Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.02.2015 17:37 - Как ще запееш „Моя страна, моя България” в Русия?
Автор: budha2 Категория: Други   
Прочетен: 1140 Коментари: 0 Гласове:
4

Последна промяна: 04.10.2016 21:07


image

De Profundis: А ако приятелят на Сидеров Кобзон запее в Русия „Моя страна, моя България”?

Волен Сидеров признал Крим!

От подобни признания никога не произлиза нищо добро. Знам го от опит, защото веднъж и аз признах на една жена за една друга жена…..


image
http://bgsniper.com/images/idoblog/
upload/63/2712.jpg



Все пак обаче трябва да се види какво точно е признал, човекът. `Щото може да е признал Крим за полуостров. Тя световната география досега само него чакаше да изясни въпроса. Или може да е признал нещо от световната история – например, че Крим е суверенна украинска територия, нагло анексирана от руснаците преди година време.


image
    http://www.mignews.info/wp-content/uploads/2013/08/Volen-Siderov-655x491.png                                                               

Нали даже най-разваленият часовник два пъти на ден уцелва точното време, защо пък, мисля си, и Волен поне веднъж в живота си да не уцели.

Но пак не успя.

Не, признал е Волен, че Крим е руски. И твърди, че дори не той лично, а в негово лице самата България е направила това съкровено признание.

То ако така ставаше…..
Но все пак смятам

Сидеров за голям гений

Не съм виждал на живо друго толкова дребно и незначително човече да си приписва толкова централно място във Вселената и да си вярва толкова искрено. Не броим, разбира се, кремълския му началник Путин, защото неговият мащаб е друг, онзи работи направо с Мултивселената.
   image
                                                                     Чудя се обаче защо по този повод Външно не свърши две прости неща.

Първо, защо не информира българското общество, че относно признаването или непризнаването на каквото и да било, гласът на Волен е все едно гласът на старата ми шапка. И второ – защо не прати молба до съответните медицински власти да си приберат човека, когото са изтървали по грешка.


image

Искрено мъчно ми стана онзи ден за Йосиф Кобзон, кафанската певачка на Путин и руската мафия. Той горко се оплака, че, заради забраната да стъпва на европейска земя, няма как вече да вижда приятеля си Сидеров и песни да пее за него на изконно руската българска територия. Само на обикновената руска територия ще може, което хем е същото, хем не е същото.

Как ще запееш ти например „Моя страна, моя България” в Русия?

`Ми нали ще те арестуват демократичните руски власти за разпалване на низки страсти и подтикване на тълпата към агресия спрямо суверенна държава…..


image    http://www.prikachi.com/images/694/6273694O.jpg

В подземния Чабад Любавич кой премахва "перуката"                                                                                 

Чудна ми е малко тази работа между Сидеров и Кобзон обаче. Преди време другарят Сидеров беше върл антисемит. Мразеше евреите и в червата, кълнеше ги публично, а вероятно на частно и магии е правил, за да прогони злите им духове от тревожното си подсъзнание. Другарят Кобзон пък, както знаем, си е чист семит, еврей, при това украински, а не руски. Кога и в името на какво тия двамцата се сдушиха така топло, че пренебрегнаха самите себе си, остава неясно.

Ясно е само, че се обичат

 image                                                                                          
Кобзон обаче не спря дотук. В България, после Атака и Сидеров, най-много обичам БСП – призна още той със сълзи на очи. А също обичам българско сирене и българска лютеница, добави с премрежен поглед.


image
 
 Агент Гоце мина в нелегалност след като бе предаден от четата си.Най-вероятно Путлер издирва назначения от него феодален собственик на Карнобат.Седефчо е предател на България, руски петоколонник, време е и да се каже, че прокуратурата след като бъде сменен Цоцоров трябва да го подведе за национално предателство.    
                                                                           image
  http://www.faktor.bg/uploads/images/kolaj_putin_goce.jpg                                               
Ами къде остана взаимната любов с другаря Първанов, бе, пътнико свиден? С него да не сте се разлюбили? Щото има снимки, които помнят, де. А да не би пък, не дай, Боже, до Москва още да не е стигнала информацията, че другарят Първанов вече не е от БСП? А после тук се чудим защо се плаща на грешните хора…..
  image

Другарят Кобзон обаче частично ме успокои с думите, че добри приятели вече са му занесли в дар сирене и лютеница. Направо си го представих - самотна вечер, на масата вестник, той дъвче и се хили доволно, омазан до ушите с лютеница и почти щастливи сълзи.


image
   Седефчо=Цветелин Кънчев = хазари = бели сигхани                                                                              

Обаче имам една препоръка към него. Да помоли въпросните добри хора да му отнесат в Москва като дар също Атака, БСП и другите българо-руски тути-кванти. Така той ще стане изцяло щастлив, а ние, нормалните българи - изцяло спокойни.        

www.faktor.bg/

image

                                                                   > Бели сигхани=хазари=персийски евреи/Когато ромите бяха само цигани!                                                            



Гласувай:
4



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8735451
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930