Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.10.2014 20:23 - Павилионите ЛАФКА(ДПС) и ТАБАК(СССР) общ архитектурен план/Там потънаха част от парите на КТБ
Автор: budha2 Категория: Други   
Прочетен: 3219 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 22.01.2017 22:37

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image       
news.tut.by/society/396042.html                                                          Необичайни мрежа подобна на Лафка, която ще продава единствено продукти за пушачи се създаде в Беларус.
      image 
РУСКИЯ ЧЕРВЕН КРИПТО МАСТОДОНТ ЛАФКА -2114Г.ЕВОЛЮЦИЯ > В РУСИЯ

       image      
  
-2114Г.ЕВОЛЮЦИЯ > БЪЛГАРСКИЯ КЛОН НА ЛАФКА                                                        Негов собственик е най-големият производител на цигари GTF на страната "Неман", начин за защита на беларуския пазар на тютюневи изделия , срещу задаващата се все по-ожесточена конкуренция от чуждестранни производители и за фалиране на дребните търговци. Павильоните Лафка(в България) като собственост на ДС/ФСБ(съдружие с цел кражба и контрол) са изготвени архитектурно по проект на Москомархитектурой.
                  image Банката на Буров.
Днес известна като КТБ.
Сградата е придобита чрез заменка с имот на 7-ми километър на стойност поне 7 пъти по ниска от пазарната.
Поради отказ на отговорните служители да подпишат резолюция за "сделката", тя се осъществява с личното разпореждане на Росен Владимиров, областен управител на София от ДПС.
Така банката, създадена от руското КГБ още през 1988 г. като фирма по Указ 56 с името Булгарсовинвест и преобразувана в КТБ през 1994 г. се урежда със златен имот. През нея минават основните схеми за финансиране на ДПС, медиите на Пеевски и Бареков, чрез нея руска собственост станаха и БТК и Булгартабак.                                
stara-sofia.blogspot.com/2014/08/blog-post_6.html                 
                                                              image   

Другия архитектурен план, изготвен от КГБ е за радикална реформа на търговията на дребно и заменянето и от червени мастодонт фирми.С част от изчезналите пари на КТБ, бе създадена мрежата от Табак павилиони на сдружението ДС/КГБ.
                    image                                                     Дружеството „Табак маркет”, което оперира на пазара под името „Лафка”, има нов собственик от 24 Февруари 2014.Регистрираното в Лихтенщайн LIVERO Establishment придобива от VTB Capital "Булгартабак холдинг". В документа на антимонополния орган е заличено името на физическото лице, което стои зад купувача.
"Така едно неизвестно физическо лице, без дейност(Левитската мафия!), а оттам и с неясен произход на средствата(руска еврейска мафия), придобива контрол в структуроопределящо за българската икономика и бюджет предприятие".Това, че VTB Capital продава "Булартабак" стана известно на 12 февруари. Тогава стана известно, че офшорната компания иска да придобие контрол над австрийското BT Invest, което е директен собственик на "Булгартабак".     image 23 МЛН. ШВЕЙЦАРСКИ ФРАНКА И ЕДНА ФАЛИРАЛА У НАС БАНКА                                                          
През 2011 г. то купи малко под 80% от "Булгартабак" от държавата за 100.1. млн. евро.Номинален собственик, който просто да прикрива името на действителните лица(подставени лица на червената левитска мафия), които ис взеха "Булгартабак".Така държат и етническия мир в свои ръце.        image 
КАК ЕДНА МОНОПОЛНА ФИРМА ЗАРЕЖДА КОНКУРЕНТНИ.                         
УСМИВКИ ОТ СТАРИТЕ ЛЕНТИ
                                      image 

6 юни 2013 г. . Будките за вестници и цигари (днес ЛАФКА) са под закрилата на НАП . Дистрибуторска фирма или снабдителите им не пускат фактури за техните обекти а го начукват на фирмите които зареждат/на конкуренцията си чрез фалшиви фактури/.Сумите са от 100 до 200хил. на година за обект/като се има предвид че годишните обороти на тези фирми са горе долу на същите стоиности.Данъчните гои атакуват от 1,2 месеца точно такива малки фирми с цел фалит съчетано в момента с инвазия на обекти на "Табак маркет" .Ако са по малки фирми които не са по ДДС акт ,фалит или регистрация,които продължат да работят трябва да плащат данаците на Холдинга,които и без това източва държавата чрез фиктивен износ на цигари. Бурно разрастващата се дистрибуторска фирма на "Булгартабак холдинг"- "Табак маркет" е на път да направи следващата крачка в похода да си осигури пълна доминация в будките за вестници и цигари.Компанията, доскоро известна под името "Булгартабак трейдинг", внесе в Комисията за защита на конкуренцията (КЗК) искане за концентрация с осем разпространителски фирми, собственост на "Карне-М". По всичко личи, че сделката няма да представлява някакво грандиозно разместване на пазара, доколкото е по-скоро вътрешногрупова - купувачът и продавачът се свързват с мажоритарния собственик на Корпоративна търговска банка (КТБ) Цветан Василев и депутатът от ДПС Делян Пеевски, който заедно с майка си Ирена Кръстева контролира финансираната от банката "Нова българска медийна група". В различни медии и сайтове се появяват съобщения, че съществуват нерегламентирани отношения между медийната империя на г-жа Кръстева и г-н Пеевски и Корпоративна банка, натоварена да усвоява най-големия дял от държавните вземания – данъци, такси и пр. Даже се говори, че Корпоративна банка, чрез печалбите и лихвените проценти от държавните вземания, покрива разходите или част от разходите на медийната империя.1. Може ли да се определи медийната империя на г-жа Кръстева и г-н Пеевски като медиен монопол, като такава форма на медиен контрол и медийна власт, които противоречат на основни принципи на демокрацията и законите, от които се ръководи Европейският съюз?
2. Какъв е произходът на капиталите, с които г-жа Кръстева и г-н Пеевски започват крупното си медийно начинание? Капиталите лично техни ли са били, или това са получени заеми от български и чужди банки (кои банки)? Първоначалният капитал получен ли е от крупни чуждестранни, може би турски или арабски бизнесмени (тези бизнесмени, ако е така, разследвани ли са за криминална дейност)?
3. При придобиване на съответните печатни издания, електронни медии, сайтове, разпространителски дружества и печатница г-жа Кръстева и г-н Пеевски получавали ли са съдействие - в определени случаи нерегламентирано - от висши държавни чиновници и институции, което да се трактува като корупция и престъпност?
4. Как БОРКОР би анализирал поведението на медиите, които са собственост на г-жа Кръстева и г-н Пеевски? Коя е причината тези медии от последователен пропагандатор на тройната коалиция, да се превърнат в най-ефикасното средство за утвърждаване на тоталната власт на ГЕРБ в съвременното ни общество? Властимащите в момента поддържат ли връзка с медийната империя на г-жа Кръстева и г-н Пеевски? Ако те не подържат връзка и не оказват помощ, защо г-жа Кръстева и г-н Пеевски мигновено след изборната победа на ГЕРБ станаха главният медиен манипулатор в услуга на правителствената политика?
5. Възможно ли е да се проверят взаимоотношенията между Корпоративна банка и медийната империя на г-жа Кръстева и г-н Пеевски? Те имат ли влогове, вземания и давания с тази банка? Само общата любезност ли кара изпълнителната власт да гледа с добро око на медийната империя на г-жа Кръстева и г-н Пеевски и досега да не е предприела никакво разследване на дейността им? И защо шефът на Корпоративна банка се ползва също с изключителната благосклонност на управляващите, спомогнали той да бъде обявен и за банкер на годината?
6. Възможно ли е да се проследи дали първите стъпки на медийната империя на г-жа Кръстева и г-н Пеевски са свързани и с партията ДПС? Още повече, че Делян Пеевски вече от години работи като функционер на тази формация и понастоящем е неин народен представител. Може ли придобиването на огромната монополна собственост да е свързано по някакъв начин със знаменитата фраза на Ахмед Доган за обръчите от фирми, които обграждат ДПС? Възможно ли е г-н Пеевски да извършва трансфер на медийно влияние от ДПС към ГЕРБ и това да се отразява върху крупни и решаващи за съвременното ни развитие актове на парламента и изпълнителната власт?                                                                        
image


Държавната машина винаги помага на офшорния собственик на"Булгартабак".      image image                           



Гласувай:
3



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8686271
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031