Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.08.2015 20:19 - Търсете религия в която да се чувствате удобно
Автор: budha2 Категория: Други   
Прочетен: 839 Коментари: 0 Гласове:
1



Ако наистина търсите религия,която да ви направи да се чувствате удобно,със сигурност не ви препоръчвам християнството[ Клайв Стейпълс Луис – британски учен, историк, богослов, писател, журналист и телевизионен водещ.Любопитно е, че Луис умира в същия ден, когато в Далас застрелват американския президент Джон Ф. Кенеди. Още един виден автор – Олдъс Хъксли, напуска този свят на тази дата – 22 ноември 1963 г. Затова кончината на двамата – К. С. Луис и Олдъс Хъксли остава почти неотразена от медиите и незабелязана от публиката.]


А християнството и християните? Те пътуват към небитието успоредно с намеренията за връщането на ашкеназимите – поюдейчените хазари – от Палестина в родните места – техните или на предците им. Например в Украйна, Полша, Русия, Латвия, Естония, Румъния … Ще стане, не се съмнявайте. Израел е place d’armes. Ще настъпи денят, когато световната революция ще го подмине по своя път на изток. И тогава той просто няма да бъде нужен никому.

В наши дни съдбата на християнството в Близкия изток се решава от Ислямска държава, фронта „Нусра“, кюрдските милиции и марксистки бунтовници. Също така то зависи от милостта на арабските диктатори, под скритата диктовка и надзора на Израел. Може пък и Иран – бъдещият приятел на Америка, да бъде включен. И това ще бъде най-грамадната грешка на аятоласите. Надявам се, че няма да допуснат такова подвеждане от страна на ционисткото Братство.

На фона на цялостния пейзаж посред битката, на пръв поглед катастрофата, сполетяла християните в Близкия изток, не изглежда чак толкова страшна. Те не съставляват главния дял на убитите – по представителни данни повече от 230 000 души само в Сирия. В целия регион – още в Ирак, Йемен, Катар, Турция, Йордания, Ливан – около 1,5 милиона от 2003 година насам!

Половината от 22-милионното население на Сирийската арабска република е прогонено от неговите домове! Някой има ли достатъчно развинтена фантазия, за да успее да си представи мащабите на трагедията? Филип Хамънд, министърът на външните работи на Великобритания, демонстрира типичния цинизъм на крайно покварения и безсърдечен западен елит, който навлича на Европа и САЩ омразата на хората по планетата. Той определи наплива на бежанци, устремени на Запад, като „мародерство“!

image

По време на посещение в Сингапур Хамънд заключи, че „африканските имигранти ще подкопаят стандарта на живот и социалната сплотеност в Европа и предупреди, че Евросъюзът не може да си позволи да приеме „милиони“ от континента.

Той заяви, че има необходимост от промяна в законодателството на Европейския съюз. Иначе африканците винаги ще имат „икономически мотив“ да се опитват да се промъкнат в Европа…

Да се разберем, това не е временна ситуация, защото Европа не е в състояние да се защити и да опази своя стандарт на живот и обществената си структура, ако трябва да поеме милиони имигранти от Африка…

Малко след като пристигна в Корея, г-н Хамънд изясни своите коментари, като заяви, че прави разлика между действително търсещите убежище, бягащи от преследвания, и икономическите имигранти, които търсят по-добър стандарт на живот.“

Говорим за първия дипломат на бивша колониална империя, замогнала се от вековните страдания на покорените от нея народи. Тя продължава да държи под своя окървавен герб и флаг територии, наричани „отвъдморски“. Даже скалата на Гибралтар, която испанските власти определиха като „рай за контрабандистите на наркотици“.

image

Га ядоха кифтетата, които като пладнешки разбойници отмъкваха от колониалните страни, британци, французи, испанци, португалци, италианци, даже мизерните като брой белгийци и холандци, ни риваха. Сига ривът.

А когато с любопитство наблюдаваха мъките, на които ни подлагаха комунистическите башибозуци под командването на своите съветски господари, също не се оплакваха. Даже не ни съчувстваха. След като наредиха промяната и комунистите станаха капиталисти – пак по заповед от Запада – взеха да се интересуват: Защо търпяхте толкова дълго?

Ето защо твърдя: Не бива да имаме ни най-малка милост за тези бездуховни мизерници, гои, шишкави свини и шопари със затлъстели мозъци, угоявани от Братството с генномодифицирани храни и пропаганда. За тях – присъдата на приятеля им и любим писател Иля Гершонович Еренбург:

„Убий западняка!.. Да не сгрешиш. Да не пропуснеш. Убий!“

Не бързайте да отсъждате: Все другите са ни виновни. Преди всичко трябва да престанем да изпитваме съжаление към нас самите. Аз отдавна съм го сторил. Изобщо не се вглеждам в себе си, не съжалявам за нищо. Наложи ми се да положа усилия, за да събера отломките от живота ми. Не успях – на толкова много парчета е пръснат.

Настоящият живот не ми е вкусен. Моля се Богу, да ме прибере. Най-малкото, за да не бъда един от онези, които ще гледат как народ, пренесъл човешкото знание и опит, получени от боговете, от представителите на други светове, беше превърнат в стадо прасета, грухтящи от радост и с признателност ближещи ръцете на всеки никаквец, лумпен, вагабонтин и пройдоха, който му напълни копанята.

Не друг, а Западът натвори архипрестъпните идеологии и ги въдвори в живота. Но не в своя, а на други народи. Повече от столетие, без изобщо да се тревожи, гледа еврейски сеир – изтреблението на палестинците. Той напъди милиони хора от бащините им огнища. Сред тях са последните остатъци от античните месопотамски българи – язидите в Ирак.                             
 image                                                                                            
Това религиозно малцинство вярва основно в бога Мар. Той бил един от основните богове в Пантеона на древните ни предци.

„Мар – „Слънце“, могъщ светъл алп [бог] на Красотата и Слънцето, тархан (старши) на всички алпове…

Другите негови имена са: Мар-Нар, Абалан, Кеме, Джаръм-Ат (Златогрив кон), Аджар, Нар, Нарем и т.н.“

На него е наречен петият месец от годината:

„Май – 1) „слънчев“, „червен“, „риж“, „огнен“; 2) едно от имената на алп Мар. Атащ – „Петел“, „Огън“…

Ат-Алан – „Конската ливада“, селище на българските жреци в Сувар (Месопотамия). Под „Кон“ в названието на селището се подразбира алп Мар. „Ат-Алан“ бил главният жречески център на българското царство Самар (Шумер) в Месопотамия…

Балкан – „Небесен дворец“, „Небесна планина“: 1) название на двореца на алп Мар; 2) название на планина – център на Света; 3) едно от имената на алп Кебек, охраняващ двореца на Мар „Балкан“ (руснаците произнасят това име под формата „Полкан“).“

Всичко това трябва да бъде заличено. Без друго почти нищо от него не се съхранило до наши дни. Или го укриват. Фатална съдба взе да застига язидите, откакто започна Войната в Ирак. Но през последните 36 месеца те са подложени на заколение и плен.

       image

Родената в Мосул иракска депутатка Виян Дакил, която е язидка, твърди, че нейните съплеменници били заставени да бягат от своите домове, без да вземат нищо със себе си. Повечето жени били „залавяни и масово изнасилвани“.

„Виян Дакил разказва, как бежанците били принудени да разпродават малкото си вещи, за да откупват своите момичета от „пазарите за роби“ на групировката [Ислямска държава].

Но хиляди жени, момичета и деца останаха в плен, независимо от въздушните бомбардировки по позициите на ИЗИЛ, провеждани от коалицията, предвождана от САЩ, включваща Великобритания.

„Светът ни е забравил“ – сподели тя в дома на нейното семейство в Ербил. Собствената й къща в Синджар е била превзета и разрушена от ИЗИЛ. – Знам, че Синджар не беше първият град, нападнат от ИЗИЛ. Но той беше първият, в който имаше масови отвличания.

Има хилади наши хора, за които никой не знае, къде се намират. И ето – ние сме напълно забравени.“

Тя казва, че когато 250 нигерийски девойки бяха отвлечени от Боко Харам, имаше световна кампания „Подкрепете нашите момичета“. Но когато написала писмо до Мишел Обама, за да поиска помощ за жените язидки, не получила никакъв отговор.

image

„Три път бях в Съвета за сигурност на Организацията на обединените нации и говорих пред него“ – разказва тя. – „Някои хора се разплакаха. Те аплодираха, след което казаха „съжаляваме“ и „довиждане“.

Шест или седем пъти бях в Европейския парламент. „О, Боже мой“ – казваха там, – „каква ужасна история.“ А след това не направиха нищо.“

ИЗИЛ гледа на язидите, говорещи кюрдски, като на неверници, заради тяхната религия, която произлиза от зороастризма и включва „Петела Ангел“.“

Върнете се към онова, което поднесох във връзка с алп Мар – един от главните български богове в дълбоката древност. Сред имената му имало „Атащ – „Петел“. А в резултат на собствените ми проучвания съм убеден, че Зороастър всъщност бил Абар-Кам. Но не карам никого да ми вярва.

Ционистките организации, а по-късно и Израел, обръщаха света, за да осигурят безпрепятственото напускане на евреите, населяващи съветския блок. Даже най-много – от СССР.

През 1948-1949 година задокеански македонстващи организации уредиха имигрирането на хиляди българи, записани от комунистите като „македонци“.

Арменските общности периодично осигуряваха избавлението на своите сънародници от социалистическия концлагер.

От края на седемдесетте Гърция също отвори границите си за своите самопрокудили се чеда, пръснати по земята. Може би си навлече и главоболия с множеството комунистически елементи, които проникнаха в нея.

Като квачка Турция приютяваше нашенските мюсюлмани под крилата си – поне 300 000 души.

Между 1968 и 1989 г. Западна Германия откупи от румънския комунистически диктатор Николае Чаушеску повече от 240 000 трансилвански немци.

Всички изброени и много други имат „резервна родина“. Ние – не. Никой никога не помогна на българите. Освен това ние сме неспособни да се обединяваме. По признания на комшиите ни от север, те – също. Но какво чудно? Само допреди 250 години румънците са говорели на български…

Sic tendit. Така върви светът…                                                                                                                   diagnosa.net/           



Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8729026
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930