Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.04.2015 23:35 - Oil в Астрахан: Чабад и Путин се готвят за възстановяване на "Соломоновият храм"
Автор: budha2 Категория: Други   
Прочетен: 2726 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 03.06.2017 22:13

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image                                                                    
> Чернобил е терористичен акт на левитския интернационал с цел ритуален холокост



Близо до Астрахан бяха намерени огромни залежи на петрол
Полето, който бе наречено "Велико". Посочва се че съдържа 300 милиона тона черното злато.                                                                                                                    

Според "Астрахан 24" , новото поле E почти без първите сероводород примеси.

Анализаторите оценяват стойността на депозитите страхотно около 1100000000$.

Ръководителят на Министерството на околната среда, отбелязва, че компанията все още провежда серия от строителни работи и проучване на полето.


Предишното по голямо поле Filanovskogo бе открито през 2005 г. в района Астрахан на каспийския шелф. Въпреки това, пише "Комсомолская правда" , нефтените резерви не са били толкова големи. - около 150,0 милиона тона "

Коментар Raabty
______________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Моля, имайте предвид, че масло в такова огромно количество бе "намерено" от неизвестна компания, която искрено заяви, че щяла да го "добива" пред медиите на 16.04.2014, точно един месец след анексията на Крим към Русия (16.03.2014), която дойде точно на еврейския празник "Пурим".

Такава смела декларация от страна на "малкия бизнес" за правата над такова 
гигантско поле от нефт звучи нелепо в нашия нападател състояние (припомни, че MB Ходорковски загубил своята компания "Юкос",).

Ние вярваме, че ако наистина е изследвано масло в количеството, което е обявено, че е "намерено" , това би трябвало да бъдат "Роснефт", "Газпром" или "Лукойл", големи компании, строго контролирани днес от руските власти.

Очевидно е, че тъй като сега Arian Втори Храм (Крим), и третият храм (Москва) - са "под една корона,"  доминираноиот един, ариански Цар оръжие на Чабад, а именно, Владимир Путин, по мнението на хасидските кабалисти сега е точното време да се отцеди делтата на Волга близо до Астрахан, а след да се оголи наводненият през 1666 Хазарския Итил стария Астрахан = библейската Мека  Ерусалимския храм - ". Храмът на Соломон"

Ето защо "изследваното" поле се намира "на земята": ще се занимават с канализация - да се прокопае канал на сушата (чрез маскиране на тези действия, изявления в медиите за "производство на масло/нефт"), за да се отцеди дъното на Каспийско море, в непосредствена близост до делтата на Волга.

Целта на Хасидите е възстановяване на "Храма на Соломон", атомната бомба положена в олтара, и след това ядрен взрив, с което "Бог Иеова" ще жертва цялото човечество. От олтара, на "Соломоновият храм" бележи точката на най-тънката част на обвивката на Земята, ядрена експлозия на този етап ще доведе до разрушаването му, и освобождаване от вътрешността на Земята на нейното ядро Chora Христ, т.е. древния дракон-змия Ka, което ще му даде изход през света на мъртвите ... от ада в космоса. Това ще бъде "цезарово сечение", произведено във връзка с Майката Земя, генериране на

"Цезар" = Ka-цар.

Унищожаването на обвивката на Земята ще промени гравитационните сили, което ще доведе от своя страна до експлоадиране на кухата черупка на Луната, и на този който е в нея, бунтовния дух Yis_Ar ще се събере с тялото си - излязло от утробата на Земята Хор-Христ по езикова формула:

Ka_Ar Yis_Ar = + (Na + Ве) _Ar = Kaos_Ar(Хаос_АР) = "Цезар"

тоест, създавайки "Kaos/КА-ОС" = хаос, блясък в Вселената и поява на второ, "Black Sun/Черно Слънце", опитващо се да засенчи -Ра, абсорбирайки го.

image

         
>   Възможно ли е, след всички ужасни украински уроци Русия да тръгне по пътя на по-нататъшна пълзяща хабадизация?




Към настоящия заключителен етап от човешката история е започнала подготовка на сатанистите от Чабад: техни приближени например I.Kolomoysky превръщат Днепропетровск, в център на Месианския Hasidism.

Построения дворец в Днепропетровск "Менора" е най-големият център на Hasidismа в света, там започват да се събират членове на Чабад от САЩ и други региони на света, подготовка за пРишествието на "Moshiach"

image

Фиг.1 Главния равин/дявол на Русия, Бeрeл Лазар Чабад Хасидович и верния  
му "shabes/шебек Гой" В. Путин, и президент на Русия едновременно.

Това е символично "запалване" В.В. Путин: анексира Крим в деня на еврейския Пурим,

Така Путин запали фитила на
бомба  за цялото човечество, въвеждайки в изпълнени проекта за реставрация сатанинския "Храма на Соломон"- Мечет, наводнен водите на Каспийско море.

image


Третия храм - Кремъл в Москва - се контролира от главния равин на Русия Berel Лазар Hasid, чрез верния му "shabes-Goy" Путин ", в комбинация" и като президент на Русия, предоставил на Чабад липсващия контрол над Втория Храм (Крим) като трамплин за посрещане на бъдещия "Moshiach" (Днепропетровск, Uman) - това са основните причини за кризата в Украина през 2013-2014 GG инициирана от Чабад-Любавич и техните верни слуги - президент Владимир Путин и руския олигарх  Игор Коломойски в Украйна.


image
cs623429.vk.me/v623429659/33913/G8KsRYOcMtk.jpg ВОЙНАТА Е

ЕВРЕЙСКА ЖЪТВА .В източната част на Украйна, бе невероятна война, в която два рускоговорящи народа се избиваха помежду си, както поръчките им даваха хора, които общуват помежду си на иврит



Ето защо нито САЩ, нито Европа, където влиянието на Чабад днес е огромно, наистина не пречат на Владимир Путин в анексията на Крим. Следвайки "натрупване" и "заплахи" от руската заплаха от нашествие в югоизточната част на Украйна - политическа маневра, за да се гарантира на Игор Коломойски пълен контрол над района "Днепропетровск-Uman" и сложил ръка над паравоенните в Украйна, включително и на "Правия Сектор" воден от D.Yaroshem.

image
image
         
https://pp.vk.me/c624627/v624627797/14145/IxyWz3TAw-I.jpg


Убийството на командир Беднов от ЛНР бе ритуално убийство в деня на "всеобщ втори Кидуш" . Световния ционизъм се опитва да си служи ударно с убийства на еврейски празници...това е важно за него. За тези, които не знаят, обяснението е че еврейския календар е различен от нашия, тези дати попадат в различни години за различни номера на Григорианския календар. Затова тенденцията за не...запознати с проблема е почти невидима. Има много такива примери, например убийството на император Александър II "веселия празник Пурим", последвано от вълна от "погроми". Това е убийството на ерцхерцог Фердинанд участник в тайното общество "Black Hand" Гаврило Принцип в ден Тиша Беав, което служи като отправна точка на Първата световна война, която ционистите са използвани с голям успех, унищожавайки от вътре на Руската, Немската и Османска империи. Почти открито Хасидите се хвалят и с убийството на Йосиф Сталин също по време на Пурим, който в старините си изведнъж "паднал в антисемитизъм" и попаднал на, "Еврейски отровител-лекар." Има и още много примери. Информация за това може да се намери в специализирани сайтове. Вече повече от една година, продължава новия етап в изграждането на Хазария в Украйна и носи ясни признаци на "игра в датите на празниците." По този начин, създаването на единен евромайдан бе посветено на еврейския празник Ханука. По-късно, един ортодоксален евреин и ционист Ерусалим Авигдор Eskin публично каза, че отлагането на референдума за присъединяване на Крим 16 март, носеше "символизъм", защото това е първият ден на празника Пурим. В чест на това събитие на полуострова вече са изградили нова синагога. На "черния вторник" за рублата, която счупи главата на много търговци, дори и тук, предупреди по-рано, тъй като той също дойде при Ханука. И още една "символична дата". 1-ви януари 2015 в ЛНР беше брутално убит командира на ГБР "Батман" Александър Беднов. А именно, той е бил изгорен жив, заедно с личните му охранители по заповед на Игор Плотницки. Всеизгаряне.




За осигуряването на контрол на Хасидите 
над "Бандеровци" послужи, по наше мнение, и неотдавнашното убийство на харизматичния лидер Сашка Белый (" Билого"), който, лично, произнесе лозунга "удри жидав" който никога не би отишъл под "ръката" на I. Kolomoisky.

Следователно след като елиминираха. Дмитрий Ярош 
централата на "десния сектор" в Днепропетровс- започна да служи на Чабад и Kolomoyskogo.

След Дмитрий Ярош "десния сектор" се огъна и от независимите сили се превърнаха в инструмент на Чабад, Путин веднага обяви, че е необходимо да се отложи референдума за югоизточна Украйна към Русия, а след това започна изтеглянето на руските войски от границата на Украйна.

Това означава, че са постигнати 
междинни цели на Чабад : "Крим - наш (или по-скоро хасидски)" регион "Днепропетровск-Uman" се контролират от Хасидите на Коломойски.

"Тресавището е направило своята работа, мавърът може да се оттегли" - В. Путин оттегля войските си от границата на Украйна.

Имайте предвид, че ако сега хасида Й.Коломойски контролира "Десен сектор", и изпраща бойци срещу рускоезичните D.Yarosha в югоизточна Украйна, тогава това означава ли, че в анти-руска Украйна всъщност действа Чабад Хасиди или "Бандера" което е само едно от оръжията им? 


Има и други инструменти: наемници от военните американски компании, руската армия и т.н. Тогава защо руската телевизия денем и нощем осъжда "Бандеровците фашисти" и мълчи по отношение на тези, които тя изпращат? Дали защото, в този случай участва и хасидския и руски президент Владимир Путин?

С оглед на изложеното по-горе, твърдението за петролно находище в Астрахан - информацията са пуска, за да се обясни факта, пред обществеността, защо изведнъж в Каспийската пустинята близо до Астрахан скоро започват грандиозни земни работи.

В очакване донякъде, ние вярваме, че е целесъобразно в тази публикация, да се кажат и няколко думи за тайния ариански смисъл на емблемата "Двоен Орел", под крилата на който извършват своите текущи анти-руски действия срещу "държавноста".

В предишната публикация показахме една стара карта на Mercator, където мрежата е насочена към намиране на стария географски Северен полюс,където е бил преди Joshua Навин да спре слънцето (Фигура 2)

image

Фигура 2 Стара карта на Mercator, меридиани се събират за позицията на Северния полюс, събитието се е състояло преди спирането на слънцето от Йошуа Навин и последвалия пореден библейския потоп, който продължил от 01 април до 1-ви Септември 1666 г. (150 дни или 5 месеца).



На картата на Фигура 2

броя " 1 "означава мястото на първия храм (" Храмът на Соломон "), със седалище в град Астрахан = Old/Стария Итил = Библейския Ерусалим в делтата на Волга, която е наводнена от водите на Каспийско море на 1-ви Април 1666 - Гранд наводнение, настъпило след разпятие и смърт на кръста, на змей-змията-Христос Хор (или по-скоро, Юда Искариотски, който го е 
заместител на кръста или новия/навия Choir/Хор-Христос ).

Числото " 2 "означава Втория Храм =" Крим ", където арианите се преместиха след придошлите води спяха, и когато евреите бяха съживени от хазари.

Числото " 3 "представлява Третия храм =" Кремъл ", където арианството е пуснало корени във формата на православното юдо-християнство.



Лесно е да се забележи, че местата за връзка 1 , 2 и 3 дават триъгълник, на върха си до Хазарския Итил = Old Астрахан = библейската Ерусалим като мястото, където въплътен и, където е бил разпнат и "възкресен" дракона змия Хор Христос, където той пребивава в обладани от духа неговите поддръжници изпълзяли от "царството на мъртвите" - "със смърт смъртта" - и го взеха към Земята.
Mystical духовно движение на поддръжници -zmeya на Earth Dragon, арианите, показан на фигура 2 от синята линия . Това движение е известно като библейско"преселение" ислямски "джихад" или казашко "събиране" - завладяването на териториите от арианите за да останат на Земята, за да имат място "под слънцето", която преди това е принадлежала на Рим и рамейците.

До един момент, "исход", "джихад" и "спускане" са едно и също понятие докато арианите били една общност, така наречената единна "Ummah/Умма", която по-късно се разделила на християнство, ислям и юдаизм.

Хор-Христос казал на себе си, че е "Алфа и Омега", "начало и край". Това означава, че когато започна всичко, и когато трябва да приключи. И когато всичко свърши, все още предстои да започне.

Христос се е родил във Витлеем - предградие на Ерусалим, и там, в Ерусалим, е бил разпнат. Mystical змия изпълзя от наводнения Итил, "опашката" престоява там. И там, в Итил, към тази "опашка" трябва да пълзи глава. Snakes "ухапва опашката си" - когато началото и края се затварят, алфата 
става омега .

От друга страна, за пореден път се превръща в алфа омега, опашката става края на главата и се трансформира в ново начало.

Това е "Пришествието на Месията" - това са чакали и християни, и юдеи, и ислямисти. Ето защо, когато змеят ще затворят мистичния кръг, се посочва че в света, ще има олицетворение/пришествие на "Moshiach", което се очаква да Чабад Хасиди и техните поддръжници.

Имайте предвид, че днес на Земята се върти в обратната посока, на тази която се е въртяла преди Потопа: сега на Земята се върти от запад на изток, а преди потопа, тя се е въртяла от изток на запад.

Ако днес слънцето изгрява на изток, на преди Потопа Слънцето е изгрявало от запад. Следователно, мистичния дракон змия в лицето на неговите поддръжници ариани, идващи от библейския Изход - от наводнените земи на ИТИЛ - за да завладеят Рим, премествайки се от изток на запад (по посока на синята линия на фигура 2), че е "от слънцето." Това е най-буквалния смисъл - арианите се борят срещу rameytsev срещу онези, които се покланят на Ra като върховен.

Ето защо руските ариани все още мразят Запада, защото - там се издигаше мразеното от тях Sun Ra, и срещу тях и техните "роби", Raab = Romans обявиха война арианите.

Ето защо на посоката на движение на часовника съвпада с посоката на мистичния дракон-змия, показана на фигура 2 а арианските часовници измерват на интензивността на движението, като стрелките се движат в същата посока като него.

Имайте предвид, че шествието в Православната църква днес също се прави срещу слънцето.

Вторият триъгълник, показан на фигура 2, има основна линия, свързваща планините на Армения (това е, като Ноев ковчег, както при спасение от Потопа) и региона на Близката Волга - това е мястото, където арианите-хазари привличаха човешки и материални ресурсри за разширяване на запад.

Началото този втори триъгълник е ориентиран към Запада, така показва посоката на библейското преселение: срещу Рим, срещу слънцето.

Имайте предвид, че това се показва и днес в Украйна (Днепропетровск, Uman), когато Чабад събират привържениците си да чакат "Moshiach".


Лесно е да се забележи, че комбинацията от два триъгълника е така наречената "звездата на Давид" - Ариански символ, в който са криптирани действията на хасидите да се възползват от Рим, превръщайки го в един ариански свят и улесняване освобождаването на дракона-змия-Христос Хор от оковите на ада.

Програмата за действие на арианите е ясно представена от - "двуглавия орел" (Фигура 3)
image

Фигура 3. "Double Eagle", който се превърна в емблема на първия Хазарски Итил = Ерусалим, и във Византия Палеолог, мускусни = Татарско - руска
Империя, а по-късно и на Руската федерация

Фигура 3 показва необходимите и достатъчни условия които трябва да бъдат изпълнени от арианите за  да се освободи в света Дракона-змия-Христос Хор от бездната на ада. По този начин, първото и най-важно условие е, че двете глави на орела трябва да бъде доминирани от един от ариански владиката - да има "една корона."

Дясната глава на орела маркира Втория Храм = "Крим", лявата глава - Третия Temple = "Кремъл". Важно е да се гарантира, че свещените условията VV Путин 16 март 2014 в чест на еврейската Пурим прави анексията на Крим, а след това втория и третия храм бяха под негово ръководство.

Тъй като движението на мистичната юдейска змията е първо с цел да улови света, което е произведено  по 1-2-3, а връщането на главата до опашката, обратно се случва по маршрут 321, което е, Трети храм = Кремъл (3), приложен на Втория Храм = Крим (2), След това се генерират двата пика възстановяване на Първия Храм (1).

Разпространението на арианството в света става по два начина: чрез силата на оръжието ("жезъл" в дясната лапа на орела) и засаждането на зомби население арианството под формата на Православието (пресича целия свят - "Power" - в лявата лапа на орел).

След два върха (2) и (3) произвеждат върхове възстановяване (1), силата на оръжието и на вярата prisshestvie православна ще генерират в региона "Днепропетровск, Uman" Moshiach (чиято корона се приготвя - защото няма главата, короната е в очакване на Месията) което ще възстанови върха (1). В жертвеника на първия храм ще се монтира ядрен заряд, и чрез получената експлозия, ще се   освобождавайки дракон-змия-Христос - Хор от бездната на ада.
Това е техният план. Имайте предвид, че криптиран код явлението Arian "Moshiach" - един за всички ариани, че е универсално изискване, което трябва да се придържат към християните и мюсюлманите и евреите. Доказателство за това твърдение е показан на фигура 4
  image

Фигура 4 "Double Eagle" като кодифициран Aриански символ на християнството, исляма и юдаизма

Както може да се види от Фигура 4, "Double Eagle" е отлична кодификация на основните религиозни идеи на християнството, исляма и юдаизма. Основата на орела (опашка) - е в основата на кръста, на който в Хазарския Итил = Old Астрахан = Йерусалим, Мека където е бил разпнат дракона -змей - Хор Христос.

Протегнатите криле на орела са полумесец символ на исляма - което подчертава, че на кръстът е бил разпнат Син на Луната.

Главата и вратлетата на двата орела, формират на латинската буква V , символизиращи "АБ", което означава, че има възкресение на разпнат син на луната. Отляво и отдясно на главата на орел символизира левия и десния край на кръста на кръста, са втория и третия храм основите на бъдещото Пришествие.

Начело на кръста - короната, при които не е главата, но при които - буквата V , образувана от гърлата на двете глави на орела. Той бележи възкресението и идването на ариански цар на царете за целия свят.

Въпросите на еврейската теология, свързани с "звездата на Давид", са обсъдени по-горе в изследването на Фигура 3

За тези от читателите, които поради православно възпитание и патриотични чуства вярват, че двуглавия орел е техния символ по-долу Фигура 5 е илюстрация на "двоен орел" на еврейската синагога в Източна Европа XVIII век.

image       http://photographers.ua/photo/dvulikiy-yanus-543737/

Слънчевия Янус- Брахма, реверсиран от левитите в Кали юга в сатурнов.

 image

Фигура 5. Изображение "двоен орел" в синагогата в Източна Европа XVIII век.

Както може да се види от Фигура 5, двете глави на орела имат корони, като евреите в XVIII век не притежават нито втория, нито третия храм.

Фигура 6 показва изображение на Библията на Francis Skorina, където имаме знаме с двуглав орел - на един от банерите на Израел, това означава само едно нещо: двуглавият орел първоначално е бил ариански символ.
  image

Фигура 6. образът на книгата "Числа" Bible F.Skorina "народът на Израел с рафтовете/ковчега  близо до храма на Бога"

В края на тази статия, ние ще отбележим следното. Въпреки многократните искания от евреите, руските царе и Съветския генерален секретар направиха всичко възможно, за да спасят Крим от еврейското влияние.

Сталин, въпреки силния натиск на евреите не даде Крим, напротив, направи всичко възможно, за да отвлече вниманието световното еврейство използвайки лъжливия път на ционизма, чрез създаване на псевдо-Израел.

Осъществената анексията на Крим, от В.В. Путин, е под влияние от Чабад Хасиди, и така се създава опасна богословска ситуация от която може да се възползват арианските фанатици за да изпълнят своите сатанински цели, които заплашват самото съществуване на биологичния живот на Земята.

Ние вярваме, че единственият изход е:

1. Незабавно връщане на Крим обратно към юрисдикцията на Украйна, за да се измъкнем от заплахата, от намирането на сакралните Втори и Трети Храм да са "под една корона - на Путин", която е - под влиянието на Чабад Хасиди.

2. Да се предотврати концентрацията на 
последователи на Чабад-Любавич  в региона на "Днепропетровск, Uman"

image

 >     Иудейския кагал се добра до Крим           

3. Слагане под строг контрол на строителните работи в района на Астрахан за да се предотврати възстановяване "Храма на Соломон" и така непозволявайки да се прояви ариахския "Moshiach".

Ако не се вземат тези мерки,... след което човечеството го очаква бърза смърт, унищожаването на обвивката на Земята, за освобождаване на Хор-Иисус излизането му от бездната на ада, който ще самоунищожи биологични форми на живот на Земята.

image

Путин и неговите "приятели в Киев", от които той "нищо не иска !"

image
                                                                       
 
Руско-Кримски "Пурим": Или кой ще последва съдбата на Аман? 

 
В МОНАСТЫРЕ ПОД АСТРАХАНЬЮ МИРОТОЧАТ 59 ИКОН 


                                                                sites.google.com/site/raabtaru/neft-v-astrahani                                          



Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8684365
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031