Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.04.2015 20:25 - Мокрите мечти на всички рубладжии включват референдуми и за излизане от ЕС и НАТО. Инструмент немислим в Русия.
Автор: budha2 Категория: Други   
Прочетен: 1014 Коментари: 0 Гласове:
4

Последна промяна: 04.10.2016 21:50

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 image

Русия сваля цената на газа за Гърция - Първанов: В такава изолация България не е изпадала от години
                                                                                                           „

Агент Гоце“ предложи референдум за сваляне на санкциите срещу Русия

Лобистът и най-виден представител на Петата колона на Русия – Агент Гоце отново бе активиран и предложи референдум за сваляне на санкциите срещу Руслямска държава. Руските служби изглежда активират всичко и всички напоследък.
Огромната част от българите и днес са за активни връзки с Русия и не приемат периодичното напрежение и охлаждането между дипломациите на двете страни. Част от причините за това емоционално отношение се коренят в миналото и никой политик не може да ги пренебрегне, ако не иска да сгреши.

                                              image  http://boristodorov56.blog.bg/photos/
71379/original/149048_1428526124149_
1562708830_30923665_5055161_n.jpg           


Многократно съм подчертавал, че е трудно да се намерят в европейски и в световен мащаб аналози на духовно общуване, каквото в продължение на хиляди години съществува между българския и руския народ. Близостта на нашите народи е силна и устойчива във времето не само заради славянското ни родство.
Това казва президентът Георги Първанов пред „Преса”.                                                                                                                     
Кое мнозинство? Шепата лумпени и живелите преди 90-та година? Защо да не дадем няколко милиона, за да може „агент Гоце“ да брани руските интереси? Президентът Първанов, осъзнавайки че „големият му шлем“ е в историята и господарите му искат нови постижения, синтезира исканията на Петата колона за такъв референдум и излизане от кризата в няколко точки:

I. Агресивното антируско говорене на президента Плевнелиев.
II. България да заяви и в Брюксел, че е за отпадане на санкциите спрямо Русия.
III. България не бива да допуска нейната територия да бъде използвана за враждебни действия срещу Русия.
IV. Новата европейска архитектура на сигурност не може да се гради срещу Русия.
V. България да отстоява правото си на специфична позиция в своите отношения с Руската федерация.
VI. Да търсим и да развием нова енергия в двустранните отношения чрез възраждане на енергийните проекти.
Общо взето се припокрива със Сидеров и с подобни изказвания Първанов е една друга „уста“ на Кремъл у нас. Но, разбира се, поднася исканията на Москва по един много по-галантен и по-стилен начин от беловласия му колега-лумпен.

Покрай отчаяните опитите за пробив на руските интереси в периферията на ЕС на всички нива, подобни изказвания ще зачестяват все повече. Мокрите мечти на всички рубладжии включват референдуми и за излизане от ЕС и НАТО. Все инструменти, които са немислими в тяхната Русия. 

petatakolona.com/
   

                            image 

http://www.freakingnews.com/pictures/121500/X-ray-of-Sergey-Lavrov-Shows-a-Horse-Head-121993.jpg   
 


X-лъчите от главата ви показва че само ветеринарен лекар може да ви помогне 
                                                 

                                                                      Георги Седефчов Първанов, придружен от Светлана Шаренкова ( бивша Тутберидзе) е бил наскоро на среща с руския външен министър Сергей Лавров без това да е оповестено нито в Русия, нито в нейната българска провинция.  

                                   image    
http://www.faktor.bg/uploads/images/
kolaj_putin_goce.jpg  
                                                                                                                         
Говорили са си за разни български кризи сред които единствената недопустима за Кремъл е русофилите да се делят и боричкат.  

            image     
Светлана Шаренкова - музата на българо-руската дружба    

                          image    Деляна Пеевска-музата на българо-колумбийската дружба                                                                                                                                                                                                                                                                                 
На въпросната новина, както е обичайно у нас, не беше обърнато внимание- може би поради незначителността на вестоносеца, когото традиционно се опитват да убият ( с премълчаване). Жалко! Защото е интересно да се (раз)узнае как така „неправителствената“ Шаренкова получава аудиенция при третия по значимост в руската имперска йерархия управник, че и цял (бивш) президент на България му води на гости.                                   

Как се развиха във времето позициите на тандема Шаренкова- Първанов?

Преди всичко трябва да се каже, че двама се радват на напълно безкритичното, но затова пък извънредно любезно медийно внимание- като казвам „внимание“ искам да подчертая, че медиите продължават да внимават много да не кажат крива дума за тях. Някой да е попитал Първанов например какво прави изобщо в политиката след тройния провал на енергийните си мегаломански обещания? Или как може да е съуправляващ с онзи, който по документи се води виновен за гръмкото сгромолясване на тройния му руски шлем, което го прави най-зрелищния лъжец в България?    
                                                                

Кремълското внимание към Шаренкова пък направо е без прецедент – от тайни срещи с външния министър Лавров ( ако не е било тайна, защо не се похвали сама, а потвърди за срещата си след скромната ми намеса), нейният статут на руски инструмент за влияние в България премина на по-високо ниво.                             image                                                                                                                                      Наградена беше в началото на тази година от премиера на Русия Дмитрий Медведев за заслуги в бойните действия в рамките на руската информациона война срещу България. На церемонията в Москва е било изрично подчертано, че тази руска награда за успехи в пропагандата по изключение се връчва на чужденци ( като Шаренкова и Димитър Иванов).

                     image     
Професор Митю Гистапуту: Дюбрутру обучавам новите кадри на левитския интернационал                                                

И ето че онзи ден на(д)градената Шаренкова взе думата на последния ( дали няма наистина да се окаже последен?) конгреса на БСП , за да се накара на клетата столетница от московски позиции. Като пример за предателство ( спрямо Путин) тя отново даде посещението на външния министър Кристиян Вигенин в Киев през февруари 2014 г. при „фашистката хунта“. След което някои колеги написаха, че конгресът е обявил ляв курс с руски акцент.  

                                       image      http://e-vestnik.bg/imgs/home_page/Volen_Hitler.jpg
       

Така че Волен Сидеров е прозрачен – не само не се крие, но и се перчи на сцената за камуфлаж, за отвличане на вниманието на публиката, втренчена в неговата клоунада. Ролята му в руската постановка е поддържаща и дори го крият, когато преценят за нужно ( както в случая с организираната миналия месец в Санкт Петербург среща на фашизоиди, от която той отсъстваше въпреки че името му присъстваше в програмата като един от говорителите на сборището).
                         image      http://bgsniper.com/images/idoblog/
upload/63/2712.jpg
                                                                                                                           

Истинската атака не е неговата, а на традиционните за Червената армия „заградителни отряди“ на руското влияние, които стрелят в гръб на червената партия, карайки я да настъпва срещу западния враг по команда от Москва.

Руско г(л)адно има.ivo.bg/                                                                                                    image http://85.14.28.164/d/images/slideshows/0000127022-middle.jpg

                                                                  Русофилите се срамуват, че са българи. Те смятат, че чуждата държава Русия е по-велика от България. Смятат, че тъпите руски политици, прегърнали десетилетия наред най-тъпата идеология на света – комунизма, са по-добри от българските политици. Нещо повече. Те говорят и пишат срещу българските политици, но не дават лоша дума да се издума за празноглавците в Кремъл. Защо? Аз имам отговор. И той не е само в типичното за русофилите българомразство.    

                   image                                                                                                                                       Русофилите винаги са били хора, които целят да ни върнат във времето на робство – турско или руско, все едно. Тяхното говорене за „турското робство” не е да кажат истината за него, а за да изтъкнат колко „освободителна” е Русия.                                image                                                                                                                                        
Когато пък говорят за времето на съветското владеене в България, те го представят като „борба срещу фашизма”, срещу „империализма”. И бяха готови да ни „кримосат” – т.е. предадат и като територия на СССР. Затова пък рисуваха и рисуват и до днес Русия винаги в розово – въпреки ужасните репресии, избиването на милиони вярващи в Бога човешки същества, въпреки разграбването на България.  
                                                                           image

                                                                
Да им припомним думите на отец Паисий, първият наш възрожденец, отворил ни очите за нашата славна история: „О, неразумни и юроде! Поради что се срамиш да се наречиш Болгарин?” В своята велика „История” Паисий Хилендарски нарича тези, пред които днес се кланят нашите русофили, МОСКАЛИ и вярно отбелязва, че те, МОСКАЛИТЕ, са склонни да крадат нашата история и да лъжат за нея. Думите на Паисий за МОСКАЛИТЕ като опасност за нашата национална идентичност, след това се осмислят многократно от последователите на Паисий – българските възрожденци просветители и революционери. Всички те, в един глас, предупреждават за опасността от МОСКАЛИТЕ.    

                                               image                                                                              http://os.colta.ru/m/photo/2010/09/27/
marsh_b.jpg    



Гласувай:
4



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8734654
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930