Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.05.2015 22:00 - Разпънаха Путин като Христос в сградата на КГБ в Рига
Автор: budha2 Категория: Други   
Прочетен: 1033 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 15.05.2015 22:01

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
                                                                              image              Всеки гневен на руския диктатор може да забие по един пирон в тялото му
В двора на сградата на бившото КГБ в Рига се появи статуя на руския президент Владимир Путин разпнат на кръста. В нея може да забие пирон всеки, който пожелае да излее гнева си срещу кремълския диктатор. Авторът на инсталацията е пожелал да остане анонимен, обявиха от отдел „Информация“ на TV5, цитиран от delfi.lv.
image                >  12 Напразни усилия на ... Путин                                       
"Появата на този експонат се намира в центъра на града и точно в тази сграда е естествено и закономерно. Самият Путин е работил в подобни учреждения и заслужава да забием по един един пирон в нея. Тя е на точното място в точното време…", - категоричен е Роналдс, дошъл специално да разгледа изложбата.                          image                  >  Множество портретных двойников Путина, в чём дело?         

Разпнатият Путин е един от експонатите на изложението. Авторът пожелал да остане анонимен. Посетителите, същите като обществото, са разделени на две групи: едната, която забива пирони в статуята, а другата – ги вади от нея.
image                                                                                                          > 
 Руски сатанизъм - икони на сатрапа Сталин и Путин изместват светците в църквите                                                                                                       
В експозицията, която е с вход свободен за посетителите, са изложени 10 творби, сред които е и превърната в резервоар кола, от който в Нощта на музеите ще блика фонтан. Той ще символизира как в глъчката на града хората ще престанат да се чуват и виждат един друг.
image   
             > Ванга – средство за успех в соца, посмъртно в употреба и на Путин/Пророчествата на Ванга писани от КГБ(включително и за 11.09.)!!!                                     
"На мен ми харесва, когато човек може да се уедини и да вникне във всеки един експонат, търсейки да открие символи, свързани с неговия личен опит“ - каза авторът на инсталацията от TV5 Андрис Марачковскис.
image
                                                                             Инсталация в сградата на бившото КГБ може да бъде видяна до края на май.                                     image                >  Антихриста Путин...астрология                                                                              www.faktor.bg/                                                                                                                                               image  А в края на дните си масовият убиец Исус Навин събрал племето и рекъл:
„Вие видяхте всичко, което господ, вашият бог, направи пред лицето ви с всички тия народи, понеже господ, вашият бог, сам се сражаваше за вас.
Ето, поделих ви по жребий тези останали народи за дялове на колената ви, всички народи, които изтребих от Йордан до голямото море, към залез-слънце. Сам господ, вашият бог, ще ги прогони от вас (докато не загинат напълно; и ще насъска срещу тях диви зверове, докато заличи тях и царете им от лицето ви); ще ги изтреби пред вас, за да получите в наследство земята им, както господ, вашият бог, ви е говорил.“

„Давид събра целия народ, потегли към град Рава, воюва против него и го превзе. Давид взе венеца на царя им от главата му, а в него имаше талант злато и скъпоценен камък, и Давид го възложи на своята глава, и изнесе от града много голяма плячка.
А народа, който бе в него, изведе от там и го прекара през триони, през железни дикани, през железни брадви и го хвърли в пещи за печене на тухли. Тъй постъпи той с всички амонитски градове. След това Давид се върна с целия народ в Йерусалим.“
                                                                                                       Голямия Теологичен и Астрлогичен въпрос е КОЕ Е ИСТИНСКОТО СЛЪНЦЕ? Дали Сатурн
или Слънцето? Дали "Сани" или "Сурйа"?.. В знакът Козирог Слънцето започва да се "издига" от най-ниската позиция по еклиптиката на 24/25 декември, след като е паднало в знакът "Везни"("Слънце във Везни" се нарича в Астрлогията "Слънце в падение").В теологията също има спор КОЙ Е ИСТИНСКИЯ БОГ- дали Кришна(Вишну)или Шива(Майа).Семитите също спорят дали Христос е само "пророк-изпълнител" на безличните духове яхве(ях) и аллах, или НОСИ НОВАта праСТАРА позабравена СВЕТЛИНА?....И най-големите началници на зодиака- Лъв и Козирог също си оспорват титлата. Исус е роден февруари и то преди "ерата на Христа". Има не само Слънце в Риби, но и Сатурн, Уран, Юпитер, и Венера там, като Марс е в опозиция- т.е в Дева. Луна във Водолей.Това което е общото, че Исус има Асендeнт "Козирог" , а знаем, че Асендентът се проявява след около 29.5 годишнина в живота на човека в кали-юга(нарича се "Сатурново завръщане", а Исус тогава е почнал да проповядва учението Си в Юдея). Т.е: "Исус става Христос"!
йеШива става Кришна!....така, че можем да приемем, че Бъдни вечер е не "Рождество Исусово", а -"Рождество Христово" ВО-ИСТИНА   image    >  Йехова враг на Коледа                                         



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8743699
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930