Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.03.2015 10:53 - Антихриста Путин...астрология/
Автор: budha2 Категория: Други   
Прочетен: 6848 Коментари: 1 Гласове:
0

Последна промяна: 25.12.2016 10:36

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
                                                       image    
По време на митинга на годишнината от анексирането на Крим, Путин обеща, че първите 10 страни, които поздравят Русия по повод годишнината няма да бъде прикрепени към него                                                                                    
image
http://demotivation.me/images/20120329/yu6sekjk0rke.jpg

Откр. 13:3 ... и цялата земя очудена отиде след звяра и поклониха се на змея по причина, че даде властта си на звяра;

image


Откр. 13:4 поклониха се и на звяра, казвайки: Кой е тоя звяр? и кой може да воюва против него? Dan 11:21 И вместо него ще се издигне един нищожен човек, комуто не ще отдадат царска почет; но той ще дойде във време, когато са спокойни, и ще завладее царството чрез ласкателство. Откр. 13:1 И видях звяр, който излизаше от морето и имаше десет рога и седем глави; и на роговете му десет корони, и на главите му богохулни имена.
Откр. 13:2 И звярът, който видях приличаше на леопард, и краката му бяха като крака на мечка, устата му като уста на лъв; и змеят даде нему силата си, престола си и голяма власт.                                                                                                Описанието на последния 5-ти звяр показва един сборен образ от описанията на предишните 4-тири звяра. Това означава, че последния 5-ти звяр ще съчетава характеристиките и териториите на предишните 4-тири звяра.  
                     image                                                                         Знамето на Китай до ден днешен е червено с 5 петолъчки от които петата е най-голяма.Това само по себе си е мощна символика за 5-те империи на сатана като 5-тата последната е най-голяма и довежда Антихриста на земята.Това е достатъчно да заключим, че Китай е петия звяр но може би заедно с Русия.                                                                                                             
1. Петия звяр е свързан с Римската империя, защото той се състои от желязо (Рим) и кал (допълнителен елемент). Т.е петия звяр ще бъде съвременна, но по-различна форма на древната Римска империя.

2. Петия звяр ще обхваща най-малко териториите на всичките 4 предишни звяра и ще демонстрира техните имперски характеристики, които могат да се определят на кратко като - дълбоко идолопоклонство, изключителен стремеж към скрити знания, включително технологични и окултни такива, колониализъм, геноцид.

3. Петия звяр ще владее територията на Израел и ще има отношения с еврейския народ. Русия винаги е владяла над територията на Израел тъй като Израел е създаден от руски евреи.В ерархията КГБ е над МОССАД.

4. Тази империя трябва да съществува до самото завръщане на Христос, т.е тя трябва да е активна и да владее дори в днешно време. Откр. 13:3 ... и цялата земя очудена отиде след звяра и поклониха се на змея по причина, че даде властта си на звяра;
Откр. 13:4 поклониха се и на звяра, казвайки: Кой е тоя звяр? и кой може да воюва против него?

Дали когато хората осъзнаят колко огромна империя има на земята те ще й се поклонят в изумление защото, кой би могъл въобще да воюва против нея?
           image    
Библията ни казва че някой ден преди Исус да се върне ще има един период, когато земята се управлява от самия Сатана, чрез един човек, който се нарича "The Beast, синът на погибелта, човекът, на Sin, нечестив, Антихриста, мерзостта на запустението, и нищожен човек. "                                                                                       
Това, че на земята има империя и тя е глобална и подмолна и днес с е знае дори от доста хора незапознати с писаното в библията. Дори и на тези хора този факт не им се нрави и те негодуват. Не виждам как те учудени ще последват звяра, само защото се е оказало вече видно, че е тотална империя. Според мен те ще бъдат изумени, учудени и ще последват въпросният звяр, който е империя и император по някаква друга "смайваща" причина..Вероятно ще ги заплени по всякакъв начин, умствено, духовно, технологично и мистично.                                                                                                    Интересно е да се разсъди по подробно и над написаното в Данийл 11 глава най- накрая:                                                                                                                               
36 И царят ще действува според волята си, ще се надигне и ще се възвеличи над всякакъв бог, и ще говори чудесно, надменно против Бога на боговете; и ще благоденствува догдето се изчерпи негодуванието; защото определеното ще се изпълни.  

                                                    
image                   
37 И няма да зачита боговете на бащите си, нито обичната на жените богиня/?/, нито ще зачита някакъв бог; защото ще направи себе си на по-велик от всички тях.

38 А вместо Него ще почита бога на крепостите; да! със злато и сребро, със скъпоценни камъни и с желателни вещи, ще почита един бог, когото бащите му не са познавали.      
                                            
image     
Гробницата на Ленин на преден план, Red Square/Червен щит/, Moscow © Andrew Гоф                                                                                                           

39 С помощта на един чужд бог той ще постъпи с най-силните крепости; ще умножи слава на ония, които го признаят, и ще ги постави владетели над мнозина; и ще раздели земята между тях срещу заплата.  
                                                        
image                                                                                        
40 И в края на времето, южният цар ще се сблъска с него; и северният цар ще дойде против него като вихрушка, с колесници и конници и много кораби; и като влезе в страните ще нахлуе и замине.
41 Ще влезе и в славната земя, и много страни ще се разорят; но следните ще се избавят от ръката му: Едом, Моав и главният град на амонците.
42 Ще простре ръката си върху страните; и Египетската земя няма да избегне.
               
image               
 Светът като ГУЛАГ/ Образуване на световно правителство - Антихрист                                                                                      image                           
>  
RUSSIAN мистицизъм/сциентология/ и тайните на небостъргачите                                                image   img.politota.org/2013_03/j1134_x122690.jpg                                                                                                                                    
Откр. 13:2 И звярът, който видях приличаше на леопард, и краката му бяха като крака на мечка, устата му като уста на лъв; и змеят даде нему силата си, престола си и голяма власт.                                                                                                
image    joyreactor.com/post/1339900

                                                                          Краката му като крака на мечка                                                                                                                                    
image      http://s.pikabu.ru/post_img/2013/11/07/9/1383829849_1573496863.PNG
       
image
  http://hafta.az/upload//20160805/1690863_p.jpg

image

  image 
                                                                  Устата му като уста на лъв 
                                                                                image

image
http://vaticanstate.ru/wp-content/uploads/2008/05/putin-i-papa3.jpg

И змеят нему даде силата си

image

Владимир Путин и Иоанн Павел II (05.06.2000).

image                                                                                         
Руски сатанизъм - икони на сатрапа Сталин и Путин изместват                 светците в църквите                                                                                                           image   image                 
> " И ти ще заемаш на много народи, но няма да ти заемат, и ти ще царуваш над много народи, те са над вас но не ще надделеят "(Второзаконие 15: 6).
 

  image   
Да обсъдим бъдещето на Русия по времето на президента Владимир Путин, и вероятността, че той е Антихриста (имитация на Христос Сатана, който ще доведе света до Армагедон, и които по никакъв начин не е свързан с числото 666), както е описано в Глава 13, "Откровение", и който също е третата от "пророчествата" Антихрист на Нострадамус.                              image     
Илюминатска карта:Най-интересното, че Антихриста е изобразен с руса коса                                                                 
image

На картинката по горе виждаме как, непретенциозен но нечист дух, се вселява чрез масонски ритуали, в една и съща кръвна линия на трол, за да цикли в материята.


nevohudonecar.livejournal.com/1380.html

 
image
                                                         
Антихриста ще изглежда добър човек. Но Путин помага на Иран да построи атомна електроцентрала, че Иран може да се използва за изграждане на атомна бомба. През май 2012 г., руският военен лидер заплаши да започне ядрен удар по системата за противоракетна отбрана на САЩ, разположени в Европа. Имайте предвид, че е било казано по времето, когато Путин стана президент на Русия отново. Това ясно показва, колко ужасен психопат е Путин, особенно със заплахи за ядрена война. Така, че е ясно, че руската атака ядрена ракета на Европа или САЩ е напълно възможно. ...... .... Цитирам един пасаж от 16 глава на "Откровение .." 13

image


И видях да излизат от устата на змея и от устата на звяра и от устата на лъжепророка три нечисти духове, прилични на жаби: Откровение 12 : 9, 19:20, 20:10 14 го - бесовски духове, правят чудеса; те излизат при царете на цялата вселена, да ги събират за войната във великия ден на всемогъщия Бог. Maтей 24:24 15

image

Ето, ида като крадец: благослови и пази дрехите си, за да не ходиш гол и да не гледат срамотата му. Матей 24:46; Luke 12:39; 2 Коринтяни 5: 3; 1 Солунци 5: 2; Revelation 3: 3 16 И ги събра на едно място, наречено на еврейски Армагедон. 17 И седмият ангел изля чашата си във въздуха, и от храма на небето, И от престола излезе силен глас, казвайки: Това е направено! От този пасаж можем да видим, че Антихриста се нарича "Revelation ..." "звяр" е в състояние да изпрати демоничните духове или демони, които могат да повлияят върху световните събития и световни лидери и да съберат тези лидери в битката - Armageddon или III световна война. ................. Това може да означава за нас, че руският президент Путин - всъщност е Антихриста, който ще доведе Армагедон. 
                                        image


br / br / a href="http://budha2.blog.bg/technology/2015/04/17/antihrist-v-rossii.1354590" rel="nofollow" target="_blank" rel="nofollow"span style="color: rgb(255, 0, 255);"img src="https://media.giphy.com/media/3oz8xHm6Zpuq7ok4Tu/giphy.gif" width="488" height="324" alt="" /br / br / br / > «Антихрист в России»?..


image

image

image





Гласувай:
1



1. apostapostoloff - Пък наш Бойко пак го тури на руснаците:
22.03.2015 05:49
http://apostapostoloff.blog.bg/politika/2015/03/20/nov-triumf-za-bylgariia.1347537

Но астрологичните хълцукания в този постинг са жалки, нелепи и смешни.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8685286
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031