Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.04.2015 17:38 - Най-големият харм в България кръстен на монголо-татарска политическа проститутка
Автор: budha2 Категория: Други   
Прочетен: 1999 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 16.04.2015 17:52

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image    image     Руската църква след смъртта на А. го обяви за светец ". Като цяло, интригант, предател и потисник на руския народ, заедно с църквата се е продал на Златната орда.                                                                                                                      На 17 април предстои да се появи „Течна дружба 3. Руските хибридни войни срещу България и българите през вековете“. Книгата е алтернативен прочит на фалшифицираната по руски вкус българска история-прочит по дати от древността до наши дни.                                  image               Ционисткият режим в Израел и масонските ложи са впили своите пипала в съдебната система в България и я контролират. Масоните са точно тези, които не искат да я променят.В тази схема са не само съдиите и прокурорите, но също следователите и адвокатите, които, възпрепятстват дейността на хора, които искат да работят за истинска справедливост и чест... ако допуснем, че в горепосочените среди все още има такива хора. Масоните дават „братски клетви“ и затова съдия, който е масон, не може да осъди политик, който също е такъв...както знаем политици немасони няма. Обвързаностите с масонските ложи в политическата и съдебната система, трябва да бъдат забранени със закон,всякакви реформи са популизъм за заблуда на гоите.     

Като изпреварващо допълнение по темата, читателите на ivo.bg могат да се запознаят тук с истината за натрапения на България руски „светец“ Александър Невски“ ( едновременно православен, католик и мюсюлманин на различни етапи от живота си на монголски слуга). За него Солженицин казва, че е обрекъл Русия на многовековно робство, и го определя като „смес от татарски майстор-палач, подмазвач и върховен роб“.                            image              
Каква е религията на прословутият "Татар-монгол" Чингис Кан?Всички деца на Чингис Kahn са били със сигурност висши еврейски свещеници - Kanami.                                                      image                         

Руското православие, което насред монголското иго получава привилегията да си построи повече от 400 църкви и манастири ( средища на разгул, покровителствани от поробителите, на които църквата служи до степен, че канонизира потомци на Чингис хан като „светци“), го обявява като светец заради дейността му срещу руските князе, пожелали да се съюзят с католическия Запад срещу Златната орда. Алексанъдр смазва въстание след въстание срещу Ордата, включително и на собствения си син Владимир, предавайки братята си Андрей и Ярослав на поробителите.                 image                  
Виж тук >  Тюркските народи трябва да подкрепят Путин като монголски хан /Според казахски активист   

И днес руският самодържец Путин, аплодиран от църквата му, открито проповядва по-голяма близост между исляма и руското православие, отколкото между руското православие и западните деноминации на християнството – отглас от вековния приоритет на Русия да се съюзява с азиатските си съседи срещу Европа.

Руската църква, а след това и Сталин, издигат в култ Александър Невски, потомъка на почитания в Златната орда от рода на Чингисидите ( по майчина линия) и канонизират лъжлива версия за неговите „патриотични подвизи“.

Ето какъв „светец“ е натрапен на най-големия православен храм в България и на Балканите!

Александър Невски – светият предател

Фактът, че Православната църква е направила татарина, палача на руския народ негов светец, е разбираем, той не е нарушавал църковни канони, напротив – помагал е за увеличаване на значението на църквата в живота на славянските народи, с огън и меч е донасял пламтящ кръст в домовете на хората обитавали Русия.

Сталин също не се опитва да изобрети колелото, и въпреки войната нарежда да се заснеме филм за Невски и дори канонизира неговия „подвиг”, като учредява орден в негова чест.

Но това не е краят на приключението, името на Александър Невски, оказва се, се идентифицира в Русия с понятието патриотизъм! Така, според данни от проучване през 2008г. на телевизионния канал „Русия”, Невски дори е наречен „Име на нацията”!

Татарин – велик руснак!

По-смешното, е че Невски в същата 2008 г. победи грузинеца Сталин за титлата „Име на Русия”!

Да разгледаме по-подробно кой всъщност е бил Невски?

Историкът Алексей Волович пише за неодиозната фигура на княза:

„Почти цялата европейска историческа мисъл се свежда до това, че „именно колаборационизма на Александър по отношение на татаро-монголите и предателството към братята му Андрей и Ярослав през 1252г. е довело до установяването в Русия игото на Златната орда”.

Оказва се, че именно Александър Невски е един от тези, които са виновни за 240-те години на робство за народите на Русия, тъй като той е принудил хората да признаят Златната орда, без бой.

Становището на Волович споделя и британския историк Джон Фенел в труда си „Кризата на средновековна Рус: 1200-1304”.

От историците Данилевски, Белински, Афанасиев …

До излизането на филма през четиридесетте години на миналия век, освен като предател на Русия, по друг начин не са познавали Александър Невски!

Идеологическата машина на Сталин идеализира образа на татарския принц, приписвайки му невиждани стратегически способности, любов към страната и го направи от предател – спасител на отечеството!

И така, кой всъщност е княз Новгородски?

Александър, в действителност, бил потомък на рода на Чингисидите, роден от наследничка на хан Батий(Бату). А Чингисидите по майчина линия били на почет в Златната орда, но не могли да претендират за трона. Така повелявал кодекса на монголите – Великата Яса.

Александър официално е считан и за син на княз Ярослав Всеволодич, който царувал в Суздалските земи и призовал през 1245г. руските князе да признаят Батий за „свой цар”.

След което активно сътрудничи с окупаторите, изпълнявайки полицейски функции и събиране на дан за татарите от руските земи.

За това, че Ярослав Всеволодович изпраща собствения си син Александър, заложник в лагера на Батий, знаят всички, но за това, че е наричан от Батий негов син, наричан брат от сина на Батий Сартак, носил името Неврюй, след което вероятно по-късно става Невски, неизвестно защо се мълчи.

Носовски и Фоменко дори го наричат син на Батий.

Годината на раждане, за да се вместят във времето на Невската битка, официалните биографи определят като 1220г., но в действителност синът на Ярослав Всеволодович е роден през 1230г. и не може да бъде свързан с битката при Нева поради възрастта си.

1230г. потвърждава и факта, че побратимяването със Сартак, с когото Александър прави монголския ритуал с порязване на ръцете, смесване на кръвта с кобилско мляко и изпиване на тази напитка в знак на вечно братство, се извършва само в детска възраст.

Сартак, както е известно, е роден около 1229-1231гг., което се основава на изчисление на историка Владимир Белински, които пресмята, че ако е известно, че Батий е роден през 1208г., синът му може да е роден след 20, а не след 10 години.

От 1238-1249гг., или дори до 1252г., Александър Неврюй е живял за Ордата, за което има маса свидетелства.

Геройски подвизи

Оказва се, че нито в битката при Нева, която се състои през 1240г., както и в битката при Чудското езеро през 1242г., той не е могъл да участва, а максимума на което е бил способен е да си припише военната мощ на баща си.

Тъй като сме на темата за великите битки, то и в героичните митове има място за невиждани по мащаб подвизи.

Невската битка, според неруски източници се провежда на река Нева, и е нищо повече от обичаен сблъсък със загуби не повече от 30 души, а не с планини от трупове, както пише в аналите на Църквата. И тази битка прилича повече на обикновено нападение на крадци над преминаващ търговски керван.

Не е лоша и версията за псевдонима Невски – невски разбойник, обирджия на търговци!

А битката при Чудското езеро с прословутите тевтонци е направо фантастична история!

Няма да разказвам известната от филмите версия, но германската хроника ще разкажа:

„Представителите на германския орден, които по това време били не повече от 150 души, преследвали извършилия набега отряд новгородци и не пресмятайки вярно силите си, потъват в заледеното езеро. Удавят се около 20 германци”.

Както и да е, не успява да стигне Александър Невски до мястото, където извършил подвига, но следва друг въпрос: за какво тогава го канонизират?

За това, че той отбранява земята от Ордата? За събирането на дан и за потушаването на антитатарските бунтове?

За защитата на териториалната цялост на огромната Монголо- татарска империя от западните съседи?

Бащата на Александър

Както и да е за Александър, но нека все пак отдадем дължимото на бащата.

Той, докато израства синът, за заслуги пред Ордата, през 1242г., е повишен в княз на Киев! Вярно, от повишението той не успява да се възползва, тъй като умира по пътя към престола.

Подвигът на Невски

Настава време да се докаже и синът! И той го прави феноменално.

Той, научавайки, че брат му Андрей, който управлява в Ростов, княз Даниил Галицки и Ярослав Тверски, решили да въстанат срещу Ордата, ги предава всичките, включително собствения си брат.

За което става Владимирски княз и получава огромна армия, с която залива Рус с кръв и огън.

Нямат брой поробените хора, изгорените села и градове.

За жестокостта на Александър са се страхували дори да говорят, масови екзекуции и жестоки изтезания, с това той се отплаща на Рус за родството. Набивал хора на кол, избождал очи, отсичал носове.

Наистина свят човек!

Единадесет години полива земята руска с кръв и пет кървави наказателни експедиции провежда героят на Ордата, като не пожалва дори собствения си син Василий, който вдига Новгород на битка с баща си.

Невски става известен и с преброяване на населението, благодарение на което на практика въвежда законодателно робството, облагайки всеки преброен с поголовен данък и забрана за напускане „местоживеенето” без разрешението на окупационните власти!

Реакцията на църквата

Какво направи църквата? Църква обяви Невски за светец.

Смятате, че е сгрешила? Не, Църквата канонизира своя истински герой, защото, колкото и да е изненадващо, по време на Монголо-татарското иго, за църквата е период на разцвет! Манастири никнат като гъби, построени са около четиристотин манастира в които бушуват разврат, лакомия и пиянство.

Църквата контролира хората, признава за богоизбрани татарите, проповядва послушание към татарското иго, прави правнука на Чингис хан Даир Кайдагул светец с името „Свети Петър, принц на Ордата”. Светец става и правнука на владимирския баскак(хански наместник, събирач на данъци) – Амирхан.

Църквата канонизира Невски защото не позволява католицизма да дойде в Русия!

Да, така е!

Църквата го възнаграждава за това, че не позволява на Украинска Рус да направи своя европейски избор!

Не забравяйте, че княз Даниил Галицки, докато се сражава с татарите, започва политика на сближаване с Европа, към приемане на католицизма!

Както Солженицин пише: „не позволявайки на Русия да приеме католицизма, Невски обрича Русия на многовековно робство”.

Вероизповеданието на Александър Невски

С църквата всичко е ясно. Какъв е бил Невски по вероизповедание?

Никога няма да познаете!

Вие сигурно ще предположите, че е бил православен християнин както и всички татари. Да, няма да сгрешите, но ще бъдете изненадани, че е бил още и:

Католик: тъй като през 1248г., следвайки примера на баща си княз Ярослав,приема католицизма, както е видно от писмо за благодарност от папа Инокентий IV, в което той, в допълнение към благодарностите пише, че изпраща архиепископ в построения под патронажа на Александър Невски катедрален храм в Псков!

Мюсюлманин: преди смъртта си през 1263г. приема исляма в столицата на монголите, тъй като новия хан на Златната орда, Берке, е първият хан-мюсюлманин, а Невски бил гъвкав политик.

Заключение

Политическата гъвкавост сред простолюдието се нарича, разбира се, къде по-просто, проституция. Александър Невски е ярка, неповторима, монголо-татарска политическата проститутка.

Карл Маркс високо оценява любовта към родината на истинския патриот, описвайки го като „смес от татарски майстор-палач, подмазвач и върховен роб”.

Историкът Ю. Афанасиев пише за него: „Днешното митологично съзнание ще възприеме новината, че князът всъщност е бил „пръв колаборационист” напълно еднозначно – като антипатриотично очерняне”.

А британският историк Джон Фенел казва: „Какви изводи можем да направим от всичко, което знаем за Александър, неговия живот и царуването му? Бил ли е велик герой, защитник на руските граници от западна агресия? Спасил ли е Русия от тевтонските рицари и шведски нашествениците? Принуждаван ли е да се самообижда, дори да се самоунижава пред татарите от Златната Орда заради самоотверженото желание да спаси Отечеството? Тези факти, които могат да бъдат изстискани от съществуващите източници, принуждават сериозно да се помисли преди да се отговори на всеки от тези въпроси положително”.

Така че, замислете се, колко струва страна, герой на която е не просто предател и капитулант, а също и власовец, колаборационист, палач, фанатик, политическа, и както се оказва дори и религиозна проститутка …

Олег Чеславски

http://cheslavsky.com/  Иво Инджев, Ivo.bg                                                                                                          image  
Дори катедралният ни храм носи името на монгол, който няма нищо общо с истинското българско православие, а пред Народното събрание стои паметник на чужд държавен глава, който е причинил на българския народ чрез коварство и интриги най-разкъсаната и болна рана, която и днес още кърви."Вот князь Александр Невский... избивал и мучил русских людей совсем не меньше, чем татары". 
/Газета "Аргументы и факты" № 46, 1997 год, стр. 14./ 
                          От Стефан Душан до Свободан Милошевич наследници от рода Джучи                                                                                                                                    image    >  Най-големият московски храм „Христос Спасител“ е Синагога                                                                                              image                                                                                 > ДНЕШНОТО ХРИСТИЯНСТВО КАТО СЕКТА НА ЮДАИЗМА                                                                                                    image       



Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8686261
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031