Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.11.2014 21:31 - КАК КИТАЙ(РОТШИЛД) "ИЗПЪРЗАЛЯЛ" РУСИЯ/Е НЕГОВА/, РОСНЕФТ(РОКФЕЛЕР/РОТШИЛД) И ГАЗПРОМ/СОБСВЕНОСТ НА РОТШИЛД/!?
Автор: budha2 Категория: Други   
Прочетен: 5391 Коментари: 3 Гласове:
5

Последна промяна: 21.12.2016 18:28

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image   

КАК КИТАЙ "ИЗПЪРЗАЛЯ" РУСИЯ, РОСНЕФТ И ГАЗПРОМ !  -автор: andreshko                                                                                           
КИТАЕЦА Си Дзинпин. контактува/слуга е/ пряко с един от владетелите на света – сър Ивлин дьо Ротшилд, който има свое представителство с огромен личен кабинет в столицата на азиатския гигант. Така ще бъде, докато световната революция не направи следващата крачка. Когато „континентът“ Индия, пак временно, ще застане начело на триумфалния поход на новия световен ред – единната комунистическа държава на планетата, начело с представител на Давидовото коляно.
                                              image                                                             Ротшилд не може да прецака себе си.                                                image                                                       Вижте само какво предлагаше един от приближените на Владимир Путин човека на Джейкъб и Нат Ротшилд. Академик Сергей Глазьов, доктор на икономическите науки, бивш министър и депутат и настоящ съветник на руския президент, още през март загатна за евентуален отказ от долара не само като резервна валута, но и като разплащателно средство. Което ще рече, че марионетното правителство в Москва може да върти целия си външнотърговски стокообмен с други пари.                                                                                                  
Западни информационни източници изтъкват, че тъкмо той е бил убедил стопанина на Кремъл да премине към преговори с Китай за доставка на нефт и газ за Пекин. Акцията приключи блестящо – с договор за много милиарди. Което за мен означава, че движещите сили зад този Сергей са Джейкъб и Нат Ротшилд и никой друг.

image

Благодарение на неговите съвети – разбирайте на суфлирането от лондонските Ротшилд – през последните месеци вместо да страда от жалките санкции, наложени й от САЩ, Евросъюза и Канада (барабар Петко с мъжете), Русия увеличи бюджетния си излишък от 33 на 35 милиарда долара!

Сега Глазьов продължава, като поставя условия на Вашингтон във връзка с Гражданската война в Украйна. Не я ли прекрати, Москва ще опита допълнително да подкопае и без друго разклатената икономическа сила на Съединените щати. Как? Като разруши международната финансова системата, основаваща се на долара. По-точно – продължението на Бретън-Уудската система, наложено през август 1971 г. При него доларът стана задължителна резервна валута. Разплащанията при търговията с петрол, природен газ, както и други основни суровини, се извършват само в долари.

Пръв Саддам Хюсеин опита да се избави от доларовите пранги и видяхме какво го сполетя. Сега някои атове привидно се бият под масата, но страдат народите. Според Сергей Глазьов сега САЩ се стремят всячески да предизвикат руска военна намеса в Украйна. След което да пристъпят към нови санкции и дори към пълната изолация на Москва. Което, смята икономистът, ще струва прекалено скъпо на… Европейския съюз.

По-нататък, разсъждава Глазьов, Вашингтон ще извива ръцете на европейските страни да увеличават своите военни разходи. Сиреч – светът да се върне към практиката на Студената война. В това съзирам не малка логика. Следствието ще бъде по-нататъшно обедняване на хората в рамките на Евросъюза и засилено влияние на Съединените щати на Стария континент.
image

Като ответен удар съветникът на Путин предлага тотален отказ от доларови банкноти и американски държавни ценни книжа. Освен това да се премине към формиране на своеобразна „коалиция от желаещи“, която да зареже долара. Както сам се изразява – към създаването на „широко анти-доларово съглашение“ от искащи и способни да изхвърлят долара от своите международни търговски отношения“.

Авторът говори за превръщането на този алианс в учредителен на „една антивоенна коалиция, която може да спомогне за спирането на агресията на САЩ“.

Съвсем неизненадващо Сергей Глазьов смята, че главната роля в създаването на такава политическа коалиция трябва да бъде възложена на европейската делова общност. Защото опитите на Америка да разпали война в Европа и Студена война срещу Русия заплашват интересите на големия европейски бизнес. Съдейки по неотдавнашните усилия за спиране на санкциите срещу Русия, положени от германски, френски, италиански и австрийски бизнес-лидери, помощникът на Путин е прав в своите твърдения. Донякъде изненадващо за Вашингтон, войната за Украйна скоро може да прерасне във война за независимостта на Европа от САЩ и във война срещу долара.“

Мнение на американец в американска медия! За мен това е поредната стъпка на новия световен ред, за когото формированието Европейски съюз вече е свършило работата, за която е било предназначено. И повече не е потребно. Трябва да върви към своя заник и разпад. Но да не бързаме, животът ще покаже.                                                                  
Кой управлява света? От век и половина – семейство Ротшилд


image


Сега обърнете внимание на факта, че:
„Rothschild Investment Corporation на семейство Ротшилд увеличи своя портфейл от американски депозитарни разписки в „Газпром“…“

Според медията, капиталовложението е било предизвикано от „кризата в Украйна и споровете около цената на газа, който „Газпром“ доставя на Киев“.

Успоредно с това Вашингтон и Брюксел наложиха санкции на две лица, пряко свързани с газовия гигант. На Алексей Милер – заместник-председател на Съвета на директорите и председател на Управителния съвет на “Gazprom”. Вторият е Игор Сечин.

Според твърдения в медиите, през 2008 г. Сечин е опитал да блокира замяната на Консорциума AAR с „Газпром“ в смесеното руско-британско предприятие TNK-BP.В него Ротшилдови участват като съсобственици на BP – “British Petroleum ”.


image


По онова време Игор Сечин е бил прясно назначен за председател на Съвета на директорите на „Росснефт“. А корпорацията „Газпром“ пък вече била придобила компанията „Сибнефт“, поверена на еврейския еленовъд Роман Абрамович. Оттогава тя се нарича „Газпром Нефт“.Чували ли сте за нея?

Вярвам, че не сте забравили: Абрамович помогна на Джейкъб Ротшилд и Путин за отстраняването на друг еврейски висш комсомолски деец, близкия до семейство Елцин товарищ Михаил Ходорковски.

image


Сечин е офицер от КГБ и доверено лице на Путин. Което означава – и на лондонските Ротшилдови.

AAR Consortium е икономически гигант. „Консорциумът е сформиран през 2003 г. от три водещи инвеститорски, финансови и промишлени групировки – Alfa Group, Access Industries и Renova“.


image


Да се съмнявате, че Консорциумът AAR е рожба на КПСС и КГБ, би било проява на солиден наивитет. Значи преди 6 лета ченгето Игор Сечин е било против участието на „Газпром“ в смесеното уж руско-британско, а фактически Ротшилдово предприятие TNK-BP. Сега кандисва. Защо ли?


image


Сечин е смятан за втория по могъщество човек в Русия след своя ментор Владимир Путин. По-силен даже от министър-председателя и бивш президент, евреина Дмитрий Медведев.За да не го боли глава, както се казва, за легенда, му налагат санкции, които изобщо не го засягат?!


 
Смъртта на "големия приятел на Русия", Кристоф де Margerie - не е случайно, а планирана специална операция. Може би е свързана с заличаване на следи от връзки с Ислямска държава.Щом братството е решило... и високопоставени служители на Рокфелер се жертват.                                                                                                                      
     
Пред очите ни се разиграва грозна и трагична бутафория. Трагична, понеже загиват хора, разоряват страна, основана преди тринадесет века и половина от нашите предци. Но интернационалното Братство не познава милост.
Да припомним, как Ротшилдови първо превзеха “Yukos Petroleum”, а след това – през миналата 2013 година – и „Росснефт“.                                      image 

Виж тук >  АНДРЕЙ АКИМОВ - БАНКЕРА НА МИЛИАРДЕРИТЕ НА ПУТИН, ЗА КОГОТО САНКЦИИТЕ НЕ ВАЖАТ                                           image 
Виж тук > „В резултат на кризата в Украйна Ротшилдови увеличиха инвестициите си в „Газпром.   

                                      image  image 

Виж тук >Рокфелер/създаден от Ротшилд/ стои зад ИДИЛ и РОСНЕФТ
                                                                                                                                                              



Гласувай:
5



1. shtaparov - Какво му пречи?
21.11.2014 16:31
А какво му пречи на "китаеца" Сю Дзинпин да си е просто един китайски евреин- един от многото китайци,които са монголоиди по външен вид,но се воят евреи (юдеи)? Какво му пречи и на Мао да е такъв,и на Ким Чен Ун,и на другата бандитска пасмина около тях? Ние как ще разпознаем,че не са такива- всички "китайци" в света си приличат??!!
цитирай
2. shtaparov - Откъде знаете, че Медведев е евр...
21.11.2014 16:34
Откъде знаете,че Медведев е евреин- има ли сигурни доказателства за това или само се предполага? Защото аз досега го имах за руснак,за разлика от Лавров и Жириновски.
цитирай
3. budha2 - Това че са китайски евреи
21.11.2014 17:43
е 100% сигурно.Генното инжинерство си личи.Генетичното наследство например на Чингиз хан, т.е. биологичните наследниците на този напълно конкретен човек,възлизат на близо 16 милиона души.Всеизвестен факт е, че Медведев никога не е крил симпатиите си към юдаизма.Моминското име на майка му – Шапошникова – е еврейско, налице е криптоеврей.Руският президент Дмитрий Медведев,често посещава Birobidzhan и еврейската религиозна общност "Фройд".Биробиджан е административен център на Еврейската автономна област в Русия, разположен е на Транссибирската железница, в близост до китайската граница и е дом на Биробиджанската синагога и еврейската религиозна общност Еврейската автономна област.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8686744
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031