Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.11.2014 15:05 - Системата не е била една и съща
Автор: budha2 Категория: Други   
Прочетен: 1973 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 05.05.2015 19:00

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
imagehttp://2.bp.blogspot.com/-Pu_HbfFc3Zo/TVQ1l3u3SiI/AAAAAAAACME/TeXkuVc8geo/s1600/lemuria_map.jpg                                                                                Системата не е била една и съща:Брахман става А" Брахман/Абраам/ или Браман(Барман).Шумерските анунаги от Лемурия,пристигат в Баала"стан унищожават местното население и сатанизират Баал.По същия начин друга група от Лемурия пристига в Индия и унищожава империята създадена от Рама/Дионис/.Свещенните писания са присвоени,фалшифицирани/от тях чрез редактиране се създават новите религии за манипулиране на гоите/ а истинските познания се използват от левитският елит за сатанински цели и циклене в матрицата.                   image http://4.bp.blogspot.com/-J6t1O0yg43A/Ta_j_bozpgI/AAAAAAAACfE/YEXQ-4HrL4k/s1600/rabbi-sikh.gif                                          Сихките("учениците"), подобно на йудеите не вярват в Бог, като
ОТДЕЛНА ЛИЧНОСТ,а като дух, който най-много може да се въплъти в
"учителят"(гуру), по подобие на юдеите, които боготворят своите
равини за техният дух Яхве. Злоупотребата с жени и деца при юдеите
е наследство от Кашмир, гнездото на нагите. Моголската империя е
същата вяра в Ал Аху, както и Ел Яху- рудрически лемурийски духове
на Кали(която има придружител чакали).
Завръщане на нагите в Кашмир-това е инвазията на
ислямът при сидхите, които вече са направили първата крачка
при отхвърляне на ВЕДА-смесване с рудрическият дух Ал Аху.                            
                                                         Новата система измислена/плагиатствана от шастрите/ и обърната с краката нагоре от Анунагите и се казва Браманизъм/Проповядвана от индийски евреи философи-канами./.Тя копира кастовата система но в извратен вид в Талмуда, по късно се появяват Християнство и Ислям /основани все на Абрахманизма/. - кастова сегрегация(робство) чрез конфронтация с привилегии и репресии - измислена е преди 3 300 години и се казва Браманизъм/Талмуд, плагиат на знанието на Дхиан Коганите/
- полова и расова дискриминация чрез мъжка полигамия и геноцидни чистки
- империализъм (поробване) - емпирично разпределение на сферите на влияние чрез преборване и осакатяване (банване - банго Васил е куцият Васил)
- мерзост, мародерства, мизерия, мърсотия, мизантропия, манипулиране,малтретиране,мегаломания, мегаполиси(огромни катуни )       image   "... местните жители на Кашмир(Cashmere), както и тези в Афганистан, които се представят за потомци на евреите, дават родословията на техните царе, управляващи в сегашната им страна към династиите на Слънцето и Луната. Храмовете, построени от Соломон, още стоят, както и статуи на Ной, и други еврейски патриарси ... традициите на афганистанците им казват, че те са потомци на племето на Йуди/Ioudi или Йуда/Yuda, и имат право, защото племе Йуди/Joudi е забелязано от Eusebius/Евсевий да е съществувало преди Синът на Яков да се роди в Западна Сирия - Йуди/Joudi на Уде/Oude, и от което племе Западните евреи с брамин (Авраам) произлизат и мигрират "(том. I;. стр. 740 .)                                                                                                    Територията на днешна Палестина е била територия на обожатели на Брахма, също преди юдеите от югът и Африканският паднал дух "ЯО"(Ях, Йах, йеШуа, йеШ"ва), копие на Рудра на Шива, вероятно наследен от Лемурия(Кумари-Кандам) от епохата на Рамайана, да я атакуват варварски от юг и да избиват поголовно населението от отроче до старец, и да плячкосват имуществото им, унищожават реликвите за култът им.
Палестина- Palaestina е Латинско наименование със Санскритски произход "БААЛ-е-СТАН"("Място на Ба"ал(Aл), Бел(Ел)"). Северо-семитските народи на Арамейци, Угарийци са взаимствали за името за "Бог" от Акадийците като "Илум", а те са взаимствали от ВЕДАическитото име за Брахма - "Баал". Това обяснява защо "ел"="ил"="ал" по тези земи, като пълен определителен мъжки член в лингвистиката.
Тези южни семити плячкосват Баал-Ел-стан и култът към Богът Ел, като го слагат за "префикс"-представка за своят паднал дух "Йах" : "Ел(Бел) Йах", "Ал(Баал) Йах", "Ил Йах-"Ilijah"(Англ. Илйаджа, Илийа)                   image           
Сходството на тези Северо-Семитски(Арамейски, Угарийски) думи за "Бог" с Индо-Европейските/АРйански- Латински и Еллински(Ел лада-Ελλάδα) за "oсветен"-illuminatus и "Слънце"-Hellios-Елиос, ήλιος-Илиос, "електрон"-ηλεκτρόνιο-"блестящ" идва с Общият ВЕДАически Санскрит с Баал/Ваал/Бел/Ел! Брахма е единственият дев, който не носи оръжие в ръка(както Водолейят е миролюбив и хуманен), но Брахма има най-силното оръжие в материалният космос(след чакра на Вишну)-БРАХМА-АСТРА(брахмастра, оръжие на базата на мантра, имащ по-голям ефент от атомно оръжие). Поради това: Брахма е известен и като БА.ЛА(СИЛА). В действителност тази сила е за владеене на материалният космос, като най-голямаката потенция има и Кришна-КА. В действиетелност, в Халдейската КА.БА.ЛА е указана тази потенция на Кришна, само, че в безличностен план.
Халдейците и Египтяните наследяват това езотерично Знание от Траките, които са в непосредствена взаимстваща връзка с ВЕДАическото Знание. По-късно само, че С УПАДНАЛ ЗНАК това знание се използва за потъване в материята, а не за изплуване от нея. Шумерскитете "богове" са упаднали, разбунтувани ВЕДАически деви!! ("Баал-бек" е космодрумът на тези анунаки/ану-наги или библейаски "нефилими"- силата(баала) на Брахма, но злоупотребена!!) В действителност, т.нар. БЯЛА РАСА е обожавала именно Брахма. Думата "бяло"(бело) в Тракийските езици идва да окаже цвят, но смислово на Санскрит значи СИЛА.
Bal(ba"al-am) на Санскрит, a прилагателното "силен" е bel.
В Семитският Иврит и Библията Ба"ал се появява чрез Прото-Семитските Месопотамски езици-Шумерски, Халдейски, както и чрез Египетската цивилизация, само, че значението е изопачено в съответствие с извънкласовият характер на децата на А-Брахам(А-Брахма, Не-Брахма). В юдейската библия се споменава за Валаам(Балаам) като "чародей" в град Фатур на Ефрат и "лъжлив пророк", който не умрял "както умират праведните" (Чис. 22, 25, 31), вкарва израилтяните в идолопоклонство(всеизвестно е, че Абрахамските религии се кланят на безличности и безформени духове от ТАМАС гуна. ( Виж. публикация Видове Вяра )
По-късно, след като юдеите разпъват гуруто си аватар Христос Галилейски, пишат една "чудна книга" - "Талмуд"( идещо етимологично от "Таал мудра" - букв.:"Учението-инструкции") и я засекретяват още повече от Старият си завет - "Танах" от окото на неюдеи. Там, освен бръщолевения си на болни злобни мозъци по адрес на неюдеите, е засегната ЛИЧНОСТТА на Христос Галилейски, като го наричат с името "Валаам"(Балаам).
В българският език, под влияние на еврейското духовно робство, идещо от фалшивото Римско Християнство след 3 век след Хр. , се е наложила думата "балама" или "балам-ур", като синоним на "глупак", "наивник". Причината е , че юдеите прокарват тезата си за "богохулство" като "чародейство" и "идолопоклонничество", поради причина, за която стана дума вече по-горе.
Христос е вършил чудеса, използвайки силата на магия("баал"), и същевренно е бил в плът и кръв, провъзгласявайки се за "Син на Богът". Това е в пълно несъответствие на юдейските понятия за "Бог"!
Както винаги, Северняците си имат проблеми с демоните от Югът. Това не е подминало и територията на Ханаан(Лат. "Палестина", букв. "Земя на пастири"). Северно-семитските племена там са били угарити, ханаанци и арамейци на територията на Галилея. Южната част са били нагите юдеи. Северната част е боготворяла Баал("дух на Брахма"), а южната - Яху, йеШуа, й"Шва("дух на Шива"). Северните семити са наследили Баал от Акадският "Белу", който е взаимстван от ВЕДАическият еквивалент на ИндРа или Брахма през Персия. (Христос Галилейски е говорел на Арамейски, който е диалект на Фарси(Персийския), примерно "Баща" е "Абба" и "Падер", от Санскр.-"Баба" или "Пита". От второто е произлязла думата за "Баща" в Европейските езици .)                                                            image                                                              Шримад Бхагаватам 10.14.19: За личности незапознати с действителната Ти трансцедентална позиция, Ти се появяваш като част от материалният свят, за да проявявиш с разширяването Си Твоята невъобразима енергия. По този начин за Създаването на Вселената Ти се появяваш като мен [Брахма], за неговата Поддръжка Ти се появяваш като Себе си [Вишну], и за неговото Унищожение Ти се появваш като Господ Тринетра [Шива]. Смислово "Брахма" има абстрактно значение от Санскритската дума "брих"(дишам). Тя е асоциирана с издишването на Вишну и Неговата експанзия. "Брих" е асоциирана и с гуруто на ИндРа- "Брихаспати" в Астрологията планетата(граха)-IU-Pita(Юпитер).
Това е още един повод да се бърка Брахма с ИндРа!.....
Обителта на Кришна на "Средната Земя"(Бху)-Вриндавана(Бриндавана) е известна още като Враджа(Браджа), или Б-РАджа, асоциирана с обителта на Брахма.*дж на Санскрит се произнася меко- "й": Б.РАйа, "РАйа на Б" или РАйа(царството) на Брахма!
Брахма е първото въплъщение на Кръшна чрез Вишня(Сурйа-Нарайана) в материалните вселени.
Той стои най-издигнат в материланият космос(виж ВЕДАическа космогония) и се смята за Галактическо Слънце -"Б-Рахма"(докато Сурйа-Рама е Звездното Слънце на Средната Земя- "Бху"). Брахма е "най-горната Земя"-"Брахма-лока" непосредствено след Сътворението от латентната(непроявена) Земя на Вишну- "U-Terra".
Астрологично, Брахма е архетипът Водолей, докато Рама-Сурйа е архетипът Лъв. Така те формират вертикалната ос на фиксираните знаци. Слизането от високите нива на материалният космос-Джагат е по оста AR, а изкачването- по оста RA.
Брахма за нашата вселена има 4 глави. В началото Брахма е имал 5, но Шива(архетип Козирог-Скорпион) му отсича едната в гняв. За другите материлани вселени Брахма има повече глави. Брахма е автор на "Брахма-дйотхи/джйоти"(буквално "Астрална светлина, идеща от Богът")- Сидералната Сакрална Астрология, с център Галактическото Слънце(самият Брахма) и геоценричан, като Земята е ПЪРВОНАЧАЛНАТА ЗЕМЯ- "U-Terra", Утробата на Вишну, с 5 планети(затова пентаграмата е символ на Астралът!!), като всяка планета съдържа 2 архетипа- слънчев и Лунен или 10 знака, и 2 светила- Слънцето и Луната, управляващи само по 1 архетип(знак). Това е класическата Астрология, без Уран, Нептун и Плутон. Уран(U-Ra) е взаимстван от самият Брахма- "Слънчевата страна" на Сатурн(Водолей). Девизът на Уран и Водолей е "Аз зная" и по тази причина Брахма държи в ръка 4-те ВЕДИ.Брахма е известен, като "Архитект на Вселената" и за това бива почитан в индиректна, неперсонална форма от масонските ложи днес(които са в Западна Европа основоположени).
Това, което Брахма стиска в предната си дясна ръка са ШАСТРИТЕ-ВЕДИ(Свещените Писания), не са нито пачка с еврейски банкови ноти, нито римо-християнски индулгенции, нито еврейски племенни плагиатски пре-писки, нито списък с подаръците на Санта Клаус!! Много е важно да се знае това от масони-наги или абрахамци-ракшаси!!). В основата на йудео-масонска конспирация е Римското Библейско "Християнство".
Папата се самозванва "наместник на Богът"("Христос"?..), но се изживява за духът Йаллахова.
Короната му символизира или Рибешка глава
(Догони, Оаннес, архе. "Риби" какъвто е Христос Галилесйки и Самият Вишну), изживявайки се за "Господар на 3-те свята"(райски, земен и адски).
Извратеността на Знанието(Гр. "Гносис"-γνώσεις) на Масоните иде от това, че те НЕ търсят Трансцеденталното Знание на Брахма, а- Змийското по-знание на нагите,които ги управлява Шива в подземните планети. Масоните(свободните зидари) се интересуват само от космосът, като "натрупна материя", без да виждат душата на Брахма зад него. Все пак го наричат "Космически разум", но в кали-юга най-често бива бъркан с разумът на много-главите наги от изкуственият рай- "Била-сварга".                                              image image                                                              Демонът "Маха-мада" е пророкът Мохамед на Аллах от ислямът. Това е известно от Пророческата Бхавишйа-Пурана на Вйаса Дева.Чудно ли е защо Христос Галилейски нарича дух Йах/Ал Ах "принцът на този свят, който идва след Мене"?...                                             image Кшатриите, които са се скрили от аватара на Вишну-ПАРАШУРАМА са се скрили в Кавказките планини("Ной-ския ковчег"???), по-късно са познати като АБХИРАС и мястото, което с населявали е известно като "Абхира-деша".

HEBREW=hABIRU=hAPIRU=ABhIRU=(HAR-AP)-
"ЗЕМЯ-ВОДА"=ЗЕМНОВОДЕН=РЕПТИЛ

Друг етимологичен корен за "ВОДА" на санскрит иде АВАРИ/АБАРИ/АПАРИ, сходно племе с хазарите, за което имам, пък информация, че са били РУДРИЧЕСКИ извън-класови племена на АВ(х)ИРИ/АБ(х)ИРИ- http://en.wikipedia.org/wiki/Abhira, от където иде от думата "евреи"(х-аб-иру/апиру), идещо от санскритската дума АПА-"ВОДА". Думата "ар-апа"(ар-аба) иде пак от корена ап-вода+(х)ар-земя, т.е "земно-водни"(рептили).

Аварите (apar/abar; гр. αβαροι, ομβροι; руск. обри; кит. а-ба, а-бо; ар. ал-абар) са номадско евразийско племе, появило се в Европа в началото на 6 век и създало своя държава първоначално на река Волга, а после в Панония.
В литература се използва и името евразийски авари (Eurasian Avars), за да се прави разлика от кавказки авари (аварци) - съвременна народност от Северен Кавказ.
"Аба" на персийски(авестан) е "баща", анаграма на санскр. "баб-а"(пап-а), но всъщност "АБА" иде от अप् АПА/АБА-"ВОДА". на латински е "Акуа"(Aqua).

                                                        След миграцията си в Близкият изток, юдеите изтребват местните племена, създават йудаизмът си на базата на откраднатият Лунен култ към Рудра и Кали("Йишвара").
След влизане в конспирация с Римската империя създават и библейското християнство, като начин за превземане на Европа и Русия.                                 image  Миграция на наследниците на Сем в територията на Яфет. Понякога това се нарича "конспирация чрез гета".                                                                                                            По-късно създават и ислямът, като влизат в конспирация с арабските племена(днес цялата царска фамилия, която управлява саудитска Арабия са юдеи и "християнска" САЩ са първи приятели със Саудитска Арабия, независимо, че там всеки ден има публични екзекуции чрез обезглавяване и рязане на крайници!!) за превземане на Персийската Империя.                                             image                                                      Правят го още с първата Османска империя- Рашидунският калифат.Империята на Моголите и последната ислямска империя- Отоманската, са едни от най-активните също Яхувистични(Аллаховистични)империи.
След това чрез Британската империя продължават да "вършеят" в Индия(може би най-цивилизовано от всички останали предни, тъй като са Арйани, все пак, макар и пойудейчени!!) И разбира се последната-Американската...
Съвременните сътресения в Европа, САЩ и светът с т.нар. "ислямски фундаментализъм" са също дело на тази пра-стара секта, мигрирала от Кашмир за Близкият изток....                          image  Мегасветът е холограма, която се повтаря не само на микро ниво но и в материалния свят.В материалния свят, кодовете за холограмата "Матрицата Мая" или богинята майка са пчелните семейства.     image  Изображение на това, което Карл фон Фриш нарече поклащаш танц на пчелите                                                                                                                               Пчелата може би е първата илюзия, която е спусната в матрицата. Някои псевдо историци, левити и пророци на илюминати ни набиват че тя е от времето на Адам и Ева... но те са по-късни генетични експерименти на Сивите/ нашественици от високо технологичните адски планети на БИЛЛА СВАРГА/.Пчелата е божественно създание от преди милиони години.Сивите използват тайните кодове на Шри Янтра и на пчелните семейства за циклене в материята.Така в Кали Юга, масоните представители на Сивите, вече са гнездо от оси, които се разпространяват фрактално надолу от левитският връх и стигат до гоите, на които им се набива в главите че това е божественния порядък, и трябва да са послушни пчели работнички.                                     image  Танца на пчелите е тракийска мистерия. Днес масоните "пчелари"над 33-та степен използват кошерното съзнание да уравляват в матрицата.Така в гуната тамас тракийските мистерии се практикуват за циклене в материалния свят/прехвърляне на съзнание или дух в ново тяло./ Пчелните семейства умират при този ритуал а не от вирус.                     image Една от основните концепции на плана на масоните трансхуманисти е „Кошерното съзнание“.А те са начело на всички религии.
image
„Кошерно съзнание: вид колективно съзнание, при което индивидуалността е ликвидирана; състояние на подчинение.
Група от хора, които дават грешното впечатление, че са с кошерно съзнание, например чрез безразсъдно следване на заповеди.“                                          Човекът, който е бил част от ранния елит на трансхуманистите, заедно с Джулиън Хъксли, бил сър Чарлз Галтън Дарвин, внукът на Чарлз Дарвин, който формулирал еволюционната теория.
Ето един от цитатите на масончето Чарлз Галтън Дарвин относно кошерното съзнание:

„Може би е имало лекарство, което, без други вредни ефекти, е премахнало неотложността на сексуалното желание и така е възпроизвело в човечеството статуса на пчелите-работнички в един кошер.“

Основателите на трансхуманизма са имали елитарни възгледи за това какво трябва да бъде човечеството. Тази концепция за човешкия кошер е била представена от управляващата елитна класа през вековете като идеалното общество. Върховната робска раса, научно проектирана да се подчинява, да следва и да служи на нуждите на елита – пчели-работнички, които не задават въпроси и не се бунтуват.
image
  May Day: Честване на приноса на "работник на пчелите                                               Трансхуманистите си представят това кошерно съзнание като възможно, когато всички хора по света могат да свържат съзнанията си посредством технология, създавайки симбиотично съществуване чрез новата супер-интелигентност на това колективно кошерно съзнание. Забравете за нуждите на отделния човек – важен е само Кошерът. Те разглеждат тази колективна супер-интелигентност като сингуларност (в символичен смисъл това е трансцедентален портал между земното и божественото, между хората и боговете. Това е мястото, където според трансхуманистичната доктрина човек може да живее вечно при оптимални условия. – бел. пр.).                                                                                                            „MURG“ е акроним, който трансхуманистите използват за означението на „Mind Upload Research Group“ (Група за изследване на прехвърлянето на съзнанието).
Кошерното съзнание или сингуларността, за което работят, ще се прояви, както вярват те, когато съществува технология, която ще позволи на хората да „upload-нат съзнанието си“ към изкуствено създадено устройство за запаметяване, вид глобален твърд диск, така че обединената интелигентност на всички съзнания ще създаде тази нова супер-интелигентсност, която е Единството, или кошерното съзнание.                                           image Това което е много интересно в песента „Imma Be“ е, че тя казва „I’maBee“ („Аз съм пчела“).Но корицата изобразява полу-пчела, полу-щепсел, което отново илюстрира трансхуманистичната идея, която съдържа в себе си както колективното съзнание като аспект на преминаването към полу-машини, полу-хора, така и самата машина като естство. Електронна пчела – какъв по-добър символ от това? – бел. Н.)                                                                                                                     Очевидната връзка е добре обобщена от твърдението на св. Джон Хризостом в неговата дванайсета проповед: „Пчелата е по-почитана от другите животни, не защото тя работи, а защото тя работи за другите. Наистина, пчелата работи неспирно за общото благо на кошера и се подчинява безпрекословно, което понякога се явява като несправедлива йерархия.“

Схванахте ли това? На пчелите (работнички) се гледа с възхищение, защото „те работят неспирно за общото благо на кошера и се подчиняват безпрекословно“, въпреки че йерархията (аристокрация срещу селяни) е много нечестна.                              image  „Пчелите символизират също сълзите на древния египетски слънчев бог Ра или Хор“ – всевиждащото око от символизма на окултната пирамида, която виждате навсякъде в наши дни, както и масонството и т.н.
„Пчелата е също символ на висше положение в духовен аспект, както и на развитието на добър характер.“
Разбира се, по онова време „добър характер“ е означавало да бъдеш лоялен слуга (роб) на египетски фараони и на окултните божества.
И така, съществуват значими връзки межди трансхуманизма, кошерното съзнание и окултния символизъм на пчелите. Връзката с пчелите се простира и отвъд този свят.                                                   image  Индийската Bee богинята - Bhramari Деви.Деви получава името си от думата Bramari , което означава "Пчелите" на хинди. Bhramari Деви пребивава вътре в сърдечната чакра и излъчва бръмчене на пчели, наречени "Bhramaran". По същия начин, звукът на Bee бръмчене е пример за подражание в ведически песнопения и бръмченето на пчелите представлява съществен звук на Вселената.                                    image   Пчелата Кришна  Мадхусудана: Аз съм в сърцето на всяко същество. "На всички същества аз съм душа, Гудакеша, в самото им сърце пребивавам аз. Аз съм тяхното начало, аз съм средата и края на всички същества също съм"        image Целта в матрицата е индивидуалната душа не да "става-бог", не "да се слива с някой си или нещо си", не "да се преражда", не "да има "космическо съзнание" ", а - ДА СЛУЖИ НА ИЗНАЧАЛНАТА БОЖЕСТВЕНА ЛИЧНОСТ!!               Пре-раждане в матрицата = 8
4-3-5-2-6-1-7+1-6-2-5-3-4
Чакрите 5,6,7 не са нищо друго освен ОГЛЕДАЛЕН ОБРАЗ на 1, 2, 3. Достигайки 7-ма чакра съзнанието достига Безличностният Брахман-Шива, който, чрез КАЛИ(разрушаване на грубото тяло от 5-те елемента) преражда душата отново в материално тяло, минавайки през 1-ва чакра на Брахма. "Сахасрара" е меката част на темето на главата на новородените отрочета. Телесната машина се нарича Шри Янтра и чакрите, като "колелца в нея". Тя не обект на практикуване на висша йога.Шрила Прабхупада нарича тези типове йоги на "събуждане на змеят" - Кундалини-шакти-"ДЕТСКИ ИГРАЧКИ".  Днес  са много популярни всред майа-войдистите, тантристи, "интегрални йоги", ню-ейдж-ъри, които ВСИЧКИ СА ЛАНСИРАНИ ОТ ИЛЮМИНАТИ ("Организацията на Обединените Нации " - ООН!!!!                                          Регенериране на душите под формата на пчели.                                               



Гласувай:
4



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8685235
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031