Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.03.2015 17:11 - 50% от руснаците одобряват желанието на Путин да започне ядрена война
Автор: budha2 Категория: Други   
Прочетен: 3786 Коментари: 1 Гласове:
1

Последна промяна: 13.07.2017 19:27

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
   image                                                                      
Според половината от руснаците, руският президент Владимир Путин е прав че говори със Запада от позиция на силата. Това се доказва от резултатите от проучването "Левада център".
                       image                                                                                                                                 Половината от руснаците реагираха положително на изявлението на Путин, направени от него във филма "Крим. Пътят към дома", че е дал заповедт по време на готовността на Кримската операция да използва ядрени оръжия. Това са резултатите от проучване, проведено от "Левада център" .    
                                       image                                                                                  
По-специално, 50% от анкетираните са избрали отговора "Одобрявам, със Запада може да бъде единственият начин да се говори, те разбират, когато те говорят от позиция на силата." Тревожно изявление на Путин за готовността си да използва ядрени оръжия задържан само 27% от руснаците.    
                                                   image                                                                                      
Също така, 52% от руснаците смятат, че руският президент Владимир Путин, за да се справят успешно с проблема за отношенията с Украйна. Противоположното мнение се държи от само 14% от анкетираните.  
                                              image                                                                                       
Фактът, че Путин се справят успешно с въпроси на външната политика, 69% от руснаците смятат. Несъгласен 8%.
И че Путин успешно се справи с отговорностите на президента на Руската федерация, 76% убедени. Има дори и по-малко несъгласие - 7%.  
                                 image        

Според руснаците, руският президент Владимир Путин през годините във властта, е способен да възстанови статута на Русия като уважаван власт (49%), за да се стабилизира ситуацията в Северен Кавказ (34%), за да се преодолее сепаратистки настроения и запази Русия от разпад (33%), за повишаване на заплатите пенсии, стипендии и помощи (29%), за да се справят с последствията от кризата през 2008 г. (29%), за да се запази Русия по пътя на реформите (24%), за укрепване на законността и реда (18%).
                           image                                                                                                                                 
Фактът, че в ръцете на Путин почти цялата власт е концентрирана в страната, според 70% от руснаците са в полза на Русия. Само 15% вярват, че той не обещава нищо добро на руснаците.
                                       image    
http://ic.pics.livejournal.com/grimnir74/16472677/
2648689/2648689_original.jpg

                                                                             
Като цяло, Путин има доверие 87% от руснаците. Такава висока степен на доверие от населението на страната, руският президент се използва само през 2008.

                                                                 image             

През февруари анкета фонд "Обществено мнение" показа , че руският президент Владимир Путин има доверието на 83% от руснаците. Сорос е спетил явно 4% и опитал да свали рейтинга на Путин който постепенно отива към заветните 101%..           image                                                                                                                                    

През декември миналата година, президентския рейтинг на Путин беше 85%. Само 14% от анкетираните са заявили, че не одобряват президента. Също така, повече от половината от анкетираните руснаци изрази увереност, че страната се движи в правилната посока.  

 
image                                                                                                                                           gordonua.com/     
                                                                                                               image   image  image       
Заместник-председателят на Държавната дума на Русия Владимир Жириновски заяви, че жителите на Япония трябва да напуснат опасната за живеене островна държава и ги призова да се преместят на свободните руски територии. “В отговор на последните събития в Япония... 
атаката с ХААРП  Либералнодемократическата партия (ЛДПР) на Русия предложи на руското правителство да започнат консултации по въпроса за преселването на жителите на острова на територията на Русия”, - заяви Жириновски, цитиран от Интерфакс. По думите му “ние имаме много място, където да се използват ръцете и мозъците, особено японците”.

image

“Нека си построят жилища, те сами ще се издържат, нека вземат гражданство по установения ред, да учат руски и да се асимилират”, предложи ЖириФона на Путлич тогава. В съобщението от пресслужбата на парламентарната група на ЛДПР, според Жириновски японските острови не са подходящи за постоянно пребиваване, те са изключително уязвими към природни бедствия!!! 
                                                             image                                                                           

След атаката с ХААРП Токио поиска от Москва да увеличи доставките на горива!!!... а вицепремиерът Игор Сечин заяви, че Москва е готова да достави до 150 000 тона течен натурален газ и да увеличи доставките на газ за Япония. Преди това премиерът Владимир Путин възложи да се помогне на Япония с гориво, ако тя поиска такава помощ. Междувременно спасителни екипи от 69 държави пристигат в Япония, най-многобройни екипи са изпратили Австралия, САЩ, Нова Зеландия, Великобритания, Южна Корея,Китай но не и Русия. Пентагонът е разрешил на самолетоносача "Роналд Рейгън" да бъде използван като база за спасителни хеликоптери.
 

                                            image                                                                       

 "На Земята има няколко високочестотни трансмитери, които провеждат изследвания, подобно на ХАРП. Но нито един от тях няма капацитета да изследва широкия диапазон от научни проблеми, който има ХАРП. Най-мощните трансмитери са разположени в Русия и Норвегия
/Норвежеца евреин Йенс Столтенберг е комунист в червата и агент на съветската шпионска централа КГБ с псевдоним „Стеклов“/.Те имат ефективна излъчвателна мощ (ЕИМ) от един милиард вата (един гигават). ЕИM от 1 GW е прагова стойност, над която единствено става възможно генерирането на нужните радио вълни и анализа на предизвиканите от тях ключови йоносферни явления. Кой командва НАТО и кой унищожава САЩ с ХААРП, може би сами си унищожават щатите.                                    image    http://vasi.net/uploads/podbor/v9496/jaba_430.gif                                                                                                                                                     
>   Русия провежда военни учения и на Курилите                                                                                    

                                                image                                                                                                                                                  
КГБ И МОССАД ВИНАГИ СА БИЛИ СВЪРЗАНИ ВЪВ ДНК ВРЪЗКА И КОМАНДВАНИ ОТ ЙЕЗУИТИ НАЧЕЛО С РОТШИЛД. Ребека Рот обвинява Израел за проникване в американското общество но забравя руските служби които са над Моссад в ерархията. Израел/Моссад и КГБ/ФСБ са просто инструменти на Централния Банков Картел. Банкерите подбуждат "терор" като претекст за налагане на полицейска държава. Те трябва да защитават монопола на кредит (валута), за да се гарантират 17000000000000$ "държавен дълг".САЩ е дойна крава на Израел и Русия, а службите й за сигурност след убийството на Кенеди са инфилтрирани с руски и израелски агенти.Всички научни открития направени в САЩ са източвани и прилагани или не, в Русия и Израел водородни бомби, Хаарп, психотронно оръжие.В Китай където е централния офис на звяра Ротшилд, също, от интерет до 3Д принтери  източвани технологии от САЩ..Патентите на всички открития се предоставят на Ротшилд, чрез измама, натиск или убийства и напредъка на цивилизацията се замразява или се използва за лични цели на левитския елит.                   image                       
Президент Франции обвинил США в авиакатастрофах гражданских самолетов                                                                                                                                
Уморените коне ги убиват.                                                                


Мосад е създаден от Джеймс Енгълтън и Ким Филби, двама топ експерти в контраразузнаването както на ЦРУ и МИ 6 .Енгълтън има  дълга кариера, като "къртица" в рамките на ЦРУ. Той подаде оставка през 1974 г..Филби е топ шпионин на Великобритания. Въпреки това, през 1963 г. той се премества в Москва.                      
Израел в действителност е  комунистическа държава не само на стратегическо място в Близкия Изток, но й с много близки връзки с сталинистка Русия и заедно изпълнени със юдосоциализъм "истинската  вяра", са готови да "заразят" Запада  използвайки влиянието на световната ционистка общност за извършване на марксистка война, особено срещу Съединените щати. Angelton е вярвал, че може да използва това, си предимство и "до" Мосад в "двойна" организация, тайно обвързана с ЦРУ, докато открито е чиста КГБ. Как така изведнъж бивши американски президенти, внедрени агенти на КГБ, като Х.Кисинджер и други около Ротшилд, застават срещу САЩ и рекламират Путин?...  след като Обама въведе закон, чрез който Federal Reserve Ротшилд е задължен да докладва за всяка стотинка изразходвани финанси.
                                                                                                                                                   

Известно е, че рязката промяна в магнитното поле води до блокаж в компютърните системи на самолета, включително и до блокиране на вратата на пилотската кабина, заключваща се електронно. А точно с промяна в магнитното поле на земята работи системата ХААРП, която уврежда климата на земята ни напълно целенасочено. И сваля самолети. Като се сменя магнитното поле на земята на определени точки, се играе с атмосферното налягане, което от своя страна предизвиква бури и климатични катастрофи. И това е задачата на ХААРП! Любянка прави същата манипулация както с убийството в Кремъл, убиеца вика дръжте убиеца."На Земята има няколко високочестотни трансмитери, които провеждат изследвания, подобно на ХАРП. Но нито един от тях няма капацитета да изследва широкия диапазон от научни проблеми, който има ХАРП. Най-мощните трансмитери са разположени в Русия и Норвегия.                                                                                                                                   image             
 Ротшилд, чрез терористичните си творения Моссад и КГБ взривиха кулите близнаци, обявиха война на тероризма и въведаха в САЩ полицейска държава.Тролчето на Ротшилд още с монтирането му начело на Русия,чрез ФСБ и пчеченците "уахабиби".започна серия от терористични актове.обяви война на терора и превърна Русия в полицейска държава.Новият собсвеник на Шърли Хебдо белият сигханин Ротшилд извърши атентат срешу собствените си тролчета хазари и положи началото на полицейската държава в Европа.                                                      image                                                                        
КОГАТО ВИДИТЕ "ТЕРОРИСТИЧНА АТАКА" - ДВЕ НЕЩА ТРЯБВА ДА ВИ ИДВАТ НА УМ - FALSEFLAG И ИЗРАЕЛ - ВЪРВЯТ РЪКА ЗА РЪКА... В КРАЯ НА ДЕНЯ НА 09.11 FALSEFLAG ТЕРОРИСТИЧНИТЕ АТАКИ БЯХА ТВОРЕНИЕ НА ФРАНКЕНЩАЙН ЗАРЕДЕНИ С НИЩО ДРУГО, ОСВЕН С ИЗРАЕЛСКОТО РАЗУЗНАВАНЕ НА РОТШИЛД ИЗПОЛЗВАНО ЗА ИЗДИГАНЕ ОРУЕЛ ПОЛИЦЕЙСКАТА ДЪРЖАВА В САЩ, И ЗА ДА ПЛЪЗНАТ АМЕРИКАНСКИТЕ ВОЕННИ ГОИ В БЕЗКРАЙНИТЕ ВОЙНИ В БЛИЗКИЯ ИЗТОК, ЗА ДА СЕ ОСИГУРИ ВОЙНА НА ИЗРАЕЛ И ПОЛИТИЧЕСКА ХЕГЕМОНИЯ В РЕГИОНА ... НО ЗАЩО? ЗА ДА СЕ ГАРАНТИРА МЯСТОТО НА ЕРУСАЛИМ КАТО БЪДЕЩА СТОЛИЦА НА МАСОНСКИТЕ БАНКЕРИ И НА ЕДНО НОВО СВЕТОВНО ПРАВИТЕЛСТВО И ДИКТАТУРА. Много ключови служители администрацията на Буш идват от PNAC (Проект за нова американска Century). Всички бяха ционисти (израелски партизани). Те обсъждаха необходимостта от "каталитично събитие" за мобилизиране на американския народ.
Осем месеца след встъпването си в длъжност, те получиха своето кабалистично събитие на 09.11, последвано от войните, изисквани от техния дневен ред.
                                                                                                                            image
http://www.dailypress.bg/wp-content/uploads/2015/10/%D0%B2%D0%B0%
D0%BD%D0%B3%D0%B0.jpg


              
> Ванга – средство за успех в соца, посмъртно в употреба и на Путин/Пророчествата на Ванга писани от КГБ(включително и за 11.09.)!!!
                                                                           
                image   
 
>  
Руски сатанизъм - икони на сатрапа Сталин и Путин изместват светците в църквите 
                  image                                                                                                                                                           
>       Путин спря атаките с климатично оръжие над България след като водата тръгна към Турция/ Марица и Тунджа заляха Одрин                                                                                                        

На 2014-11-12 Путин заплаши театрално Юргдоган да не се меси във вътрешните работи на Сирия!? Вчера, след телефонен разговор с криптоеврейчето Ердоган, тролчето на Ротшилд спря атаките със климатично оръжие над България.
                   image                                                                                                                                           
Преди присвояването на Крим,Путин използва климатично оръжие! В Кримския район над 5 хиляди домакинства бяха под вода. Точно 12 дни след молитвата през ноща на 07юли 2012 гигантска вълна от водоеми в Русия наводни КРИМ. Намерени са тайни погребения на жертвите на наводненията в Kрим.  
                                  image                                                                                                                                               
След наводненията/ритуални жертвоприношения/,може би следваме сценария на Украйна.Ритуални убийства ,наводнения или "Принасяне в жертва" за благополучие на начинание, както заграбването на КРИМ или нещо в България.
                                                         image                                                                                                                                        Скопеца Путин като Оракул.Поръчка/магия/ за наводнения в Крим. Според Лазар "четем Бекет 123 и 124, псалм"Псалм 124 (123 в pravoslavnata традиция) се посочва,нещо подобно :4 Tази вода и ще залее,всичко потоп;.Точно 12 дни след молитвата през ноща на 07юли 2012 гигантска вълна от водоеми в Русия наводни КРИМ.Дали Путин е шматка? Накарали са го да помисли че с молитва е предизвикал наводнение,а някой друг е използвал ХААРП. Или е в час?
                    image                                                                                       
Технологията ХААРП не е от днес/Асурите са причинявали разрушителни наводнения 
                     
     image             http://vasi.net/uploads/podbor/v9496/jaba_150.jpg                                                                                                                                             
Южен порой/Путин атакува България с климатично оръжие                                                                      



Гласувай:
3



1. planinitenabulgaria - Так точно надо думат, мислить, писат!
29.03.2015 18:12
Посылаю Вам прпиветы:

https://www.youtube.com/watch?v=pfLPnxSJigc
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8684487
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031