Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.03.2015 18:24 - Тито и чичо на Симеон Сакскобургготски са сред най-големите масови убийци
Автор: budha2 Категория: Други   
Прочетен: 1864 Коментари: 1 Гласове:
0

Последна промяна: 11.01.2017 19:22

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 image                             
Йосиф Тито:типичен монголоид
                                                                                                 
Югославският диктатор Тито е сред най-големите главорези в историята на човечеството. С унищожени над 570 000 души /по официални данни/, сред които десетки хиляди невинни българи, избити само защото смеят да се заявят като такива, той се нарежда на 13-то място сред най-големите убийци в историята.

Йосип Броз Тито управлява Югославия с желязна ръка от 1944 до смъртта си през май 1980 г. Той беше пожизнен лидер на многонационалната държава, в която се потискаха всички народи, които не приемат идеите на сръбския шовинизъм. Особено жестоко пострадаха нашите сънародници от Вардарска Македония и Западните покрайните, които бяха подложени на обезбългаряване. Десетки хиляди от тях намериха смъртта в концентрационните лагери Голи оток, Добой, Отешево, Идризово и много други. Те бяха убити единствено и само, защото са българи.

Британският вестник "Дейли мейл" публикува списък с най-големите масови убийци на 20-ти век. През 20 век светът е свидетел на смърт и кланета с безпрецедентни размери. Това било века на Холокоста и две световни войни, век, в който комунистите, нацистите, фашистите и военните диктатори убили повече от 100 милиона души.

Жертвите са били от всички краища на света - от Обединеното кралство, Франция и останалата част от Европа, през Афганистан и Ирак, чак до Корея и Виетнам.

На първо място в списъка е китайският диктатор Мао Цзедун. Китайският политик и лидер на комунистическия режим е най-големият масов убиец в историята. Повечето негови жертви са китайци, които след идването на комунистите на власт умират от глад или са били убити в работни лагери по време на Културната революция. Неговото управление е довело до бедност за огромен брой хора, като се оценява, че броят на жертвите е достигнал 60 млн. души.
     image
                                                                               
На следникът на Ленин - Сталин дьо Ротшилд, заема второ място в тази класация. Селскостопанската политика на Сталин е довела до масов глад в Съветския съюз. "Чистките" на Сталин са имали за цел премахване на политическите противници. През този период са пострадали много хора, а броят им се оценява на 40 милиона души.

   image                                                                                   
Нацисткият лидер Адолф Хитлер заема трето място. Холокоста се случва по негова заповед, а жестокостта на нацистката партия и днес не престава да шокира хората. Около 30 милиона души са пострадали поради неговото желание Третия райх да стане главна световна сила.
  image
 
Зверствата на Леополд Втори                                                                                                                                                              
 
В списъка присъства и белгийският крал Леополд Втори с 8 милиона жертви по време на колонизацията на Конго в края на 19 век. Той управлява богатата на диаманти, злато и други руди страна като собствено имение. Леополд Втори е представител на династията на Сакскобурготите и първи братовчед на българския цар Фердинанд Първи. Една от неговите дъщери Луиза е съпруга на брата на Фердинанд принц Филип.

Сред останалите масови убийци са: японският генерал Хидеки Тоджо е виновен за смъртта на 5 милиона японски жертви по време на Втората световна война; османският лидер Енвер паша е обвинен за убийството на 2 милиона арменци, гърци и асирийци; диктаторът на Камбоджа Пол Пот е убил 1,7 милиона политически противници; севернокорейският лидер Ким Ир Сен с 1,6 милиона жертви. /БГНЕС


 image         
 >   ДНЕС В КАМБОДЖА ЗА ДУМАТА МУТРА СЕ УПОТРЕБЯВА РУСНАК                                                                                  
Лондон / Великобритания 
 



Гласувай:
2



1. rosmistral - Симеон !!
19.03.2015 20:52
Случи на поданници....може би най-щастливият миг от живота му е бил на 9 години, когато под съветски конвой е напуснал родината си....Няма земен грях,който да не му е предписан, включително тези на роднини до девето коляно.....Срам!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8727728
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930