Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.05.2015 21:42 - Земетресение в Непал, като наказание за продажбата на деца на израелски содомити?
Автор: budha2 Категория: Други   
Прочетен: 2273 Коментари: 0 Гласове:
5

Последна промяна: 02.10.2016 13:31

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image            
Израелец содомит с "детето си" през летище Бен Гурион в Израел.                                                                                                                                             
Израел евакуира содомит "сурогат" с бебе от Непал, оставяйки "езичничката" майката в опустошената от 
 земетресението страна.
Израелският Boeing 747 се върна от Непал през международното летище Бен Гурион., Сред 15-те пътници са "еврейски" деца, родени през последните 6 седмици от "сурогатни майки" в Непал.
image
Някои от децата са били придружени от техните "израелски родители." Не се разрешава влизане "сурогатни майки" в Израел .

Завъри евакуация на 26 сурогатни "израелски" бебета от Непал, където опустошителното земетресение уби над 7000 от гоите.
image

Процеса на вземане на деца, в комбинация с публикуване на снимки на новородените, изложи зависимостта на Израел от "непалските сурогати" в светлината на прожекторите, разкриващи малко известната връзка между Непал и Израел, от стартирането на дискусия за етичната страна "на международното сурогатно майчинство."

В Израел използват "сурогатни майки" и желаещите имат право на справедливо нормално "хетеросексуално" семейство.А Singles  двойките, мъжеложниците 
търсят "сурогатни майки" в чужбина. С течение на годините, Индия - където цена е ниска , при високи стандарти на медицината - е предпочитаният вариант при "сурогатно майчинство" за израелските содомити.

image                       
Евреите са признали, че жертват невинни беззащитни Бели деца в Талмудистки ритуали                                                                                                                                                                                                                       
Както отбелязахме по-рано , през 2003 г., индийския град Ананд, Гуджарат, "пионер в търговията със сурогатно майчинство" в Индия. Д-р Nayan Patel е открил първата в света "фабрика", където от 10 години около стотина безработни индийски жени "правят пари", за да направят повече от 600 деца за заможни двойки от други страни. Заможните господа, биха могли да изпращат на този адрес сперматозоиди и яйцеклетка, а след това пристигат в определеното време да вземат детето си.

През 2013 г. този "бизнес" започна да се разширява - и трябваше да се извърши изграждането на нова сграда за около 100 бременни жени. Някои жени се връщат във "фабриката" повече от веднъж. Сурогатно,за ("утробата си") жени с ниски доходи получават за всяко дете около 8000 щатски долара. Когато роди близнаци, се добавят още 2000 $. Бъдещите родители плащат за дете по $ 28 000., Така че "пионерите на търговска сурогатното майчинство" печелят много добри в Операция "chelovekomatok."

Приходите от сурогацията в Индия сега възлизат на повече от един милиард долара годишно (това си заслужава да бъде разгледано, и в нашето "иновативно йудейско правителство?" - Как Русия губи такава "благоприятна възможност").

Бременната през целия период не може да напусне болницата и да има сексуални отношения. Но те се хранят, предоставят им се витамини и се оставят да се срещат с членове на семейството си. При усложнения със самите бебета, Лекарят, родителите и  институцията, се освобождават от 
отговорност. Въпреки това, в случай на аборт, някои плащат по $ 600.

image

Промяна на индийските закони в края на 2013 забрани "сурогатни поръчки" на содомити и двойки, които са женени от по-малко от две години, като по този начин "подкопава демографията на перверзниците." Промяна на законодателството улови много от израелските содомити на половината път "на сурогатното майчинство." Индийските жени се оттеглиха в Непал, за да раждат. Там също  премести своя "бизнес" и израелската сурогатна агенция.


image


Първото "израелско" дете е  родено от "сурогатна" майка в Непал през януари 2014 година. Сега Тази страна се превърна в любима дестинация за израелските содомити. Много страни в Азия и Европа са забранили търговска сурогация. Но на "главния" Може би има "комерсиалната страна на въпроса": в Съединените щати и Канада, това може да струва до $ 150,000, докато в Непал за готово бебе ще плащат не повече от $ 30,000.


image                             http://wpc2.narod.ru/02/homo_evrei.jpg                           

В същото време, правителството побърза да евакуира 26 "израелски" новородени от Непал, където още 100 непалски или индийските жени все още ", са с " деца "на Израел." Израелският главен прокурор Йехуда Weinstein каза че той все пак ще позволи да се доставят на Израел "сурогатните" майки в последните месеци на бременността, както и министърът на вътрешните работи Гилад Erdan обеща да премахне имиграционните бариери за доставка: " Ние решихме да се въздържим от всички процедури, дори ако това ще създаде проблеми с непалските и индийските власти да донесем  децата възможно най-скоро . "
image                          
Обрязване на мъжкия младенец на 8-мия ден
(според юдейския закон на ЯХВХ)                                                                            
Ситуацията със "израелски" деца и "сурогати" доминира в покритието на новините  за земетресението -и причини дискусия  за забрана не само на използването на публични средства за спасителната мисия, но и за промяна на закона за "сурогатното майчинство." Само един местен "относително свободно мислещ" вестник Haaretz обвини еврейската общност в симпатии насочени към  новородените израелчета и пълно незачитане на жените, които ги раждат.
youtu.be/Jw83B6rGZic
Въпреки че еврейските служители  казаха че " те продължават да проучват възможностите за евакуация на бременни жени , "националната организация на спешната медицинска реакция на Израел" Red Маген Давид ", организирана в Катманду, полева болница, насочени към подпомагане на" избраните "перверзници. Така главата на "Red Маген Давид" Jonathan Yagodovskii заяви, че евакуацията на новородени "сурогати" (както знаем - особено от содомити) е приоритет за организацията. Всички бебета са били изведени за медицински преглед в Израел, като две са били хоспитализирани.


image

Бъдещето на "сурогатното майчинство" за еврейските содомити в Непал остава спряно. " Основният проблем днес е липсата на чиста вода и други неща - каза Дан Magdassi (Magdassi), основател на израелската сурогатна агенция "Lotus" - аз няма да изпратя някого за възобновяване на лечението на "репродуктивни сурогатни децата" сега, но можем да преразгледаме решението си в рамките на един или два месеца ".
image                        
Този човек не повдигна въпроса за "етична страна на въпроса", ако генетични и морални перверзници Бог не се дава на деца - "Защо се размножават дегенерация трудно да се определи количествено?" - Когато  са възпитани в "нетрадиционни семейства", много повече деца са изложени на насилие, содомизация и самоубийства (вж. Статистики проблеми в "нетрадиционни семейства", както и статистиката за насилие срещу деца и осиновени деца и тяхното самоубийство ).                                           
image
... С оглед на изложеното по-горе, възниква въпрос - дали земетресение в Непал случайно?                                                               communitarian.ru/                                                                                            image     
Какво е възможно? Например, когато стане силно земетресение в Хималаите, телевизиите по целия свят да показват, как първи израелците се притичат на помощ. Като в кадрите силно се набляга на флага със светлосинята шестолъчка. Впрочем – във вид на леко изменена и стилизирана снежинка в същата тоналност заменила червения кръст от линейките!    

                                                         
image             
Каква е голата и нелицеприятна истина? Израелски хомосексуалисти, горещо желаещи да се сдобият с деца, използват сиромашията на непалките, за да ги превръщат в сурогатни майки. Притеснени от природното бедствие – сакън, да не пострада тяхното еврейче – дали по-скоро не е непалче – педерастите се втурнали към съсипаната страна под „покрива на света“.                                                                                                                                                
 „Израел започна да репатрира своите граждани от поразения от земетресението Непал, включително две групи от бебета, родени от сурогатни майки в Катманду, чиито бащи са хомосексуални израелци, заяви официален представител.

Три от новородените пристигнаха сутринта [на 26 април] с военен самолет, а пет други кацнаха по обяд с аероплан, изпратен от Маген Давид Адом, израелската служба за извънредни ситуации, който в неделя беше закарал медикаменти.

„Хубаво е да сте тук, у дома. Гордея се, че съм гражданин на Израел“ – каза на групата от бащи, държащи бебета, и от малчугани, вътрешният министър Гилад Ердан, след пристигането им.


image                                                                                                                                                               "Авраам родил Исаака"                                                                      
Бебетата ще преминат ДНК-тестове, за да бъде потвърдено, че са от тези родители, и след това да получат израелско гражданство.
Съгласно израелския закон, само хетеросексуални двойки могат легално да имат деца чрез сурогатни майки. Което означава, че хомосексуални двойки и ергени често дирят помощ зад граница.

Непал се е превърнал в желана крайна цел за хора, които търсят начин, да се сдобият с деца посредством сурогатни майки. Макар тази практика да е спорна, тъй като нейните критици твърдят, че тя експлоатира бедността на жените.

Външното министерство заявява, че напоследък в Катманду са родени 25 бебета – четири от тях преждевременно – от сурогатни майки от Индия. И то ще направи всичко възможно, за да върне останалите 17 бебета и техните израелски родители обратно в Израел.“
Dann, die mehr als alles andere ist ьber alles,
ьber alles in der Welt?[ Кой тогава е над всички на този свят?, нем.]           
image
Впечатли ли ви узаконеният расизъм?

„Бебетата ще преминат ДНК-тестове, за да бъде потвърдено, че са от тези родители, и след това да получат израелско гражданство“!

Ако не са, случи ли се, да са от неизраелски родители, те престават да бъдат възприемани като човешки същества. Това го няма никъде другаде по света. Единствено в Израел. Кой тогава е над всички на този свят?

Offensichtlich Israel ist ьber alles in der Welt![ Очевидно Израел е над всички на света, нем.]


image
                                                                                                                                 
Да уточним, че като всяко друго отклонение от нормалността, хомосексуализмът се среща сред евреите далеч по-често в сравнение с останалите народи. Въпрос на изолация, наложена от религията. В резултат на което са кръвосмешенията и естественият резултат от тях – дегенерацията.                                     http://diagnosa.net/                      image    
Илюминатите знаят, че истински мъже, подкрепени от верни съпруги ще защитават своите семейства и са гаранция, че техните деца ще имат здравословно бъдеще.
По-добре да се обърнат тези мъже и жени в сексуални зависими, които да предават своите семейства за евтина преходна тръпка.                                                                                                                           
"ПРОТОКОЛИТЕ НА СТАРЕЙШИНИТЕ НА СИОН" , В ЧАСТНОСТ ПРОТОКОЛИТЕ 9 И 10 -

"НИЕ ЩЕ ЗАБЛУЖДАВАМЕ,  И  ПОВРЕДИМ  МЛАДЕЖИТЕ НА ГОИТЕ ЧРЕЗ ОТГЛЕЖДАНЕТО ИМ В ПРИНЦИПИ И ТЕОРИИ, КОИТО СА ИЗВЕСТНИ НА НАС, ЧЕ СА ФАЛШИВИ ..."

"НИЕ ТРЯБВА ДА УНИЩОЖИМ СРЕД ГОИТЕ ЗНАЧЕНИЕТО НА НА СЕМЕЙСТВОТО И НЕГОВАТА ОБРАЗОВАТЕЛНА СТОЙНОСТ".           
.                                                                                                                           image       
Michael Hoffman е описал финния начин на илюминатските
(Т.е. сатанински) медии който ни подготвя за по-нататъшното разграждане.                                                                                                                                                                                                                              
Като бивш репортер в създаването на медии (Associated Press) Аз съм особено чувствителен към индикации, че медиите използват властта си, за да се променят едва доловимо умовете и да се преодоляват традиционните защитни форми срещу моралната поквара. Това обикновено се започва с леки промени и знаци, които произтичат от изпълнителнителните редактори на високи нива в корпоративните медии.                                           
 image                                                                                                                           image                                                                                                                                                        Разглеждаме изрезката в ляво. Тя беше публикувана на (17 Юли 2014) Говорител-Review вестник (Спокейн, Вашингтон), стр. A3. Статията се отнася до задържането на привърженици детска порнография ("педофили"), включително "лекари, адвокати" и бивши полицейски служители. Финната обработка е намерена във втория параграф: ". ... Сензационни истории за сексуална злоупотреба с малолетни и непълнолетни лица редовно са водещи в таблоидите, които някои критици обвиняват в развиване на обществената истерия по въпроса"
Обърнете внимание на статията не казва че детската порнография е безвредна; само, че тя е била "сензационни" от непочтените "таблоиди", които "привличат обществена истерия по въпроса." Забележете, че гледането на детска порнография е описано като "проблем", а не като престъпление. Статията никога не се отнася към него като престъпление. Очевидно, гледането на детска порнография не е сензационно престъпление само по себе си. То е бил "сензационно" за непочтените "таблоиди." Твърде много загриженост за детска порнография е показателно за "истерия". Тази статия изглежда да е първата стъпка в  кампания, за да омекне  американския народ, така че ние да одобряваме декриминализация на детска порнография, точно както бяхме омекнали за декриминализация на содомия и юридически брак на содомити. Тази обработка е почти винаги постепенно и занижена, за да не се плашат от целите при промиване на мозъка в осъзнаването, че  в действителност се обуславя да се изостави традиционния  морал и да си "в крак с времето." Каква е вероятността, че нашите" безплатни и безпристрастни "медии биха добавили към ADL доклад относно предполагаем" антисемитска вълна от престъпност ", изявление за това как" сензационни истории за антисемитизъм са редовно издавани от ционистки организации, които някои критици обвиняват в разбиване на обществената истерия над даден въпрос. "Представете си вика на израелското лоби и ченгетата при тази мисъл. Ще има превантивно възмущение от народна срещу това, което медиите започват да се започне по отношение на международния култ към блудство с дете? Можете да бъдете сигурни, че в рамките на този култ са много изключително силни хора, които биха били щастливи да видят изпълнението спокойно, като първа стъпка в систематичното пътешествие към социалното приемане на детска порнография в едно все по-зверско американско общество.                                                                                                                                                                      image           
NINTENDO обещава да прокара GAY ПРОГРАМА ЗА ДЕЦА

Не забравяйте, че Ротшилд... масонския еврейски банков картел има частен монопол над създаването кредити, което означава, че те могат да купуват акции и влияние във всеки и всички корпорации в този свят! Какво те кара да мислиш гигантската, majorly влиятелна корпорация за видео игри не е просто един от тях! HA! Това е просто една от над 40 000 негови сатанинско вдъхновени корпорации,  които са обединени от своята власт.                                                                                                                                                           
Tonight с Джон Оливър по HBO е дало тласък на следващата вълна на прогресивизъм в политиката си - усилията за включване на хомосексуалността и модата на движението за граждански права около "равенството" на еднополовите бракове. Сегмент на Оливър върху #Miiquality кампанията обръща внимание на тласък за нормализиране на гей начина на живот във видео игри, насочени към деца, по-специално на 8-13 годишни демографски.

По-рано, японската компания Nintendo отказа да въведе еднополовите бракове в "Tomodachi Life," живот симулация преносими видео игра търгувани на деца на възраст над осем. След натискането #Miiquality (Mii е цифров аватар използва в играта), Nintendo обяви, че "не е имала намерение да направи форма на социален коментар със стартирането на" играта.

Компанията, обаче, по-късно посочва в бъдещите версии на популярната игра те ще "се стреми да изработи геймплей преживяване от земята, който е по-всеобхватен и по-добре ще представя всички играчи."

Натискът да се въведе хомосексуалните бракове в съдържанието на видео игра е част от една агресивна програма за нормализиране и принудително културно приемане на начин на живот, и много американци се противопоставят на религиозни и морални съображения. Прогресивното Rothschild ционисткия контролирано ляво е политизирана движението еднополовите и е оформило принудително приемането на гей начина на живот в движението за граждански права. Indoctrinating на децата е ключов фактор за движението и това е причината съдържание на видео игри с такава насоченост.

"Деца, са като мек восък, много са меки," навремето Ротшилд спонсорираха съветската пропаганда през сталинисткия период на отчитане. "Ние трябва да спасим децата от вредното влияние на семейството ... Трябва да ги национализираме. От най-ранните дни на малкият им живот, те трябва да се намират под благотворното влияние на комунистическите училища. "

Днес по същия начин ционисткия progressivist и комунист Rothschild вярва че деца трябва да бъдат национализирани и спасени от реакционната юдео-християнската етика. За да се нормализира това, което преди това е било считано за аберация,ненормално поведение....от ляво имаме бутане на гей дневен ред посредством пътищата на масмедиите, телевизионни, филмови и видео игри.                                                                                                                                   
smoloko.com/                                                                                                                                                                                                                                image                                                                                                                                                Евгеника проекти и каста дивизия

Очевидни врагове на народа на Русия - юдео-либералите - стартират нов проект за разлагането на обществото, следвайки стари рецепти "Искате ли да победите врага -. възпитавай децата му"

Ето защо, в района на Транс-Байкал, те започнаха да прилагат пилотен проект евгеника разделителни деца в касти - "на проекта на Ротшилд за модернизация на детството", обхващащ всички детски заведения - от детски градини до средните училища.

Този проект не завършиха троцкистите , сега се  изпълнява под ръководството на същия управител Ilkovsky KK и Trans-Байкал Territory правителство , и веднага се призоваха  в провинцията "фашистките либерали" .

Въпреки общото отхвърляне от страна на родителите, учителите и обществени организации, след като е работил на пилотен проект, разработчиците планират да се реализира в "каста" цяла Русия.

Същността на модернизацията е да се гарантира, че всички деца, от малки деца, разделени в 4 категории: индустриална пролетариат, селскостопански работник, персонала и творческа класа.

По този начин, който желае да се запазят "слоевете" за управляващите понастоящем кабалисти, за пореден път и създаване на изкривена 
представа за псевдо касти , възнамерява да консолидира своя статут, като се започне с раздвояване на руското общество в касти: шудрите (служители и работници), Vaishya,  (търговци, собственици на "средства за производство "и недвижими имоти) и брамините (свещеници).        
image

 ЮДЕО-ЛИБЕРАЛИ... ПОВИШАВАНЕ НА ВЪЗРАСТТА ЗА ПЕНСИОНИРАНЕ, НАСЪРЧАВАНЕ НА СЕПАРАТИЗМА И ПРИЛАГАНЕ НА КАСТИ В ОБЩЕСТВОТО              

                 
                                                                                                                                   
     Люди едят своих детей! Евреи управляют миром!                                                                                                                                                                                     Гласувай:
5
0Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 6642075
Постинги: 4190
Коментари: 1127
Гласове: 1556
Календар
«  Юли, 2020  
ПВСЧПСН
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031