Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.04.2015 19:45 - Злото, представяно като добро и обратно/Да живее лъжата
Автор: budha2 Категория: Други   
Прочетен: 1054 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 01.09.2015 22:14


                                                                     Помня времето, когато в САЩ Кахане основа Еврейската отбранителна лига, включена от ФБР в списъците на терористичните организации. След това съгради и крайно радикалната нацистка партия „Ках“. „Зачена“ я в Америка и „роди“ чудовището в Израел. Този политически изрод често управлява в коалиция с „Ликуд“. Нищо, че даже израелците смятат за расистка. Последователи на равина Кахане убиваха араби.

Например, през 1994 г. каханистът д-р Барух Голдщайн, също преселник от САЩ, разстреля 28 и рани 150 араби, молещи се в джамия!
   image


Равинът Мейр Кахане беше толкова непоносим расист и религиозен подстрекател, че накрая арабите последваха „светлия“ пример на Моссад. И го ликвидираха, докато гостуваше в Съветските американски щати.

А в Израел неговият съветски следовник Виктор Ескин става Авигдор. Многократно арестуван за тероризъм, той проявявал симпатии дори към убиеца на Ицхак Рабин. Лежал в затвора, автор на три книги, днес Авигдор Ескин минава за изпедепсан в Тора, Талмуд, Кабала и ционизъм. Сам се представя като еврейски традиционалист, израелски патриот, който търси близост с руските консерватори.

Кои са те след близо вековна болшевишка власт? Ами как кои – комунисти. Негов московски приятел е Дмитрий Рогозин, който беше вицепремиер на Руската федерация! Той е син на генерал лейтенант, който до своето пенсиониране е бил началник на Управление за перспективни оръжейни системи и първи заместник-началник по въоръженията на Министерството на отбраната на СССР. Което означава, че произлиза от семейство от висшата военна комунистическа номенклатура.

Обаче между 1908 и 1915 г. прадядото на Рогозин по бащина линия, дядото на генерала, Николай Миткевич-Жолток, генерал-майор, е бил полицейски началник на Москва. Включил се в Бялото движение в Руския юг. По време на Гражданската война бил офицер в Армията на доброволците и на Въоръженните сили Руския юг.

Вие си отговорете, как при такъв дядо, с подобна биография, другарят Олег Константинович Рогозин, таткото на Дмитрий, е станал генерал-лейтенант, професор, доктор на техническите науки. И е заемал вече изброените ръководни длъжности в Съветската армия и Министерството на отбраната на СССР.
   image


Самият другар Дмитрий Рогозин е приет с отворени обятия на Запад. До 2011 година той беше руски представител в НАТО и посланик на Москва в Белгия. Истински комунистически „антикомунист“ и действителен „консерватор“.

Днес Авигдор Ескин, който подобно на Владимир Волфович Жириновски крие кой е баща му, е Fьrer на израелски паравоенни организации. В тях членуват ветерани от войните, които ционистката държава е водила. Но също така бивши руски военни, сражавали се в Афганистан и Чечня, които без да са приели юдаизма, живеят в Израел.

Предстои да чуете и видите разказа на товарищ Авигдор Ескин. Сам той е доказателство за пълната достоверност на онова, което американският равин Хари Уетън е публикувал в началото на 1939 година:

„Комунистическата душа е душата на юдаизма. Оттук следва, че както в Руската революция триумфът на комунизма бе триумф на юдаизма, точно така юдаизмът ще триумфира с триумфа на фашизма…        image              

Комунистите са марксисти, болшевики, интернационалисти, евреи, врагове на арийците и на тяхната култура. Съветска Русия се управлява от евреи и варвари, които не са способни да създават култура. В такъв случай ето я първата стъпка в Програмата: евреите трябва да се спогодят с нацистка Германия, фашистка Италия и фашизма като цяло.“

Така и станало. Мачът продължава…

Моля, когато гледате и слушате, от вниманието ви да не убягват няколко неща. Първо, събеседникът е истински фашист, даже нацист. Той уж се е борил против комунистическия режим, но най-вероятно е негов агент. И поддържа връзки с потомците на номенклатурата. Като в тяхно лице съзира… „консерватори“.
youtu.be/wlomeQICynw                                                                                                        youtu.be/R__aKBLABH4                 
 
Помислете. За кои „мракобесни либералите“, „либерални ултра националисти“ и „руски либерални ултранационалисти и русофоби“ приказва Авигдор Ескин? Ами израелският украинец говори за „Болотная площадь“, където се надвикваха евреите Гари Каспаров – всъщност Гари Кимович Мойсеевич Вайнщейн, понастоящем… американец, Едуард Лимонов – в действителност Едуард Вениаминович Савенко, националболшевик, Борис Немцов, крупен крадец, свързан с „Росатом“, и прочие болшевишки „антикомунисти“.                           image               
   
Да не се „подлъжете“. Батальонът „Алия“ „е частна организация. Тя няма никакви отношения към държавните структури. Това не са действащи офицери от израелската армия. Това са хора, които вече са приключили своята военна служба. Те са се обединили на основата на това, че имат славно – няма да се стеснявам от тази дума – съветско или руско минало в борбата с терора и престъпността. Тези хора са способни действително да изпълняват такъв род функции по-добре от другите…“

Аiu vivere in mendacium![Да живее лъжата, лат.]

Най-малко девет месеца батальонът „Алия“ се сражаваше в Източна Украйна. Както се убедихте, всички в неговите редици говорят руски. Някои не са станали юдеи, а са продължили да бъдат руснаци – атеисти, изповядващи друга религия, всякакви. По една или друга причина те са предпочели да битуват в Израел. Повечето са ветерани от престъпните войни, които съветската държава водеше. Хора без професия и перспектива – обучени да убиват и разрушават. Твари, които не са в състояние да вършат нищо полезно.

Други – с достатъчен опит в реални бойни условия – срещу арабите в Газа, на Западния бряг на река Йордан и в Ливан – най-истинските потомци на античните юдеи.
    image


Внимание! Такива организации, които представляват status in statu – държави в държавата, при това въоръжени, обучени и достатъчно безмозъчно жестоки, се нароиха и у нас. Има Генералски движения, политическа партия „Гранит“, водена от уродлив шишко, син на щатен партиен секретар, живеещ в ленински брак с еврейка с дядо равин. В изстъпленията си нейният Fьhrer крещеше, че подобно на друг генерал – чилиеца Аугусто Пиночет, ще затваря по стадионите всички различни, некомунисти, несъгласни с комунистическата униформена сган.              image          

Този мурджо цял живот пропагандира СССР и съветската (анти)култура. Понастоящем – руската. На всичкото отгоре, за заслугите му към национал-болшевизЪма са го произвели в милиционерско звание… „академик“. Къде? В напълно нелегитимната „академия“ на секретаря на организацията на БКП в Старозагорската окръжна болница, другаря Григор Велев. Не че БАН е по-стока, както се казва…

Николай Колев-Босия ми е разказвал, как в края на осемдесетте години същият този „патриот“ и чест гост на телевизия СКАТ – Григор Велев, постоянно слухтял около него и кръга, от който се пръкнал независимият синдикат „Подкрепа“. И не пропускал доброволно да донася на Държавна сигурност за всичко, което узнавал за това.

Има организации на бивши комунистически офицери и сержанти от армията – престъпен орган, съсипал здравето и отнел години от живота на милиони български младежи. Също така – структури от въоръжени гангстери от мафиотската организация Държавна сигурност, милицията, от останалите подразделения на шпионажа и подривната дейност срещу българския народ, осъществявани от преданата на Москва БКП и нейната номенкратурна държава. Тези бандити бяха и са железният юмрук на комунистическата партия, обявена със        закон за престъпна организация.                   image                      

Не се заблуждавайте. Всички те са сред нас. Изпълнени са с ненавист и алчност. Разхождат се въоръжени. Повечето от неуспелите да се облагодетелстват, жадуват реванш. Но не от своите господари, а от нас – нормалните хора. Паднем ли им, ще ни изколят като Гергьовски агнета.

Декомунизация, включваща арестуването, изземването на оръжието, изпращането на тези изверги на поправителен труд, но със съдебни присъди – това е единственият спасителен изход за българите! Нищо друго не ще ни избави. И никой друг, освен ние самите, няма да ни помогне. Който не вярва, ще отнесе още по-яко дърво.

Докато извършват етническо прочистване в изтока на Украйна и у нас, другарите ционисти редуцират, както се изразяват, и европейските християни. Имиграционната вълна е отлично обмислен план, поверен за изпълнение преди всичко на т. нар. либерали – едни от най-верните ратаи на ционистите.

Кой друг, ако не Те, развяха шареното знаме на т. нар. мултикултурност и правата на хомосексуалистите? Но не обелват и дума за това, че цион-нацисти като Авигдор Ескин, с чиито възгледи току-що се запознахте, изобщо не допускат тези извращения на Божествения промисъл да нахлуят в ционисткия „рай“!

В него, в държавата Израел, жените все така имат право да сядат само на най-задните седалки в превозните средства. А дори малките момиченца биват преследвани, ако поличките им не се влачат по земята.

Основно оръжие на ционистките нацисти навсякъде по света е т. нар. антисемитизъм. Някой в състояние ли е да обясни, защо гоите го приемат? Толкова по-тъпи ли са от чифутите? А какво вършат църквите, имащи се за… „християнски“? Фактически те не са нищо друго, освен филиали на синагогата на сатаната – на фарисейството, талмудизма и кабализма.
    image


Няма два месеца и половина, откакто Англиканската църква погна един викар от графство Съри, който „активно разпространявал твърденията, че Израел е стоял зад терористичните нападения от 11 септември“ 2001 г. в Ню Йорк.

„Преподобният Стивън Сайзър, който отдавна води спорове с лидерите на еврейската общност заради публикациите си в своя собствен blog в интернет, огласяващи неговите остри схващания за Израел и ционизма, е поместил link във Facebook, отвеждаща към статия, озаглавена „11 септември – Израел го извърши“. Като е добавил коментар, че „това повдига много въпроси“.“

Насетне следват обвинения, задето свещеникът е участвал в конференция в Иран?! Еврейските лидери на Острова я определили като „празник на антисемитската омраза“. И какво от това? Нали уж има свобода на словото? А документи на ООН и на Евросъюза регламентират защитата на правото на свободно изразяване!

Стойте! Ако Великобритания е ръководена от еврейската номенклатура, нека това бъде заявено открито пред народите на кралството и на света. Обаче, в случай, че не е така, да хванат тези ционисти за яките и да ги пратят там, където трябва – за превъзпитание зад решетките. С надеждата, че ще започнат да се държат като нормални човешки същества.

Друг вариант – принудително да ги изпратят в Израел, за да си добруват в Своя ционистки Едем.
    image


Има и трети, който отдавна беше предложен от група египетски университетски преподаватели по право. Да съберат всички евреи от цялото земно кълбо. Да ги изтъпанят на западния бряг на Червено море. И да ги оставят да го пресекат.

Щом като Танаха – Старият завет – успя да Им послужи за създаване на Тяхната мръсна терористична държава – гноящ цирей на планетата, значи Яхве-Йехова ще разтвори водите. И Те спокойно ще се доберат до отсрещния, на източни бряг. „Повторно“ ще се доберат до „обетованата земя“. Нали вярват в това?

Даже предлагам всички псевдо християни, които приемат тази чалга, да ги придружат.

Искат, не искат, така да бъде! С булдозери да ги натикат в морските води. В противен случай, както поискаха египетските учени от швейцарски съд, да заплатят стойността от всичко, което са откраднали на излизане от Египет, барабар с лихвите. Математици и икономисти изчислиха, че става дума за повече от 999 трилиона долара, когато щатската валута беше силна!

Готов съм да диктувам, какво дължат на българите – от древността до наши дни. Да ни платят, или да се пръждосват! Може и да поработят в лагерите, които първи и единствени създадоха. В които изтриха от лицето на земята десетки милиони неевреи, предимно християни! Но да очаквате от евреин работа?!…

Иначе – аман! От нас, от човеците зависи, дали ще поставим чифутите, жидовстващите убийци, крадци, измамници, осъдили Бог на кръстна смърт, което заслужават.
    image


Тук е България, а не Чифутландия! Все още!

И отбележете: Не казвам „майната им на евреите“. Нито – на мюсюлманите, на псевдо християните, на западняците или на руснаците…

Но след Бога, истината и семейството ми, българите, истинските, са ми най-скъпи. Който разбрал, разбрал.

Ако не се вземем в ръце, тежко ни и горко! Видяхте какво стана с Палестина. Преди това – с Руската, Австро-Унгарската империя и с Германия. Сетне с държавите и народите на Източна и Централна Европа, с Китай, Виетнам, Камбоджа…

Един от Техните пропагандисти преразказва историята, като се мъчи да я натамъни към съвремието. Използва аналогии, за да ни увери, че Те ще се изморят. Друг път!

Припомня, че навремето, преди Първата световна война, онова, което е днешна Русия, е било част от тогавашната православна империя. Но какво станало?

Между 1918 и 1922 година се завързала въоръжена борба. Дошла революционна групировка.

„Това беше партията на болшевиките (по-късно комунистите).

Сред групировките, които се опълчиха на тиранията на руските царе, болшевиките бяха най-крайни. Те обещаваха нов обществен ред, който да овласти работниците, да сложи край на религиозната тирания и на съществуващите елити, да премахне частната собственост и да провъзгласи нова ера за човечеството. Първоначално нищожно малцинство в опозицията, даже сред комунистите, безскрупулното стратегическо въображение на болшевиките ги изтласка до положението да станат господари на цяла Русия.
   image


Изглеждаха като близо до изтощението, след като водеха яростна гражданска война срещу Белите руски реакционни части. Съюзническите сили току-що бяха триумфирали в Първата световна война. Обаче не други, а болшевиките излязоха най-големите победители в нея.

Като разчитаха на червения терор, включително на ужасни изтезания и масови екзекуции, болшевиките смазаха както вътрешните си опоненти, така и интернационалните обединени сили. Те победиха, благодарение на тяхната непоколебима решителност, сплотеност и идеологическа подкрепа. Докато силите на Съюзниците се оказаха неспособни, понеже бяха разделени от различни цели, изпитваха слабо желание за продължаване на борбата след годините на опустошителна война и липса на обществена подкрепа в собствените им страни…“
          image
Абсолютно невярно е, че болшевиките са победили. Всичко било уредено така, че да изглежда, сякаш те са надделяли. Ако наистина се налагало, „силите на Съюзниците“ щели да ги премажат, както Владимир Кличко – Кубрат Пулев.                           

Истинските триумфатори били техните сайбии. Кои? Интернационалът на еврейските банкери – настоящата корпоратокрация. А златото, събрано от адмирал Колчак за продължаване на бойните действия, отишло в банките зад Океана… „Вратите към рая“ – към природните богатства на необятната Руска империя, били широко разтворени. Но само за избрани – за Братството, начело със семейство Ротшилд.

Три четвърти от болшевишките управници, които под ръководството, а сетне под опеката на финансовия Интернационал, възстановили юдейска Хазария под тоталитарна комунистическа власт, били евреи. Даже повече!

Има ли такива, които още не вярват? И товарищу Путину тоже?
   image                                                                                      
„Милите“ комунета! Съветската власт беше еврейска власт? Както лично заявил товарищ Владимир Путин по време на церемонията по откриването на възстановената Еврейска библиотека в Москва, цитиран от нюйоркската Еврейска телеграфна агенция, „първото съветско правителство беше съставено от 80-85 процента евреи.“                                                                                                                                                                       youtu.be/zjvNDDBXC5Y                                   image                                                                                                                                          Цитираният автор, прави аналогия между „триумфа на болшевиките“ и очакваната победа на Ислямска държава. Смята я за предизвестена. Колко уместни и верни са подобни сравнения, решете сами.                  image   diagnosa.net/                                                    image image  image    image                            



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8731513
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930