Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.12.2014 19:16 - И се наложи Павел и Варнава, и някои други с тях, да отидат в Йерусалим при апостолите
Автор: budha2 Категория: Други   
Прочетен: 2167 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 13.06.2017 20:18

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 image

НОВОГОДИШЕН ДЕПУТАТСКИ ШОПИНГ В ДУБАЙ
* Пеевски и бизнескръг на Борисов си отпочиват в "Емирейтс Хилс"?
Маса депутати са се изнизали към Дубай за коледните и новогодишни празници. Хем на топло, хем на празник, хем за шопинг в прочулите се по целия свят магазинни комплекси за луксозни стоки. Депутатската заплата, дето се вика, в тези случаи стига само за кафетата.                               image

zadkulisite.com/post-1175
          
Според клюките, разнасящи се във "висшия свят" на България приятелска компания за чудо и приказ е отседнала в прекрасна вила в квартала "Емирейтс Хилс". Навремето тя беше спрягана от медиите като собственост на скандалния банкер Цветан Василев - закупена чрез дъщерни дружества на "Булгартабак" за близо 10 млн. долара през 2012г.  
                                       image                                 
Имотът от близо 3 хил. квадратни метра е съоръжен с басейн, фитнес, помощни постройки за прислугата, бар, три гаража и изглед към езерото „Бурж Халифа", в което се къпят шейхове с по-пясъчна кръв и от пясъка на пустинята.

image

През април 2012 г. "Булгартабак холдинг" открива свое задгранично дружество, базирано в Дубай. Тогава съветът на директорите на "Булгартабак холдинг" одобрява учредяването на дружество Bulgartabac Trade с регистрация в Jafza, Дубай. Jafza е една от най-големите и бързоразвиващи се свободни зони.    
                                                image         
Дружеството е учредено като съвместно между “Булгартабак холдинг” със 60% и дъщерното му “Булгартабак трейдинг”, през което преминава дистрибуцията и което стана по-популярно под бранда Lafka.

Според клюките в СМИ в компанията бил Пеевски и членове на много близкия до Бойко Борисов бизнес-кръг "Котараците". А именно Сашо Сталийски.                                                                 image            
Преди около месец родните медии твърдяха, че жената, с която пък живее Пеевски и дъщеричката му заминали в посока Дубай.              image               
Въобще воюващите у нас кланове на банкера и депутата + бизнес обкръжението на премиера ни или са сключили примирие, или сражението е било за парлама пред публиката (имам такъв пост на моята стена), докато са се изпразвали многомилиардните авори в Корпоративна и свързаните компании.                                                image  Истината е, че в Шауловото, в Павловото изопачено, талмудско, псевдо-християнство, днес вярват предимно онези, които произлизат от атеистични семейства, или люде, отказали се да мислят. Те са родени конформисти. Притежават генно унаследена склонност към манипулации и затова лесно стават религиозни. По същия начин безпрепятствено приемат останалите малко по-съвременни религиозни доктрини, основани върху нехуманните догми на талмудизма – социализма, комунизма, фашизма, либерализма…

 image                                                                                  Както най-рано се явяваха на манифестации, ленински съботници, бригади и прочие т. нар. мероприятия, сега са първи в черквите. Но и в… синагогите. Както Исус е забелязал и посочил.Вчера поповете са ги кръстили в името на сатаната. Днес даже си позволяват да поучават и да напътстват! Което е нетърпимо. Народът е постановил, че никой не бива да се опитва да продава краставици на бахчеванджия.
image
              
Дано и в бъдеще да сме толерантни, си пожела Орешарски в синагогата                                                                                                                                                                                 
Ако сте забелязали, в цитата, послужил за вътрешно подзаглавие, Шаул вече е станал Павел, но още не е апостол. Измамата не е заличена достатъчно умело. В изфабрикувания разказ на Шаул той разказва фантазията за това, как Исус Христос се появил и задал унизителния не за Бог, а за вярващите в Него, въпрос:

„Шауле, Шауле, защо Ме преследваш?“
image

Подтекстът е, да бъде внушено на юдеите и на вярващите в Христос, че фарисеите притежавали такава власт и сила, та били в състояние да „преследват Бога“! Какво свръхмерно и непоносимо богохулство!

Според преданието, Шаул бил придружаван от въоръжена свита. Фарисеят уж зърнал ослепителна светлина и загубил зрението си. Докато „мъжете, които пътуваха с него,… не видяха никакъв човек“. Няма свидетели, доказателства – само голи измишльотини, зле скалъпени басни, бабини деветини…

image

Всичко е фантасмагории за слабоумни.

А публикацията, „вдъхновила“ ме за уводното възклицание, прогласява, че почти „никой не отдава особено внимание на Коледа във Витлеем. Няма никакви сергии, на които да продават захаросани ябълки, никакви пищни светлини или украси. Вместо пиесата за Рождеството, плакати рекламират пантомима от „магарето Кофико и приятели“.

image

Това е малкото селце Витлеем в Галилея, разположено в Северен Израел. И за разлика от по-големия и по-известен град Витлеем на Западния бряг, намиращ се на около 160 километра на юг, където всяка година хиляди се тълпят, за да пеят химни за Рождество на „Ясловия площад“, тук взорът не забелязва нито едно коледно дръвче.

Въпреки всичко някои настояват, че това парче земя в Северен Израел е фактическото, истинското рождено място на Исус. Едно твърдение, което предизвика ожесточени дебати сред археолозите.

image

„Твърдо съм убеден, че е така“ – казва археологът Авирам Ошри от Израелската служба по античността, когато го запитат, откъде е сигурен, че през всички тези години християните се покланят на погрешния Витлеем.

image

„Нямам никакви съмнения, защото всичко, което е заобикаляло живота на Исус, е било в Галилея и в Кинерет“ – заявява той. Като има предвид околните райони в Северен Израел, включително Галилейско море, където се говори, че Исус ходел по водата.“

image

В такъв случай защо тъй дълго лъжеха, че Исус „е роден във Витлеем Юдейски“? Много просто – за да могат самозваните „евреи“, потомците на убийци, крадци, изнасилвачи, пастири и скитници из пустинята, но и на фарисеите и садукеите – собственици на земя, жреци, войници, самопровъзгласили се за „елит“, да налагат своята политическа доктрина – комунизма, във вид на религия – Стар завет, Талмуд и най-реакционната им разновидност – Кабала. Но също така, като прекроят, изопачат, и увредят сериозно Христовото Учение.

image

За да могат поповете, тези еретици, съблазнени от фарисеите, да промиват съзнанието ви, неусетно налагайки своята суетна, антихуманна идея за превъзходството на някакъв народ, „избран“ от невидим, неизвестен, но кръвожаден, изумително жесток безимен „бог“, който се плашел от светлината! А въобразяващите си, че са християни, да целуват ръце на наконтените, добре охранени попове, и да богохулстват. Противно на Божията повеля, сведена до знанието на истински вярващите, на следващите Неговия Завет, която звучи така:

„Те [книжниците и фарисеите] налагат тежко бреме и го стоварват върху раменете на хората, но самите те не желаят даже с пръста си да се докоснат до теглилата.

image
А цялата работа, която вършат, е само, за да бъде на показ пред хората; затова разширяват ресните на одеждите си и удължават края на робите си; и харесват челните места на тържествата и предните седалки в синагогите; и да ги поздравяват по улиците, а хората да ги наричат „учителю“.

А вие не бива да бъдете наричани „учителю“; защото един е вашият Господ, а всички вие сте братя.
image

И не наричайте никого на земята „отче“, понеже един е вашият Отец на небето.

Нито трябва да бъдете наричани „водачи“, тъй като един е водачът ви, Спасителят [Христос].

image

А онзи, който е най-велик сред вас, оставете го да ви бъде слуга [министър]. Защото който се самовъздигне, ще бъде усмирен; а който сам се смирява, ще бъде въздигнат…

Вие, глупци и слепци! Кое е по-велико – жертвата или олтарът, на който се извършва жертвоприношението? И който се заклева чрез храма, се заклева чрез него и чрез онзи, който го обитава [сатаната]. А който се заклева чрез небесата, се заклева чрез Божия трон и чрез Онзи, Който седи на него.

image
Проклети да сте вие, книжници и фарисеи, лицемери, задето облагате с десятък джоджена, копъра и кимиона, а сте пропуснали по-важните проблеми на закона, като справедливостта, милостта и заслуженото доверие. Това беше необходимо да сторите, но безспорно го оставихте несвършено.

О, слепи водачи, които изстисквате комарите, а поглъщате камилите! Проклети да сте, книжници и фарисеи, двуличници! Вие чистите чашата и чинията отвън, но вътре те са пълни с насилие и неправда.

Слепи фарисеи! Първо почиствайте вътрешността на чашата и чинията, та и външността им да може да бъде чиста.

Проклети да сте, книжници и фарисеи, лицемери! Защото харесвате белосаните гробници, които изглеждат красиви отвън, но вътре са пълни с кости на мъртъвци и с всички видове поквара. По същия начин външно се показвате пред хората като праведни, но отвътре сте пълни с неправда и притворство.

Проклети да сте, книжници и фарисеи, двуличници! Понеже градите гробници на пророците и украсявате гробовете на праведните; и казвате, ако бяхме живели в дните на нашите предци, нямаше да съучастваме с тях в проливането на кръвта на пророците. Сега свидетелствате относно самите себе си; затова, че сте деца на онези, които убиха пророците.

Вие също запълнете мярката на бащите си.

О, вие змии, и семе на скорпиони! Как можете да избягате от осъждането ви на мъки в ада?“

Някой от „вярващите“ следва ли нормите, които нашият Господ Бог Исус Христос ни е завещал?

image

На Пришествието или Рождеството, както и на мястото, където събитието е станало, ще се спра по-обстойно след малко.                                                                                                                            Между вас тайно са се промъкнали някои нечестни хора,които от самото начало заслужиха това порицание.

Това са безбожници, които обърнаха милостта на нашия Бог в похот.

Днес в древна Юдея безчинствата над вярващите в Христос продължават с пълна сила. Неправдите, насилието, даже терорът са политика на властниците от държавата на фарисеите – Израел. В самото навечерие на празника Пришествие Христово израелски военни и полиция се разправиха със сила с палестински младежи, облечени като Дядо Коледа.

Репортажът разказва друго. Как „протестиращи палестинци влезли в сблъсък с Израелската армия“?! Но спестява, че всичко това се разиграва на изконната палестинска земя. Даже не на окупирана територия, а в т. нар. Палестинска автономия, където Израел властва също като у дома си. Макар тези земи никога да не са принадлежали на поюдейчените хазари – 99,99 на сто от „еврейското“ населението на ционисткия „рай“!
image

Ще се уверите лично в това, но се налага да изчакате малко.

Съвсем скоро след Христовото Разпятие и Възкресение приеманият за апостол Юда е произнесъл следната присъда над изменниците и изопачителите на истинското, първоначалното християнство:

„За да наложи правото над всички и да накаже до един онези, които безбожно рушат морала заради техните безбожни и безнравстевни дела, дето безбожно извършиха.“
image

Юда, син на Света Дева Мария, смятан за земен брат на Исус Христос, е съзрял цялата поквара, която юдеите, талмудистите, Шаул от Тарс и някои от останалите самозвани „апостоли“ въвели сред последователите на Господ. Той е бил свидетел на Христовото разпятие. Докоснал се е до възкръсналия Божи Пратеник, Спасителя. Но пред очите му Шаул, който успял да наложи, че е Павел и то „апостол“, и още неколцина с него, разединявали общността, която Господ наредил да бъде формирана. Затова оставил свидетелство.
www.youtube.com/watch                                                       
Стана ли ясно, или да повторя?

„Защото между вас тайно са се промъкнали някои нечестни хора, които от самото начало заслужиха това порицание… Безбожници, които обърнаха милостта на нашия Бог в похот.“

Дали вече е достатъчно разбираемо?                                                                                                        diagnosa.net/                            



Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8724932
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930