Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.10.2015 22:35 - Наполеон кукла на Тамплиерите франкмасони/Сионисткият революционен империализъм на Ротшилдови във Франция
Автор: budha2 Категория: Други   
Прочетен: 1579 Коментари: 0 Гласове:
4

Последна промяна: 21.10.2015 22:38

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
    image antimatrix.org/Convert/Books/Coleman/Rothschild_Dynasty/Rothschild_Dynasty_files/Rothschild_Dynasty-5.jpg   James Amschel Victor Rothschild Rothschild dynast                                                                                                                 Адам Вайсхаупт е финансиран от 1770 до 1776г. от новоорганизираната династия Ротшилд и че МайерАмшел ,,Ротшилд", изглежда, се е срещнал с него през 1773г., за да планират световна революция. Орденът на Златната зора е опит на Вайсхаупт да създаде частен орден за Ротшилдови, които приемат неговите идеи и стават изключително влиятелни в илюминатите с нарастване на тяхното бизнес влияние. От самото начало династията Ротшилд търси възможност да създаде Вайсхауптово световно управление на гърба на Велика сила, която може да бъде подтикната да стане експанзионистична, т.е. империалистическа.                                       image                     Sabbatai Zevi , Nathan of Gaza & Yakov Leib Frank - "Jacob Frank"                                                                                   Шабатай Цви (1626-1676) Натан от Газа (16 ?? -?) Якоб Франк (1726-1791) Ротшилди. Три връзки между сатанизъм, зло и пари.                                                     www.redicecreations.com/article.php                Към 1806г. Наполеон е господар на континентална Европа. Разгромил е Австрия и е наказал Прусия; единствено Великобритания се изправя срещу него. Докато се подготвя да нахлуе във Великобритания, германските Ротшилдови продължават да търгуват с Англия и тайно да подкрепят враговете на Наполеон.

Династията Ротшилд ,,взема назаем", за да започне. Майер Амшел ,,Ротшилд" е агент на курфюрста, принц Вилхелм IX, ландграф на Хесе-Касел, внук на Джордж II и братовчед на Джордж III, който наследява най-голямото частно богатство в Европа, когато баща му умира през 1785г.: 40 милиона долара. Парите са платени от Великобритания за използването на 16 800 войници от Хесе по време на Американската революция. (Бащата на Вилхелм така и не плаща на войските, а задържа парите за себе си.) Когато Наполеон нахлува в Германия през 1806г., Вилхелм бяга в Дания, оставяйки известна част от богатството си (3 милиона долара, или 600 хиляди лири) при Ротшилд, който току-що е приключил със заравянето на съкровището във винени бурета в малката си градина във Франкфурт, когато пристигат републиканските войници на Наполеон. Те ограбват всичките му собствени пари (40 хиляди талера), но не откриват имането на Вилхелм.

Вилхелм е дал на Будрус фон Карлхаузен пълномощия, а Будрус е направил Майер Амшел ,,Ротшилд" своя банкер и го е натоварил с отговорността да събира лихвите от кралските заеми. Скоро Ротшилдови управляват инвестициите на курфюрста и след време Будрус убеждава Вилхелм да позволи на сина на Майер Амшел ,,Ротшилд" Натан, който е базиран в Лондон, да управлява част от фондовете му. През 1808г. Натан купува 3-процентни облигации на британското правителство на стойност 150 хиляди лири и през 1809г. получава още 150 хиляди лири. Облигациите са на негово име и Ситито е изумено от мащаба на транзакциите, които позволяват подобна инвестиция. Макар че курфюрстът не получава сертификати за 300-те хиляди лири, Натан започва да търгува със злато на кюлчета, известна част от което е изпратено на континента. Наполеон се опитва да блокира британската търговия с Европа и корабите на Натан Ротшилд, отплаващи от Фолкстоун начело със смели капитани, отново и отново се промъкват покрай блокадата на Наполеоновите кораби.

Според многобройни разкази Ротшилдови финансират Наполеон след като той обявява желанието си да стане крал през 1810г. - декларация, която кара тамплиерите да оттеглят доверието си в него. Наполеон е задължен както на династията на Хабсбургите, които са му осигурили новата съпруга, така и на Метерних, който е уредил женитбата, а Метерних вероятно е запознал Наполеон с брата на Натан Яков - събрат сионист, който е базиран в Париж.                              image                   Прадядото Шабатай Цви.                                                                                                  В същото време, в което Яков има отношения с Наполеон, Майер Амшел ,,Ротшилд" изпраща известна част от парите на курфюрста Вилхелм в Лондон, така че Натан да може да финансира херцога на Уелингтън. Натан инвестира злато на стойност 800 хиляди лири от Източноиндийската компания - пари, които знае, че ще са нужни за Войната на полуострова на Уелингтън. Тогава извлича 50-процентна печалба от продажбата на книжните пари на Уелингтън, печалба от продажбата на златото на Уелингтън, печалба от повторното му купуване и печалба от препращането му в Португалия за херцога. Натан натрупва богатството от донасянето в Лондон на новината за британското поражение при Ватерло. Ротшилдови може би имат пръст и в разгромяването на Наполеон. Френският император се чувства недобре в навечерието на битката при Ватерло и може би е бил отровен с арсеник, а маршал Сул, заместникът му, който приема заповеди от Ротшилдови и е бил реципиент на финансирането на Яков Ротшилд през петте години на Войната на полуострова в Испания, когато отговаря за френските сили, може би не се е подчинил на Наполеон по тяхна заповед. С други думи, Ротшилдови подкрепят и двете страни в битката при Ватерло, гарантирайки си, че Наполеон ще загуби, докато разпространяват новината, че е спечелил.
                                                                        image                                                                                       
Когато умира, Майер Амшел ,,Ротшилд" е станал най-богатият човек, когото светът някога е познавал. Този търговец и вдъхновител на империализма е основал нови банки на Ротшилд в Англия, Франция и Германия, преди да умре през 1812г. Постановил е, че всички важни постове в династията Ротшилд ще се заемат от мъже-членове на семейството и че най-големият син на най-големия син (евентуално Натан) ще бъде патриарх (по отколешния еврейски маниер). Завещанието предвижда членовете на семейството от мъжки пол да се женят единствено за първите или вторите си братовчедки, за да се запази богатството в семейството. Освен това е наредил да няма публичен списък или оповестяване на стойността на именията и богатствата на Майер Амшел ,,Ротшилд".                                                           

                                                                        ЧАСТ 1 - Европа става тамплиерска република      
                                                                                                                                                                                        Наполеон дава физически израз на Революцията. Той е избран от тамплиерското франкмасонство да консолидира Революция в свое име, тъй като има слухове, че прокудените в изгнание Бурбонски роялисти ще се върнат.

Тамплиерите искат обединението на Европа в масонска република (а не под водачеството на Меровингския граалов цар на Йерусалим). Дилън пише: ,,Като по-малко зло и като средство за обединяването на Европа, което те са планирали чрез неговите завоевания, франкмасоните поставят върховната власт в ръцете на Бонапарт и го подтикват към тази кариера".
Наполеон е тамплиер и якобинец. Той симпатизира на илюминатите, докато те не са разобличени през 1785г., а след това става тамплиер и планира да завладее римокатолическата църква, така че да може да сложи ръка на тамплиерските документи, съхранявани във Ватикана (както прави през 1810г., носейки над три хиляди сандъци с документи от Ватикана в Париж). Mackey"s Encyclopedia (,,Енциклопедията на Маки") твърди, че Наполеон е масон, който е приветстван като такъв от ,,Страсбургската ложа".

Тамплиерите издигат Наполеон във властта чрез Шарл-Морис дьо Талейран-Перигор - католически кардинал, който е взел страната на сионистките илюминати през 1779г. и е посветен в илюминатизирана сионитска ложа от Мирабо през 1786г. През същата година той е съосновател на Бретонския клуб, който е превзет от тамплиерите и е преименуван на Якобински клуб. Талейран става тамплиер. По това време е член на сионистко розенкройцерско тайно общество - Филаделфите или Филаделфийците (,,кръга на свободните братя"), което очевидно е основано в Нарбон през 1790г. Основателят му е човекът, който е велик майстор на Сионския приорат от 1801г. - Шарл Нодие, синът на якобинския френски адвокат и тамплиерски майстор масон, и председател на революционния трибунал на своя град. Той е дребна литературна фигура, която създава жанра мелодрама и е ментор на Виктор Юго. Изглежда, че подобно на Франклин и Волтер, Талейран е двоен агент на Сионския приорат и действа като агент на Сион, когато прекарва време с тамплиерите.

Филаделфийците възприемат целия свят като братство, а революционен Париж - като център на световна република. Печатът на филаделфийците е петоъгълник звезда, която Нодие интерпретира като символ на универсалната любов. (Филаделфийският печат преминава в проектирането на Пентагона - военното министерство на САЩ.) През 1797г. Нодие е прокуден в Безансон и го нарича Филаделфия, а след това сменя името на Кротон в чест на Питагор. (Той е автор на The Apotheosis of Pythagoras [,,Апотеоз на Питагор"].) Това е международната среда, в която се движи Талейран.

Именно в Якобинския клуб Талейран за пръв път среща Наполеон. Когато четирите революции са изживели живота си, Талейран съветва тамплиерите: ,,Сложете Наполеон на трона и отворете Великия Ориент". Ако е успял да убеди тамплиерите да поставят Наполеон на трона, той е планирал да го заобиколи със сионитски илюминати, които са се крили в ложите на Великия Ориент до тяхното затваряне в полза на Якобинските клубове.

Наполеон, протеже на Робеспиер, е забелязан от един илюминат, виконт дьо Барас, който го вижда да бяга от обсаждащите английски и испански сили в Тулон през 1793г. На следващия ден той е издигнат в ранг бригаден генерал. Като млад артилерийски офицер той е потушил бунт срещу Директората - застрелял е колона от бунтовници, тръгнала към Националния конвент - в Париж през 1795г. ,,само с един картечен изстрел". Награден с командването срещу австрийците в Северна Италия, Наполеон триумфира и основава Цисалпинската и Лигурската република и принуждава Австрия да се откаже от австрийска Холандия в полза на Франция. Подготвил се е да нахлуе в Англия (докато другите френски армии основават Римската и Хелветската република) и след това заминава в Египет, за да заплаши Британската империя, но е разгромен от Нелсън в морската битка при Абукир.

Директорът е непопулярен след провала на неговата валутна реформа. Барас, който е заговорничел срещу Робеспиер, е направен главнокомандващ френските военни сили и след това е назначен (заедно с Карно) в петчленния Директорат, управлявал Франция, станал е най-могъщият човек в страната и е избрал Наполеон да води военните сили на Франция. Изборите за законодателната власт през 1797г. дават мнозинство на роялистите и петчленният Директорат се разцепва. Наполеон дава военна поддръжка на мнозинството от трима и анулира избора през септември. Освен това слага край на журналистическия Социален кръг на Бонвил. Разярен от задушаването на свободното слово, Бонвил го сравнява с Кромуел като диктатор, който е предал революцията. През 1799г. французите са разгромени от Австрия и Прусия в Италия. Наполеон се връща в Париж и заговорничи с един от Директората, Барас, за сваляне на правителството. (Наполеон припада в критичния момент, което подсказва, че е бил изтощен.) Сега той е първият от тримата консули.

Завладявал властта през ноември 1799г., Наполеон забранява Директората и страхувайки се, че Барас ще възстанови монархията, прекратява връзката си с него и става единствен консул до живот. От поверена на дванадесет (Комитета за обществена безопасност), властта се е свила до петима (Директората), след това до трима (консулите), а сега до един (Наполеон).

В момента, в който Наполеон завладява властта, ложите на Великия Ориент се отварят навсякъде. През 1801г. обаче те се сливат с тамплиерите от Шотландския ритуал. План, който би трябвало да облагодетелства сионистите, сега е ,,конфискуван" от тамплиерите, които виждат шанса си да обединят Европа в република под водачеството на Наполеон. Тамплиерите чрез полицейския шеф Жозеф Фуше предлагат неговото доживотно консулство да стане наследствена империя и през 1804г. те с нежелание позволяват на Наполеон да се обяви за император на французите. Досущ като при Рим, републиката е отстъпила на империята и с насърчението на илюминатите от Великия Ориент Наполеон, който сега се възприема като всеобщия господар на Европа, се заема да имитира Август.

Тамплиерите след това заговорничат с империята, за да подкопаят австрийците и руснаците в Аустерлиц, като разпространяват информация сред френските командири, за да дадат победата на Наполеон. Разузнавателната служба на Наполеон се ръководи от масони и до 1810г. прогресът му е драматичен. Наполеон поставя братята си на завладените престоли в Европа - Жозеф като крал на Неапол през 1806г., а след това крал на Испания през 1808г. (когато зет му е Мурат става крал на Неапол), Луи като крал на Холандия, а Жером - крал на Вестфалия - и преизпълнен с гордост иска да е крал на Франция и да се ожени за Хабсбургска принцеса, за да направи царуването си по-легитимно. През 1809г. се развежда с Жозефина от династията на Бурбоните и Метерних, австрийският министър на външните работи урежда да се ожени за Меровингската принцеса, ерцхерцогиня Мари-Луиз от династията на Хабсбургите.                                                                         ЧАСТ 2 Край - Сион сваля Наполеон                                                                                   Тамплиерите отдръпват подкрепата си за Наполеон, страхувайки се, че династията на Наполеонови крале ще попречи на осъществяването на тяхната световна република. Наполеон на свой ред демонстрира студенина към тамплиерите и иска да им попречи да разпространяват пропагандата си. През 1810г. те го отлъчват и (чрез посредници) го подтикват към катастрофалната му експедиция до Москва, където той губи 500 хиляди войници при температури от -35°С.

Английските сионисти позволяват на Наполеон да хвърли Европа в хаос, тъй като те имат нужда от това, за да засилят контрола си. Правят малко преди 1810г., оставяйки Наполеон да предизвика хаос и опустошения, но сега заговорничат да го свалят. Филаделфийците са в центъра на заговора. Сионисткият розенкройцер и германски принц Вилхелм от Хесе предлага съвместна англо-германска операция срещу французите и през 1812г. сионисткият генерал Мале, розенкройцерски филаделфиец, се опитва да свали империята. Той действа заедно с великия майстор на Великия Ориент генерал Масена. Заговорът включва Шарл Нодие (велик майстор на Сионския приорат), Талейран, Моро и Трошо - все масони. Преди експедицията на събранието на филаделфийците се казва, че Наполеон ,,ще бъде последният потисник на Йерусалим", имайки предвид, че той ще бъде заменен от Меровингски цар на Йерусалим.

Мале е разгромен и Сионския приорат след това използва пресата, за да манипулира общественото мнение (нещо, което става и днес). За тази цел Шарл Нодие използва литературния си талант. Английският розенкройцерски Сионски приорат планират свалянето на Наполеон с издаване на поверителни сведения, лъжи, частични истини и дезинформация. Тамплиерите неохотно са позволили деспотизма на Наполеон, за да осъществят напредък към своята световна република, а сега чертаят границата на родството и вече не одобряват автокрацията на Наполеон. Решават да го заменят с член на Бурбонската династия, който ще е дистанциран от католическата църква. След като обсъждат масонския край на Холандия, избират Луи XVIII - през юни 1795г. дофинът Луи XVII, за чието обучение Луи XVI е положил толкова много грижи, мистериозно изчезва, докато е задържан в Темпъл - и това е вуйчо му, когото те могат да контролират, за да налагат тамплиерството и да разрушават църквата.

Сионистките Меровингски граалови крале на Европа сега вече са осъзнали, че илюминатизираното масонство е заплаха за техния престол и са се обединили с германския Tugendbund (Съюз на добродетелта) под ръководството на английската розенкройцерска масонска ложа в Хановер. Това е тяхната база за възстановяване или защита на троновете си под водачеството на Великобритания, която се бие за прогонването на Наполеон. (Финансирането им идва от династията Ротшилд.) Британската монархия, църквата и франкмасонството са в съюз.

image

Евреинът Майер Амшел ,,Ротшилд" умира през 1812г. Най-големият му син Амшел и най-малкият - Карл, управляват банката му във франкфурт; английският розенкройцер Натан управлява лондонския клон (Англия е най-важната търговска сила в Европа), Соломон живее в Париж, а Яков - в Грейвлайнс близо до Кале. Натан търси подкрепата на европейските крале и лондонските ложе и през 1807г. Кралската военна флота обсажда френските пристанища. През 1810г. Ротшилдови са финансирали възраждането на Tugendbund, който се направлява от сионистки розенкройцери, противопоставящи се на Наполеон - за разлика от първия Tugendbund, който е на Великата ложа. Този Нов Tugendbund действа като съпротивително движение, подкопаващо Наполеон, докато той разпространява революцията по цяла Европа. Когато Наполеон осъзнава какво става, стъпква Tugendbund и прави антимасонски изявления, твърдейки, че илюминатизираното франкмасонство е ,,държава в държавата", чието влияние трябва да се смаже.                                                                                                             image                     

Англия се ,,разсейва" с Американската война от 1812 до 1814г., но след като се подписва договорът от декември 1814г., се връща с пълна сила и в съюз с Австрия, Прусия и Русия принуждава Париж да капитулира. През април Талейран обявява детронирането на императора в полза на Луи XVIII, който е бил в изгнание в Сицилия, а Наполеон е заточен на Елба.

Наполеон бяга по време на Конгреса във Виена през 1815г. Англия изпраща английския франкмасон херцог Уелингтън от Португалия да пресрещне Наполеон при Ватерло. Финансиран е от Натан Ротшилд (действащ в традицията на еврейските спонсори на Джеймс II и Уилям III), който изпраща пари на брат си Яков, отговарящ за финансовите транзакции на френското правителство, а той ги изпраща на Уелингтън през Испания. В един момент Наполеон като че ли печели битката при Ватерло. В действителност маршал Сул - заместник главнокомандващият му - преднамерено не изпълнява заповедите му и така дава победата на сионистките розенкройцери. След битката Наполеон е заточен на Св. Елена. Тамплиерите са го издигнали; Сион го е сринал.

Когато първият военен пратеник пристига в Лондон с новината за успеха на Наполеон, Лондонската борса се срива. Натан купува акции на ниски цени и когато цената им се повишава, той се превръща в най-богатият човек в Англия и в крайна сметка слага ръка на контрола върху централната банка на Англия. Постига това, като използва съвременни, агресивни бизнес методи. Изглежда, че той е обещал награда на кораба, който най-бързо достави новини за битката. Агентът му Роуърт чака в Остенде, получава първия разказ за битката в Dutch Gazette и хваща кораб за Англия. Пристига в Лондон на 20 юни 1815г. - един ден преди пратеника на Уелингтън майор Пърси.

Защо пада Наполеон? Защото губи подкрепата на тамплиерите и защото сионисткото розенкройцерство с помощта на Ротшилдови надхитря слабите членове на Великия Ориент, които трябва да приемат постоянното заточение на Наполеон и връщането на Бурбоните. Великият Ориент може да е бил политически слаб, но оказва въздействие върху антинаполеоновите войници, включително руснаците, които го носят в Русия и там през 1816г. е основана ложа на Великия Ориент. (В Русия от нея скоро се раждат още четиридесет ложи и са замесени в опита за революция през 1825г.)

На сионисткия конгрес във Виена през 1815г. (и Конгрса във Верона през 1822г.) европейските монарси отричат атеистичния Велик Ориент и подкрепят Англия, Ротшилдови местят своята банкова централа в Лондон и започва дълга връзка между бившите германски Ротшилдови от Франкфурт и бившото германско кралско семейство от Хановер. Обединяването с английското сионистко розенкройцерство е единствената надежда за монарсите, противопоставящи се на тамплиерските републиканци, които са се заели да ги лишат от короната им. Те осъзнават, че Наполеоновите войни са тамплиерски опит за узурпиране на трона им.

Талейран представлява Франция и Конгресът във Виена се опитва да ,,озапти" тамплиерите-републиканци, като върне католическата църква към обединяващата й роля в Европа... и оттогава Сион и католицизма са в съюз срещу тамплиерството. Конгресът се опитва да основе монархическа Обединена федерация на Европа срещу тамплиерството (идея на Метерних) - конфедерация от независими кралства с управляващо тяло във Виена - предшественик на Европейската общност. Тя трябва да включва Швеция, Дания, Испания, Португалия, папството, Бавария, Саксония, Вюртенберг и Франция, но не и Русия, тъй като цар Александър I е неотстъпно за Великия Ориент. Този план на Метерних е първата стъпка към единно световно правителство.

Този план не проработва, защото Русия иска дял от трофеите от победата. Вместо него резултатът от Конгреса е Троен съюз, договорен от Талейран с Метерних и Касълрей между Франция, Австрия и Великобритания, като Франция предлага 300-хилядна армия за ограничаване на руските амбиции в Полша. Русия подозира, че илюминатите контролират Конгреса чрез Талейран, но Вайсхаупт продължава да е в изгнание, а Натан Ротшилд не присъства. Вайсхаупт вече не е значим, важен е Сионският приорат, тъй като е спечелил предимство в дългата си борба с тамплерите.
Конгресът се опитва да спечели наново евреите от техните тамплиерски освободителни. Той утвърждава Швейцария като неутрална държава за съхраняване на сионисткото богатство; сионистката финансова централа става Цюрих, а сионисткото розенкройцерство системно започва да абсорбира швейцарските ложи на Великия Ориент.

Сионисткото розенкройцерско франкмасонство е деистично, което за мнозина франкмасони означава Луциферово. Тамплиерското франкмасонство е атеистично. Илюминатите са смесване на двете традиции и някои илюминати са едновременно деисти и атеисти (Вайсхаупт разглежда Върховното същество като Луцифер - Сатаната, - а деизмът на Робеспиер е мерило за влиянието на Вайсхаупт още от самото начало.) Когато коронованите глави на Европа преначертават европейската карта, става ясно, че европейските деисти са се обединили, за да държат на разстояние тамплиерските атеисти.                  
                                                                       Сионисткият революционен империализъм на Ротшилдови във Франция от 1830г.                                                                                                             Ротшилдови вече имат контрола върху Франция и се съюзяват със Сионския приорат срещу тамплиера Луи XVIII, за да го свалят и да го заменят с про-сионист. Когато старият крал умира, се опитват да привлекат по-младия му брат и наследник Шарл Х. Убийството на сина на Шарл през 1820г. от бонапартисткия фанатик Лувал ускорява реакционното преобръщане на правителството и поляризира политическата сцена между роялистката и революционната фракция.

На Шарл Х се противопоставя братовчед му, Луи-Филип, херцог на Орлеан, синът на водача на Орлеанистката революция през 1789г., който е гилотиниран, и приятел и клиент на банката на Яков Ротшилд. През 1830г. Шарл се опитва да проведе роялистки преврат и затваря Камарата на депутатите, която е заседавала отново през март, и нарежда да се проведат нови избори през юли. Това води до тридневен протест (Les Trois Glorieuses, 27-29 юли), когато по улиците се издигат барикади, на които се качват студенти и представители на дребната буржоазия. Тамплиерите-републиканци (действащи въз основа на новата дума на Великия Ориент ,,социализъм") се борят със сионистко-орлеанистките конституционни монархисти, които искат Луи-Филип на трона и се конфронтират с републиканците в Hotel de Ville (кметството). Лафайет подкрепя Луи-Филип и се появява на балкона на Hotel de Ville заедно с него, увит в трикольора, и го прегръща, докато тълпата ликува. Шарл Х абдикира два дни след това и парламентът обявява Луи-Филип за ,,крал на французите".
Яков Ротшилд незабавно дарява 15 хиляди франка на семействата на ранените през юли и става неофициален съветник на Луи-Филип с достъп до неговия кралски двор. Той е дори още по-близо до центъра на властта от брат си и зет си - Соломон Майер; Яков се е оженил за племенницата си - във Виена.

Сионският приорат, противопоставил се на Бурбоните, приема конституционна монархия по модела на Меровингите (в която кралят царува, но не управлява) за разлика от абсолютната монархия на Луи XVI. Подкрепя Луи-Филип, чиято съпруга е племенницата на Максимилиан дьо Лорен, а следователно съюзник на династията Хабсбург - Лорен. Династията Ротшилд е зад новото сионистко управление във Франция, което се е дистанцирало от предпочитанията към Великия Ориент на Луи XVIII.
    image                                                                                                      
Ротшилдови вече са невероятно могъщи в пет страни. Натан е много близък с херцог Уелингтън и британските вътрешни кръгове. Соломон контролира Метерних в Австрия. Яков се вижда с френския крал на всеки няколко дни. Карл е близък с господарите в Италия от Неапол до Сардиния. Амшел контролира Германската конфедерация. И петимата братя действат в унисон. Когато Амшел подкрепя Австрия финансово срещу Прусия и Бисмарк протестира, Амшел ,,се разболява" и става недостъпен, а останалите четирима успокояват Бисмарк с озадачени, ласкателни уверения... без да отдръпват подкрепата за Австрия.                   
image      
www.rense.com/general95/alis.jpg                Алистър Кроули 1875-1947 Виктор Ротшилд 1910-1990 Ги дьо Ротшилд 1909 2007                                                                   illuminatibg.blogspot.com/2015/10/1830.html   image           



Гласувай:
4



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8684991
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031