Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.05.2015 01:13 - "Денят на страшния съд" идва само за тези, които го очакват.....
Автор: budha2 Категория: Други   
Прочетен: 1610 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  image   "Стокхолмски синдром: В  Швеция данъкоплатците ще финансират план, за привличане на" отчуждените " джихадисти "            Програма за подпомагане на депресираните бойци се включат отново в обществото,е започнала в община Цrebro на Швеция, където джихадисти могат да получат "психологическа помощ за преодоляване на травматични преживявания, от които са пострадали, докато се били в Ирак и Сирия."                                                                                                                                  Защо повечето от информациата е "плява"? Нима не знаете с какво се хранят овцете? - Тя е любим техен деликатес.

"Липсата на сребърна лъжица, предполага вървене по определен път" - Галахад, Кингсмен

В логичния свят в който живеем винаги идиотите побеждават - те имат идиотска логика!

Ако напълнееш много имаш 2 алтернативи: оперен певец или сумо борец....

Вашите приятели не са ви приятели, те винаги ще ви пречат ако изберете да вървите по своя собствен път (без тях). Ако вашите приятели ви бяха истински приятели, нямаше да ви пречат, понеже и те щяха да си вървят по своя си път. Приятелството е базирано на овчия манталитет -където хукне едната - там и другите. Вашият път е "еднолентов", по него може да се движи само вашата кола, други просто нямат работа там, в един момент ще се наложи или те или вие да ги избутате в пропастта. Магистралите са комфортната зона, там е лесно и можете да карате вкупом.

Чудя се, когато овцата замръкне в гората защо започва да блее, дали от страх, дали да извика по-бързо вълка?

И все пак в какво ли се изразяват овчите емоции.....?

Народа искал хляб и зрелища - има ги на конвейер и то в съвременен вариант: тесто и телевизия! Това е и перфектния убиец: тестото ви убива физически, а телевизията - психически.

„Телевизора ежедневно впръскваше зловонната информация в мозъци на хората. Те бяха щастливи несъзнавайки това.“

"Телевизора ми каза да си купя нов телевизор!" - из консуматорските неволи.

„Какъв човек си ти щом нямаш телевизор във всяка стая!“

Понякога най-голямата мечта на човек е просо да го "покажат" по телевизора. Кратко, но емоционално.

Предполагам, че тези, които са изобретили атомната бомба и телевизора не са били най-злите хора на Земята. Извод: най-добрите идеи могат да бъдат превръщани в ужасно нещо, както и обратното, което пък не се практикува а само се споменава по разни етични алманаси.

Феминизма е хормонален дисбаланс!

Винаги пред женските тоалетни има по-големи опашки, дано феминистките организации не забележат това, че веднага ще организират поредната безредица-протест!

Всъщност под термина "подтиснато женско начало" се крие голям ужас, които предстои да изплува на повърхността и да погълне бедните души - войната между половете.

Когато кораба потъвал последен оставал капитана, мислите ли, че тези, които ви управляват ще останат последни в подобна ситуация, едва ли, just бегали!

В първата версия на Матрицата нямало болест и тъга. Хората били много нещастни от тоя факт. Не след дълго машините пуснали втора версия в която човека бил нещастен и болнав, това някак си го радвало ;/

Хората специализират в ниско емоционални състояния...... нищо чудно някой ден да създадат "Университета на тъгата".

След като говорят, че смъртта била хубаво нещо, защо всички ги е страх да умрат, а защо след като всеки един твърди, че брака е лошо нещо продължаваме да го правим? За да говориш едно, а да правиш обратното е сигурен белег, че това не са твои собствени разсъждения а са нещо което ти е втълпено, нещо което е "вградено" отвън - ДНК командите.

След като знаем, че за да се случи нещо то има нуждата от нашето позволение на някакво ниво е безсмислено за си задаваме тъпи въпроси от сорта на "ама защо така ми се случва?" или "защо позволихме да ни управляват малоумни олигофрени?"

Всеки има своята жалка история, друг е въпроса какво ще съумее да направи с нея...

Надеждата умирала последна" са жалки думи на човек, който се идентифицира на 100% с тялото си - душата ви е безсмъртна, следователно и нейните надежди трябва да са като нея! Надеждата умирала последна, а кое беше първото, което умря?

В деня, в който стане модерно да се четат книги, от глобална гледна точка това ще е края на книгата, а от локална такава - ще престана да чета книги.

За истинското знание няма мода, то е винаги! Гарантирам ви, че след време никой няма да помни конвейерните съвременни автори (избери си име), те са false.....

На кой бихте се доверили повече: на добре облечения или на зле облечения гуру/автор? Отговор: ........

В начало четеш много книги и мислиш малко, след това е обратното.

Четенето на книги не се изразява в това "да цитираш еди кой си", запомнете го!

Четенето трябва просто да ти покаже как се разсъждава.

Бинарно ние хората не се различаваме много от компютъра, опериращ с променливи тип: true / false.

Странно нещо е как модата е made by хомосексуални типове, а се харесва и носи от хетеросексуални такива.

Думата "спасение" винаги е била синоним на "ново робство". В миналото по-властния и силен тиранин побеждавал по-слабите и съответно абсорбирал техните земи и роби. Това в очите на неграмотните роби изглеждало като вид спасение и може би и вид свобода, уви разликата била само в новият им собственик, който за тяхно нещастие имал още повече земи от предишния. Затова и в наши дни една поговорка изплувала от колективното небитие гласи: "Не се радвай на нов собственик/тиранин/началник/ръководител!"

Защо хората се продават ли? Това е сравнително доходоносен бизнес, то и без това няма карма, защо да не изкарат някой лев.

Може да се предположи, че в ерата на синтетичната ерекция, най-големите секс машини са тези, които потребляват най-големи количества синтетични препарати - сега разбирам кой поддържа този фармацевтичен bullshit - футболистите. При културистите е същата работа: най-коравия и релефен е на най-добрата химия. Лабораторни ябълки, намазани с парафин и гниещи отвътре!

Нямате нужда от здрави ръце - имате нужда от здрави органи. Съвременния спортист е всичко друго но не и здрав. Макар, че разбира механиката зад допинг теста и си мисли, че го е излъгал, то тялото си не може излъже. Системата пък умело използва това, понеже точно такива и трябват да рекламират идеологии като трансхуманизма.

Интересно защо най-добрите пълководци са били и добри шахматисти, е защо като го умеехте толкова тоя спорт не станахте шахматист а станахте тъп военен? Нима най-добрите шахматисти стават военни ? Едва ли!

Полицай и футболисти не се славят с особен интелект, вероятно нещо им пречи на менталните процеси.....

Питайте вашия личен лекар дали предписва същите хапчета, които ви дава, на своето семейство...... Недейте, копелето със сигурност ще ви излъже и като за наказание ще ви предпише нещо, което ще ви довърши.

Вътрешна афера: пиете хапчето, което идва отвън, за да ви унищожи отвътре, добре измислено. Често вътрешните проблематики нямат външни симптоми, уникално добре измислено. Вътрешната деструкция не може да се избегне с външна намеса..... парафиновата ябълка би изгнила от вътре, докато отвън продължава да блести!

Когато напиша нещо очаквам, човека, който го е прочел да го разбере по начина, по който аз съм го разбрал, колко съм се заблуждавал, това никога не може да стане, аз все пак съм стоял часове в размисли докато го синтезирам, всичко друго от това ще бъде просто интерпретация и нищо повече. Все пак бих се радвал ако неговата интерпретация е близка до моята, което веднага поражда друг логически капан: дали аз умишлено не искам някой да следва моята идеология и да се превърна в новия собственик-освободител, за който писах по-горе. Разбира се, че нямах това предвид и разбираемо няма как да бъде доказано дали е така, думите са просто думи и ще се надявам на тяхната "правилна" интерпретация, която да е някъде близо до моята.

Винаги съм се чудел защо когато в разговор или просто ей така някога съм имал добро прозрение и го изкажа на глас, хората не реагират по начина, по който би трябвало да реагират. Дали не могат да допуснат в умовете си, че индивид като мен може да каже нещо умно, това не е така разбира се, а и все пак те не са чели за мен в училище.
Причината за да не могат да реагират е, че умовете им живеят с миналото, с наложеното, с повтаряното милион пъти. Факт е, че много творци не са били оценени докато са били живи, т.е. когато са пребивавали в тогавашното сега. Умовете на хората блуждаят ту в миналото, ту в бъдещето и нито миг в сега, а аз искам да ме разбират, bullshit! До сега не съм чул някой да казва "Автора Х преди малко каза следната мисъл, хареса ми" или пък "Автора Х току-що изръси такава глупост...". Доста често, обаче чувам как древния философ Y казал преди 1000 години, нещо, което сега е възприемано като абсолютна истина. Това, което не знаят, обаче е, че по неговото време, този философ Y е бил замерян с камъни заради тъпите си умозаключения. Така правим и ние замеряме с камъни всеки, който е дръзнал да се обади за каквото и да било. На една идея, дори и най-абсурдната, и трябва много време да се наложи, стига да има кой да я налага, . Разбираемо това е един от козовете на тайните общества, затова и винаги имат успех де, те няма да излязат и да ви кажат своята мъдрост сега, те ще го направят бавно и на порции, и то с отминала "давност".

Коня също може да попадне сред ритащи се магарета.

Гумите се пукат като ги напомпаш много, за щастие или не, егото не е като тях.
    image                                                                                         
Някои книги са толкова красиви, че чак глупак би си ги купил. Те чудесно биха допълнили неговото интериорно обзавеждане.

"Не съдете хората" ..... в този ред на мисли, професията "съдия" от духовна гледна точка би трябвало да е най-нелепата. Но спокойно, дори и "боговете" обичали да съдят, дори имало богиня на правосъдието. Колко ниско духовни са били тия "богове", а им отдават енергия, те хората от къде да знаят пък!

"Денят на страшния съд" идва само за тези, които го очакват.....

След като "непрочетения вестник бил като нов" защо има толкова много будки за вестници. Издаването на всекидневната преса не означава, че "информацията е остаряла и има нужда да бъде подновена"
Неминуемо съдбата на един стар вестник на село е или да стане на подпалки, или да обвие буркан "кисело зеле със свинско" , който ще поеме по маршрута за студентски град.

Запомнете това: всеки ви казва, че няма абсолютна истина, аз ви казвам, че също така няма и абсолютна лъжа, една изкусна лъжа е съградена от много истини, една красива истина е съградена от много лъжи, същността се крие в ядрата им.

Изричането на истина също може да бъде нещо лошо, погледнете социума как реагира. Повечето хора, които са искали да кажат определена истина са съжалили в един момент.

Лъжеца е обсипван с хвалби, а честния с ругатни - така и трябва да е, иначе щеше лъжеца да е в позицията на другия, как ще има иначе стимул да прояви наяве своите лъжи.

Лъжата винаги е платена, истината никога! Хората се радват когато ги излъжеш, и те мразят като им кажеш истината.

Повечето хора нямат очи, следователно не може да им кажеш истината в очите.

Тъпо е истината да ходи гола и боса докато лъжата носи тоалет за хиляди.....                            image              

Ако Темида защитаваше истината и правдата .....тя щеше да съди с отворени очи, прикриваме си очите само когато не искаме да видим какво става

Лъжата явно блажи човека, за това ли имаме термина "мазен лъжец". А "дъртия лъжец" може да бъде и млад човек.

"Replay" е функция в Играта

Питаме се какво е реалността, все едно знаем всичко за това, какво е нереалността.
spectator-bg.blogspot.com/



Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8684298
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031