Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.02.2015 16:02 - „Ако не теглим заем банките ще фалират“
Автор: budha2 Категория: Други   
Прочетен: 2414 Коментари: 1 Гласове:
3

Последна промяна: 14.02.2015 16:46

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  imageimage    Като Финансов министър Симеон Дянков от БКП-ГЕРБ, възнамеряваше, „ако трябва, да напляска руснаците“. Беше го изтърсил по повод строителството на АЕЦ Белене в България и договорките с руската страна.Впоследствие, на 23 януари 2013 г. на изненадващо посещение в Москва, в интервю за „Российская газета“ заявява, че „ще затопля отношенията с Русия“. И че „България залага на руските инвестиции“, което става в седмицата на референдума за или против ядрена енергетика в Бъргария, в това число АЕЦ „Белене“. Добавя, че България ще дава визи за руснаците на границата, което е в противоречие с европейските конвенции и на политиката на ЕС по визовия режим към Русия. Също така противоречи на приетия на 14 декември 2012 г. в САЩ Закон „Магнитски“, който включва и визови санкции.Нали не сте забравили, че домъкнаха другаря Дянков от… Световната банка. Там се е подвизавал в компанията на „дъщерята на полка“, другарката Сталинка „Кристалина“ Георгиева. У дома и двамата са получили тежко болшевишко възпитание. „Хер Флик“ е випусник на Ловешката езикова гимназия, която беше школа за кадри на Държавна сигурност.След като известно време се е водил „преподавател в Харвард“, понастоящем „борецът против Русия“ Дянков, Симеон Денчевич, е ректор в Руската икономическа школа (РИШ) в Москва! Преди това, през май 2012 Симеон Дянков е избран за председател на Надзорния съвет на Европейската банка за възстановяване и развитие (ЕБВР)!                               image                     >   Кристалина Георгиева е агент на ДС/КГБ и ЦРУ                                                                                                                                                                                   Финансовият министър Владислав Горанов почти се разплака пред репортерите на националните медии, които очакваха от него повече информация относно причините за тегленето на нов заем в размер на 16 милиарда български лева. Ето какво сподели той през сълзи:

“ Първо искам да ви кажа, че аз също съм човек, макар и финансов министър и вобще всички които сме заети във финансовата сфера сме хора като всички други, и като такива не сме безчувствени. През последните дни сме изложени на множество злостни нападки относно намерението на правителството да изтегли заем от 8 милиарда евро. Разберете, че ако нямаше нужда ние не бихме прибягнали до тази стъпка. Освен това, не мога да разбера, защо на правителството се забранява нещо, което са сторили почти всички български граждани – тегленето на потребителски кредит? Още повече, че по този начин ние се целим от една страна спасяването на редица банки, чиито имена няма да споменавам, а от друга собственото си физическо оцеляване като обикновени хора, които по волята на народа са станали политици.
image
Виждам, че ме гледате неразбиращо, но това е защото мислите изключително егоистично и едностранчиво, гледайки на случващото се само от собствената си камбанария. Именно благодарение на крайно-негативната кампания в обществото срещу кредитите, показвайки в черни краски този най-удобен, популярен и безопасен метод за справяне с трудностите в живота, болшинството хора се отказа да тегли заеми и започна едно неконтролирано внасяне на пари в банките. На вас трябва да ви е ясно, че една банка фалира не когато раздава кредити на корем, а когато приема безконтролно депозити в ситуация, когато никой не иска да тегли кредити, защото тя няма откъде да изпрати лихвите по депозитите на своите вложители, ако никой не плаща лихви по изтеглени кредити. Нашите банки понеже са родолюбиви и не искаха да откажат на българските граждани да печелят пари от лихви и тука само в скоби да вметна колко лицемерно се държат някой от гражданите викащи срещу лихварството, а самите те лихвари, чакащи си доходите от депозити, та тези банки се озоваха в едно положение, в което никой не искаше от тях друго освен лихвите по депозитите си.
image
                   >     „УниКради...т Булбанк“/която е клон на италианската на Ротшилд/,Дънди и далаверите на Леви Хампръцумян                                                                                                                                                                                       Тези банки се обърнаха към нас, като към последна инстнация в тази държава, която може да им помогне да преодолеят тази ужасна заплаха за собственото си съществуване. Ние бяхме помолени да вземем заем от името на гражданите, тъй като самите граждани не искат да направят това, като този заем трябваше да бъде сравним с броя на българските граждани. Ние разбира се не можехме да останем глухи за виковете за помощ на банките и се решихме на тази стъпка. И тука пак ще се върна на нещо което казах по-рано, тегленето на какъвто и да било заем, в какъвто и да било размер, за какъвто и да било срок, при каквато и да е лихва, е напълно безопасен инструмент, позволяващ развиването както на отделния човек, така и на цяла държава. Защото никой не иска от вас да връщате заема, от вас се иска само да си плащате редовно лихвите по него. От това по-голяма далавера здраве му кажи. Просто помислете, вие вземате една баснословна по размер сума, която ви позволява да живеете като бей, а връщате всеки месец една много малка част под формата на лихва и това може да продължи докато сте живи, и след като умрете докато имате потомци до девето коляно, че и по нататък, докато се затрие родът ви. Кажете това не е ли удивителна възможност.
image
    Думата "мамя" на български иде от "Маммон", така както думата "мошеник" иде от Моше(през "мошьна", "мешка"- "торба"). Близкия изток думата навлиза през сирийските "богове". Сирия, където все още Арамейския е жив.
Френската дума за "монета" е "монЕ"(monnaie). От късния латински "Mamonae"/"Mammon".
На гръцки е πλούτος-"плутос" и латинизираното "μαμμωνάς". Плутон е еллинска интерпретация на Патала-лока, царството на нагите, което, според Ведическата космогония, е по-богато дори от рай(х)а на ИндРа- "Сварга".
Думата "маммон" има препратка към Утробата на Вътрешната("кухата") Земя(Майа-"мама"), където се крият нагите от Слънцето. Дори, днес в Индия, все още, има нарицателно название за парите като "лакшми", погрешно свързвани с благоденствието на Лакшми(архетип "Везни"). За кали-юга е предречено, че демоните ще притежават материалното богатство, златото, парите. "Мама"(मम) на санскрит значи "моя". Притежанията и архетипа на "Телеца". Принципа на Маммона е грубо-материален принцип на служене на матер. свят без устои в Трансцеденталния свят.
Пример: Бхагавад Гита 7:14 "Мама Майа"(Моята енергия).  
                                                                                                                                                 Да допълня и друго, казах , че от една страна теглим този заем за да спасим банките, а от друга за да помогнем собственото си физическо оцеляване като политици. Вие сигурно помните, че през 2013г. аз се отказах от политическа кариера, защото мизерната заплата, която държавата ми отпускаше като финансов министър и въобще като политик, не съответстваше на самооценката ми, като качества които притежавам, и не прилягаше на политик, чиято държава е член на ЕС. Аз и не само аз -с тези мизерни заплати бяха подложени на геноцид всички български политици, за които държавата която управляваха се оказваше мащеха. Българските граждани отказваха да работят, защото им били малки заплатите и масово предпочетоха емиграцията, от този небивал егоизъм, загуби държавата и България стана нарицателно за бедна държава от третия свят на територията на ЕС. Точно така тя фигурираше в кръстословиците на вестниците в Сомалия – „Коя е единствената държава от третия свят в ЕС? – Отговор: България.“ Но да се върна, отказах се аз от това унизително положение на ниско платен политик, като се надявах с Делян Пеевски да направим някакви пари, но останах измамен като Цветан Василев.

България бедна – пари няма, навън не търсеха политици като мен – всички места заети, и аз отново, от немай-къде, бях принуден да се върна на неблагодарната позиция финансов министър и да се задоволя, искам не искам с това което държавата ми отпусне като заплата. И тогава, о манна небесна, видях шанс да си увеличим доходите с този заем, с който ще спасим и банките – с един куршум, два заека. Сега като изтеглим тези пари, ще можем хем да си увеличим заплатите, хем да си въоръжим армията да ни пази от когото стане нужда. И зайците станаха три. И аз ще мога гордо да се разхождам из европейските столици, като истински европейски политик с европейски доходи.                                                                        https://neverojatno.wordpress.com/                            image  Фонд от групата на американския милиардер Рокафелер даде пример на българите като купи „МОЛ София“ с кредит от българо-унгарската финансова институция ДСК...българино тегли кредити!!! http://pravda.bg/                                                                                                                                                                                        >   Кражба на бизнес с помощ от банката – случки извън рекламите на ДСК                                                                        image    Дясната ръка на Джейкъб(Яков) Ротшилд – Джошоа Шорос –Сорос разпространява банкерските пари за да корумпира(разврати) горния ешелон на дадена "набелязана" нация, след това направлява прецизно-организиран вътрешно-търговски механизъм за завличане и останалата част от обществото в държавата жертва.                  image     На сайта на ДСК четем „От октомври 2003 г. след успешна приватизационна процедура Банка ОТП Унгария стана едноличен собственик на акционерния капитал на Банка ДСК.“ (5) OTP Group e листвана на борсата. Унгарската държава обаче има „златна“ акция, която позволява на Унгарската държава известен контрол над банката. Унгарските власти съобщиха, че приватизационната агенция на страната е била в правото си да откаже продажбата на най-голямата унгарска банка OTP Rt на американския милиардер Джордж Сорос през миналата година. Според шефа на банката Шандор Чани Унгария е получила повече чуждестранни капитали чрез продажбата на акции на чужди инвеститори, отколкото би взела от Сорос.Въпреки че детайли около преговорите на Сорос с унгарското правителство никога не са били публикувани, предполага се, че той е предложил 50 милиона долара за 18-процентен дял в OTP Rt през миналата година. Сегашните инвеститори платиха 52.3 милиона долара за 20-процентен дял в банката, но парите ще отидат директно в държавната хазна, а не, както предлагаше Сорос, капиталът да бъде инвестиран в самата банка. Все пак властите бяха подложени на силен натиск от медиите, чието мнение е, че чужденците са платили твърде ниска цена за банката, която контролира повече от половината банкови операции, свързани с обслужването на депозити и сметки на граждани.(Капитал)17 юли 1995.Какво знаем за ДСК.„БАНКА ДСК"ЕАД - „ОТП ФАКТОРИНГ БЪЛГАРИЯ"ЕООД; „ОТП ФАКТОРИНГ – Чуждестранно частно акционерно дружество" със седалище в Унгария – Будапеща; "българските" и чуждестранните банки са собственост на Световното Еврейство, независимо в коя страна са регистрирани!!                                                                                                                                                  >   ДСК се води унгарска собственост на ОТП/Но в действителност е на Газпром,Ротшилд                                                                                                               image  „Ядреният“ договор между Орбан и Путин ознаменува завоя на Унгария в източна посока.„Антисемитът Виктор Орбан оглавява Унгарската националистическа партия.....                                                                     image Циганина Виктор Орбан бил шута на ЕРП-тата в Унгария! Те банките в Унгария са руски/хазарски/ ,Орбан човек на Сорос ,ЕРП-тата значи ги е подарил на Ротшилд.                                              image                                                                     Повечето банки в Унгария са руски т.е. на Ротшилд. ДСК се води унгарска собственост на ОТП, ама в унгарската собственост се е намърдал Газпром и структурите му. И въобще, какво ще последва у нас, ако санкциите срещу Русия се засилят, както вече предупреждава Запада и канцлера Меркел.
Доказателства - отчети, баланси и документи на унгарската ОТП и докладите до акционерите на газовия гигант и структурите му. “Газпром” скритият купувач на ДСК?- Април 2003. Руски милиардер притежава 10% от ОТР Bank
image
Руснаците купуват 100% от друга унгарска банка - AEB. Неин шеф е финансистът Михаил Рахимкулов. През банката минават всички парични потоци от бизнеса на "Газпром" в Централна Европа и на Балканите, твърди електронното издание NewsBase. То посочва, че тези пари възлизат на 4-5 млрд. долара. За кратко време AEB от губеща банка е превърната в "спестовната касичка" на "Газпром". Според Кент Муурс от консултантската компания за Източна Европа "Асида", базирана в САЩ, чрез банката AEB ръководството на "Газпром" в продължение на години е извършвало финансовите операции извън Русия. "AEB е част от голяма мрежа от офшорни компании и чужди партньори, чрез която мениджърите на "Газпром" изнасят парите си навън", казва Муурс. Това обяснява факта, че колкото по-големи печалби има банката през годините, толкова повече нейни дялове се прехвърлят на неясни холдингови структури и лично на шефа на банката Рахимкулов, коментира Муурс. Унгарската финансова полиция засега е успяла да разкрие две от офшорните компании, чрез които "Газпром" контролира AEB. Връзката между кандидат-купувача за ДСК - ОТР, и "Газпром", за която в Будапеща се говори на ухо, се появява официално през декември миналата година. Тогава двете банки заедно отпускат кредит в размер на 100 млн. евро на втория по големина химически концерн в Унгария - "Боршодкем". Името му се свързва с множество скандали в Будапеща. Компанията преди две години бе погълната от "Газпром" въпреки волята на унгарското правителство. Според финансови източници в Унгария "Газпром" е истинският собственик и на двете банди - ABE и OTP.                                                    image                                                                         Путин с неговите 50 Милиарда долара е миноритарен собственик в Ротшилдовите фирми Газпром, Роснефт, Норилск Никел.. до Нефтохим Бургас и "ТИМ" Варна. Негови са 4,5% от акциите на "Газпром" и около 50% от акциите на "Гунвор" - най-големият износител на руски газ.                                                                                       image image                   Заплата Путина для Болшой театр                                                                  image                    >  Българските и чуждестранните банки са собственост на Световното Еврейство, независимо в коя страна са регистрирани                                                                                                      image image   Чичото, Марина Осуалд, КГБ полковник - Василий Khritinin, леля Lubov Axelnova, агент на ЦРУ, Лий Харви Осуалд ​​и съпруга Марина Осуалд, Минск, СССР, 1962 Тази снимка е доказателство за взаимно сътрудничество между Черното папство съветското КГБ и American CIA при изготвянето на Осуалд ​​и кърваво жертвено агне. Life, "Full Руски дневник на Осуалд," (Chicago: Time Inc., 10 юли, 1964) стр. 26.     image       Моделът построен от йезуитите в Парагвай е бил използван от Ленин, когато той създава "Гулаг система" в Съветския съюз, и от Хитлер, когато той построява концентрационните лагери в Германия. Тя в момента се използват в Китай, Северна Корея и един ден тя ще бъде използвана от царството на Антихриста.                                                                                                              >      Изходите са в двата терминала?/Без банки контролът над населението отива на кино.                                                                                                  image             На картичката виждаме Каббало-капитализмът като йудейско-ционистка марионетна игра чрез масони и комунисти.                                                                                              > Никой не може да разклати еврейската банкова система ,освен самата тя ,чрез наемния си елит/от правителство и партии/                                                                                                                                image        Когато парите произвеждат пари, това не бива да се разглежда абстрактно, а да се види реалното положение на нещата. Всеки път, когато пари произвеждат пари, е нещо, което се случва само тук, на физическия план, докато това, което представлява човекът, винаги е във връзка с духовния свят. Какво следователно правите, когато сам не работите, но имате пари и ги харчите, а други хора трябва да работят за вас? Тогава другият човек трябва да продава това, което е неговата небесна част, а вие му давате само нещо земно. Вие заплащате само с нещо земно, с чисто ариманическо. Това е духовната страна на нещата. А където Ариман се намира, може да се стигне само до упадък… Рудолф Щайнер (Събр. съч. 186, Основното социално изискване на нашата епоха, Берн, Дорнах, 1918, стр. 53 сл., немско издание 1979 г.)                                                                                                       Това, на което Щайнер е искал да наблегне в изказването си за самонасладата при сблъсъка на астралното ни тяло с външния живот на преминалите през етерното ни тяло мисли, е да обърнем внимание върху риска/опасността от превръщането на това изживяване (самонасладата) в самоцел.
Представете си отпечатаните пари. Всяка една банкнота е самостоятелна мисъл, с която се заявява някаква степен на значимост в света. Този вид мисли залягат в душите на околните хора и при обратния сблъсък с разпространителя си, отдават енергия, която по друг начин не може да бъде постигната.                                                                                                                   >   Парите и Ари(Джу)ман                                 



Гласувай:
3



1. kunkata - фотосите
14.02.2015 17:05
къртят отвсякъде +
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8727456
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930