Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.10.2015 23:03 - Спектакълът е с непредвидим край / Isis е Psy оп, започва от офиси във Вашингтон
Автор: budha2 Категория: Други   
Прочетен: 1934 Коментари: 1 Гласове:
1

Последна промяна: 18.07.2016 21:42

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

                                                                    image   https://rasica.files.wordpress.com/2014/06/rothschild-jihadfather.jpg?w=734&h=342
           
Всички войни са войни на централните банкери.                            

 https://www.youtube.com/watch?v=SKnF1HEUwuo                                             
image
        
Раковски не казва, че перманентната революция, за която постоянно и навсякъде се говори, и която се води вече 6000 години, в действителност е перманентна юдейска война против гоите. Тази перманентна война се води анонимно, и силата, и непобедимостта на победителите се корени в анонимността им. Още писателят - фантаст Хербърт Уелс бил казал, че който изобрети шапка - невидимка, той ще управлява света. Тази шапка - невидимка вече са я изобретили. Победителите в тази война никой не вижда. А понеже никой не ги вижда и не ги приема като сила, то, никой и не се бори против тях, а и не е в състояние да се бори, поради това, че те винаги си остават перманентни победители. И това им позволява да управляват този свят инкогнито.                                                        image                    
Събитията от последните дни нагледно обясняват ненамаляващата популярност на конспирациите.

1. Русия започна военна операция в Сирия. И почти веднага, преди още да се е вдигнал във въздуха първият руски бомбардировач, стартира медийната кампания „Руснаците бомбардират цивилни граждани.“                                                                                                               image         Обама атакува ИДИЛ,...Путин чака своя ред          

Но кампанията имаше една много забележителна особеност – тя бе направена така несръчно, че се виждаше веднага с просто око нейната измамност. Като се започне с фалстарта (добре бе да се изчакат най-малко 12 часа след бомбардировките) и се завърши със съдържанието, което се разобличава с най-повърхностно търсене на снимки в Google.                                                                         image                         Путин атакува Идил.                                                                
На 30.9 този КП на терористите беше бомбен, но определено неуспешно. Вчера обективният контрол показа, че този път ударът е успешен и повече кадри от джихадистите няма да има!
https://www.youtube.com/watch?v=H7fqew26a1A
Паниката всред терористите показва, че дават много жертви и голяма част от тях се изнасят със семействата си от "столицата" на ИД - гр.Ракка. Бягат в Ирак и Турция. Но голяма част се изнасят в Европа. Спецслужбите на ЕС са активизирали работата си, и най-вече в Германия. Сочат цифрата - 3 000 главорези. Колко от тях ще останат в Бг и ще проявяваме към тях толерантност - един Бог знае! Huh?
Ударите на ВКС на Русия нямат нищо общо с имитацията на "коалицията - САЩ и желаещи"! Днес ескадрила от ф-16 е убила един мотоциклетист - терорист! Имало и двама ранени! Вчера- два багера!:Smiley
/vestnikzora.com/

 bojinkata.blog.bg/

image    

И не мислете, че западните пиари са идиоти. Те знаят как да работят ефективно. Да, те често не се притесняват да работят и шаблонно, но до такъв позор обикновено не падат.

Като резултат последва опровержение от върха – ООН и НАТО.                                                                                          
   image                                                                     
И оттогава мълчание. Никакви обвинения срещу Русия за бомбардирането на цивилни цели и цивилно население.
Затова пък Русия се рисува пред света със своята военна ефективност, зашеметяващо оръжие и красиви пилоти.

Като цяло Западът се препъна, и то на равен терен.                                                                                         
     image                                                                            
2. Няколко дни по-късно, НАТО бомбардира болница в Афганистан. В действителност светът нямаше да го е грижа. За такива новини като бомбардирани сватби, хуманитарни конвои, и т.н. на никой не му пука и те се пишат с най-малкия шрифт.

Но сега нещата се оказаха различни, тъй като това се оказа болница на „Лекари без граници“, и най-важното – бяха убити БЕЛИ лекари. И това попадна на първите страници на световните медии, и освети руската армия в още по-благоприятна светлина.
                                                                       image                                                                                      
И сега въпрос за милиони: каква е вероятността за случайно съвпадение на тези две събития, и в този ред?

Освен това, ако в случая с бомбардировката наистина е възможна трагична грешка на разузнаването, и т.н., в първия случай ние говорим за трансцендентна некомпетентност или умишлено саботиране на медийната кампания за дискредитиране на руската армия.
                                                                       image                                                                                   
Не е чудно, че на тази основа се раждат конспиративните теории. И е лесно да се подозира, че няма липса на професионализъм, няма фалстарт и никаква грешка на разузнаването.

image

В действителност на върха на западния елит работят сили, които са заинтересувани да прехвърлят юздите на властта в региона, на Русия, и като цяло да се укрепи военно-политическата роля на Русия в света и да се отслабят американците.                                                                                                  image            
 Isis е Psy оп, започва от офиси във Вашингтон и много чуждестранни сателитни бази. Фактът, че ISIS е Psy оп постановъчна компания е неоспорим, и те правят наистина фалшиви обезглавявания с ЦРУ / Мосад актьори, CPR кукли и британски рапъри. Интересно е какво обстрелва Путлич?,.... хамили както и Обама.
 
    
image
                                                                       
В резултат бе разиграна двуходова комбинация: първо спешно компрометиране на руската операция, което постигна обратния резултат, а след това организация на атака, при която американците бомбардираха западна болницата в Афганистан, за да им се лепне пред очите на света етикета на непрофесионални идиоти, които убиват цивилни.

Казват, че на Запад има групи, заинтересовани от този сценарий.
                                                                       image                                                                                
Ирина Aлкснис

P.S. След съпоставяне на тези две събития, човек за пореден може да си помисли, че в последните години конспиролозите не си губят времето напразно … Не толкова отдавна, през юни, споделих подозренията си относно факта, че някой в американския елит съзнателно работи за Русия. Или наистина западните ръководители толкова са деградирали?                                                                                image                 Д-Р Лиони Хаджи

Нд, 04/10/2015 - 19:45
на практика Путин бие свободната армия и умерената съпротива и до днешната дата не ударил не един път исламската държава която съществува на 100 км на исток, ние сириците бихме го подкрепили ако на истина биеше исламската държава но той просто лъже и скоро всички ще открият истината   
        

image

Но такова явно и бодящо очите перфектно и хронологично съвпадение на две невероятно смешни грешки на Запада, ни карат да се замислим отново – това провали ли са или .. Или всички големи събития вече са се случили, натиснати са някакво копчета, договорени са условията, сериозни хора са ударили който трябва по ръцете и ние виждаме само спектакъл, който се разиграва за населението на земното кълбо?
                                                                         image                Putin And Obama Go Trick or Treating                                                                          
В крайна сметка ние сега вече знаем, че съветският елит нарочно предаде Съветския съюз, а „перестройката“ е разиграна за населението злобна оперетка „Пуч“. Защо хора, които разбират как работят и как се задействат тези договорености да не могат да ги задействат вече и по отношение на Съединените щати?                                                                                                                image              

И точно както инициаторът на ликвидацията на Съветския съюз, разбира се, не беше „управляемият идиот,“ Горбачов, а елитът зад него, точно така и Обама вероятно може да е само техническият изпълнител на осъществяването на решенията на истинските собственици на западния свят, на който по-късно ще бъдат приписани всички беди и унижения. Не може да се изключи и това, че работата по демонтирането на хегемонията на САЩ Обама изпълнява съзнателно и с удоволствие, защото искрено мрази САЩ. Впрочем в главата му няма как да се влезе, разбира се.
                                                                         image  image                                                                            
Ако тази теория е вярна, и Путин наистина е успял да намери лостове за въздействие върху някаква част от глобалния елит (или поне върху високопоставени изпълнители на тяхната воля, които сега умишлено се занимават със саботаж), това все още не означава, разбира се, че успехът е гарантиран.
                                                                         image                                                                              
Винаги е възможна успешна контраигра на онези, които с новото разделение на света никак не са съгласни. В крайна сметка като видят, че партията е загубена, винаги могат да обърнат дъската.
                            image                                                                                                 30dumi.eu/archives/82906                          image     
 Руските бомби удариха места в Телл-Бисе (Талбисе)
                                              image image             
Teл-Бисау в момента на удара се контролира прецизно от групата "Джейш-аль-Тавхид" - видно, по-специално, от емблема на групата и на една от колите във видеото:                                                        image   
"Джейш-аль-Тавхид" - представители на така наречената "умерена сирийска опозиция."                                                                   image  
Российские военные прикрепляют бомбу ОФАБ-250 к штурмовику Су-25, кадр из сюжета телеканала "Россия 24"                                                                                              
Бомби OFAB-250, техните характеристики, публикувани в интернет, са неуправляеми и не принадлежат към категорията на високо прецизни оръжия, за употребата на които в Сирия, казват представители на Министерството на отбраната на Русия. Според представители на сирийската опозиция, в резултат на бомбардировките на Телль-Биси са убити повече от 30 цивилни, включително жени и деца. Представители на руското командване отхвърлят тези обвинения и твърдят, че "избират цели само в съответствие с данни получени от разузнавачи и стриктно извън населените места."                                                           www.svoboda.org/content/article/27286089.html  image                       



Гласувай:
2



1. staler - много интересна и оригинална те...
06.10.2015 01:01
много интересна и оригинална теория.дествително невероятно е щатската армия да гръмне болница.невъзможно е също на много америк.генерали да им е писнало на к-а,да изпълняват рептилски заповеди от които амер.армия след месец два ще изглежда като сбор от дебили,защото бори великата ид от 2-3 години,пък руската авиация ще има работа до края на др.месец.още по невероятно е в кремъл да не са пълни дебили, на които не е съваршенно ясно че умерена опозиция/алкаида,мюсулмански братя/ и ид/пак същите/ са скачени съдове.нека се разберем,путин не е светец,гони интереса на ченгесарско-партиините кръгове около себе си.това не изключва,понякога още някои да има полза от деиствията му.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8737610
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930