Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.03.2015 18:10 - Прогнози за дейността на правителството, независимо от кои партии и политици е създадено и наредено, за следващите години.
Автор: budha2 Категория: Други   
Прочетен: 809 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 image                                                                                                                                           1. Българската икономика ще продължи още по силно да боксува и да затъва все по- дълбоко!
2. Ще продължават да фалират хиляди малки и средни фирми.
3. Цените на ток, парно, вода и др. ЩЕ ПРОДЪЛЖАТ СТРЕМГЛАВО ДА СЕ КАЧВАТ НАГОРЕ КЪМ ВИСИНИТЕ!
4. Няма да има ЧУВСТВИТЕЛНО повишение на заплати и пенсии!
5. Няма да има детски надбавки за всички български деца.
6. Няма да има повишение на детските надбавки.
7. Данъците под най-различна форма и най-благовидни обосновки непрекъснато ще се повишават.
8. Русия ще ни осъди да и заплатим 1,25 млрд. евро неустойки за АЕЦ”Белене”, НЕЗАВИСИМО ЧЕ НЯМАМЕ ПОДПИСАН ДОГОВОР ЗА СТРОИТЕЛСТВОТО И!
И тези пари ще ги плати целия български народ от своя джоб и от залците на деца и пенсионери.
9. Русия ще ни ограби най-малко 2-3 милиарда евро с проекта „Южен поток”! Ще се направи опит същото да стане и с АЕЦ”Белене”. Няма да престанат и опитите за натрапване на нефтопровода Бургас – Александрополис с цел в един ден унищожаване на южното ни Черноморие.
10. В близките години няма да се разработват българските находища на газ, за да продължи зависимостта ни от руските доставки.
11. Русия ще продължи да ни доставя газ на най-високите цени в Европа.
12. Русия ще продължи да налага най-високите мита на българските стоки.
13. Младите ще продължават да търсят всякаква възможност за да отидат да работят и живеят на запад.
14. Официалната българска историография ще продължава да обслужва руските интереси у нас и няма да казва истинската история за българо-руските отношения.
15. Правителството ще продължи да поддържа влизането на Сърбия в ЕС, независимо от факта, че тя е поробила и упражнява варварски геноцид над 1,5 млн. българи в Сърбия и нейната колония Македония!
16. Организираните кражби на спестяванията на българите в стил КТБ ще продължат, а изплащането на влоговете на вложителите в КТБ до гарантирания размер от 100000 евро ще се проточи безкрайно много.
17. Харчовете на държавната администрация ще продължат да се покачват с ускорени темпове.
18. Детската раждаемост в България ще продължи да спада.
19. Ще продължи закриването на български училища и умишлено ще се затормозява образователната ни система.
20. Ще продължи затягането на даването на българско гражданство на българи от съседните страни и особено от Сърбия и Македония.
21. Българските управници ще продължават да нехаят относно геноцида над 2,5 млн. българи в съседните страни и изобщо няма да повдигат въпроса за спазването на човешките им права съгласно подписаните договори и действащите закони в ЕС.
22. Ще продължат да се осъществяват нови големи държавни проекти, с които да се ограбва на едро и набързо българския народ.
23. Ще се теглят ускорено милиардни заеми, които уж ще бъдат за подобряване на икономиката и положението на народа, а всъщност ще пълнят джобовете на управниците и техните господари.
24. Няма да се въведат мажоритарни избори, които са единствения път за спасение на България, защото при тях управляващата комунистическа каста ще бъде изритана от властта.
25. Няма да се премахнат партийните субсидии!
26. Няма да се намалят броя на депутатите от 240 на 120.
27. Правителството ще продължава постоянно и навсякъде да толерира циганската престъпност, тъй като тя е един от пътищата за всяване на постоянно напрежение В България и е един от начините за изпълнение на древната максима „разделяй и владей”!
28. Правителството ще се опита да въведе КОМУНИСТИЧЕСКОТО ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ГЛАСУВАНЕ, за да осигури безкрайно властването на комунистическата каста и за да осигури по-големи партийни субсидии на всички партии!
29. Ще продължи толерирането на руско-турската болшевишка партия ДПС в антидържавната и дейност!
30. Няма да се проведе истинска здравна реформа с въвеждането на индивидуални здравно-осигурителни книжки, с които всеки осигуряващ се сам да си харчи парите за здравно осигуряване, защото тогава управниците няма да могат да крадат и да разпределят парите където и както си искат !
31. Ще се правят най-различни опити в най-различни форми за изваждането на България от ЕС и НАТО!

И всичко това новото правителство ще направи и няма да направи поради следните причини:
1. Защото хората от които ще бъде съставено НЯМА ДА ЗНАЯТ, НЯМА ДА МОГАТ И НЯМА ДА ИСКАТ ДА НАПРАВЯТ НЕЩО ПОЛЕЗНО ЗА БЪЛГАРИЯ И ЗА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД.
2. И защото тези хора ще продължават да обслужват ЧУЖДИ, ВРАЖЕСКИ НАМ ИНТЕРЕСИ.
3. Защото тези хора отново нямат да имат нищо българско в сърцата и душите си.                                                                              image                                                                        www.sitebulgarizaedno.com/     



Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8728978
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930