяйки ви на леви/десни,изток/запад,север/юг,черни/бели, за комунисти или капиталисти и т. н., ви държат в робство и използват за ритуални жертвоприношения.                       image                                                        Колелото на Левитският Комунизъм ще се върти до окончателното затъпяване на гоите.                                                   image                                                 



Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8687480
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031