Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.05.2015 20:34 - Бившият шеф на Шесто: Трябва да мълчим, дори когато Русия се отнася неуважително към България
Автор: budha2 Категория: Други   
Прочетен: 1935 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 04.10.2016 19:17

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image


Москва не е агресор, Крим е част от руския мир и от руската цивилизация, не може да се говори за агресия, скочи в защита на Кремъл Иванов
Бившият шеф на Шесто управление на ДС, така наречената политическа полиция, Димитър Иванов отказал да седне заедно в известния български политик и интелектуалец Едвин Сугарев.
image
                                                                                                                                                                   "Хора като Едвин Сугарев изразяват субективните си представи и усещания. А геополитиката изисква теоретична подготовка и лично участие, за да можеш да разбереш ситуацията и да я анализираш", заяви бившият агент на ДС.


image                   Шесто се натяга на Доган                                                   
"Москва не е агресор, Крим е част от руския мир и от руската цивилизация, не може да се говори за агресия", скочи в защита на Кремъл Иванов.


image     
Дюбриутру обучавам новите кадри на левитския интернационал    


"Опитите да се говори срещу Русия са недостойни, дори когато Русия защитавайки своите интереси засяга нечии чужди и дори, когато се отнася неуважително към България. Руският свят е голям, силен свят", разпали се Иванов.

"Корените на гледането към Москва са столетни. Затова е обидно ,когато се говори, че в България има слуги на Русия. Българският интерес, включително последните 50 години, съвпада с интереса на Русия, затова сме с нея", каза Иванов и се похвали, че в Москва го наричали "русофоб сред русофилите".

"Вестник "Русия днес" издаван от Светлана Шаренкова с моя помощ беше наградена от руския премиер Дмитрий Медведев с държавна награда за пропагадниране на руската култура", призна той.                                                                                                                                                  www.faktor.bg/ image 
 Масоните в България контролират и ректорите на ВУЗ-те в страната, НАП и прокуратурата.                                                                                                                                „Държавна сигурност, мили граждани, ви управлява отново…“ Друг потомствен комунист, произлязъл също от висшата алчно червена фашистка номенклатура, пък заключава:

„Те никога не се отказаха да ме вербуват! Опитват се и до ден-днешен!

image   
“Сашко”, както го нарече бащински Митьо Гестапото в предаване на Би Ти Ви, не просто се оказа “добро момче” ( пак според последния шеф на комунистическата политическа милиция Димитър Иванов). Той просто е замислен и тласкан нагоре като политически проект от същото онова задкулисие, което обича да се надсмива над думата “закулисие”- защото нямало такова.                                                                                                
>    Кобзон:Моя страна моя България                                        
Частната политическа полиция в България, която работи много тясно с руските специални служби – те никога не се отказват!…

Но има частна полиция! Митьо Гестапото – този милиционер с професорско и издателско алиби, е един от хората, които разработиха методиката за вербуването на агентите на частната полиция!


image
http://www.faktor.bg/uploads/images/dogan_ivanov_stambolov.jpg

Комунистическия режим официално е обявен за престъпен,а копоите му вместо да търкат наровете дават интервюта?Според закона Димитър Иванов е престъпник  и по чл.31 от Конституцията :
Чл. 31.
(1) Всеки обвинен в престъпление следва да бъде предаден на съдебната власт в законно определения срок.
Въпросът е защо съдебна система не е започнала действия срещу тези кремълски мутри ???                                                        
image
    http://www.faktor.bg/uploads/images/kolaj_putin_goce.jpg
                          

Частната политическа полиция сега е много по-добре финансирана от Държавна сигурност! ДС някога имаше лимитиран бюджет, имаше все пак някаква законова рамка. Примерно, една от причините мен да не могат да ме вербуват и открито да ме насилят, е, че моят баща беше кандидат-член на ЦК на БКП и беше забранено деца на висшия ешелон и партийни ръководители да бъдат открито вербувани. Е, напомняха ми, че мога като Аксиния Джурова да поискам сам да работя за ДС. Но все пак имаше някаква рамка, докато сега такава рамка няма за частната политическа полиция!

– Къде и как вербува тази частна политическа полиция?!

– Един от подходите на вербуване на нови агенти на частната политическа полиция са т. нар. лидерски програми по университетите. Конкретно Митьо Гестапото ръководи няколко лидерски програми в т.нар. УБИТ, Университет по библиотекарство и информационни технологии. Абревиатурата се запомня лесно. Това е университет, в който с парите на държавата се заплащат тези магистърски лидерски програми, чрез които се подбират и се вербуват агенти на новата политическа полиция, заплащат се и тлъсти възнаграждения на професорския състав! Върхът на наглостта е, че те успяват да привлекат европейско финансиране за своята частна полицейска дейност! Митьо Гестапото е професор там по тези програми, Цветлин Йовчев е доцент там по тези програми!… Само да си спомним кариерата на Цветлин Йовчев за последните 5 години: той беше в ДАНС, после беше промушен за съветник на президента Плевнелиев, напусна поста си с обяснението, че ще се занимава с частен бизнес, и изведнъж стана министър на вътрешните работи и вицепремиер, а сега чувам, че го готвят за следващ премиер!

image        
БКП и ДС са част от подривните тайни общества • Крупната организирана престъпност на прехода е продължение на комунистическия режим • Тукашните разбойници са покорни слуги на интернационалните си господари.                                                                     

Значи нещата са много по-сериозни, отколкото изглеждат на пръв поглед!

– Как може да бъде доказано всичко това?! Може би ги подготвят за бъдещи лидери, формират лидерски знания и качества у студентите?

– Ами да, за лидери ги подготвят! Това е още по-опасното! Значи те не само ще бъдат доносници, а тези от тях, които бъдат най-добри доносници и най-добре се справят в кариерата си като доносници и агенти на частната политическа полиция, ще бъдат произведени и в лидери! Видяхме вече един от „лидерите“, който беше произведен „ин витро“ в милиционерската епруветка – франкенщайна Гоце!
image
http://argumenti-bg.com/imgs/2014/06/20-8-1b-390x260.jpg

На 19 юни 2014г. в сградата на Университета по библиотекознание и информационни технологии (УниБИТ) при голям интерес на научната общност, на студенти и граждани, бе открит Институт за изследване и развитие на лидерството в информационна среда. Институтът е създаден с решение на Министерския съвет на Република България от 8 май т.г. и е първата държавна структура за изследване на лидерството в съвременната среда. Директор на Института е проф. д. ик. н. Димитър Иванов – председател на Общото събрание на УниБИТ, а щатът на Института се попълва от млади научни работници и преподаватели от университета. 

image

http://www.dnevnik.bg/shimg/zx450y250_2478318.jpg

  image   

Интернационалистите, комунистите, ни лъжат. Винаги са го правили. От самата им поява.
Никога не забравяйте, че те обучават юдео-масоните в следния мироглед:„Политическият живот на масите и сцеплението на обществото налагат използването на митове. Един научен подход към обществото не позволява вярването в митологични истини. Но лидерите трябва да приемат, всъщност да подхранват, вярата в митовете или социалната тъкан ще се разкъса, а самите те ще бъдат свалени. Накратко, на лидерите, ако самите те са учени, им се налага да лъжат.
                       
                                                           
>   Масонството е чист комунизъм и всички "бивши" комунисти са в него                                

image
http://www.faktor.bg/uploads/images/kolaj_putin.jpg
image

За разлика от доносниците на ДС, на които Комисията по досиетата може да извади документите, поне на част от тях, сегашните няма как да ги установим – това е драмата! Няма комисия, която да установи кои са сега агентите на частната политическа полиция, но те не са държавен орган – достъп до тези регистри няма!….

image http://c8.alamy.com/comp/FE5KN7/king-abdullah-ii-of-
jordan-l-and-russian-president-vladimir-putin-FE5KN7.jpg


Шибболет-еврейски поток, ручей.

Борисов като човек на Сакскобургите/агенти на КГБ/ и Живков също е много съмнителен, дали не е прикрита 5-та колона на Путин.Ако Обама не му държи ярема,с компромати за престъпната му дейност, отдавна да е хукнал на изток. Всички партии днес в парламента са 5-руска колона, с изключение на Реформаторите/ако не са ги купили вече/.Така както и новия шеф на НАТО който е бивш агент на КГБ.                                                                                                                               image                                                                                                                          
Когато славят Стамболов и компания, честват Ротшилдовото масонство. Никак не е случайно, че „най-големият“ изследовател на Стефан Стамболов се оказа… Митьо „Гестапото“ – по-правилно – „Кагебето“!Пак в качеството си на вицепрезидент на „Мултигруп“ последният началник на Шести отдел в Шесто управление на Държавна сигурност убеди масона Илия Павлов да вдигнат паметника на беглеца от Старозагорското и Априлското въстание. Онзи, който написа стиха: „Не щеме ний богатство, не щеме ний пари…“ А по време на своето министерстване насмогна да стане един от най-крупните чифликчии…  
                                      image                                                                                       
 Отношенията между масонството и еврейския езотеричен елит                          

При произвеждането на лидери и сега се ползва практиките на ДС…

image


Това е замисълът и на сегашните лидерски програми на частната политическа
полиция – да бъдат селектирани тези, които в бъдеще ще ни бъдат натрапени за лидери!

– Кого обслужва частната политическа полиция?

– Обслужва кремълско-милиционерското статукво! Хората, които се занимават с поддръжката му, живеят като плесен върху него. Това е техният начин на живот, от него те получават доходите си. Всички техни дейности се осъществяват именно по този начин. От време на време тези хора правят дипломация, симулират сътрудничество с някои западни служби, доколкото искат да си гарантират мястото тук. Ако имаше лустрация, тези хора нямаше да имат тези възможности.“                                                                                                                                              
>  Ако съдите по резултатите, глупостта е същата като злото                                                                                                                                                   image 
Ето как вършел това Митьо „Кагебето“ през вече отдалечената 1995 г.: „… Той обясняваше за организираната престъпност, че е време вече да престанем с тази организирана престъпност, да забравим за миналото си и да започнем да се работим нормално.                                                                                                                                                                         
>   Сорос награди Кри-Сталина Ротшилдова                    



Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8731578
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930