Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.04.2015 22:42 - Размисли за свещеното животно и (де)еволюцията на Звяра
Автор: budha2 Категория: Други   
Прочетен: 1504 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 01.04.2015 23:05


  image                                                                                                                                           Пролетта дойде.... бръмбари летят, пчели жужат, а магаретата кротко си пасат (изцвилвайки празнично) пресен бодил, очаквайки прилива на тестостерон в слабините...
Освен тях и бадките* не си поплюваха – време бе да се назобят с пресен Станозолол, разглеждайки сайта на адидас. Сега вече и те щяха да почувстват пролетта и чувството когато усещаш прилива на синтетичния тестостерон да тече вътре в теб (не толкова в слабините, колкото в бицепса.)

*от bad, което на английски значи „лош“. Самото наименование „бадка“ е синтеза между „батка“ и въпросната дума „лош“. Типично като орионския език, където Т и D са взаимозаменяеми.

Съвсем не е случаен факта, че бадките и магаретата точно по това време се зарЕждат със мъжкия хормон ...... и това не е конспирация, с това бате те трябва да подсилят ДНК командите, да се подготвят за съвкупление или както му се вика още зарАждане.
Империята винаги има нужда от нови зарАждания, и то от двата генотипа – коравия бадка и инатото магаре, което по възможност да не е било връзвано на кол. Знаете ли как са били изградени пирамидите в Египет, ами вавилонската кула? Естествено, че знаете, нали четете конспиративна литература....извънземните ще кажете, но НЕ! Истината е, че точно магаретата и коравите бадки са изградили пирамидите и кулата, пренесете това в наши дни и ще видите, че и сега е така: зад всеки един финансов фараон стоят доста бадки, готови да ви случат и най-бруталните страхове, а.k.а. да ви заровят на метри под земята само ако ги погледнете под някой определен ъгъл на виждане, сигурно това е страничен ефект от станозолола (много дълго ми се вижда, за това по-нататък ще го изписвам като „стан“, явно виждам нещата под оня критически ъгъл на виждане.)
  image

Кратък гайд за създаването на цивилизацията ни:

Дошли сирианските генетици, правили каквото правили, създали Звяра, накарали го да се съвкуплява и да им слугува, не само в мините, а навсякъде, логично.
Ако визуално си представите Звяра, той бил досущ като един наш съвременен бадка - бил корав, бил доста глуповат и бил доста окосмен, разбира се всичко това било натурално (думата „натурално е забранена в наръчниците „как да станем бадка“, освен в случаите, когато става дума за натурален сок праскова.) Докато Звяра се разкарвал из горите в свободното си време от 17:30 до 21:30, всички животни бягали от него (ето защо като се разкарвате из диви местности всичко бяга от вас, те усещат, че носите със себе си тежкото бреме на Звяра), освен едно – дивото африканско магаре, което си пасяло кротко магарешки тръни и му било през кура за Звяра. Той се удивил, че това създание не се плаши от него и се приближил.... Магарето все така си стояло и си пасяло, в този момент на някакво суб ниво се зародила братска обич между двата вида – бъдещия бадка и полудивото африканско магаре. Разбира се сирианците не искали Звяра да дружи с магарето, понеже се опасявали, че то щяло да го подкокороса да се вдигне на бунт срещу тях, магаретата са много хитри, не случайно във филма „Хитър Петър“ главния герой язди магаре, нищо не е случайно! Може би на магаретата дължим своята еволюция, инак още щяхме да обикаляме из горите и да сумтим като тролове. Тези животни трябва да се станат „свещени“ за човека, особено за един бадка, жалко, че доста хора няма да намерят връзката в това звено „бадка-магаре“.                                                         image                   

Индийци имат свещена крава – животно, което не умее да прави нищо освен да дава мляко, което е пълно с IGF-1 (растежен хормон, гориво за рака) и мучи тъпо с тъпата си муцуна, тъпо животно е това, на всичкото отгоре един мошеник решил, че в природата може да съществува лилава крава и тя да бъде символа на естетиката и чистотата. Той направил много пари и продължава да ги прави, понеже хората не осъзнават, че няма лилави крави, дето ще ги сдобрят с тяхната двуметрова жена-трол, u r fuck"d! Само тъп човек може да почита такова тъпо мучащо създание.

Нека се принесем в Китай – там почитат дракона, и тъй като няма дракони това ще е динозавъра, но след като не виждам динозаври наоколо,то остава техния съвременен аналог – кокошката. Как бихте обидили глупава жена, разбира се, че с изречението „глупава кокошка“, а по лични мои наблюдения на доста жени смеха наподобява звуци на кокошки, заслушайте се и ще се убедите в правотата ми. Та вечно гладните китайци, които са антипатични по default, почитат тъпата кокошка, хранят се с кучешко и канцерогенен ориз и на всичкото отгоре се бият в гърдите, че са голяма работа – бих им казал „голям праз!“, когато изберете правилното животно за почит, елате ми се обадете (и под „обаждане“ нямах предвид „обаждане от новия ви айфон“.) Както бях казвал в предишни статии „най-лошото, което може да ти се случи по време на екскурзия е да видиш тълпа малоумни китайци да снимат със своите телефони“, изключително кофти гледка, даже отивам да по...на... на кои кретен му е хрумнала идеята, че тези хора са умни, НЕ, те са всичко друго но не и умни.

Добре за да се убедите съвсем в правотата на думите ми, а именно „че света не почита правилното животно“ нека да отидем на гости на Париж, и добре, че е още студено иначе, вонята е жестока, о град на любовта кое животно ти почиташ, о град на любовта, я кажи на една бадка (прая са на луд, че съм бадка, да мое да ми каже, визуализирам си и „респект“)? Какво ти почиташ ...ама то това не е животно, но как така?
Както си и знаех във Франция на почит са педерастите и шеф Манчев, о исусе! Но какво се чудя, кмета на Париж си е педеруга, Милко Калайджиев е също дърта педеруга и ходи да пее там, сигурно са любовници с кмета, няма да коментирам кои е пасив и кой актив. Не е случаен и факта, че Айфеловата кула символизира еректиралия фалос, който богинята им Изида ще възседне (цвилейки), О ПарИзис!
      image
Май на някой му се е прияло локум? Отиваме и в братска Турция! Не сме ли аркадаши? Значи можем да хулим денонощно великите хайванства на турската империя спрямо предците ни, но не пропускаме шанса да ходим за прах, олио и локум, а лятото на Кушадъсъ на ол инклузива.... for fuck ch...allah! Това си е двоен стандарт. Ми ако оставим дразгите и всякакви конфликти, можем да идентифицираме животното, което аркадашите почитат, това е овцата или може би овена. Изключително съм трогнат да заявя, че това е извънземно-просто животно, което освен, че го почитат си го и хапват на шиш-кебап, но само тези от вас, които са ходили на почивка в Кушадъсъ ще знаят вкуса на тоя деликатес. Нали не сте пропуснали да си вземете едно Bg знаме и да го закачите на терасата на 5 звездния хотел, хубаво да ви видят какви селяни сте. Индийците поне не консумират свещеното си животно, но такива са аркадашите, сирианска му работа.
   image                                                                                     
Мисля, че достатъчно примери дадох, от които стана ясно, че хората масово не знаят какво да почитат, не знаят за великите дела на магарето. През всичките еони магарето е било до Звяра, то му помагало, дори при градежа на пирамидите в Гиза носело големите каменни блокове на своя гръб, помнете, че магарешкия бодил е невероятна супер храна, но е предназначена за магарета, ние хората не сме еволюирали до там, че нашата храносмилателната система да усвои правилно веществата от бодила. За това нашите хитри учени изобретили пък станозолола, ликувайте бадки!
 image                                                                                         
Връщаме се към сирианците, знаeте ли кой отървал човека от тях? Магарето! Докато си похапвало супер храна (бодила) то осъществявало връзка със Планетарния дух (бодила е една от най-древните инкарнация на Планетарния дух), това му осигурило директен достъп до библиотеките на 27-мо ниво и там то видяло, че аз пиша тази статия за него и за бадките.... това е странно – древното магаре е видяло точно този времеви прозорец и прочело всичко, което пиша в момента, веднага изцвилило войнствено и телепатично предало всичката информация на Звяра. Да в това време на континуума, магаретата владеели и телепатия, но как си мислите, че общуват иначе. Наблюдавал съм как си комуникират, те са като комуникационни кули, предават информация чрез „магарешкия рев“ в определен интервал от денонощието, това е сигурно е случайност а? В главата на Звяра започнали да се раждат съмнения, бил тъп, но тези съмнения започнали да го карат да се съмнява, да мисли, виждате ли къде е тънкия намек за така наречената „магарешка помощ“, разбира се сирианците допуснали грешката да не надникнат в този времеви прозорец, в който пиша статията и това било грешката им. Не след дълго Звяра поумнял, яхнал се на магарето и атакувал империята на сирианците. Може и да ви е смешно, но я си спомнете как са се водили войните едно време – на коне, а преди това на магаре. Може би Александър Велики е превзел всичко, което е превзел на магаре, но от срам и презрение към човешкия спасител – магарето, летописците надраскали на бърза ръка, че той бил на кон, даже май бил бял. Сирианците имали машина, която оказвала контрол върху съзнанието на Звяра, но това не подействало на магарето, защото просто не била проектирана за неговата енергийна матрица и съзнание, това било разковничето и сирианците трябвало да си намажат ските, някои избягали други се заселили в турско. Не след дълго те основали Империя и тук започва турбо-кючека, сега ще разберете защо именно турците ни нападат, т.е. по-скоро „заради кое ни нападат“. Тук в Играта влиза и Империята Орион, когато научила за нелепите събития на Земята, една от Администраторките щяла да припадне, порицала сирианците и заповядала да се елиминира заплахата „магаре“. В бъдещи времена това щяло да попречи на бизнеса със S-MA, защото само аз и Кралицата на Орион знаем, че от магарешкия бодил се извлича екстракт за The Original S-MA. Както се досещате магарето освен, че било враг на всички Империи се хранело и с бодила. Колкото повече магарета имало, толкова по-малко продукция оставала....so eliminate`em!   
  image
Преди да се случат някои събития, магарето и Звяра живеели в мир и спокойствие, магарето било един от древните му учители. То телепатично му предавало различни знания и той започнал да поумнява, облякъл се със ленено-конопена роба, подстригал малко космите по тялото си с първата версия на епилатора и заприличал малко на човек. За нещастие обаче, най-голямата концентрация на хора и магарета била на земята, която днес наричаме България (макар, че била на три морета). Турската Империя (сирианците) получила телепатично съобщение от Кралицата, че масивите от магарешки трън в този район са най-засегнати и сирианските войни трябва да го спасят. Последвало завоевание, хората там били победени, а много от техните учители – магаретата, станали на кюфтета и курбан.
Може би за това в наши дни магарето е почти екзотично животно, аз бих допълнил „и езотерично“ понеже то още пази древните знания в себе си, ей са някой да не хукне да говори с магаретата, ще ви хоспитализират веднага – не забравяйте, че сирианците са наоколо, не забравяйте за суровата орионска The System, видят ли ви в досег с добичето, тежко ви и горко!
По стечение на обстоятелствата днешните Родопи, където е най-чистата форма на магарешкия бодил все още са българска собственост, но братята ататюрк имат огромни мераци за тази „подправка“, нищо не е случайност, помнете това.
Забравих да спомена, че в един прекрасен ден на 1930 година, сирианците подшушнали на група учени (по време на сън) да създадат препарат, които щял да има за цел да затъпи човека и да го превърне в бадка, това били анаболните стероиди (АС). Те дали на човека сила и маса, от тях станал арогантен, агресивен и.......плешив. Той напълно забравил за неговата връзка с магарето и древните знания, които му давало. Виждате ли колко умело действат тези фракции, контрола върху съзнанието бил подновен и подплатен със всякакви екстри като – руси кифли, коли на старо, марка - бмв, тонове долен алкохол и малко свободно време за размисъл, О, Азисе, огъзи се! Дошла и псевдо извратената музика, наричана турбо-кючек, тя разказала играта на бедния бадка. Факт, че е вече никога няма да видите бадка с магаре до него, това е нелепо от неговата гледна точка, вторичен продукт от ДНК командите на тялото, което казва „стой на страни от магаретата!“, „не се доближавай до тях, хората ще те помислят за карнобатски селянин!“, „магаретата хапят и ритат!“ и т.н.

Може да ви се строи странно но в близко бъдеще ще останем и без магаретата, дядовците, които сега имат по едно крето магаренце ще измрат, а стане ли това, бадката няма да гледа магаренце (заради ДНК командите и понеже няма място в двора си, защото е паркирал огромното си бмв) и то ще се завърне в животинската анима. Разбира се това е валидно изживяване за Планетарния дух, който вече е поел достатъчно от тази си „опитност“ на магарешка инкарнация.

Изисквания към съвременния бадка:

Tрябва да бъдe със здрави ръце и висока поносимост към найлонови анцузи и анаболни препарати. Все пак идва горещ сезон, женските ще се разголят, а като забумтят тия турбо-кючеци, мале, съдират етера направо. Много материал ще отиде за това лято, тонове станозолол, ако има и пари може да заредим резервоара на бмв-то, белким остане и някой лев за бело, че това всичкото няма оправия (според речника на един бадка, думата „оправия“ дефинитивно означава следното „много путки има за ебане, напрао не знам к"о ш" ги прая?“, затова и някои хора от Aйтоско-карнобашкия регион, в желанието си да подражават на бадките казват благозвучието „ай да та опрая ма!“)

И един апел към оставащите магарета и нарастващия брой бадки:

„Цвилете магарета, вийте бадки сега ви е момента, плодете се в стил „гьотере“, това е живота! Докато има магарешки сладък бодил и анаболни стероиди всичко ще е FUCKIN` GOOD!”


Грешно е човек така безочливо да сравнява един бадкa с нахалната бяла птица с идиотското име „гларус“. По-скоро един бадка би трябвало да бъде свързван само и единствено с великото, дългоухо магаре, свещено животно по нашите земли. Но защо наричам магарето „велико животно“, защото е такова, ето една статия от електронното издание на вестник „Стандарт“:
image

"В благоевградското село Церово магаретата са не просто домашни любимци, а свещени животни. В селището няма къща, в чийто двор да не реве поне едно четириного. Доста семейства отглеждат по две, три, че и четири добичета. Те са на особена почит, тъй като селото е високо в планината, а основно препитание за местните хора си остава тютюнопроизводството. "Без тези животни сме за никъде. Товарим ги с много работа, те ни отменят в мъкненето на тютюна от нивите до къщите ни. Носят дърва за огрев, всякакъв багаж", разказва кметът на Церово Лефтер Едипов. В селището къщите са към 150, а братовчедите на коня са доста повече. "Нужни са ни. Иначе ще мъкнем всичко на гърбовете си. В планината без магаре е като лекар без слушалка. Освен че носят търпеливо товарите, дългоушковците хапват по-малко от конете. С марковците се справят дори жените и децата, твърдят жители на Церово, които в един глас опровергават твърденията за лютото упорство на добичетата. Хората още ги е яд, че през 2005 г. ги излъгали, че англичаните се избиват за родни магарета. Селяните дори пресметнали колко английски лири ще спечелят, но така и не се появили чуждите купувачи или пък някой български предприемач. Селото се гласи да си прави герб и в него централното място ще заема дългоушкото. Без други животни можем, но магарето е задължително за всеки дом, категорични са жителите на Церово."
   image
                                                                           След прочетеното мисля, че оправията на България (ако има такава и не става въпрос за друго) се корени точно в две стъпки: Бадките да се сприятелят отново с магаретата, да ги отглеждат и ние да обявим магарето за свещено животно и дори да го сложим като герб. Не е нужно да имаш хералдически познания за да констатираш, че сирианците стоят от двете страни на герба ни, да някои от вас ще кажат – та ние сме лъвска нация, за това! - , кретенска нация сме си, сложете си ръка на сърдечния център и си кажете, че сме бахти робската (и вече роботизирана) нация, славяни били, лъвове. Не сме нищо повече от овце, които почитат вълка (метафорично) и чакат поредното заколение, блеейки и туйтвайки, жалка гледка. Да припомням ли от къде идва това „Славяни“ и какво значи? Думата идва от „SLAVE” ….което по ред причини станало наречие за нашите народи – в превод: РОБ, който си тананика рефрена „What`s happened, i die but i"m still alive, it doesn"t make sense...” - няма смисъл щото си зомби!


Да не развалям fun сюжета на статията :)


Сега ще визуализирам едно тричленно жури, което да констатира дали е редно магарето да е „Велико животно“, нека видим:
    image

1. Магарето е упорито и инато – журито дава: +1 точка
  image                                                                                          

2. Не яде какво да е, а само пресни магарешки бодили (когато е на свобода – на поляната) - за това че има вкус към полезното. Само да добавя, че от магарешкия бодил извличат екстракти, ползвани в фармацевтиката за производство на хапчета за повдигане на сексуалният апетит, потентност и прочее – Ах, мръсник! (за магарето говорех) – журито му дава: +1 точка
(единия от журито е плешив чичка, жертва на дехидротестостерона и употребява такива хапчета за вдигане на самолета)
     image

3. За разлика от един бадка винаги знае какво пие – а именно само чиста вода, де се чуло и видяло магаре да пие мътна вода, пичага е и получава +1 точка отново.
    image

4. По мъжко достойнство няма равен, излишно е да казвам, че всичко живо би му завидяло за сексуалния атрибут, особено китайските граждани (няма по завистливи от хората с м. п.). О, прекланям се пред теб свещено магаре! Ако Роко Сифреди (порно актьор, носител на 4 златни оскара с формата на чл.) беше магаре да е .... За това превъзходство ти даваме цели +2 точки
   image

5. Както се убедихте доста от нациите нямат никакъв gnosis за магарето, в своето невежие те почитат какви ли не идиотски животни (както видяхте по-горе), това е техен избор. Но както става обикновено глупавите възхваляват глупостта, докато ума патки пасе (метафорично). Като пазител на древните знания и достоен спасител на човешкия род получава +10 точки (до сега журито на никой не е давало +10 точки, хвала!)
     image

6. Има много готини приказки, стихове, басни, вицове и най-вече сентенции за магарето. Може би ще кажете, че то за всяко животно има. Е, може и така да е, ама за магарето са по-яки, някак си те карат да настръхнеш. Преди време четох една сентенция "Магарето дори и в лъвска кожа пак ще реве като магаре" – това е от ясно по-ясно, няма да се прави на лъв, магарето си е магаре и щом не иска да е лъв с грива, значи има за какво да е магаре. Освен всичко тази сентенция алюзира и факта, че дори и под натиска на сирианските фракции, магарето пак ще си остане магаре, за разлика от някои продажници около нас, да същите дебели грозни депутати, да тях говоря – журито дава цели +3 точки (понеже втория от журито мрази тлъстите прости политически марионетки и чете сентенции на латински в свободното си време)


Преди да прочетете следващата категория, в която се „състезава“ магарето искам да си поемете малко въздух и така ...... затегнете коланите защото:
   image

7. В далечното минало в земите край днешна Турция, акостирало НЛО (май били от ония тенекиените извънземни роботчета с антенки, дето ги показват по телевизията и детски книжлета). Преди да започнат колонизацията на планетата, извънземните слезли от кораба и решили да се разкарат, по пътя какво да видят – магаре. Те веднага го припознали като местния земен жител (виждате ли взаимовръзките с горните ми писания за древността на магарето). Първото нещо, което решили да направят било да осъществят контакт с добичето, те пробвали различни техники, но все удряли на камък, добичето си пасяло кротко и му било през "уя за тях. Недалеч от тази сцена, под една круша, лежал турчина – собственика на магарето (от там генезиса на "лежи като рязан турчин"). Преди да продължим е редно да се замислим защо извънземните видяли първо магарето, а не лежащия турчин, има нещо тук. Сирианските ДНК команди са активирали у турчина и той си помислил „брех тия сигурно ще ми откраднат магаренцето ся, аллах, аллах!“, взел сопата, скочил енергично и тръгнал към тях с викове „алах акбар, остайте ми магарето!“. Те се подплашили и хукнали да бягат към своя кораб, но един от тях се препънал в един камък и следващото нещо, което успял да види било как турчина си свалял пояса около кръста и опипвал страстно своите гениталии. Теглил му една патка, като бадка и го пуснал да предаде на гяурите, че не бива да посягат на чуждото магаре никога повече, по волята на не кой да е, а на самия аллах. Може и да ви е смешно, но точно заради магарето извънземните не искали да кацат на земята, затова принудили военните тъпанари да построят подземни и подводни бази, какво разточителство в името на един страх от анален секс! Не за пръв път магарето спасявало планетата от инвазии, за това журито дава отново цели +10 точки, халал да са му!


Заключение на журито: „Магарето е безспорен победител. Поради липсата на други по-доблестни кандидати, журито присъжда победа за магарето с цели 28 точки !!!“

(колкото един женски цикъл, защото третия член на журито е жена)                                                                                                        spectator-bg.blogspot.com/                                  
 



Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8685207
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031