Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.10.2015 21:32 - До каква степен човечеството е поробено?
Автор: budha2 Категория: Други   
Прочетен: 2290 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 16.06.2016 22:25

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
        image                                                                                                                                                       
 - Нека сега се върнем към края на Студената война.

След разпада на СССР и, разбира се, след поредната смяна в Белия дом работата по реализирането на СОИ е прекратена. Знае се, че политиката на фамилия Буш е изцяло под въздействието на сивите и рептилите, освен това сериозни изследователи заявяват, че Джордж Буш старши е чуждопланетна (рептилианска) същност в човешко тяло. Перспективата за нормално човешко развитие на планетата поради арогантността на сивите ни ,,гости" е отчайваща. Съществува тенденция за насилствено обединение на човечеството под егидата на дзетите, което ще има пагубно и гибелно последствие за по-големия процент от човешката раса. А както показват фактите - точно към такъв вид развитие на цивилизацията на планетата се стремят колаборационистите, както и голяма част международни олигархически организации като Билдербергерите, Тристранната комисия, Съветът за чуждестранни връзки и т.н, ето защо стремглаво бързат да наложат Новия световен ред под командата на единно Световно правителство.
           image
                                                                                 
От друга страна, дзетите са се устремили да вкарат планетата ни за редовен член на може би най-агресивната в цялата Вселена империя от съзвездие Орион, което, ако стане, каузата ,,земна цивилизация" на човечеството от петата раса от Земята ще бъде за хиляди земни години ,,кауза пердута". Тази опасност за планетата и човечеството е близка заплаха, защото съвременното политическо, финансово и икономическо ръководство на Земята иска да бъдем вкарани в състава на Конфедерацията на меркабиаците (т.е. на грейовете и рептилите) и да бъдем превърнати в роби. В близко бъдеще дори се планира маркабиански политически лидер на поста президент на Европарламент в Страсбург, Франция. Постът никога не е бил заеман от избраник на европейските народи. Бил е определян от политическия елит на Европейските нации, почти всички от които се намират под контрола на маркабианските групи и тайните им общества.

Това е продължение на политиката, която се отклони от посоката, зададена от Рейгън и Тачър, и доведе на власт профашистките клики на фамилия Буш и хората около тях. Факт, който сам по себе си показва, че маркабианската линия в управлението на света трудно ще бъде променена, независимо че те твърдят, че е най-правилното. Всъщност то е най-пагубно!
Именно затова постоянно се получават разтърсващи предупреждения от различни космически нива - от Галактическата федерация, от Коалиционния отряд наблюдатели (КОН), от Духовната Йерархия, от междуглактическата и междупространствената Федерация на Свободните светове, от Командата на Ащар и т.н.! Но глобалната мафия в лицето на шепата себебогизбрали се крие реалното съществуване на извънземните цивилизации и сдруженията им в Космоса.
Зобирани са милиони, дори милиарди човешки същества с чудовищната нелепост, наречена съвременна наука и псевдообразователни системи. Всевъзможните средства за манипулация на човешкото съзнание постоянно биват набивани в главите ни ,,като връх" на съвременното познание, образование и наукознание. Международната политика става все по-брутална, цинична и нагла, а съвременният свят се тресе от криза след криза, както и от всевъзможни природни бедствия... Човечеството трябва да бъде принизено и доведено до нивото на безмозъчно стадо, след което с него ще се справят много по-лесно и на физически план: унищожаване и подменяне с новата хибридна раса.

image
     
Накрая ще има мир но човечеството ще бъде поддържано до 500 000 000-на като бъде засилено към еднополови взаимоотношения ( кръгът от знамето на ЛГБТ). БРОЙКАТА е записана пък на мегалита в Джорджия                                    image     
 Всички се радват на ШЕСТЦВЕТНОТО цвете ( шесте цвята на знамето на ЛГБТ). 
                                                 image                                                                         Проект след проект, тайни, строго секретни планове - и какви ли не още безумия се извършват пред очите ни в реално време, а ние се правим, че не е вярно, стремим се някак да не принадлежим към коварната и жестока реалност, наречена съвременен свят. Треперим да не загубим работата, семейството или живота си! Надяваме се , че все някой ще ни спаси и отново ще ни се размине. Не и този път! Защото човечеството допусна да бъде продадено и заробено от елита си, при това от бездуховни физически дегенерати, дошли от други светове.                                                                                                                         image                                                                                                                                
Всичко стана възможно благодарение на хищния човешки елит, който пет пари не дава за обикновения човек на нашата планета, независимо че и той един ден може да бъде принесен в жертва от безмилостните грейове и рептили, а нека сега прибавим и анунаките от Нибиру, които също не ни оставят на мира от хиляди години.
                         
image
                                                                     

Сивите са безчувствено брутални и безмилостни същества, които няма да се спрат пред нищо, нито ще пожалят или помилват някого в жестокия си стремеж да поробят планетата. Те изпълняват безпрекословно заповедите на ръководителите и началниците си - рептилите, присъстващи на тази планета и в четвъртото, и явно, в нашето измерение!

До тази констатация са стигнали и мнозинството от земния елит - тези, които коленичат и им лакействат. Те вече също разбират, че няма връщане назад - трябва да оповестят пред цялото човечество най-жестоко опазваната тайна на ХХ век и да поискат помощ от него, а след това и от тези, които наистина могат да ни помогнат. Светлите Сили на Космоса отдавна очакват събуждането ни и молба за помощ, но като единно човечество, загрижено за съдбата си и за жизнеността на планетата Земя - майката - кърмилница. Само при това положение биха ни подали ръка!
Може би разчитайки точно на тази помощ, земните сили в лицето на будни и доблестни защитници, заемащи ключови позиции в съвременния свят, се готвят за предстояща война с една подземна империя, наложена от извънземните нашественици и национал-социалистите от земен произход. Смята се, че на тъмните извънземни сили им е дадено убежище във Военно-индустриалния комплекс, в Зона 51, базата на Монтоук, базата под международното летище в Денвър и базата в Дълси. Те са изградили цяла мрежа от подземни бази, като се започне от нацистката под ледовете на Антарктида, по време на Втората световна война и се стигне до базата Пайн Гъб в Австралия. Подобни обекти има в град Дълси - щата Ню Мексико, в Брекън Бийкинс в Уелс, в Лос Аламос - Мексико, в Снежните планини - Австралия, в планинската верига Найла в Африка, западно от град Кинду - също в Африка, на либийската граница с Египет, под връх Мон Блан - Швейцария, в Нарвик - Скандинаия, на Готланските острови - Швеция и на други места.
Базите са изградени с пари от черните бюджети на много държави (предимно високо развитите), дошло главно от повсеместната търговия с наркотици. В мръсната дейност участват, МИ-6, ЦРУ, МОСАД, КГБ и др. крупни разузнавателни централи по света. Целият този бизнес се оценява на приблизително 500 милиарда долара годишно, което надхвърля глобалната търговия с петрол например.                                                                              image    
След масовия геноцид, настъпва харимония. Оцелелите избранници живеят в мир в райската градина.Очаквда ни смъртоносна вихрушка, която чрез хладно и огнестрелно оръжие, чрез насърчаване на еднополовите взаимоотношения ( това горе не е седмоцветната дъга а знамето на ЛГБТ) ще унищожи всичко неудобно за глобалистите.  
                                              image                                                                    image     

„АкоЛегендата за Израил и Исав е макет на реалното устройството на света - хермафродити и гои.
Израил избива и разпръсква Исав. Следователно хермафродитите трябва да избиват и разпръскват гоите.
В Израил има спойка и глобални лидери на Рода са левитите. В света също трябва да е така и се прилага този модел.
И макар хермафродитите да са няколко родови клона, левитите ги събират в народ, за да не се изобличат пред неведущите.


image


Хермафродити извън "избрания народ" също могат да стават водещи световни фигури. Техните синове могат да влязат сред "левитите" чрез юдейски майки и псевдоюдейски родословия. Днешният Израел е базиран на идеологически сбор от разпръснати по света хермафродити, а не потомци на конкретна историческа личност, населявала Палестина.                                                                   image              
rusdemotivator.ru/demotivatory-polzovatelej/page/439/                                         image                                                                                                                                             illuminatibg.blogspot.com/2015/10/blog-post_1.html                                                     image                                                                      
 
Каква е целта на масовата пропаганда и на тези рисунки? Вече е повече от сигурно, че елитите на руснаци и американци се подготвят или за ядрена война или за Апокалипсис.Снимките от летището обясняват някои неща.
Защо масоните са построили такова летище остава загадка, но факт е обаче, че масонството е разпространено във всяка държава, както и в България. Обикновенно това са хора от властта, политици, големи банкери и бизнесмени, учени и др "видни" личности. Масонството, обаче е тайно общество. Никой не знае с какво точно тези хора се занимават на своите събирания. Време за нас, "простосмъртните хора", е да се замислим, какви болни сектанти са навлезли във властта и накъде водят нашия свят. Ако тези картини представляват целта на този сектанско-масонски култ, а за мен няма никакво съмнение, че е така, става ясно каква е посоката Изкуствено предизвикани кризи, геноцид, намаляване на населението, контролиране на популацията чрез закони и ваксини, дори атомна война за "прочистване". Новия световен ред, ще бъде рай за едни, ад за останалите. Спасение за елита, смърт и разрушение за "низшата" класа. image    
Еврейските свещеници левити/Илюминати/, вече са планирани бъдещите войни. След това се появят пророците и ясновидците им и ги предсказват. Социалисти планират за 5 г.,Комунисти за 20г.,Илюминати за 100г. а боговете им наги от 500 до 1000г. Всяка една игра на нагите може да се тълкува от Авраамските религии, като "сбъдване на библейските пророчества", докато при Веда събитията са научнo-детерминирани от Астрологични събития в Шастрите, които не могат да се променят с пропаганда или "открития"(чудеса). Илюминатски "пророци" се наричат "агенти"(agents), които действат по същият конспиративен начин, както библейските пророци(нескопосан плагиат на Ведаическите риши). Пророците на илюминати предсказват бъдещи събития, които планирано се случват. Така пророка и агент на КГБ Вангелия Гущерова с предсказанието си за Сирия ни посочва къде и от кого са планирани събитията там.    image                                                                        Така също, един от пророците на илюминати, 
масончето Нострадамус предсказва, че Третата световна война ще се води в Ерата на Водолея, от 2003 година. Войната ще продължи 27 години и ще се води на религиозна основа, като обхване 70% от територията и населението на Земята. Според предсказанията войната ще започне от Южна Европа, но след това ще засегне Северна Африка, Близкия Изток, Азия, Русия и Северна Америка. Според Нострадамус войната ще свърши през 2029г., но по това време покрай Земята минава Апофис.                                                                                                       image  Даниил 2:43. И както си видял желязото смесено с глинена кал, така те ще се размесят с потомците на други родове човеци; но няма да се слеят един с друг, както желязото не се смесва с калта.
Това обаче няма да се случи:
Даниил 2:44. И в дните на ония царе небесният Бог ще издигне царство, което до века няма да се разруши, и владичеството над което няма да премине към други люде; но то ще строши и довърши всички тия царства, а само то ще пребъде до века.

Когато "Камъкът падне", ще разруши обединяващите се помежду си държави по целия свят. А това обединение предстои.    Камъка/Апофис/ -ИМИТАЦИЯ НА ВТОРОТО ПРИШЕСТВИЕ
на ИСУС ХРИСТОС                                                                        image                                                                       

Когато свърши периодът на ходилата с тяхното разделение, ще започне обратното движение – към единство:
Даниил 2:42. И както пръстите на нозете са били отчасти от желязо и отчасти от кал, така и царството ще бъде отчасти яко и отчасти крехко.
Тук се говори само и единствено за пръстите. Именно това са десетте царе от
Откровение 17:12. и десетте рога, които си видял, са десет царе, които още не са получили царска власт, но за един час получават власт като царе заедно със звяра;
Започвайки бунт срещу Агнето, те ще бъдат победени:
Откровение 17:14. те ще воюват против Агнето, но Агнето ще ги победи, защото е Господ на господарите и Цар на царете; тоже и ония, които са с Него, ще победят, които са звани, избрани и верни.
Ако не се обърне внимание на частите на човешкото тяло (съответно на статуята), пророчеството никога няма да бъде разбрано така, както Бог го е дал и ще има спорове дали Римската империя е разделена на десет или повече племена. Всъщност, Даниил втора глава въобще не говори за тях, а казва, че от Рим ще се получи едно световно разделение: най-напред на две – Византия и Западната римска империя; а след това от тях - на множество други държави. Когато времето на ходилата свърши, ще дойде времето на обединението (пръстите). Между племената, разделели Рим и пръстите няма нищо общо. Пръстите ще бъдат зоните, на които ще бъде разделен светът, за да бъде наложен Новият световен ред. Това разбиране е от изключително значение, защото потвърждава основаването на десет световни царства. Без това да стане ясно, ще продължаваме да живеем с разбирането на пророчеството на живелите преди стотици години и идеята, че племената са изпълнили пророчеството. А когато съюзите започнат да се осъществяват пред очите ни, е напълно реално да охладнеем към вярата, виждайки нещо, което не сме очаквали!
Ето как Сатана десетки и стотици години ни е карал да виждаме това, което той иска, за да може да осъществи своя измамен план и да наложи Новия световен ред.                                                                                 image    
Карта на ДЕСЕТТЕ ЗОНИ -
пръстите на статуята от пророчеството, които се състоят от кал и желязо (те ще бъдат образувани до 2016-2017 г. и ще съществуват до Второто Пришествие,т. е. около 40 години, в последния час от човешката история на Земята)
                                       
На теория десетте зони са вече формирани и всеки момент е възможно да бъдат обявени официално. Когато това се случи, ще има съвсем малко време до края, защото те ще имат власт само за един час.
Това е от изключителна важност и всеки, който успее да разбере пълното значение на описаното в Даниил 2 глава, ще бъде наясно с времето, в което живеем.
Елън Уайт каза, че “Когато пророчествата в Даниил и Откровение бъдат разбрани напълно, ще настане такова пробуждане сред Божия народ, каквото не е имало от апостолско време!”
Именно от това се страхува Сатана.                                                   image     
Камъкът АПОФИС(Второто Псевдо Пришествие на Исус Христос) удря статуята в пръстите (Десетте зони)

 sites.google.com/site/thelastnewsadventist/news_all_c   image               
Друг вариант е,... както знаем от илюминатските карти, и от това че Нострадам е техен агент, това да са техни планове. Те ще предизвикват частичен катаклизъм - псевдо пришествие, Апокалипсис на планетата, а за да прикрият злодеянието си ще илюминират останалото население че той е предизвикан от Апофис.                                                                                                      image                                                                                                                                                     Явно вече е уговорено и кой континент ще ударят, Путин и Обама като техни пионки сигурно са запознати с този план. Най-вероятно Путин ще удари близо до Америка в океана. Затова преместват днес извънкласови неандерталци от долната земя- Африка, в Европа, колкото по-неразвити дегенерати останат след катаклизма, толкова по-добре за новата им цивилизация. Ако населението не се събуди и свали елита от дегенерати го чака частично унищожение.. .                                image    
Датата може да свържем:30 - 40 години - 1996-2029/2036. "Апофис" ще прелети над плоската земя през 2029/2036!(Най-вероятната дата е петък, 13-ти април, 2029).Ето цитат от интервю на Гущерова: - Казват, че краят на света - това ще е всемирен потоп - Потопа ще е след тридесет-четиридесет години (2026 или 2036 имаме двойно прелитане на метеорита "Апофис"). Голямо тялото ще пристигне на Земята и ще удари водата. Вълните ще отмият много страни, а слънцето ще угасне за три години.               image image  image            
Барак Обама и Владимир Путин спасают мир от «конца света»    http://ic.pics.livejournal.com/inoyan/23089809/39050/39050_
original.jpg

 
image      
Падащият над Челябинск метеорит, генерална репетиция за Апофис.                                                        http://www.pisanoe.com/                                                                                                       image     Глобалната мафиотска игра на елита             image                
>  Ще се сблъска ли Апофис със Земята на петък, 13-ти април, 2029г.? 
 
         image            



Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8686097
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031