Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.11.2014 09:23 - "Утробата на Вишну"("U-Terra", Лат. "uterus")/Кааба
Автор: budha2 Категория: Други   
Прочетен: 3922 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 30.05.2017 23:27

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image



Мойсе издига в пустинята- "Кундалини шакина" или символът на Абрахамския клан от рудрическите духове на Лемурия- генът на южняшките наги, които смятат да оцеляват като паразити сред класовите Арйани.
Змията, не носи никакво друго знание, освен КЛАННО-ГЕНЕТИЧНО. Змията НЕ носи Трансцедентално Знание- за избавяне от матрицата. Тя е създадена за тези, които са в гуната на мракът-ТАМАС. Змията ги "облаготелства", като ги върти в цикли на самасара. Бог проявява своята милост към демоните, като ги убива и ги инкарнира в други материални форми, тъй като те нямат съзнание за избавяне от страданието, то Кришна периодически ги поставя в състояне на тамас-несъзнаване. Но после пак следва циkли на страдание....и така тази игра продължава, докато душата се осъзнае.
Така, че змията има тази функция да участва с циклите от страдание до без-съзнаване. image "Всичко бива едно" след разграждане до безкрайност в У-Тробата на Вишну- там нематер. атми и матер. атоми стоят редом в махат-таттва(латентност -непроявенст в матрицата) и чакат Ново проявление в матрицата, и съобразно ИНДИВИДУАЛНАТА СИ КАРМА атми-те(индивидуалните душИ) попадат в различни материални светове с различни материални тела, изградени от комбинация на различни материални елементи. Т.е . - ТОВА СЪЗНАНИЕ, КОЕТО ПРИЕМА ЗА "У-СТОЙ" МАТЕРИНСКАТА ЕНЕРГИЯ-МАЙА, ЦИКЛИ ВЕЧНО В САМСАРА -КРЪГ ОТ ПРЕРАЖДАНИЯ, като влиза многократно в утробите на Майа, под формата на различни нейни тела, исъщоб в Трансцеденталната Утроба на Вишну след голям цикъл на РАЗРУШЕНИЕ СЛЕД КАЛИ(гр. Хаос)-"Нощите на Брахма".
В "Утробата и на Вишну"- Шива-Линга или в утробата на Майа- "Йони"- душата се намира в състояние на НЕ-СЪЗНАВАНЕ(БЕЗ-СЪЗНАВАНЕ)-СПЯЩО СЪЗНАНИЕ, НА КОЯТО Е СИМВОЛ И КАЛИ!! Несъзнаването е състояне на душата подобно на съзнанието на атомите в неживата материя-несъзнаван транс в материята, поради липса на индивидуалност. Подобно състояние изпитва душата, когато спи, въплътена в новородено-няма още будно или свръх-съзнание, но все още не може да се възползва от опитът си от прераждания от сънищното, натрупан в подсъзнанието. Други състояния на съзнанието по-долу:
Сънищно със сънища/мечти, т.нар. "Астрално съзнание" на нагите, известно като "ПОД-СЪЗНАНИЕ, архетипно съзнание", "колективно несъзнавано";
Будно съзнание(на Будха и Брахма, познато, като "просетление в матрицата, достигайки най-високите и нива-Брахма-лока, това съзнание е известно под понятието "Човешко съзнание"), както и
Свръх-съзнание на Духовен екстаз в Трансцедентлният свят, реализиран от Чайтанйа Махапрабху.
Съзнанието е степента на Осъзнаване на Върховната Изначална/предначална Трансцедентална Личност или още състояние на "разсъбличане" на душата от обвързаността и с материята(гуни-"въженца") и цикличните условности.
Нещо повече- дуализмът и поли-измът на Майа, материалната енергия, е с двойствен характер, дължащ се на Времето и Духът в материята-Маха-дева Шива. Не случйно- Лунният харатер на двойката Шива-Майа се манифестира с вплетеният сърп(серпентина) в косите на Шива. Женският, материалният аспект е спътник(Луна) на Духът(Сатурн)-Мъжкият, а Луната-Полумесец е израз на това(както и Рогата на Бикът). Луната е свързана с циклите в материята-приливи отливи и менструалните цикли в женската утроба от Майа. ЗА ТОВА КАЛИ ИЗИСКВА КЪРВАВИ ЖЕРВОПРИНУШЕНИЯ, за да вкара душата отново в утробата си.                                                                                                  Символът на Майа е Луната-материалната утроба на жената, а символът на Шива е Сатурн-Трансцеденталната Утроба на Вишну-"U-Terra, U-terus". Утробата на Майа- Кали изисква кървави жертвопринушения, а Утробата на Вишну-Шива пушек. (за това предствителите на лунните сатурниански култове на Кали и Абрахамските религии-принасят жертва ВСЕИЗГАРЯНИЯ НА ПЛЪТ, като самият дух Йах/Аллах казва, че такава миризма е "сладка арома за него").
image Изплезеният кървясъл език е символ на ПЕРЕВЕРЗИЯ(обръщане всичко с главата на долу и с вътрешността-навън: "Wearing the inside-out"). В частност, е символ на вечно-зеещата Утроба, вечно-незадовлена жена с материя и сексуални сетивности, тъй като сексът е висша степен на сетивно наслаждение).
Кали е неблагоприятното лице на Майа и е конзортът на Шива-духът в матрицата.за това Кали на Краят на матер. цикъл беснее върху трупът на съпругът си Шива-Съзнанието. Кали е още Върховна Илюзия- Маха Майа.                         
                                     image  Μήτρα(Митра) на гръцки означва Утроба(Uterus, U-terra). "Майка" е μητέρα(Ми-Терра).
U-Ma е майката на Вишну(U), а арабите често я наричат О-ма-майка(0) на преражданието(8) на Духът(1) в матрицата(0)- 10810810810180180........
1+0+8=9
9 е числото на "Пуруша", буквално "Наслаждаващият се" - Бог(Духът)-навиваща се галактика(спирала)-"Вдишване на Вишну"-"in-hale".
6 е числото на Пракрити - Душа(Материята) - развиваща се галактика(спирала)-"Издишване на Вишну"-"ex-hale"                               
                 image  1. Черният камък в колона-стамбха(съединяващ Земята(Притхиви) и Райа на ИндРа-("Су-ар-га"-букв. "Благочестива Земя") символизира мъжкият полов член на Шива с Линга, Санскр. букв. "знак" 3-те хоризонтални линии-гуните на материалната природа Майа;
2. Васуки сарпа - едно-главата змия символизира оплодителният сперматозоид;
3. Коша(куша) - плетен кош за купата с вода, мляко, ориз, пречистено масло(ги) символизира семенна течност;
4. Йони - басейнчето с вода, символизращ утробата на Майа и околополдните води;
5. Дамару(Eng."drum") - барабанът-часовник на отмерване Времето Кала; Едната половина-проявено време, а другата - непроявеното("Утробата на Вишну")
6. Рогът на изобилие и възвестяване на Времето-Кала;
7. Трисула - тризъбецът на унищожение на 3-те материални гуни -на знакът Линга, трасформация на материята и трансмиграция на душата джива;
8. Ароматен инсенс, свещи- мистиченост на по-висшите лока(планетарни системи);
9. Раковината "шанка" - съхраняване на плодовете и дживата и възвестяване на Трансцедентът; Тя е по-скоро атрибут на Кришна, Вишну, като Върховен Бхагаван.
10. Плодовете - символ на жертвопринушение ахимса(ненасилие);                                                                                   image "Аз съм семето, което поражда всичко съществуващо" Бхагавад Гита 10:39                                                                                  При "Биене на Млечният Океан" от деви и демони ("Океанът" е символ на Астралът или "Под-съзнанието") се е отделила отрова(несъзнаването, безсъзнаването) и нектар-амброзия (съзнаването).
Скалата(островът) на Съ.Знанието изплува над Океанът на Под-съзнанието и върху нея(него) на върхът е Знанието(подобно във ВЕДАическата Космогония, където Брахма е на върхът на Астралните нива на Вселената, тъй като носи Знанието, дадено му от Свръх-СъЗнанието. )
Съзнавнето носи Вечност на душата отвъд самсара-циклите в Океанът на подсъзнанието, а отровата - вечност на душата в циклите на Океанът-Астрал чрез пре-раждания. Шива е изпил отровата с цел да облагодетелства Съзнанието в "Астралният Океан"- Подсъзнанието. Но той не дава Спасение от циклите, а само - облагодетелстване "от долу" - душата да не изпада в несъзнаване, той поема несъзнаването на душата (в "Утробата на Вишну"). Амброзията-нектар се носи от Мохини(единственият женски аватар на Вишну, който е всъщност съпругата Му - Лакшми). Тя се е появила след Биенето на Океанът да отдели Съзнанието(Будно Съзнание до Свръх-Съзнание) от Подсъзнанието -демоните искат вечност(некатрът), но не отговарят на условието за съзнателност за Богът. Девите-отговарят. За демоните няма нектар, но "ги поема" Шива, тъй като той е изпил отровата на несъзнанието-безсъзнанието, в гуната на мрака ТАМАС. Така, че демоните си циркулират ВЕЧНО в самсара от Безсъзнанието("Утробата на Вишну") до Подсъзнанието -"Астралът", или - Причинният Океан "Карана".                                                                                                         image          Хексагоната на северния полюс на Сатурн          
                                                                       Най-вероятно, хексаграмата при юдеите е взета от кашмирския шайвизъм, където тя символизира лотуса на "духовния Сатурн"- "Шива-шакти".                                               image   Кръв, пушек, женска сила(шакина), илуминация                                                                          Обектът(безличното) на Безсъзнателното обожание е "Утробата на Вишну"("U-Terra", Лат. "uterus") , където душите влизат, "слизайки от материята"(това показва, че е локал "под материята", което езотериците на ричат НИХИЛО- Лат. "нищо"). Но "нищо" не съществува, а на негово място същестува "безсъзнаване". Безсъзнаването не е "нищо", а - състояние на съзнанието, при което следва кармично(съдбовно) ново проявление в матрицата! Този процес е наречен "пре-раждане" в матрицата..

"Утробата на Вишну" се обожава в Египетските Лунни култове, като "обожаване на ковенанта", откъдето юдеите са изплагиатствали за светинята си - "кивот". Латинската дума е "кабина, кабинет", асициирано с Арабската дума "кааба"("куб"), на Гр. κύβος= кивос е "куб" и "УМИРАМ"! Думата "ковчег" - Англ.- "coffin".
.
"Утробата на Вишну" има за ритуалност интоксикиращ пушек, символ на Сатурн, Сани, Сива и Кали-Рудра, (тамян, който иде от глаголът "тамя", "създавам завеса от мрак", "тамас", безсъзнаване и има лек наркотичен ефект. Тамянът съдържа вещества, които по химическата сси труктура приличат на сексуални хормони, както- и в него се съдържа тетра-хидро-канабинол- подобен на канабисът- хашишът-марихуана, или - индийският коноп- гангджа, който пушат шайвитата).
Утробата на Вишну изисква и кръв, като приношение, тъй като душата после се реинкарнира(транс-мигрира)отново в матрицата чрез утробата на Майа. Така, че- Кали изисква кървави жертвопринушения.                         image         А католиците си признават, че обожават ДИРЕКТНО Дева Майа,като ни КЪПЯТ постоянно със "спасителната кръв" на Христос !                                                                                                                                                           И юдеи и мусалмани почитат повече Луната(от Слънцето), тъй като се водят по Лунният календал("Календар" иде от "Кала"- Времето- Хронос/Сатурн), което се презентира от Шива, който е вплел в косите си "Луна в петият ден" след новолуние.
image
Тези гузни и потайни очички над очилата издават:
Престъпленията против човечеството и живото същество, като цяло, към които подтиква духащият Йах били "божествени"!! Селските тарикати и хитреци-неспокосаните копировачи на Шива, който разрушава(но - демоните и непотребното) бива копиран именно от тях - баш паразитите- юдеите. И те искат да бъдат разрушители, но Разрушението на Шива да ги подмине( с цел да паразитстват над труповете на неюдеите и управляват материалната енергия):

2 Посвети на Мене всяко първородно, всяко, което отваря утроба между израилтяните - и човек и животно; то е Мое.
7 Безквасно ще се яде през седемте дни; и да се не намери у тебе квас, из всичките твои предели.
16 Това ще бъде за белег на ръката ти и за надчелие между очите ти;
Изход 13


Черният куб Ка"аба :

"Кивот" иде от еврейската дума "кИвос"(κύβος), което ще рече "КУБ" и "умирам".
"Куб" на арабски е "кааба" The Kaaba (Arabic: الكعبة‎ al-Kaʿbah IPA: [жlˈkжʕbɐ], "The Cube").
От тук - "кабина", "кабинет".
"Ковчег"(кутия, куб) на английски е "ark", а на гръцки е "кивотОс"(κιβωτός).
"Завет"(съглашение, договор) на английски е "covenant", а на гръцки е "симвОлейо"(συμβόλαιο).
Ark of the Covenant" / "Куба на Символизма"!

Kύβος и κιβωτός са ЕТИМОЛОГИЧНО свързани И
НЕ САМО ПРЕЗ ГРЪЦКИЯ! Имат значение на КУБ.
"Кивотόс" е производна на "кύвос".
А евр. "Абирт"(кхабрит) е етимологично свързана
с арабската КААБА, което значи КУБ.
От тук бълг. дума "кибрит".
Еврейската "кабрит"(אָרוֹן) и арабската "кааба"(الكعبة‎).
image
        Кааба- жертвеникът-кивот(ковчег)                                                                             9. Дойди, ще ти покажа невестата, жената на Агнето.
10 И отведе ме чрез Духа на една голяма и
висока планина, и показа ми светия град, Ерусалим, който слизаше от небето от Бога,
16 Градът беше четвъртит, с дължина равна на широчината му; и като измери града с тръста, излезе дванадесет хиляди стадии. Дължината, широчината и височината му са еднакви.
Откровение 21

"Агнето" е плагиат на египетския Амон(Амун, Амен).    image Пълни ритуални плагиати на Махамада от Шива:

1. Шайви-молитвеният ритуал се казва "Намаскар"(Namaskar),
мюсли молитвеният ритуал се казва "Намаз"(Namaz).
2. Шайви-позата за молитва се казва "Саштанг намаскар" - 8 допирни точки със Земята, (ашта-8),
мюслитата се молят с 8 допирни точки със Земята- поза "камила".
3. Шайвитата си избръсват главата преди да влязат в Шива-линга, оставяйки си само "шика"(спопче коса),
мюслитата се избръсват главата преди да тръгна за Кааба в Мекка, оставяйки си само брадата.
4. Шайвитата си вземат за храмът 2 бели безшевни дрехи,
мюслитата си вземат за Кааба 2 бели безшевни дрехи.                   image "Черният камък" от Кааба "имал извънземен произход"-част от астероид-метеорит от времето на Адам и Ева. Може би това е причината минаретата да имат форма на ракета и щом липсва Шива-Линга -мюслитата търсят Черният камък на Шива-Линга в космосът, а може и да е дълбоко в Йони, като- Кали? Със сигурност черни камъни, скъпоценни камъни и "черно злато" идат от Долните Земи, където Шива често слиза да удволетвори духовете за това, че желаят да затъват в невежеството, тръгвайки от Анта-рикша лока, през Средната Земя- Бхур, слизайки до Била сварга и надолу-Питра лока..                                                      image Фанатичното зачохлене(Араб.- "бурка") с черно на Кааба и жената е подсъзнателен стремеж душата да се "скрие"
и "спаси" в матрицата, по-специлано в нейната сакрална част -Утробата и. "Утробата на Бог" (непроявнета Голяма Матрица)
се нарича "U-Terra", "Uterus-ът на Вишну"."Скриването" и "спасението" там е пребиваване в несъзнавано/безсъзнавано-
"тамас". за период от време, след който душата ще се прояви отново в матрицата чрез "раджас"- "Астрално съзнание". Мусулманите имат един типично фантасмагорен "рай", типичен за демоните-бунтари, наречен "Градината"( Араб.. "Джанна").                                image  Ислямският рай ("Джана, "Градината") е типичен пример как един паднал дух с демон за пророк, може да управлява невежите и да им прахоса не само настоящата инкарнация, на дадена душа но - ценната човешка форма, за която се казва, че дори и девите понякога желаят да пробват в нея, тъй като освобождението от материалният свят става по-лесно.
Вместо това, злите сили са създали религия на заробването в матрицата и "разширяване на илюзията"(Маха-мада = Маха-Майа) на материалните сетива. Сляпото подчинение("ислам" значи "подчинение") започва от детската люлка. Новороденото, още, когато е в гуната на тамас бива принудено да не излиза от тази гуна. Пребиваването в тамас-гуната на невжеството осигурява на злите сили "управление" на низшата материална енергия, представяйки се за "бог"(аз съм, позната работа от юдаизмът).
Този бог, който злите сили копират, е Рудра. Комбинация от Рудра-Шива(марут) и Кали.
image
Поради проповядване на невежеството относно как е устроено материалното битие и Вселената, тези сили проповядва награда, която е присъща само за брахамни(не говорим дори и за ваишнавизъм!!)- материалният рай, при демоничен начин на живот, който мусулманите наричат "нашата религия".
Живеейки, като извънкласови, падналите зли духове "яху" или "аллах" им обещава брахамнски рай, който е присъщо на девите и йоги чрез покаяние от материалаата енергия. Вместо това падналият дух ги подтиква към кървави жертвопринушения, употреба на интоксиканти и многоженство за разплод в материален аспект и после им обещава материалният рай на Индра и ли Брахма. Фалшива благодетелност- "колиш камилата на курбан или кравата и раздаваш месото на бедните". Това осигурявало спасение от Аллах в "Джанна"("Градината"). Това е същото положение, когато "с юдейска кредитна карта да искаш да си купи здраве или дълголетие".. Тези невежи, не знаят, че колейки животното, си подписват чек за аддхо-локас(адските планетарни системи), дори - негативната карма ги застигва и в настоящата им инкарнация на регистрирване на бесовско(рудрическо) съзнание, берейки плодовете още приживе тази инкарнация чрез страдания.. Но както казах, целта на падналите духове е да впримчват в матрицата с всякакви трикове("ако мине)", и "номерът върви" именно там където има мрак за да се активира бяс(рудра).                      image   Наградата за благочестивите мусулмани се нарича "Джана"( جنّة"Градината" , Garden). Това е Райската градина на Адам и Ева- "Едем", описана в юдейската библия, който талмудчени хазари са диктували на неграмотният Мохамед, инкарнация на демонът Маха-мада). Адам и Ева, коити и изфабрикувани персонажи да са, да плод на фантазията на извънкласовите, не можейски да разберат Шастрите, които са за брахмани и класови. В "Градината" се живее "на корем". При влизането в Градината те огрява Силна Лунна Светлина, следват фонтани и водопади. По цял ден се опъва праведникът под дебели сенки, когато ограднее си отваря устата и някой плод пада директно в нея. Градината е изключилно за праведни материални мъже, които са носели бради. Между другото- в джамии и мусулмански храмове се допускат само материални мъже. Мусулманският Рая е за тях. Като "материални мъже", тези примитиви са били на Земята в човешка форма, вечно с огромен сексуален апетит. Ако не са успели да имат там много жени за разплод, то в раят "Джанна" всеки праведник има минумум 72 девствени девици(за разплод, разбира се). Млади юноши им прислугват, поднясяйки им в златни посуда плодове, вода и вино. Забележете- приживе на Земята са яли месо, като кучета, а сега в раят си - плодове!! Вече са вегетарянци и ненасилници!! ).   image      Ислямският рай е пълен със сетивна наслада                              image    Едно агне - две гърла!
Пасхалното-пасторално ягне е Христос Галилейски,
жертвал се за извънкласовите демони в Мала Азия,
подменили санатана-дхарма
с рудрически духове от Лемурия на нагите.                                                                        
                                         И до този момент не разбират алегорията да "ядат от тялото Му," т.е. ДА СПРАТ С КЪРВАВИТЕ ЖЕРТВОПРИНОШЕНИЯ и да "пият от кръвта Му" - ДА СПРАТ УПОТРЕБА НА ИНТОКСИКАНТИ.                               image                          
И като не го правят ще си търпят кармичните последствия, като ще живеят в терор, мрак, а следващата инкарнация ги чака в адските планети.                                             image               "Топлата връзка" между Ахве и Яллах - "каменното масло"(петрол) на подземните наги                                                                                                                                 Мирът Божий не се постига със Салаам. Със салаам се постига кучешкият(Хот"doG") "мир"....
....до следващото къркорене и удволетворяване
на нагите в стомахът и под него... 

krishna-prabhupada-bulgaria.blogspot.bg
                                                image                                     



Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8687870
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031