Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.10.2015 23:58 - Октомврийска война – 2015
Автор: budha2 Категория: Други   
Прочетен: 968 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 04.10.2015 01:20

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image                              Езекиил 39
1 И ти сине човешки, пророкувай против Гог, като кажеш: Така казва Господ БОГ: Ето, Аз съм против теб, Гог, княже на Рос, Мосох и Тувал.
2 Ще те обърна и ще те поведа, и ще те изведа от най-крайния север, и ще те доведа на израилевите планини.
3 И ще избия лъка ти от лявата ти ръка и ще изхвърля стрелите ти от дясната ти ръка.
4 Ще паднеш на израилевите планини, ти и всичките ти полкове, и народите, които са с теб. И ще те дам за храна на хищните птици от всякакъв вид и на полските зверове.
5 Ще паднеш на открито поле, защото Аз изговорих това, заявява Господ БОГ.
6 И ще изпратя огън сред Магог и сред онези, които живеят безгрижно по островите; и те ще познаят, че Аз съм ГОСПОД.
7 И ще изявя святото Си Име сред народа Си Израил и няма вече да оставя да се оскверни святото Ми Име. И народите ще познаят, че Аз съм ГОСПОД, Светият в Израил.
8 Ето, това идва и ще стане, заявява Господ БОГ, този е денят, за който говорих.
                                                         В Откровение на Йоан Гог и Магог са народите, които ще съставят армията на Сатаната.                                                                                                                    В СФ обясниха че е по-добре да потискат "терористична група" на далеч от границите на Руската федерация . И какво от това? Фактът, че стратегическото развръщане на световния халифат вече е факт, което предопределя и боен отговор. РФ както винаги закъснява с разгръщане на силите си. Сега трябва да се се действа " бързо." След като официално бе казано, че: "Само ще има само ВВС удари по обекти на ИДИЛ" - изчакайте кацане операция от морето (крайцера "Москва" вече е на път) и бордови Assault действия с руските авиационни бази: Ульяновск - Латакия. Но факт е, че отделния терорист, а дори и въоръжени групировки, не са цел за поражение от ВВС. Обезпокоителна имитация на въздушни удари вече показаха Съединените щати. Отговора на Всемирния Халифат не е трудно да се предвиди: Руската федерация сама се обяви за открит враг"на ислямската държава." И врагът няма много да се церемони - очакваме атаки по модела на експлозията на гарата във Волгоград 12.29.2013. Това означава, че атаки срещу тълпите, които събират пред детектора за метал. В Москва, при пристигането на Aeroexpress обучават като зрители на всеки кръгъл час ще контролните точки на летищата Домодедово и Внуково. Е, Китай официално заяви, че няма да подкрепи нито една от страните в сирийския конфликт. Няма да има помощ от Въоръжените сили РФ от НОАК нито в Сирия, нито в останалата част от театъра на Третия свят. Така "Гог от север " с ордите на персите (стражи на исламската революция) с него, "сключват съюз с постъпващите нечестиво против Завета" (американската администрация) и ще нахлуят в района на Великия Израел - от Ефрат до Нил. Ще се включат в пълномащабна война с глобалния халифат и, според Писанията, "никой няма да му помогне." Въоръжената фаза на Трета световна война започна в деня на кървавата лунно затъмнение 09/28/2015 и, според плановете на задкулисието ще приключи не по-рано от 2020 г.. Разумен от хората обръщат мнозина в правда, но не промени хода на събитията. Сега, след като решиха да започне основната оръжейната фаза на главния фронт WWIII, властите на Руската демократичния избор би трябвало благоразумно да не проливат много кръв, и да не повтарят грешките на стратегията в Афганистан за да се избегне влизане в една безкрайна партизанска война с халифата.    http://communitarian.ru/                                                                                                    www.youtube.com/watch                                                                                                     Гога / Магог война - бъдеща руска атака срещу Израел.                                                                                                                    Време на Гога война.


Пророчества ЕЗЕКИИЛ са написани в хронологичен ред, и ние откриваме войната Гог / Магог между Израел "Rebirth" (Езекиил 36-37), и месианското царство в описанието (Езекиил 40-48). Това означава, че можем да очакваме войната Гог става някъде между 1948 и голямото бедствие, после точно преди 
да започне1000 годишния райх .


ЕЗЕКИИЛ 37-39 описва времето, когато Израел е била установена в неговата страна, но ще изпита една инвазия от, наред с други страни от север, след като Бог е вложил куки в челюстите им. За разлика от Armageddon война, която е описана в няколко места в Bibelen, Гог война просто е напълно описана в Езекиил. Много страни се подготвят срещу Израел да нахлуе в страната, но Бог доказва Неговата сила да защити Израел от враговете си                                                                                                        .                             
Трудно е да се уточни точно моментът на Бога на войната е, че ние не съвсем ясно може да видим тази война, описана в Откровение, което от своя страна е подробно описание на последната седмица на година, или скръб. Следователно, има тълкувания, които подсказват, че тази война може да се извършва извън последната седмица на година, тоест преди или след периода ба скръб. Други смятат, че войната ще се играе по време на скръб и Armageddon и Гог са две различни войни.                                                                               
Някои признаци могат да посочат, че Гога война е свързана с 6 печата на Откровение и по този начин вътре в скръб. Очакваме включително силно земетресение във връзка с Гог война може да бъде същият, както виждаме в Откровение 06:12.

Третото становище е, че Гога война и Armageddon е войната, която ще има своята реализация в самия край на скръбта, преди 
видимото завръщане   на Исус към Израел. Искам да кажа, че Гога война и Armageddon война са различни, съществуват ясни различия в тези две събития.

Езекил 38:14 - По времето, когато хората Ми Израил ще живеят безопасно, трябва да знаете, че.

Различни интерпретации за това какво да се сложи в него живеят в сигурност, но "отново живеят" е глагол, също може да се преведе като "живеят", че е нещо, което тепърва предстои, и може да бъде алюзия за 1000 година Reich , Крал Джеймс е един от тези, които използват този превод. Т.е. "ще живее".                                                               
Гога война - чудо


Езекиил 38: 7 - Ще направя светото Ми име известен сред людете Си Израиля, и няма вече да споделите светото Ми име се оскверни. Народите ще познаят, че Аз съм Господ, Светият Израилев.

Не само Израел, ще бъде засегнат от тази война. Езекил говори че плодовете на тази война ще задействат едновременно пробуждане сред юдеи и езичници. Гога войната ще дойде в един много ясен начин да се покаже защитава ръката на Израил на Господа. Начинът, по който Израел ще спечели победата ще бъде по-голям и най-ясни знак, че Бог е с Израел, това ще предизвика оживление по целия свят. Вече няма да има съмнение, че Господ е с Израел.

Възможен сценарий би могъл да бъде, че именно при тази война, евреите ще трябва отново да се завърнат у дома в Израел, и може би това е точно това събитие, което ще има Антихриста замда се установи завет с Израел, и на свой ред, да дава евреи разрешение да построи храм, причинявайки Израел да установи поклонението в храма отново с жертви. Това сериозно противоречи на голямата скръб, която започва с нарушаване на договора с Израел и премахване  на жертвите.                                                                    
В srael в тази война ще има всички шансове имот себе си. Принцът на Гог (вероятно Путин) ще се изправи срещу Израел с всичките си съюзници, за да нападне Израел. Когато изучаваме Езекил, можем да видим, че Магог (съвременна Русия) в дългосрочен от сам в атаката на Израел.                                                                     
Кой е Магог и тяхното alllierade?

От различните интерпретации на Магог и съюзниците, най-често срещаните интерпретации са:

Магог - Също така се нарича скити. Всички книги по история пускат скитските племена в Русия. Намираме Магог в 1 Exodus глава 10 и е един от внука на Ной, който е син на Japeth. Над 130 различни referencer показват, че Магог е баща на днешните руски народ.

Рош - Русия призова Rossia руски. Д-р Gesenius споменава в своя Hebrew лексикон, че "Ros или Рус е срокът за племена, живели на север от планината Тавър в квартала на Волга.

Mosoch - Мнозина смятат, че еврейското име Мосох е произходът на името Москва. Тя може също да обхваща южната част на Русия на Черно море, както и Грузия и Армения.

Тувал - Мосох и Тувал са двама братя на Магог, е да се обединят района, но най-вероятно това е и част от Русия, между Черно море и Каспийско море. Тя също включва Украйна, Казахстан, също така евентуално Грузия и Азербайджан.

Persian - знаем като Иран

Нубийци - понякога се превежда като Етиопия, и представлява черната част на Африка.

Puteer - Сложете син на Хам и Мицраим. По-рано призова Либия "Сложете". Сложете представлява северната част на Африка.

Гомер - Мнозина смятат, че Гомер уреден в северната част на Черно море, а след това се разпространява на юг и на запад към периметъра на Европа. С други думи готи. Мнозина вярват, че Талмуд означава Гомер като Germani / Германия. Има вероятност да се отнасят до западноевропейски народи.

Тогарма - Това може да включва Армения, мнозина също вярвам, че тя включва и Tyrkiet.

Много хора (или народи) с тях - може да има страни, които са съюзници на Русия, която не са описани
Божият съд на Русия

Езекиил 38: 3 - Ето, Аз съм против вас Гоге, княже на Рос, Мосох и Тувал

Въз основа на много грехове на всички времена в Русия, и мога да се досетите, от техния начин на лечение на евреите в цялата история, Русия ще бъде съдена от Господа, и Русия завинаги ще загуби позицията на властта, която те са имали. Бог ще използва тази война и за двете да съди враговете на Израел, но също така и да докаже своята слава за своите обещания на народа.

Мотивът за войната на Гог

По какъв повод Русия ще атакува Израел. Първо, той показва думата, че Русия неохотно ще тръгне срещу Израел.

Езекиил 38: 3 - Така казва Господ: Ето, Аз съм против вас Гоге, княже на Рос, Мосох и Тувал. Аз ще ви донесе наоколо, сложи куки в челюстите ти. Аз ще ви изведа с всичките си армия, коне и конници, всички облечени в пълно бойно снаряжение, огромна тълпа, въоръжена с големи и малки щитове, както и всички употребяващи ножове.

Ако Russia трябва да тръгне срещу Израел, това ще предизвика голям пулсационен ефект, който може да доведе до световна война с ядрени оръжия. Когато изучаваме тези глави, също изглежда, че ще се 
използват ядрени оръжия,  в тази война. Но това е Бог, който привлича и си е поставил за механа в челюстите на Русия. Господ ще принуди Русия да започне войната, дори ако то е само с неохота.

Смисъла на "куки в челюстите ти" се отнася за конкретен начин да се обуздае див кон, за да осъзнава командването на собственика. Бог ще заповяда и ще даде 
 на Русия команда за атака над Израел със съюзниците си, и мисията на обслужване на Русия знае, че последователността може да бъде катастрофално. Чисто символично, това означава, че Господ използва Русия за да приложили своите планове и тяхната воля.


M една, има и други мотиви, които могат да се усещат в 
 атаката на Магог срещу Израел. Някои от мотивите може да бъдат антисемитизъм и анти-ционизъм. Виждаме нарастваща евреинска омраза в света. Това ще ускори и Антихриста по време на голямата скръб ще бъде движещата сила зад това. Друг мотив може да бъде Isreals страхотна природно богатство и техните открития по отношение на газа, така масло ог. Господ пита Гог, ако той е дошъл да ограби и да се вземе голяма плячка (Езекиил 38:13)

Езекиил 38: 7-9 - Опаши се и си готов с всички тълпите, които са се събрали с вас, и да поеме командването на тях. След дълго време ти ще се наричаш в експлоатация. През следващите години ще маршируват в една страна, която е била отървана от ножа. The които живеят там са били събрани от много хора до планините на Израел, който дълго време беше пуста. Те са били изведе от народите, така че всички, сега живеят там в безопасност. Къде трябва да изготви. Ще дойдеш като вихрушка и ще бъдеш като облак, покриващ земята, ти и всичките ти армии и с многото хора, които ви следват.

Пригответе се - Преди 2600 година, Господ предупреди Израел за този смешна война. С една дума, че все още не се е сбъднало, но в очакване на приключването.

След дълго време ти ще се наричаш в експлоатация. През следващите години ще маршируват в една страна, която е била отървана от ножа -

H esikel посочва, че тази война ще се играе в следващите години. Това е приблизително преди 2600 години, това пророчество дойде, и това е само по себе си дълго време. Други преводи казват "последните дни". В антуража NT така разширява последните дни от първото идване на Исус към завръщането на Христос. В GT, така че през последните няколко дни е израз на Месия дойде, времето за крайния час и месианската кралство. През следващата година също може да бъде препратка към беззаконието години Израел в антуража Езекил е 430 години. 430-70 = 360 х 7 = 2520 години.

А хората, които са събрани от много народи -

 В днешния 
Израел живеят около 6 милиона евреи. Много от тях са били събрани от около 120 различни страни. Бог, Който ги разпръсна по земята също е този, който събира Израилевия дом по земята. Русия е една от страните, чийто евреи са емигрирали. От Божиите обещания, ние знаем, че всички евреи са дом на Израел. След 1000 година на царството започва като всички евреи са събрани в Израел. След това, евреите ще бъдат един народ, и никога повече няма да бъдат разделени на две царства. Исус Христос ще царува над тях.

А хората, че живее в сигурност -

Гог дойде в една страна, която живее в сигурност. Виждаме също, че Израел в този момент е страна без бариери и стени. Може да звучи странно, като се има предвид постоянно военно готовността че Израел живеем, но това ще alltstе да има някаква форма на схема за сигурност в този момент във времето, което прави атака Гог върху Израел Изненадващо ще, много. Някои казват, че Псалм 83 ще има неговото изпълнение, преди тази война, и ще бъде това, което позволява на Израел ще бъде invaggande във форма на фалшива схема сигурност.

PSalm 83 също говори за нападение срещу Израел, но които имат много различни участници по отношение на страните, които участват в Езекиил 38. В Псалм 83 говори за нападение от Isreals съседни страни, които се опитват да получите Израел извън картата на света. Тя може да бъде войната, която прави, че Израел преживява форма на обезпечение, и да го направи, вече не е необходимо за бариери и стени.

Известната като религия на меча, може да е алюзия към Израел са били освободени от меча араби. Само след възстановяването на държавата Израел, ние сме имали четири големи войни, които Господ е защитените Израел сам. 1948 г., 1956 г., 1967 г. и 1973 - по същия начин, че Господ е защитена Израел по време на войната, той също ще го направи по време на войната Гог.

O Rdet сигурността в основния текст също може да означава "небрежно", което би могло да означава, че те мислят, че те са безопасни, но това е наистина. Те пазят гарда, без да се защитават сами.

Бог дойде като буря, и като облак -

Това означава, че тази атака ще настъпи бързо. Тя ще бъде като буря, и ще покрие земята, като облак. Ние можем да разберем, че тя е на първо място много много войници, но също така, може да има парашутни войски от въздуха.

Победа на Господ над Гог

Езекил 38:22 - Аз ще се съдя с него с мор и с кръв. Шофиране дъжд и градушка от големи камъни, огън и сяра, ще наваля върху него и войските му, и върху многото хора, които го следват.

P, по свръхестествен начин предрешава Господа в и я оставете да вали огън и жупел над Гог войници. Господи подател пожар на Магог, а над крайбрежните държави. Някои тълкуват това да бъде описан като ядрена война, която също е описан в Откровение 8: 10-11. Израел ще използва седем месеца за почистване и продухване на страната след войната, и през последните седем години, те могат да използват оръжия Гог е и военни материали като гориво и енергиен източник.

Различията на Armageddon и 
войната Магог 

D становища извънземни около Armageddon война и Магог война, същата война, която ще се проведе точно преди Исус видимо да се завръне към Израел. Въпреки че има много прилики между двете войни, все още има различия, които обикновено показва, че има две различни войни, които ще се провеждат по време на скръб.


D страни E сме станали prдsenterade на в Езекиил 38 е от същите страни, като в Захария 14: 2-ри Вярно е, че Гог и Магог са споменати в Откровение 20, но това в този контекст предполага, че към настоящия момент е на земята, която дърпа към Ерусалим. Изразът на четирите ъгъла, сочещи към сглобената света, които отиват срещу Израел в последната битка срещу Бога и Израел. Това е битка, която се разгръща след 1000 години на Empire, точно преди да отиде във вечността. Други разлики, които виждаме между войната Гог и Armageddon е:

Гога е съставена от един съюз от държави, докато Антихристките атаки са от всички домакини народи.

Гога е регионална и ограничена война, докато Armageddon е глобална война.

Гога няма да успее да заеме Ерусалим, но Антихрист ще го направи.

Мотива на Гог е стратегия и богатство, докато на Антихриста мотива е "свещена / духовна" война.

Гога ще защото поради природни бедствия. На Armageddon, сам Господ, побеждавайки на Антихриста.

Гога е погребан в Израел, докато Антихрист е хвърлен жив в огненото езеро.

Израел ще живеят в безопасност, когато Гог атакува. Докато при Armageddon се представя че светът премина през голямата скръб, която е далеч от мирно време.

Когато атака Гог, ние изпитате поредица от природни бедствия, които причиняват много смърт. Това ще се превърне в още по-голяма степен при Армагедон.

Гога неохотно отиват срещу Израел. Антихрист е твърдо на властта на света и да унищожи Израел и евреите.

След Гог война, няма възкресение от мъртвите или Dom на живите хора. Това се прави във връзка с Аrmagedon.                                                                                       www.apg29.nu/index.php                                   



Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8743373
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930