Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.09.2015 22:57 - Какво донасят Ротшилдови в ЕС
Автор: budha2 Категория: Други   
Прочетен: 1115 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 04.09.2015 22:20

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image                                                                         Какво донасят Ротшилдови в ЕС : "90% от мигрантите от Азия са млади мъже" - Тяхната доставка в ЕС се финансира от организациите на Ротшилдови

СКОПИЕ, август 29, 2015 г., 10:21 - REGNUM Политологът от Скопие Миленко Неделковски счита за подозрително, че 90% от мигрантите, които идват в Македония и Сърбия, са мъже. За това съобщава сръбското издание "Курир".

Неделковски казва, че те идват от страни с традиционната култура, в която семействата не се изоставят. Той напомня, че Македония след края на войната между Сърбия и НАТО е станала център за прием на около 150 хиляди албанци, което напълно е изменило етническата структура на страната. Неделковски подчертава, че наличието на голям брой млади хора сред мигрантите предизвикава подозрение, че сред тях може да се крият привърженици на "ислямската държава". Освен това изданието съобщава, че по данни на Граничната полиция на Сърбия, 90% от мигрантите от мюсюлмански страни декларират като рожден ден 1 януари на една и същата година. Документи, по които те да може да се проверат - няма. Налага се да се изпращат пръстови отпечатъци в Интерпол. Отговорът отнема няколко месеца. Интерпол няма надеждна база данни за Азия и Африка, особено в страните, в които има война.

В същото време, "Курир" съобщи, че миграционните потоци в това направление са финансирани от правозащитни организации на Ротшилдови и уточнява, че цената на доставката до Европа през морето е 3 - 3,5 хиляди евро, а до конкретна страна от ЕС - 7 - 11000 евро.

Според мнението на експертите на РусНекст Ротшилд могат да преследват следните цели:

— Продължаване на глобалната политика по размиване и цялостно заличаване на традиционните култури. Бежанците в случая са добре подбран фактор, който да предизвика сериозен кризис по отношение идентичността на европейските народи, тяхната традиционна култура и ценностна система. И това ще бъде постигнато чрез мултикултуризма, т.е. отстраняване на местната, националната и доминираща култура в европейските държави. Ще бъде прокарано внушението , че всички са равни – и мюсюлмани и християни и араби и немци както така сега става в Германия — по този начин Ротшилд се стремят да наложат една опасна толерантност, която да заличи традиционализма във всяка една отделна европейска страна.

— Огромният наплив от бежанци, които са транспортирани не само от разрушените от Запада страни като Либия , Ирак и Сирия и финансирани от Ротшилд ще потопят в икономически и социален кризис целия ЕС. От друга страна в по-краткосрочен план, Ротшилд е възможно да се стремят да преформатират под удобна за Ротшилд форма властовите бюрократични структури на целия ЕС и така по-лесно да контролират властовите органи на ЕС, които да приемат удобни за Ротшилд икономически и финансови решения – особено сега за предстоящото гласуване по приемане на трансатлантическото икономическо споразумение.

Автор: Кирил Симеонов за The Bulgarian Times                                                                                             Превод: Ваня Петрова

Что везут Ротшильды в ЕС: «90% мигрантов из Азии — молодые мужчины»

image

Четете още на: http://www.budnaera.com



Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8724618
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930