Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.01.2015 18:40 - Прасешка вахканалия/Завладяването на ДПС – мисия възможна?
Автор: budha2 Категория: Други   
Прочетен: 1540 Коментари: 1 Гласове:
4

Последна промяна: 28.01.2015 18:43

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  imageПреди да започнем с нещо, което ни хрумна от онези дни, бихме искали да ви кажем, че сме отявлени противници на конспиративни теории от всякакъв вид. Дори на такива, които са пълни с ноторно известни факти, от сорта на другарите назначени за милионери преди доста време или за ролята на ДС в каквото се сетите у нас.
С цел да не загубим изцяло, трудно изграденият и поддържан ореол на краен хейтър нека кажем, че просто сме крайно недоверчиви или че проявяваме известен скептицизъм.
Това разбира се, грам не ни пречи от време на време да ни хрумват какви ли не неща.
Част от тях дори и не звучат съвсем безумно.
Ей, така от онези дни задавайки на глас сакралния въпрос:
- КОЙ?
- КОЙ, по дяволите е КОЙ без партията стояща зад него?
Естествено, тутакси си отговорихме, че е ниКОЙ!
По никакъв начин не се и опитваме да скрием, че изпитваме една дребна частица задоволство от факта, че точно тази партия му е застанала отзад…… ако ни разбирате правилно, какво искаме да кажем.                                                     image                     
Така де.                                                  
Винаги е по-приятно да се разсейваме с нещо забавно, дори хипотетично.
Както и да е.
Размишлявайки по темата, лениво предъвквахме известните ни факти, докато изведнъж не попаднахме на неизвадена костилка? Или поне така ни се стори, тогава.
Абе хрумна ни нещо, което някак си, доскоро не ни беше минавало през ума незнайно, защо? Човешкия мозък е странно устроен по начин, позволяващ му да прави странни и нелогични връзки и заключения.
В този ред на мисли нашият е още по-странно устроен, което иде да рече, че доста често събирайки 2+2 получаваме 18 или нещо подобно.
Та и сега така.                                                           image            
Вярно е, че КОЙ е ниКОЙ без партията зад него.
Хмммм или поне така беше до скоро.
Нямаме идея, кое ни сепна по-напред?
Дали хрумката, че „атентата“ срещу Доган изненада последния съвсем истински или че по онова време беше съвсем естествено да посочим с крак единствената видима възможност тогава за подобно, откровено недъгаво представление от полза единствено на Цвинокио и онзи-който-е-пак-премиер.
Тогава беше очевидно.
А и нямаше как да ни хрумне, дори да погледнем и настрани. Последващите събития през изминалите години ни дадоха възможност да се зачудим, дали всъщност няма и друга възможност, а именно да си зададем въпроса:
КОЙ би имал интерес от един вътрешен преврат, завземане на властта в точно в тази партия?
Тихомълком, извършен отвътре и довел до разместване на пластовете вътре в партията, която не е спирала да управлява у нас от създаването си и до момента. Независимо от това, дали пряко участва в властта или не.
Разбира се, може и да грешим, но изненадата на Доган беше съвсем истинска и тръгвайки от там, лека-полека можем да сглобим една съвсем достоверна и различна хипотеза, базирана на открай време на сакралния въпрос:
– КОЙ има интерес?
На първо място, като стане за въпрос за КОЙ, дори онзи-който-е-пак-премиер изчезва от сцената с скоростта на хлебарка в банята стресната от запалената лампа. По сила на същото в момента, разбирай през последните малко повече от две години независимо какво каже или направи КОЙ си остава КОЙ и никой от силните на деня не смее да каже, че КОЙ е ниКОЙ?
Което иде да рече, че ниКОЙ може и да се е превърнал в няКОЙ, междувременно?
Не, ли?
За да приключим темата с атентата бихме искали да ви обърнем внимание върху факта, че след като взривиха колата на Дикофф, последния изведнъж спря да гони Цвинокио из парламента с микрофоня, докато последния изпадаше в истерия само при вида му и не се срамеше да препуска с пяна на уста, търсейки спасение нейде из кулоарите за да прозре изведнъж, че видите ли истината не е там, където е, а където и когато казва онзи-който-е-пак-премиер?
Ся, да не си помисли някой, че Доган ни липсва особено?
Не, разбира се. Но пък и начина, по който управляваше партията беше абсолютно деспотичен. Нищо не ставаше без ТОЙ да знае и да даде волята си. А, сега не просто не му се чува гласа?
Него, просто го няма?
До степен да се чудим, дали е жив изобщо?
Още повече, че по негово време ДПС винаги е правела относително елегантни ходове, тихомълком и под прикритие. Дет се вика в всяка друга партия скандалите и тъпотиите им блясваха на мига, но не и при тях, където винаги са били по-скоро изключение.
При всичките му недостатъци Доган винаги е бил най-добрия стратег на политическата сцена у нас.
Напоследък, това не е така и то до степен да няма нищо общо?
И в един момент започнахме рязко да се чудим, дали няКОЙ не му е направил предложение на което не може да се устои?
От типа, ще те оставим да си изживееш спокойно и охолно старините ако не си подаваш главата от дупката? Естествено, като са овладели и държат в ръцете си всички механизми за управление на партията, обръчите около нея и естествено сложили ръка на управлението на парите?
КОЙ има интерес от завладяване на партията?
КОЙ ли би могъл да направи подобно нещо?
КОЙ би имал възможността за това?
КОЙ?
Зер, малцина са онези имащи достъп до ресурсите и лостовете за управлението им.
Тази възможност, изглежда съвсем реална на фона на ежедневните, чутовни фалове на КОЙ и партията МУ през последните две години, оставащи без изключение без последствия?
Което ни навежда на мисълта, че единственият/те не ползващи адвокати в истинския смисъл на думата и защитата са именно КОЙ?                       image              
Всъщност не им и трябват, доколкото последните очевидно се разбират чудесно с прокуратурата, която буквално им пише защитни речи, обективирайки ги в постановления?                         image                                                                           Справка отказа да образуват досъдебно производство единствено срещу КОЙ по сигнала на Протестна мрежа. Какво и как направиха срещу КТБ и Бюрека знаем всички.                                               image                 
В заключение, ДПС не е това което беше, а КОЙ гази наред с калните си ботуши, оставяйки мръсни следи по всичко до което се докосне.
Всъщност, следи едва ли е достатъчно точно?
Обръщайки се назад, можем спокойно да заключим, че откъдето мине КОЙ, след него трева не никне вече…….                                          image                                                                                 hadjigenov.com/       



Гласувай:
4



1. mediatore - За последната снимка ..........
29.01.2015 05:05
За последната снимка ,всяка прилика с действителността, е случаина.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8735281
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930